1/11/19

Πας το παιδι σου σχολειο και μια μερα ανακαλυπτεις οτι το διδασκει αυτη.



''...Η Ελλάς δεν λησμονεί ούτε τον Σανταρόζαν, ούτε τον Φράττι, ούτε τον Γαριβάλδην, ούτε τόσους άλλους Ιταλούς οι όποιοι έχυσαν υπέρ αυτής το αίμα των, όπως δεν λησμονεί και τούς τόσους και τόσους Έλληνας οι οποίοι έχυσαν το αίμα των υπέρ της αγωνιζομένης διά την ελευθερίαν και ανεξαρτησίαν της κατά τον παρελθόντα αιώνα Ιταλίας…''
''…Οι Ιταλοί οι αγωνισθέντες υπέρ ημών κατά τούς εθνικούς μας αγώνας, θα μάς είναι πάντοτε διπλά προσφιλείς και διά το αίμα το όποιον έχυσαν και διότι εάν έζων σήμερον θα ήσαν οι καταδιωκόμενοι και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι τού φασισμού, όστις δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί ποτέ εις τούς κόλπους του ανθρώπους αγωνιζομένους διά τα μεγάλα και υψηλά ιδανικά, διά τα όποια ηγωνίσθησαν εκείνοι άλλοτε και ημείς αγωνιζόμεθα σήμερον''.
Απόσπασμα από ραδιοφωνικό διάγγελμα  του Ιωάννη Μεταξά την 22 Νοε 1940

5 σχόλια:

  1. Ειναι η πιο ...καλοντυμενη απ ολους οσους ακουνε..
    Σκεφτητε τι γινεται...
    Τοσο κοροιδα ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλοντυμένη της Χρυσούπολης ξέχασε (ή δεν γνώριζε) να αναφέρει ότι.
    1) Ο Μεταξάς μπήκε στη βουλή με μόλις 3% των ψήφων του Ελληνικού λαού.Είχε μόλις εξ βουλευτές στην κοινοβουλευτική δύναμη του.
    2)Ο βασιλιάς Γεώργιος ήταν σαφώς υπέρ της συμμαχίας Αγγλίας- Γαλλίας κλπ
    3) Ο Μεταξάς πολιτικά ήταν φιλογερμανός (φιλοναζί).
    4) Ο βασιλιάς Γεώργιος γνώριζε πολύ καλά το πολιτικό κόμπλεξ του Μεταξά επειδή ήταν ελάχιστα δημοφιλής.Ανέθεσε την πρωθυπουργία στον Μεταξά γνωρίζοντας ότι θα εκτελεί αυτός πειθήνια τις βασιλικές εντολές.
    5)Το όχι που είπε ο Μεταξάς ήταν το όχι του βασιλιά Γεωργίου που ακούστηκε από το στόμα- μικρόφωνο του Μεταξά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε,
      στείλε επιστολή διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας να αποπεμφθεί η κλώσα. Και εγώ θα σε πουσάρω του χρόνου να πάρεις τη θέσης της.
      Άντε με τις λειψές...

      Διαγραφή
  3. Εσένα ρε δε σε πέταξαν εκτός site?, σήκω και τσακίσου από εδώ. Βλέπεις κανέναν από εμάς να σχολιάζουμε στις πατσαβούρες Αυγή, ΕΦΣΥΝ κτλ. Τι προσπαθείς να αποδείξεις? Το γεγονός ότι είσαι ανόητος? Όρίστε για ανοησίες:1) Ανοησίες Χρήστου ‘Ο Μεταξάς μπήκε στη βουλή με μόλις 3% των ψήφων του Ελληνικού λαού.Είχε μόλις εξ βουλευτές στην κοινοβουλευτική δύναμη του’ ΟΡΘΟΝ: Ο Μεταξάς ήταν ο εν ενεργεία Πρωθυπουργός με 270 ψήφους από τη Βουλή (Λαϊκοί και Φιλελεύθεροι)
    2) Ανοησίες Χρήστου ‘Ο Μεταξάς πολιτικά ήταν φιλογερμανός (φιλοναζί)’. ΟΡΘΟ: ο Μεταξάς βασικά ήταν Μεγάλος Έλληνας Πατριώτης και έκρινε με βάση το συμφέρον της Ελλάδας, την οποία υπηρετούσε από 14 χρονών σε στρατιωτικές σχολές, και εάν ακόμα κριθεί ‘φιλογερμανός’ σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σημαίνει γελοίε και ανιστόρητε Χρήστο ότι ήταν φιλοναζί. 3) Ανοησίες Χρήστου ‘Ο βασιλιάς Γεώργιος γνώριζε πολύ καλά το πολιτικό κόμπλεξ του Μεταξά επειδή ήταν ελάχιστα δημοφιλής’. ΟΡΘΟΝ: Βλάκα Χρήστο ο μόνος κομπλεξικός εδώ γύρω είσαι εσύ και όλο το αριστερό εθνομηδενιστικό συνάφι σας , παλιοσταλινοφασισταριά του κερατά. Το πόσο δημοφιλής ήταν αποδεικνύουν οι πανελλαδικοί θρήνοι όταν απέθανε και το άσβηστο κόμπλεξ σας να τον πολεμάτε όλοι οι συμμορίτες 80 χρόνια μετά το θάνατό του.
    4) Ανοησίες Χρήστου ‘Το όχι που είπε ο Μεταξάς ήταν το όχι του βασιλιά Γεωργίου που ακούστηκε από το στόμα- μικρόφωνο του Μεταξά’. Είσαι τόσο κομπλεξικός με τον Εθνικό Κυβερνήτη Μεταξά που αναγκάζεσαι να το πιστώσεις στο Βασιλέα Γεώργιο το Β’ που φαντάζομαι εκτιμάς απεριόριστα ή μήπως όχι.Πάλι καλά που δεν επαναλαμβάνεις την μπαρούφα ότι το ΟΧΙ το είπε ο Λαός, σαν τον Ιούλιο του 2015 ένα πράγμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους απαθείς παρόντες στο γελοίο λογίδριο της πατσαβούρας: είστε όλοι ευνουχισμένα ανθρωπάκια, ανιστόρητοι και αμόρφωτοι, γίδια κανονικά και άξιοι της κακής σας μοίρας. Οι προϊστάμενοι της ηλίθιας είναι απλά καταραμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ο καρκίνος που τρώει την Ελλάδα χρόνια τώρα!!!!
    Το σχολείο δεν υπάρχει για να μάθουμε μόνον φυσική και μαθηματικά. Πρέπει να διαμορφώνει και ισχυρή Εθνική συνείδηση. Πώς θα γίνει αυτό όταν σε κεντρικό επίπεδο εξουσίας (υπουργεία,υπηρεσίες κτλ) αλλά και μέσα στις σχολικές αίθουσες έχουμε πλημμυρίσει από συνειδητούς σκληρούς αριστεριστές εθνομηδενιστές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.