3/2/18

Το παρακράτος σε δράση - Γιατί η ΕΛΑΣ δεν είχε προστασία στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη; Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του παγκόσμιου μουσικοσυνθέτη

Άγνωστοι, λίγη ώρα μετά τις 15:30, επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο αισχρά και απειλητικά συνθήματα για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, ο οποίος θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα για το Σκοπιανό. Σημειώνεται ακόμη ότι έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο tanea.gr, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από αντιεξουσιαστές ενώ στον τοίχο του σπιτιού του γράφτηκε: «η ιστορία του τελειώνει στην πλατεία Συντάγματος». Ωστόσο, ούτε ο αριθμός των δραστών δεν είναι αυτή τη στιγμή εξακριβωμένος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μίκης Θεοδωράκης είναι καλά στην υγεία του και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο καθώς και για την επίθεση που έγινε στο σπίτι του δήλωσε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος».
Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».
http://www.pontos-news.gr/article/174821/epithesi-agnoston-sto-spiti-toy-miki-theodoraki

7 σχόλια:

  1. Γιατί η ΕΛΑΣ δεν είχε προστασία στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη;
    Because they were busy protecting Kotzia & Co.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ ΕΛΑΣ ὀφείλει νά βρῆ καί νά συλλάβη τούς προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδοσία εἶναι κάθε μορφή ἀντιστρατεύσεως στήν ἐλεύθερη ἐκδήλωση τοῦ ὐγιοῦς πατριωτισμοῦ τῶν Ἑλλήνων.
      Πολύ περισσότερο, Προδοσία εἶναι κάθε μορφή ἀντιστρατεύσεως στόν ἴδιο τόν ὑγιῆ πατριωτισμό μας.
      Καί εἶναι ὑγιής πατριωτισμός, αὐτός ὁ πατριωτισμός πού στηρίζεται εἰς, καί ὑπερασπίζεται, τόσο τήν ἱστορική ἀλήθεια ὅσο καί τά δίκαια τῆς πατρίδας μας.
      Τό καλό εἶναι δέ καλό, μόνο ὅταν γίνεται καλῶς.

      Διαγραφή
  3. Ποιόν θα γράψει η ιστορία ότι έγραψε αηδίες στο σπίτι του Μίκη;
    Ο μ@λακας της περιόδου, θα πρέπει να τον βρουν, όχι για να τον συλλάβουν, αλλά για καταγραφεί, πως είναι το πρόσωπο, τα χέρια του πιο μεγάλου μ@λακα.
    Ο Μίκης είναι ακρογωνιαια λίθος αυτού που λέγεται νεοελληνικος πολιτισμός, πολιτικά μπορεί να έχει κάνει λάθη - όπως κι εγώ - αλλά η διαφορά μας είναι τεράστια Αυτός είναι ο Μίκης της Ελλάδας και εγώ περαστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ερώτημα δεν τίθεται. Η ΕΛΑΣ δεν γίνεται να φυλάει τους πάντες τη στιγμή που η δικαστική εξουσία αφήνει ελεύθερους τους συγκεκριμένους αναρχοαπλητους ενώ η πολιτικη-εκτελεστικη εξουσία τους κάνει πλάτες αν όχι τους υποκινεί. Για να ξέρουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αυτοί που έκαναν την επίθεση της πλάκας με μπογιές δεν ειναι επαγγελματίες και ειναι άνω των 18 ενα τους γράφω απο αγαπη.Κοιταχτειτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε Μηπως ειμαστε μακακες ? Διότι μαλλον δεν εχουν αντιληφθεί τι παει να γινει...
    Αν ειναι κατω των 18 αντιλαμβάνομαι οτι διέρχονται μια εξαιρετικά κρίσιμη ηλικία στην οποία η λογική πολλές φορές δεν επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ σωστα λεει ο Πετρακας ! Σαφης οριοθετηση μεταξυ των δρασεων και των εξελιξεων των δυο Αρχων, ΕΣΤΩ κι αν η μια ειναι αποτελεσματικη, η καθοδηγηση της δευτερης την ακυρωνει, επομενως το διπολο ειναι ακυρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.