22/11/19

Χειροπέδες σε 42χρονο που έφερνε παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα – Στοίβαξε δέκα άτομα στο φορτηγό του


Χειροπέδες σε ένα 42χρονο Έλληνα πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.
Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες των στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στο λιμάνι της Χίου σε οχήματα που επρόκειτο να φορτωθούν σε οχηματαγωγό πλοίο το οποίο προερχόταν από λιμάνι Μυτιλήνης με προορισμό τον Πειραιά.
Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ως οδηγός φορτηγού οχήματος κλειστού τύπου μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του οχήματος, δέκα αλλοδαπούς μετανάστες που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να διευκολύνει τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα. Επίσης εντός του οχήματος εντοπίστηκε βαλίτσα με το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, η οποία άνηκε στον οδηγό. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου.
ΠΗΓΗ: Newpost.gr

4 σχόλια:

  1. Λιβύη-Λέντας με τρύπια βάρκα

    Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο, για να δούμε καθαρά τι σόι "πρόσφυγες" περιθάλπομε και, ει δυνατόν, αναδημοσιεύστε το.

    Το "ωραίο" είναι ότι την ίδια ημέρα (21/11/19), στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται αυτό το editorial....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σημαντικό δεν είναι ότι του πέρασαν χειροπέδες. Η ουσία είναι ότι θα είναι ελεύθερος σε λιγοτερο από ένα χρόνο. Αν τους χωνανε μέσα για 20 χρόνια χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα να βγουν από το μπουντρούμι νωρίτερα θα είχε σημασία ότι του πέρασαν βραχιόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It reminds me stories of drug trafficking. They arrest the one with the kg so the big loads get in with no problems.
    If what he did violates the Greek Law, why don't they arrest and close down all MKO's?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διοτι η μια η μεγαλη ..η οδηγος ολων των αλλων...ειναι με προεδρο την ξαδελφη ...την Λιμπερακη..την αξιωματικο του Σορος ...την επαρχο.
      Καποτε οχι πολυ παλια..μας εκανε και μαθηματα οικονομιας απ την τηλεοραση για την ...οικονομικη κριση..οπου την καλουσαν τα καναλια συχνα για να μας δωσει τα "φωτα" της..για τα καλα μνημονια...Μετα εξαφανιστηκε διοτι εγινε προεδρος ...και οι προεδροι δεν πρεπει να πολυφαινονται στις ...σωτηριες...πρεπει να κανουν το παν για τις ..βυθισεις.( και δωστου φραγκα..ποταμι για μπριτζολες..και γουστα)

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.