9/9/10

Ισχυρή έκρηξη σε αγορά στη Ρωσία

Εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος εξερράγη στην πόλη Βλαντικαβκάζ, την πρωτεύουσα της Βόρειας Οσετίας στον Καύκασο, στα νότια της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Τουλάχιστον δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, και περίπου 100 τραυματίστηκαν σοβαρά. Καμικάζι εισέβαλε στον χώρο της αγοράς επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο τύπου Volga 3102 και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που έφερε πάνω του.

Εν τω μεταξύ, εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε, πριν προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά, στο σταθμό υδροηλεκτρικής ενέργειας Irganaiskaya στο Νταγκεστάν, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar-Tass.

"Μια πλαστική σακούλα περιείχε δύο μεγάλα μπουκάλια, τα οποία περιείχαν αμμωνία και σκόνη αλουμινίου, ήταν συνδεδεμένα με καλώδια με ένα κινητό τηλέφωνο", σύμφωνα με την ίδια πηγή.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Τα τζιχάντια της Βόρειας Οσετίας εν δράσει. Χωρίς να δίνουν ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ στην ανθρώπινη ζωή σκοπός τους είναι η πραγματοποίηση του εθνικιστικού τους ονείρου δια των οδηγιών του Προφήτη τους (http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/052.sbt.html#004.052.220). Άλλωστε τι αξία να έχουν οι "άπιστοι" όταν περιγράφονται ως "πίθηκοι και γουρούνια" σύμφωνα με το ιερό τους Κοράνι (http://islamforgreeks.org/korani_greek/ στίχοι 2:63-66; 5:59-60, 7:166)?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.