3/3/10

Για γέλια και για κλάμματα...




3 σχόλια:

  1. Μετά από μία ύφεση περίπου ενός χρόνου, που οφειλόταν στο υψηλό ποσοστό που πήρε ο ΛαΟΣ στις ευρωεκλογές του 2009, τώρα επανέρχονται δριμύτερη με την λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα και μάλιστα από την κρατική τηλεόραση που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος (και ο κάτοικος του Αγ. Παντελεήμονα, βεβαίως βεβαίως).

    Σήμερα "απολαύστε" στην ΕΤ1 και την ΝΕΤ τα κάτωθι:

    ET1 (19:00)

    NET (22:00)

    Κατέστρεψαν την χώρα οικονομικά, τώρα την διαλύουν και πολιτισμικά. Κι εμείς πληρώνουμε και την κρατική τηλεόραση και τις οικονομικές ατασθαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο για κλάματα φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ θυμο αισθανομαι,ντροπη σε ολους μας,ειμαστε ενοχοι για απαθεια,εμεις φταιμε συνελληνες,εμεις που τοσα χρονια βολευτηκαμε στους καναπεδες στην τηλεοραση στα δανεια και σταματησαμε να σκεπτομαστε,σταματησαμε να διεκδικουμε.γιναμε μαλθακοι.δεχομαστε αδιαμαρτυρητα οτι μας σερβιρουν οι καθε λογης δημοσιογραφισκοι εντεταλμενοι να διαμορφωνουν την γνωμη μας.βαλαμε ο καθενας την κοματικη του σημαια πανω απ την γαλανολευκη.κοι με το δικηο της η καθε φατρια που εναλασεται σταθερα στην εξουσια τα τελευταια 30 χρονια να περασει την γραμμη αυτων που τους εβαλαν να μας διοικουν.την πολιτισμικη,κοινωνικη,οικονομικη,και ιδεολογικη αποδομηση της καημενης ελλαδας.τα τελευταια μετρα ειναι αυτο που θα μας κρατησει απασχολημενους για να μην παρουμε χαμπαρι αυτο που ερχεται.μονο λιγες στιγμες ξαποσταινει αγαπητε κωστη παλαμα και με την αδεια σου να διαφωνησω για τον επομενο στιχο.αν και θα εδινα το αιμα μου για σενα ελλαδα οποτε μου το ζηταγες με κανεις να ντρεπομαι.
    ειμαι ο μανος και κατοικω στην ροδο.στο νησι που στις 7 μαρτιου επ εικαιρια της ενωσης του με την ελλαδα θα παρελασουν τμηματα του στρατου,της εθνοφυλακης,και οσων αντιστασιακων ζουνε ακομα αποδιδοντας τιμες στον παγκαλο που θα παρευρεθει εκ μερους της κυβερνησης.εγω θαμαι σπιτι μου και καλου κακου θα κατεβασω την σημαια πιστος στην εντολη σου θωδωρη.ισως την κρυψω στην καρδια μου.εκει δεν θα τη βρεις
    μανος κατοικος ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.