2/11/19

“Ελληνική” Belh@rra με 3 Sylver A50 και 2 Sylver A70, 24 ASTER 15/30 + 16 SCALP Naval;



Όσο κι αν ακούγεται “εντυπωσιακό”, είδαμε στο site της πολύ γνωστής έκθεσης Euronaval, μια φρεγάτας Belh@rra (FDI) σε “beast mode” με 3 εκτοξευτές Α50 και άλλους 2 εκτοξευτές Α70! Σύνολο δηλαδή 40 κελιά, και διαμόρφωση που μπορεί να είναι είτε 24 ASTER 15/30 και 16 SCALP NAVAL, είτε 32 ASTER 15/30 και 8 SCALP NAVAL είτε 40 ASTER 15/30!

H Naval Group, βασική συμμετέχουσα εταιρεία στην ετήσια έκθεση, θεωρούμε πως δεν θα “επέτρεπε” να ανεβεί μια “αβάσιμη” έκδοση της Belh@rra σε ένα τόσο σημαντικό site (που στην τελική, είναι και ο βασικός χρηματοδότης). Δεν αποκλείεται αυτό που βλέπουμε να είναι η τελική διαμόρφωση της “ελληνικής” FDI, ένα πλοίο με δυνατότητες κατά πολύ ανώτερες αυτών των γαλλικών FDI. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για 3 Χ Α50 και 1 Χ Α70.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ BELH@RRA ΘΑ ΕΧΟΥΝ 24 ASTER ΚΑΙ 8 MDCN, ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ

Θυμίζουμε, πως δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι “διεθνείς” εκδόσεις των γαλλικών πλοίων ήταν πολύ ανώτερες των εκδόσεων που έβαζε σε υπηρεσία το Γαλλικό Ναυτικό. Επίσης, λογικό είναι η Naval Group να προωθεί την “ελληνική” έκδοση διεθνώς, καθώς ένα πλοίο της, που θα φορά την ελληνική σημαία θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση. Λίγη υπομονή, πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε νέα για τις εξελίξεις στις ελληνικές Belh@rra.

ΠΗΓΗ: ptisidiastima.com

11 σχόλια:

  1. Ναι...θα είναι πολύ χρήσιμα κατα των πλαστικων βαρκών στα στενά της Μυκάλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλούνται οι σύμμαχοι Τούρκοι, όπως αναστείλουν το δόγμα γαλάζιας πατρίδας, για το 2030. Σύμφωνα με το αντιναύαρχο ε/α Εγκολφόπουλο, η Ελλάδα ρεαλιστικά θα πάρει το 2ο πλοίο το 2030:

    https://youtu.be/JpcBy-s1Pak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικα θα το αναστειλει στον πανικο της.Το 2030 αλλωστε η φρεγατες θα πανε στα χερια των Αφγανων . Θα ξεσπασει πολεμος με το Αφγανισταν στην ουσια..
    Ολη η ιστορια ειναι σαν τον καρκινοπαθη που πεθαινει σε μηνες κι ο γιατρος του ειπε .." ελα το 2030 για το φαρμακο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουμε σχολιαστές που κάλλιστα θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα ΕΕ μέλη του ΑΝΣ. Και θα μας ερχόταν και δωρέαν. Τί να πληρώνουμε τόσα στελέχη, όταν με ένά κλίκ έχουμε τζάμπα φετβαδες περί αναγκαίων ή μη εξοπλιστικών προγραμμάτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Chris, το ANΣ, πληρώνεται για μια δουλεια. Μια κυβέρνηση επίσης πληρώνεται για μια δουλειά. Ένας σχολιαστής, μπορεί να λέει την όποια βλακεία του στο καφενείο, αμισθί, για το κέφι του. Αλλιώς, οτιδήποτε κάνει κάποιος που πληρώνεται, αυτομάτως σημαίνει πως κάνει καλά τη δουλειά του και οι άλλοι απλά το βουλώνουν.

      Διαγραφή
    2. Κρις αναγκαιο ειναι καθε τι εξοπλιστικο.Αλλα οπως ειναι τα πραγματα ειναι πιο αναγκαιο απ ολα ναχουμε καποια καλα σχεδον αμεσα.Αν υποθεσουμε ειχε γινει πρωτο αυτο..δεν θαταν ασχημο να γινει και το αλλο.Αλλα γινεται το αλλο μονο και με ταμπουρλα.Μην πεις για τις τορπιλες και τα βλημματα των τανκς. Αυτα ειναι για τις ...αμελειες των υπαρχοντων.Κι αν δεν κανω λαθος...δεν φταιει η γιαγια με τα τερλικια ..αλλα ο τυμπανιστης ...που τωρα τα θυμηθηκε ολα τα εργα του..κι οχι μονο δεν μας σωζει οπως λεει με τυμπανα..αλλα πρεπει να μας πει γιατι ..αμελησε με δολο.Γιατι δεν παιξαμε εμεις τα εργα του.Ειδικοι δεν ειμαστε σιγουρα..αλλα ειδαμε τι σοι ειδικοι ειναι ολοι αυτοι με τα εργα τους και τα ψευδη.Φλομωσαμε στις ειδικοτητες.Πως διαβολο με τοση σοφια φτασαμε εδω ?? Ουτε κουλουραδες της γειτονιας δεν κανουν.Ασε τι εισηγειται το στρατευμα.Αυτοι το γραφουν...ξερεις γιατι.

      Διαγραφή
    3. Πες μας εσυ ποια κρινεις αναγκαια κι αν γινονται.
      Εχουμε καει απ αυτους το καταλαβαινεις ?? Γιαυτο λεμε οτι λεμε.Οταν αυτοι λενε ειναι αυτο αναγκαιο..μας σηκωνεται η τριχα ! Κι αν στην μεγαλη αναγκη ακους 2030 ..πιο πολυ κιολας...Ασε τι θαχει κανει ο εχθρος εως τοτε..

      Διαγραφή
    4. Οταν πρόκειται για εντελώς τεχνικά θέματα φίλε μου, και οι κουβέντες του καφενείου πιέζουν σε σημείο που αναγκάζουν κυβερνήσεις να μη λαμβάνουν υπ' όψιν τους ειδικούς-όπως έγινε στη Σουηδία, στην Ελβετία, στην Ελλάδα (πολλές φορές), τότε ναί, έχουμε αντικατάσταση των θεσμικών ειδικών οργάνων, από τα καφενεία.

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη, όταν μπαίνεις μέσα σε ένα χώρο όπως είναι πχ το ΑΝΣ, εκεί μπαίνουν κάτω όλα τα σενάρια. Να είσαι σίγουρος, ότι η πληροφόρησή τους και οι υπολογισμοί που κάνουν αξίζουν μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τους ενδοιασμούς που προβάλει ένα πχ εξειδικευμένο σρ ρεπορτάζ και αναλύσεις περιοδικό ή ένας ιστότοπος. Η 37 χρονη εμπειρία μου μου το εγγυάται (σε μένα προσωπικά, δεν μλώ για άλλους). ΜΗΝ ξεχνάς τα """ριάλια""" που πέφτουν στη διαφήμιση.

      Διαγραφή
  6. Πως αλλάζουν οι καιροί..Εαν η υπόθεση φρεγάτας,δεν εχει κλείσει ηδη με πολιτικους όρους η διπλωματικούς με αντάλλαγμα τηνγσλλικη υποστήριξη στα νότια ενεργειακά κοιτάσματα,στο παιχνίδι βλέπουμε να μπαίνουν οι αμερικανοι με τα δικα τους που αποτελουν γρηγορότερη και οικονομικότερη λυση και μαλιστα μεςω των αμερικανικών κονδυλίων .Σχεδον στις 2 γαλλικές οι αμερικανοι προσφερουν νεες 4 δικές τους,που στην περιπτωςη μας και ο αριθμός μετραει..
    Μεχρι και τα μεγαλύτερα Alreigh Burk ως μεταχειρισμένα που ουτε καν το συζητούσαν πριν ,τωρα ειναι θετικοί
    Απορώ πως ο Γερμανός δεν μπήκε και αυτος στο παιχνίδι,μια και μεγαλο μερος των χρημάτων υπολογίζεται να καλυφθεί απο τις ευρωπαϊκές επιστροφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.