16/9/10

Οι Κατασκοπευτικές Υπηρεσίες της ΚΑΚ θα καταπολεμούν από κοινού την τρομοκρατία.

Οι κατασκοπευτικές Υπηρεσίες των χωρών-μελών της *Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών θα αγωνίζονται μαζί κατά της τρομοκρατίας.

Σε τέτοια συμφωνία κατέληξαν οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών κατά την 11η συνεδρίαση των διοικητών των οργάνων ασφαλείας των χωρών της Κοινοπολιτείας. Οι μετέχοντες στη συνεδρίαση εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να αντιτίθενται στην προπαγάνδιση των εξτρεμιστικών αντιλήψεων και στη στρατολογία πολιτών των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών στις γραμμές των ριζοσπαστικών οργανώσεων.

Σε μνημόνιο που εγκρίθηκε για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης, οι μετέχοντες στη συνάντηση υπογράμμισαν ότι είναι διατεθειμένοι να αναζητούν νέες αποτελεσματικές μεθόδους συνεργασίας και επιβεβαίωσαν την προσήλωσή των χωρών τους στην ειρηνική λύση των προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή.

*Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών είναι διεθνής οργανισμός που αποτελείταιαπό ένδεκα πρώην σοβιετικές Δημοκρατίες: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Κιργιζιστάν, Μολδαβία, Ρωσία, Τατζικιστάν, Ουκρανία, και Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν (δεν είναι μόνιμο μέλος)
http://greek.ruvr.ru/2010/09/16/20629379.html

3 σχόλια:

  1. Από πότε το Τουρκμενιστάν δεν ανήκει στην ΚΑΚ? Τι θα πει δεν είναι μόνιμο μέλος?Τα κράτη-μέλη της ΚΑΚ είναι 12!φιλικά Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    2002-2008(σε εκ. $)

    Πηγή: Εκθέσεις Γραφείων ΟΕΥ

    Αζερμπαϊτζάν
    Αρμενία 214,00
    Γεωργία 33,60
    Καζακστάν
    Κιργιστάν
    Λευκορωσία
    Μολδαβία 8,30
    Ουζμπεκιστάν 15,00
    Ουκρανία 54,41
    Ρωσία 3000,00
    Τατζικιστάν
    Τουρκμενιστάν

    ΣΥΝΟΛΟ 3.325,3
    σελίδα του ΥΠΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The Commonwealth of Independent States (CIS) is the international organization consisting of 12 former Soviet Republics: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Russia, Tajikistan, Ukraine, and Uzbekistan. As of 2005, Turkmenistan is now an associate member.The creation of the Commonwealth of Independent States on December 21, 1991 signaled the dissolution of the Soviet Union. The CIS is headquartered in Minsk, Belarus.

    Ιστοσελίδα της ΚΑΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.