3/9/10

Το Ιράν απειλεί το Ισραήλ

Το Ιράν θα απαντήσει πλήττοντας την πυρηνική εγκατάσταση του Ισραήλ, αν πληγούν οι ιρανικές πυρηνικές δραστηριότητες από το Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ο κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος του Ιράν, ο αρχηγός του επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων Χασάν Φιρουζαμπαντί.

«Τα εξελιγμένα όπλα μας μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε τμήμα του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ)... Ελπίζουμε ότι δεν θα αναγκαστουμε να επιτεθούμε στην πυρηνική εγκατάστασή τους», δήλωσε ο Φιρουζαμπαντί μιλώντας στο ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων MEHR.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

37 σχόλια:

  1. Το Ιράν "απειλεί" πώς θα αντεπιτεθεί άν του επιτεθούν οι άλλοι.Πού το παράλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι η επίθεση κατά Ιράν είναι αναγκαίο κακό . Το καθεστώς είναι μεσιανικό εφιαλτικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα , καταπιεστικό για τον ίδιο τον λαό του Ιράν και επικύνδινο για την ασφάλεια ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

    Το Ισραήλ με την επίθεσή του κατά Ιράν προσφέρει καλές υπηρεσίες και στα γειτονικά αραβικά κράτη.
    Ούτε η Σαουδική Αραβία , ούτε η Αίγυπτος θέλουν να δούν το Ιράν ως πυρηνική δύναμη.

    Η απόκτηση πυρηνικών από το Ιράν δεν συμφέρει ούτε την χώρα μας δίοτι θα πυροδοτίσει κούρσα εξοπλισμών και ανταγωνισμού σε ολόκληρη την περιοχή και θα εξουσιοδοτίσει την Τουρκία να αποκτήσει δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε ο ραβίνος Ovadia εβαφτίσθει και πήρε το Χριστιανικότατο όνομα Γερασιμος;
    Ποιός ο ανάδοχος;




    Χρήστος Β.
    Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΑΙΡΩΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΠΙΝΟΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΟΩΝ ΜΑΓΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ "ΒΓΑΙΝΕΙ" ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ>>>>ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕW DEAL ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ Η ΓΕΛΑΔΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝΕΙ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο φανφαρες αλλο τιποτα!Μεχρι τωρα ξυπνουσαν με την ονειρωξη πως να εξαφανισουν το Ισραηλ απο το χαρτη,τωρα θα ανταποδωσουν τυχον πληγμα επιλεκτικα στις πυρηνικες εγκαταστασεις μεχρι να ξανακατασκευασουν την πυρηνικη βομβα για να σβησουν παλι το Ισραηλ απο το χαρτη! Προς το παρων στη πραξη με εκτελεστικους βραχιονες την Χεζμπολαχ και την Χαμας σε μια μαχη εκ του ασφαλους δυναμιτιζουν την οποια ειρηνευτικη προσπαθεια για το Παλαιστινιακο κανοντας υποχειρια της πολιτικης τους Λιβανο και Συρια.
    Πριν την εκβαση των γεγονοτων η "φιλη" τους τουρκια κατα την προσφιλη της τακτικη θα περασει στο μερος των νικητων σε ρολο μεγαλου εγγυητη της ειρηνης αποκομιζοντας περαιτερω γεωπολιτικα ωφελη και μ'ενα παικτη λιγοτερο.
    Παρα το γεγονος οτι κοινα συνορα Ισραηλ-Ιραν δεν υπαρχουν και ουδεποτε το Ιραν απειληθηκε απο κανενα η επικτητη πολιτισμικη βαρβαροτητα το ωθει απο την παρανοια του θρησκευτικου μεγαλοιδεατισμου εως αυτη της καταδιωξης.Να λοιπον πως η εξουσια των μουλαδων καταντησε ενα αξιολογο φυλετικα και ιστορικα εθνος απο Περσια σε Ιραν.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 4 Σεπτεμβρίου 2010 1:08 π.μ.
    Ζητείται μεταφραστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poly xerome pou sikonei siga siga kefali aytos o perifanos laos!
    epitelous afou den mporoume emeis h ''yperan8ropoi'' na polemisoume to skotadi kai thn tyrania as to kanoun aytoi...eimai sigouros omos oti kapoia stigmi 8a kli8oume emeis na tous polemisoume san to prwto empodio pros thn dish,alla toulaxiston aksizei na polemiseis enan ex8ro pou aksizei ton sebazmo sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @3 Σεπτεμβρίου 2010 10:11 μ.μ.
    Χρήστος Β.
    Λονδίνο
    Αν θες να αποκτήσει πυρηνικά και η Τουρκία πες το μας . Είτε το θέλουν μερικοί να το δεχθούν είτε οχι τα πυρηνικά όπλα σε μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιράν θα οδηγήσουν και την Τουρκία να θέλει να αποκτήσει τα δικά της .
    Αν αποκτήσει το Ιράν τεχνογνωσία θα εξάγει πυρηνική τεχνογνοσία στην Αίγυπτο ,Τουρκία.
    Σε αυτή την περίπτωση ας κάτσουν να σκεφτούν και να μας πουν σε τι κατάσταση θα βρεθεί η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι αμφοτεροι αιωνιοι εχθροι του ελληνισμου!απο τη μια οι βαρβαροι φονταμελιστες ισλαμιστες απο την αλλη η μικρη στρατιωτικη βασουλα του διεθνους σιωνισμου.μαλλον αποφασισαν τα μεγαλα κεφαλια επειδη τους κοστιζει τα μαλλιοκεφαλα τουσ να κανουν ακομα μια φορα ενα τελειο ολοκαυτωμα με τις γνωστες φυσικα συνεπειες και προπαντος να "πατησουν
    " πανω σε αυτο το γεγονος για να μας σερνουν αλλα για τα επομενα 100 χρονια..
    ΕΛΛΗΝΕΣ!!!Πολεμηστε μονο οποιον μπει μεσα στο σπιτι μας.αδιστακτοι μεχρι εκει.ασε που ηδη το "σπιτι" μας χρειαζεται εκ βαθεως ανακαινιση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο οτι φαινεται οι μουλαδες του Ιραν εχουν χασει καθε επαφη με την πραμγατικοτητα δεδομενου οτι ΚΑΝΕΙΣ ουτε καν οι Ρωσσοι θα ηθελαν να δουν το Ιραν να γινεται πυρηνικη δυναμη.Λυπουμαι τον λαο τον Ιραν που θα θυσιαστει για τα παρακρουσεις μεγαλειου της ηγεσιας του οπως καλη ωρα ο Γερμανικος λαος προσφερε τα παιδια του θυσια στα παρανοικα σχεδια των Ναζι...
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ
    ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
    ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΘΩΝΙΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
    ΤΟ ΙΡΑΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
    ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ
    1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
    ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
    ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΡΑΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
    Η ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΠΕΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
    ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΕΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
    ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ
    ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΣΠΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Πότε ο ραβίνος Ovadia εβαφτίσθει και πήρε το Χριστιανικότατο όνομα Γερασιμος;
    Ποιός ο ανάδοχος;




    Χρήστος Β.
    Λονδίνο

    3 Σεπτεμβρίου 2010 11:28 μ.μ.<
    ----------
    Τι τα ψαχνεις ολα Χρηστο.
    Γυρισες στο UK και τρωγεσαι με τα ρουχα σου παλι.Ασε τους ...ραβινους
    να κανουν την δουλεια τους και παρε και εσυ το ντοκτορα σου καισιγα-σιγα θα κατασταλαξεις ωριμαζοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καπεταν Γερασιμε, το Πακισταν δεν ειναι μουσουλμανικη χωρα;Γιατι του επιτρεπετε να εχει πυρηνικα οπλα;Η μηπως το ξεχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μουγκα στην στρουγκα!!!!
    Αλλα ολοι οι σαγιανιμ ειναι εδω για να "μας εξηγησουν με σπουδη" για τα πυρηνικα (κατα φαντασια του αρρωστημενου μυελου τους, πυρηνικα βεβαια) του Ιραν.
    (Βλεπετε οι σαγιανιμ εχουν ειδικη αδεια της διαδοσης της αληθειας σε μας τους υπολοιπους ....αδαεις)

    Τσιμουδια οι σαγιανιμ ομως για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ (ασε που ειναι και κλεμμενα) της τρομοκρατικης ισραελοχαβουζας τους της οποιας ο ναζιστικος κατοχικος στρατος, εχει σκλαβωσει εναν ολοκληρο λαο, (τον Παλαιστινιακο) και που στο ακουσμα της λεξης "ισραηλ" εξογκωνονται ασυστολα οι σιελογονοι αδενες τους και τους τρεχουν τα σαλια.
    Βγαλτε τις σκουφιες σας ρε εβραιοι και καντε τες σαλιαρες γιατι πλημμυρισε ο τοπος και θα γλυστρισετε.
    Θαυμαστε τους εδωδιμους σαγιανιμ!!!
    και τα καινα φρουτα της ιστοσελιδας ... Γερασιμος, Sterg ακομα και "η ανωνυμη" Galia ειπε το δικο "της". Ολη η αμαξοστοιχια Σαββατιατικο παρουσα.

    Ρε ουστ τρωκτικα πισω στις τρυπες σας. Και προσεξτε τα τυρια με τις φολες.




    Όμαδεον
    Ανατολιικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς sterg αλλο προσωπο ο Χρηστος Β. απο Λονδινο και αλλο εγω ο Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδνο (και φυσικα δεν ενστερνηνιζομαι τις θεσεις του)Εξητουυμαι για να μην παρεξηγουμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 6:00 μ.μ.


    Άκουσε εδώ, ρε αληταρά, διότι άλλη γλώσσα δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις.

    Ούτ' εσύ, ούτε κανένας άλλος δεν θα γίνει νταβατζής εδώ μέσα.

    Γράφεις με τις πλάτες των διαχειριστών και όλο σου το σχόλιο είναι ένα υβρεολόγιο.

    Κάνω δεύτερη και τελευταία έκκληση στον κύριο Καλεντερίδη και ρωτώ: Θα μπορούμε να έχουμε άποψη, χωρίς να δεχόμαστε τέτοιου είδους επιθέσεις, ναι ή όχι;

    Μέχρι σήμερα απάντηση δεν έχω πάρει, πράγμα που μου δείχνει ότι ευνοείτε αυτό τον τύπο. Είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ. Καλεντερίδη, αν θέλετε, ερευνήστε το όνομα "ομαδεόν" και θα βρείτε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ τέτοιο εβραϊκό *(ή άλλο) όνομα.

    Η λέξη "ομαδεόν" είναι αποκλειστικά και μόνο δικο μου διαδικτυακό ψευδώνυμο.

    Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά κάποιος μπούκαρε στο δικό μου μπλογκ για να μου ρίξει... μομφή για όσα λέει ο δικός σας "ομαδεόν" εδώ.

    Το άτομο που σχολιάζει τακτικά εδώ, στο blog infognomon-politics και υιοθετεί (ψευδώς και με ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ τρόπο) το ψευδώνυμο “omadeon” ή “ομαδεον” απλούστατα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, είναι κάποιος που με ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ για λόγους ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ (προφανώς).

    Εχω κάνει επανειλλημένα παράπονα στον κ. Καλεντερίδη για αυτή την ΠΟΛΥ περίεργη πλαστοπροσωπεία και ΟΥΔΕΠΟΤΕ σχολίασα θέματα Ισραήλ ή Παλαιστίνης στο μπλογκ του.

    Εχω επίσης κάνει ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΣΤ διαμαρτυρίας για αυτή την πλαστοπροσωπεία, στο άλλο μου blog:


    http://omadeon.blogspot.com/2010/05/blog-infognomonpolitics.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αουτς!!!!
    Νευρακια; Νευρακια "χρυση" μου Galia; Αν δεν ηταν το παραθυρο κλειστο, παρα λιγο ενα πληκτρο να μου βγαλη το ματι δω κατω στην Ανατολικη Ιερουσαλημ. Μην ειμαστε γειτονοι και δεν το ξερω; Γραφεις με τοσο μισος ρε παιδι μου και τοσο παθιασμενα!!!!
    Πως δεν σ' εχει παρη χαμπαρι ο Στηβ Σπιλμπεργκ να σου προτεινη πρωταγωνιστικο ρολο στην καινουργια του ταινια, για το ολοκαυτωμα, που γυριζει.

    Και που ειδες τις υβεις; Σαββατιατικα στ' ονειρο σου; Γιατι εσυ πρεπει να αργης σημερα!
    Εκτος κι αν η ΑΛΗΘΕΙΑ αγαπητε σαγιαν για σενα ειναι, ...υβρεις.
    Μακαρι οι Παλαιστινιοι να αντιμετωπιζαν μονο υβρεις απο τους οβριους της κλικας σου στην τρομοκρατικη γιαφκα που αποκαλεις "ιουδαϊκο κρατος" και οχι βομβες φωσφωρου.
    Δεν θα ειχε υπαρξη αυτη η εθνοκαθαρση εκκατομυριων αθωων του Παλαιστινιακου Λαου.

    Μας απειλεις κιολας σαγιαν γραφοντας....
    " Ούτ' εσύ, ούτε κανένας άλλος δεν θα γίνει νταβατζής εδώ μέσα".
    Κοιτα ποιος μιλαει!!!!!!! Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ και μοναδικος νταβας του Ινφογνωμονα!!!!
    Γιατι δεν πας στο δικο σου μπλογκ και δεν θα σε ενοχληση ουδεις!
    Αλλα θα μου πεις, και σε ποιον θα διοχετευης την ελεεινη και τρισαθλια ανθελληνικη προπαγανδα σου; Στους οβριους που σε διαβαζουν;

    Και συνεχιζεις...
    "Κάνω δεύτερη και τελευταία έκκληση στον κύριο Καλεντερίδη και ρωτώ: Θα μπορούμε να έχουμε άποψη, χωρίς να δεχόμαστε τέτοιου είδους επιθέσεις, ναι ή όχι;"
    Να σου πω:
    Μπορεις να εχης αποψη και γνωμη ελευθερα. Και ανθελληνικη και απανθρωπη προπαγανδα εναντιον αθωων ανθρωπων μπορεις να κανης ισως. Οπως "καλεσμα" για μια "καινουργια Χιροσιμα" στο Ιραν. "Εβραϊκη Δημοκρατια" εχουμε.
    (Οπως βλεπεις "φιλτατε" σαγιαν εγω δεν απειλω τον κ. Καλεντεριδη να σε λογοκρινη, οπως κανεις εσυ "δημοκρατη" της πενταρας!)
    Αλλα πρεπει να 'χης καταλαβη οτι το μπλογκ αυτο ειναι Ελληνικωτατο και νοιαζεται για το καλο και το Εθνικο συμφερον του απανταχου Ελληνισμου.
    Αλλα με το μυαλο της "κεφαλης μιας εβραιϊκιας καρφιτσας" που κουβαλας στο καυκαλο σου, που να το καταλαβης.
    Τι θα κανης δηλαδη αν δεν σου απαντησει ο διαχειριστης;
    Θα τα μαζεψης και θα φυγης; Και ο Σημιτης εφυγε απ' το ΠΑΣΟΚ!! Η θα μας τα ζαλισης οτι εφυγες και μετα απο μια ωρα θα επανακαμψης ωσαν «μωρη παρθενα» παλι (μεροκαματο γαρ) και θα ξαναρχισης την εβραιο-προπαγανδα σου και τις απειλες με διαφορετικο μοντελακι απο την VOGUE;
    Αλλα εβραιος δεν εισαι; Αυτο ειναι το ποιον σου.

    Σε εχω συμβουλευση επανειλλημενως να επισκεφθης την "Εβραιος Ανωνυμος ΕΠΕ" μηπως και ιασης το μισος που εχεις για τους μη εβραιους, αλλα συ αγροτεμαχια στην Κρητη αγοραζεις.
    Ουτε τα χαπια σου παιρνεις τακτικα με αποτελεσμα να χειροτερευη η δερματοπαθεια σου.
    Οσο για το "αληταρα" και αλλα κοσμητικα επιθετα, ανταλλαξε αποψεις βοθρου με τον sterg (ειναι ειδικος) η κρατα τα για τους οικειους σου.
    Αλλα μαλλον δεν εχεις ουτε σπιτι.
    Γιατι Πατριδα το ξερεις πολυ καλα οτι ΔΕΝ εχεις.
    Απατρι και αστεγε, "Ντενεκε .... πρασινε".




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >Θαυμαστε τους εδωδιμους σαγιανιμ!!!
    και τα καινα φρουτα της ιστοσελιδας ... Γερασιμος, Sterg ακομα και "η ανωνυμη" Galia ειπε το δικο "της". Ολη η αμαξοστοιχια Σαββατιατικο παρουσα.<
    --------------
    Με την ανοχη των διαχειριστων βγηκε
    παλι τσαρκα χωρις φιμωτρο ο ψωριασμενος και ενω ειναι μια σταλια γαυγιζει στα μεγαλοσωμα γυρω του που τον λυπουνταικαι ας εχει μεγαλη γλωσσα.
    Αρχιζω να πιστευω οτι και αυτος ο ταλαιπωρημενος εχει το δικαιωμα για να βγαινει ποτε ποτε απο το κλουβι του αποζητωντας λιγη επικοινωνια ετσι για να μη σαλταρει
    στο τελος.Ξερεις "ομαδεον" γνωριζω την ψυχολογια του σκυλου καλα,5 απο δαυτα εχω, το καθενα 40-50 κιλα
    βαρος.Τα τρεμει οποιος τα δει αλλα
    ειναι ψυχες μεγαλες και ...συκοφαντημενες απο τους ανιδεους.Λιγο χαδι και αγαπη επιζητουν και γαυγιζουν για να εξυπηρετησουν το αφεντικο τους και να πουν "ρε συ και εμεις εδω ειμαστε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ομαδέον (πραγματικό)

    Φίλε πρόσεξε μη μπλέξεις. Το θέμα δεν είναι απλό.

    Ο ανώνυμος που υπογράφει ώς `Ομαδέον` απο τα σχόλια του φαίνεται Χαμασικός και Νεο-Ναζί. Το `ρατσιστής` που έγραψες είναι πολύ λίγο για να τον περιγράψει.

    Η Χαμάς είναι ώς γνωστόν Τρομοκρατική Οργάνωση σύμφωνα με την Ευρωπαική Ενωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς.

    Είναι απλό να δείς τα σχόλια του. Απλά ανέτρεξε σε οποιαδήποτε ανάρτηση έχει να κάνει καθ`οιονδήποτε τρόπο με το Ισραήλ και θα δείς.

    Θα σε συμβούλευα να καταθέσεις μύνηση κατ`αγνώστων.

    Ο συγκεκριμένος Νεο-Ναζί μπορεί επίσης να παραπεμφθεί σύμφωνα με τον Αντι-Ρατσιστικό Νόμο 927/1979 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Νόμο 1419/1984, αφού είναι εμφανέστατο απο τα γραπτά του ότι είναι ρατσιστής κατά των ανθρώπων Εβραικού θρησκεύματος μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίοι.

    Σύμφωνα με το νόμο, εάν του γίνει μύνηση ο Ινφογνώμων είναι υποχρεωμένος να παραδώσει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

    Μπορείς επίσης να τον μυνήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου του αρθρου 58 του Αστικού Κώδικα επειδή χρησιμοποιεί παράνομα το ψευδώνυμο σου.

    Ενημέρωσε μας εάν τελικά αποφασίσεις να τον μυνήσεις, προσωπικά εγώ θα σε υποστηρίξω.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ΟΜΑDEON (Τον πραγματικό)

    Ο Achaean έχει δίκιο. Και πρόσθεσε και κάτι για το οποίο έχουν καταδικαστεί τουλάχιστον στην Βρετανία, άτομα: εκτός από την υποκίνηση θρησκευτικου μίσους ο κλώνος σου αρνείται ή χλευάζει το Ολοκαυτωμα.
    Αν θες θα σου βρω τα σχόλια που υποστηρίζει ότι πρόκειται περί "επινοημένης" ιστορίας.

    Και από την άλλη χρησιμοποιεί ως λάιτ μοτίφ, χαρακτηρισμους που μας παραπέμπουν στην ιστορική πραγματικότητα και τη φρίκη της ναζιστικης Γερμανιας. Πρόσεξε μόνο στο σχόλιό του στις
    4 Σεπτεμβρίου 2010 6:00 μ.μ.:

    "Γερασιμος, Sterg ακομα και "η ανωνυμη" Galia ειπε το δικο "της". Ολη η αμαξοστοιχια Σαββατιατικο παρουσα.

    Ρε ουστ τρωκτικα πισω στις τρυπες σας. Και προσεξτε τα τυρια με τις φολες"
    ----------------------
    1) "τρωκτικά" Όπως ακριβώς παρουσιάζαν οι Ναζί τους Εβραίους τότε. Για να σκοτώσεις "ευκολα" τα θυματα, αρκεί να τους αφαιρέσεις την ανθρώπινή τους ιδιότητα και να πείσεις ότι πρόκειται για παράσιτα

    2) "Όλη η αμαξοστοιχία παρουσα"
    Και αναφέρεται στα τρένα που μετέφεραν τους Εβραίους τότε, στα στρατόπεδα. Προβάλλει, μάλιστα, αυτην την εικόνα στο παρόν, με μια απειλή για το μέλλον.
    ---------------------------------
    Επίσης, ο κλώνος "Ομαδεον" κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν πείθεται ότι δεν έχω γράψει εγώ το ανώνυμο σχόλιο για το οποίο με "δικάζει" και με "καταδικάζει". Ουτε πείθεται ότι είμαστε διαφορετικά άτομα, όσοι δεν συμφωνουμε με τις απόψεις του... Γενικά, αυτά είναι περίεργα πράγματα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Εννοώ, ότι από τη στιγμή που κάποιος επώνυμα διαμαρτυρεται για την κλοπή του ψευδωνυμου του, θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος σεβασμός από όλους τους εμπλεκόμενους.

    Προφανώς, όμως, οι εμπλεκόμενοι ξέρουν τί κάνουν. Και ξέρουν πολλά για σένα OMADEON- για αυτό και διάλεξαν το δικό σου nick εξαρχής.

    @ Αchaean

    Μου άρεσε αυτό που είπες ότι ο Ινφογνώμων θα ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του ψευδο-Ομαδεόν.
    Προφανώς, και εσυ οραματίζεσαι μια αξιοπρεπή και ευνομουμενη Ελλάδα... Δεν πρόκειται να μας αφήσουν, αγαπητέ μου. Και χρησιμοποιουν κάθε μέσο, ψευτιά, απατεωνιά για να εμποδίσουν και την Αλήθεια και τη Δικαιοσυνη (για αυτό τους ενοχλεί και ο Χρήστος Βουλγαρης)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Achaean Ακόμα και να συμφωνώ με αυτά που λες είσαι ολίγον άσχετος από διαδίκτυο. Το Infognomon δεν μπορεί να παραδώσει απολύτως τίποτα γιατί δεν έχει καμία I.P.
    Μόνο μέσω Google γίνεται.
    Και η Google δεν δίνει IP εκτός αν υπάρχει αποδεδειγμένα κακουργηματική πράξη όπως πχ φόνος. Πχ troktiko.
    Επομένως αυτό που λες δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Achaean
    Νομιζω οτι υπερβαλεις.Το "αρνητικο"
    μας στο φιλμ ειναι και προσπαθει να
    κερδισει "μαχομενος" μεσα στις "εχθρικες" γραμμες ενα μπισκοτο και ενα χαδι φιλικο.
    Υπομονη και...επιμονη.
    Αν πραγματι κατοικει στην Αν. Ιερουσαλημ δεν γνωριζωμε τα βιωματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ sterg

    Ο κλώνος δεν κατοικεί στην Ανατ. Ιερουσαλήμ. Αν όντως έμενε εκεί, θα ήταν συναινετικός και θα ήθελε μάλιστα να πάρει και την ισραηλινή υπηκοότητα, όπως επιδιώκουν οι Άραβες εκεί.

    Αν θέλεις να ξαναδείς παρέμβαση διαμαρτυρίας του OMADEON κοίταξε τα σχόλια εδώ.
    Επίσης, θα δεις και την ανάλυσή μου για την ψευδο-διεύθυνση κατοικίας του κλώνου.
    Ο ίδιος, δηλαδή, για να μας πείσει ότι είναι κάτοικος δήθεν της Ανατ. Ιερουσαλήμ, είχε δώσει μια μούφα διεύθυνση και λάθος ταχυδρομικό κωδικό.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_9611.html

    Οπότε μην προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις: Λέει μονίμως ψέματα

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα σχολια-απαντησεις μου στους εβραιους η εβραιολαγνους υβριστες και συκοφαντες μου, που ειναι κ. Καλεντεριδη;
    Αυτη ειναι η ουδετεροτητα και αντικειμενικοτητα του Ιστολογιου σου; Τους επιτρεπεις να με κατηγορουν και να με συκοφαντουν χωρις να ανεβαζης τα σχολια μου απαντησεις;
    Εκτος κι αν σε απειλησαν (με ξεχωριστα τηλεφωνηματα και μυνηματα ή εκαναν κατι παρεμφερες) και δεν το ξερω.
    Αλλα ετσι δουλευουν αυτοι για να φιμωσουν την αληθεια γιατι ξερουν οτι η ωρα της αληθειας για αυτους πλησιαζει.

    Για το ποιον των χαρακτηρων τους διαβασε με προσοχη τα σχολια τoυς:

    Γερασιμος, 3 Σεπτεμβρίου 2010 10:11
    μ.μ. Ανοιχτα και απροκαλυπτα καλει για το ατομικο ολοκαυτωμα του λαου της Περσιας (70 εκ. κοσμο) και δυστυχως αναρτησες το χαλι του.
    Το αυτο κανει και το δυσλεξικο η επιτηδες δυσλεξικο,
    Χρηστο Βουλγαρη απο Λονδινο,
    4 Σεπτεμβρίου 2010 11:40 π.μ

    Ο εκτος των αλλων και νομομαθης περι τω ιντερνετ Sterg, 4 Σεπτεμβρίου 2010 10:00 μ.μ. και 5 Σεπτεμβρίου 2010 5:01 μ.μ.
    Και βεβαιως της μη εξεραιτεας περιουσιας "κορης" Galia
    5 Σεπτεμβρίου 2010 1:42 μ.μ. και 5 Σεπτεμβρίου 2010 8:52 μ.μ.
    Και ο επισης νομομαθης και υποκινητης για μυνησεις Αchaean.
    Ολοι τους "επωνυμοι" και ενθαρρυμενοι που τους ανεβαζεις τις σαχλαμαρες, δες τους πως κανουν γιουρουσια!



    Λυπαμαι ειλικρινα Σαββα. Οι ατιμοι οι φασιστες της χουντας που τους εκαναν και ΝΠΔΔ. Και την κατηγορουν κι απο πανω την χουντα οι αχαριστοι. Τετοιοι ειναι.






    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΙΛΕ ΚΕΛΕΜΚΕΡΙΔΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΑΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    "ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μ-----.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ. ΡΕ Μ----- ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΛΙΓΟΛΟΓΗ-ΣΤΑΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ. ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΒΛΑΚΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ή Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΑΝ 5-6 ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΤΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΒΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΑ ΠΡΟΦΙΛ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΩ --- ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΩ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ".
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
    ΚΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μη μου στενοχωρεισαι ρε ψυχη.αλλαξε την συμπεριφορα σου ,μη ξαναβρισεις,πες την γνωμη σου ανθρωπινα,και αν καποιος μετα απο αυτα σου μιλησει ανορθοδοξα τοτε θα βρεθω στο πλευρο σου ασχετα τι πιστευεις που δικαιουσαι να το πιστευεις.σκεψου μηπως το χαλι που δημιουργειται μετα τις παρεμβασεις σου εχει σχεση με την δικη σου συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βλεπω οτι ζητησες...ενισχυσεις απο εναν αλλο ...αντικειμενικο bloger
    που ασχολειται με τα θεματα που σε ενδιαφερουν.δεν χρειαζοτανε,εισαι δυνατος και αν εισαι και ευγενης,το
    επαναλαμβανω,δεν εχει το δικαιωμα κανεις να σου κοψει σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Skal

    >Οι Tsoutsouneros και αι άλλαι επαναστατικαί δυνάμεις δεν καταλαβαίνουν από πανωπλοία και βρίσκονται αποφασισμένοι να τα καταβυθίσουν στον Θερμαϊκό, με τον περιεχόμενο Εβραίο και ΓκαΓκά.
    Ε, τώρα μη ρωτάς το αυτονόητο. Φυσικά και θα είμαι μαζί με τους Tsoutsouneros και θα του ----σουμε το κέρατο το βερνικωμένο. <
    --------------
    Αυτη η φρασεολογια ειναι του "μπαρμπανικου" που επενεβει με το "ετσι θελω " στο δικο σου ιστολογιο για να στηρηξει καποιον δικο του.Χρειαζεται μια απαντηση στο δικο του ιστολογιο με κοινοποιηση στο δικο μας.Αρκετα με
    τα ατομα αυτα που το παιζουν κυριαρχοι στα ιστολογια και "διαμορφωτες" της κοινης γνωμης
    και ας μη πω και τιποτα παραπανω προς το παρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μιλάμε για το άκρον άωτον της γελοιότητος:
    Επειδή, δηλαδή, κάποιοι τόλμησαν με σοβαρά επιχειρήματα να πουν την άποψή τους... Και επειδή η άλλη πλευρά δεν έχει λογικά επιχειρήματα, παρά μόνο ένα τρομακτικό και αβυσσαλέο μίσος που εκφράζεται μέσα από υβρεολόγιο, σχόλια άσχετα της αναρτήσεως, προσωπικές επιθέσεις περί πρακτοράτζας και απειλές για νέο Ολοκαύτωμα...

    Τότε... αντί να επιπλήξουμε τους άσχετους με την ανάρτηση και τους υβριστές, όπως γίνεται σε όλον τον πολιτισμένο και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόσμο, αντίθετα εδώ...
    πρέπει ΚΑΘ' ΕΠΙΤΑΓΙΝ ενός "πνευματικού ογκόλιθου" της μπλογκόσφαιρας)
    να ΚΟΨΕΤΕ τα ευγενικά και λογικά σχόλια που κάνουν τζιιιιιζ.
    Το επόμενο βήμα, να κοπεί και η πρόσβαση του Έλληνα σε χιλιάδες ιστοσελίδες που κάνουν τζιιιιζ,
    όπως στην Τουρκία και στο Ιράν...
    Και επιτέλους να γίνουμε η τζαμαχιρία, που τόσοι "αγνοί", "αφοσιωμένοι" "πατριώτες" μπλογκεράδες θέλουν...
    Που ενώ ισχυρίζονται ότι αγαπάνε-κόβουν φλέβα- πέφτουν στα πατώματα, χτυπιούνται, πεθαίνουν για την Ελλάδα...
    πως τα καταφέρνουν;;; και ό,τι κάνουν και γράφουν είναι ΠΑΝΤΑ υπέρ της
    Τουρκίας.

    Μιλάμε για "ελληναράδες"-τουρκόψυχους που όλο και ξεσκεπάζονται. Ας τους θαυμάσουμε τους "δημοκράτες"-"πατριώτες"!!!
    Και μόνο για αυτές τις αποκαλύψεις, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Καλεντερίδη. Πάλι ξετρύπωσε το ανθελληνικό ΦΙΔΙ από την τρύπα του

    Galia
    --Η Δημοκρατία και ο φασισμός, δεν είναι απλά δυο τετριμμένες, χιλιοειπωμένες λέξεις. Είναι στάσεις ζωής και αποδεικνύονται μόνο ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Αχμαντινετζαντ ειναι ο καλυτερος φιλος του Ισραηλ. Οι εβραιοι ψαχνονταν χρονια να επιτεθουν στο Ιραν και ο γελοιος αυτος τυπος τους παρεχει το τελειο αλλοθι. Ο ανθρωπος ειναι βαλτος και φημολογειται εβραιως (sic) (που λεει και η λαιδη Αντζελα!) πως εχει εβραικη καταγωγη. Αλλοιμονο στα αθωα θυματα του επερχομενου πολεμου. Απ'ολες τις πλευρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @6 Σεπτεμβρίου 2010 9:14 μ.μ.
    ------------------
    Αυτα που εγραψες εχουν ηδη δημοσιευθει απο αρκετες πηγες και κανεις δεν γνωριζει την αληθεια.
    Ασχετως αυτης της αληθειας δυστυχως
    σε ολους τους αιωνες στο παρελθον
    υπηρξαν παντοτε θυματα στις μεγαλες αλλαγες και αυτη ειναι η "καταρα" καθε εξελειξης καθε συστηματος που αλλαζει μορφη και πηγαινει στην επομενη φαση την πολυπλοκοτερη,αφηνει πισω πολλαπλασια ερειπια απο την συνηθη βραδεια γραμμικη του εξελειξη.
    Το ιδιο συμβαινει και θα συμβουν και χειροτερα και στον τοπο αυτον που μοιραζομαστε μεταξυ μας και ειναι η Πατριδα μας.Πιστεψε με οτι εχω ευαισθησιες και πονω για αυτο αλλα αυτη ειναι η αληθεια και κατανταμε θεατες σε αυτο γιατι οι πολλοι σε ολους τους αιωνες, θεατες υπηρξαν σε αυτα που εν ταχει σου ανελυσα και οποτε θελησαν να κρατησουν την παλαια βραδεια γραμμικη πορεια της εξελειξης δυστυχως πνιγηκαν στο αιμα.το αν συμφωνω η οχι σε αυτα δεν εχει καμμια σημασια και ουτε θα αλλαζε και τιποτα.Απλως σου μεταφερω τα απονερα των κατα διαστηματα γρηγορων μεγαλων αλλαγων που εχουν βαρυ τιμημα.Φιλικα Sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @6 Σεπτεμβρίου 2010 9:14 μ.μ.

    "Ο Αχμαντινετζαντ ειναι ο καλυτερος φιλος του Ισραηλ"

    Δηλαδή, αν εσύ με απειλείς ότι θα με σκοτώσεις, είσαι ο "καλύτερος φίλος" μου; Συγχαρητήρια για το μυαλό-ξυράφι!
    Μόνο που κάπου το έχω ξανακουσει το επιχειρηματάκι.
    Τα ίδια δεν λέτε οι επαγγελματίες του Μίσους και για τον Χίτλερ: "εβραϊκής καταγωγής" και "εξυπηρέτησε τους Εβραίους"...
    Και αφου από πρωτοτυπία, ΜΗΔΕΝ... τουλάχιστον, στα ελληνικά έχουμε κάτι λέξεις όπως Φιλότιμο, Λεβεντιά, Αξιοπρέπεια, Τσίπα... Και εκεί, μηδέν;;;

    Διότι άλλο οι μουφες που χωρίς να ντρέπεσαι λες και άλλα τα πραγματικά γεγονότα:

    ΑΠΑΤΗ, η δήθεν "εβραϊκή" καταγωγή του Αχμαντινετζάντ:
    http://www.israelnationalnews.com/news/news.aspx/133717

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 7 Σεπτεμβρίου 2010 9:54 π.μ.

    Σιγουρεψου πως καταλαβες τι εγραψα, γιατι δε νομιζω να πολυκαταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @7 Σεπτεμβρίου 2010 2:07 μ.μ.
    ----------------
    Εγω καταλαβα αυτο το απλα ανθρωπινο και κατανοητο που εγραψες και δεν ητανε και δυσνοητο.
    Φοβαμαι οτι σου απαντησα ναι μεν εκτεταμενα αλλα σε μια πλαγια αλλα αληθινη γλωσσα που χωρις να αγγιζει επι λεξει αυτο που ανεφερες ,το συμπεριλαμβανει απολυτως, μαζι με αλλα και το ταξινομει αιτιολογικα .Δεν πειραζει αν δεν κατανοησες το πως απαντησα αλλα να εισαι βεβαιοτατος
    οτι το δικο σου σχολιο δεν ητανε και τοσο...ακατανοητο. Μη μου ζητησεις αλλες διευκρινησεις γιατι δεν θα σου τις δωσω,Πολλες φορες γραφεις ενα κειμενο και με κωδικο τροπο περιμενεις απο τον αποκωδικοποιησαντα μια παλι αντιστοιχη απαντηση που δεν την πηρα,δεν συνεχιζω.Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ουι κι πουπουι! Τι λει τουτος εδω ωρε παιδια; Καταλαβε κανενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.