11/9/10

Πρώην σύμβουλος υφυπουργού σε γυμνή φωτογράφηση

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ηθοποιός και πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, απέκτησε μετά τον ανασχηματισμό εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένει στην ουρά μαζί με τους συμβασιούχους.

Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόσο θα κοστίσει η εκπομπή «Φυλές της Αθήνας»την οποία θα παρουσιάζει και θα επιμελείται από τη νέα σεζόν η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ένα πρόσωπο που δίχασε από την πρώτη στιγμή, όταν ανέλαβε κρατική θέση μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη δίπλα στον υφυπουργό Σπύρο Βούγια ως ειδική σύμβουλος για τα θέματα Μετανάστευσης.

Τις αντιδράσεις για την θέση στην ΕΡΤ έρχεται να πυροδοτήσει και μια γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει η πρώην σύμβουλος του υφυπουργού το 2001,για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού. Οι προκλητικές φωτογραφίες σε στυλ Λάρα Κροφτ «ξεθάφτηκαν» εννιά χρόνια αργότερα από τους επικριτές, δίνοντας «τροφή» για σχόλια σε όσους την αντιπαθούν στους κόλπους της αστυνομίας.
Πηγή: star
ΕΞΠΡΕΣΣ

28 σχόλια:

  1. Δεν βάζουν και την Αλεξανδράτου στο υπουργηκό συμβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Ωχ να σταματήσει επιτέλους η επιδειξη σεμνοτυφίας με στόχο την καταστροφή καποιου. Αν έχουμε να πούμε κα΄τι πολιτικά εναντίον της ιδέας της εκπομπής και της κ. Σαλεχ να το πούμε.Ανόχι να σιωπήσουμε. Να μπει καποιο τέρμαστην υποκρισία. Αν μας ενοχλεί η βουλευτής κ. Τσόκλη να το πούμε (για την εκπομπή της στην ΕΡΤ). Αλλά είναι υποκρισία να θυμόμαστε, χρόνια μετά, τι έιχε πει ο πατέρας της περι βιασμών-απαράδεκτα. Τότε γιατι δεν ενόχλησαν κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..απέκτησε μετά τον ανασχηματισμό εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένει στην ουρά μαζί με τους συμβασιούχους.

    ...Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόσο θα κοστίσει η εκπομπή «Φυλές της Αθήνας»την οποία θα παρουσιάζει και θα επιμελείται από τη νέα σεζόν η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ,

    ...Τις αντιδράσεις για την θέση στην ΕΡΤ....

    Σε αυτά ας επικεντρωθούμε, σε αυτα τα σημεία είναι η ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χεστήκαμε για τις φυλές της Αθήνας, την δική μας φυλή ποιος θα κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυμνή φωτογράφηση είχε κάνει και η Ρίκα Βαγιάννη. Αυτό δεν την εμπόδισε να έχει επί χρόνια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση και τελευταία να παρουσιάσει και την Γιουροβίζιον.
    Έχει δίκιο ο ΤΙΠΟΚΕΙΤΟΣ, να δούμε πρώτα την εκπομπή και μετά να την κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιά είναι η προγενέστερη εμπειρία της με τον τηλεοπτικό φακό ;
    Η Αλ Σαλέχ έχει ξανακάνει εκπομπή ;
    έχει δημοσιογραφικής εμπειρία ;
    ή είναι αρκετά τα κειμενάκια της στα blogs και το facebook για να προσληφθεί στην ΕΡΤ για να παρουσιάζει εκπομπή;

    Στον τιπουκειτο δεν κάνει εντύπωση η ευκολία και η αμμεσότητα έγκρισης μιας εκπομπής στην κρατική τηλεόραση από ένα "πρωτοεμφανιζόμενο" πρόσωπο ;
    Να θεωρήσουμε ότι δεν υπήρχε πολιτική παρέμβαση και η χρονική στιγμή (μετά τον ανασχηματισμό) ήταν τυχαία ;
    Αν υπήρχε πολιτική παρέμβαση ποιός ήταν ο σκοπός της ;
    η οικονομική αποκατάσταση μιας προσφάτως απολυόμενης απο γραφείο υπουργού;
    ή
    η δημιουργία μιάς εκπομπής που να προπαγανδίζει τον πολυπολιτισμικό μας προσανατολισμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως είναι μερικούς μήνες μπαγιάτικη η είδηση; Όχι ότι έχει χάσει τίποτα απο τη "φρεσκάδα" της. Όσο γελοία ήταν όταν πρωτακούστηκε τόσο είναι και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Aφροδίτη ζει στην Ελλάδα και έχει δικαίωμα και στην άποψη και στη δουλειά και στη ζωή.
    Στην ΕΡΤ χρόνια τώρα στεγάζεται η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα, η Αφροδίτη μας πείραξε;
    Από την άλλη πλευρά και η ίδια, από τη στιγμή που μπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις, θα πρέπει να έχει τη γενναιότητα να δέχεται την κριτική και να μη λέει τις γνωστές ανοησίες των αριστερο-τενεκέδων, που όταν δέχονται κριτική για τις πράξεις τους τη φορτώνουν στους ακροδεξιούς.
    Δηλαδή οι ακροδεξιοί την ξεβράκωσαν όταν φωτογραφήθηκε γυμνή ή η δική της βούληση;
    Θα πρέπει να το αντιληφθούν ολοι σε τούτο τον τόπο, σε όποια 'φυλή' της Αθήνας κιαν ανήκουν.
    Όποιος έχει δημόσιο λόγο και δημόσια δράση, υπόκειται σε κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ -ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ - ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ -ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ -ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ -ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ-ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ - Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η ΤΑΜΤΑ-ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ -ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, τώρα θυμηθήκατε τα γυμνά της συμβούλου του ... Βουγιού; Η γυναίκα είναι εντελώς ανεκδιήγητη. Αλλά ακόμη πιο ανεκδιήγητη είναι η κυβέρνηση που προωθεί τέτοια άτομα.

    Ρίξτε μία ματιά εδώ και θα βρείτε πολλά περίεργα εις βάρος της επαγγελματίας λαθρομεταναστομάνας, των οποίων το λιγότερο κακό είναι οι γυμνές φωτογραφήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά όποιος ανοίγει τα πισινά του σ΄ αυτήν την χώρα πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας τρόπος γελοιοποίησης του πολιτικού συστήματος είναι νά βγεί ένα κόμμα μέ τήν Ντούβλη καί νά μπεί στή βουλή. Θά κάνουν καλή παρέα οι νταβατζήδες της ζωής μας, μέ τίς πουτάνες καί τούς κλεφταράδες.

    Απλά εμείς πού δέν θέλουμε νά πληρώνουμε ΕΡΤ, πώς μπορούμε νά τό αποφύγουμε; Μάς έχει κατακλέψει η ΕΡΤ εκατομμύρια, τόσα χρόνια καί τά έχει δώσει σέ όλους τούς αριστεροκαπιταλιστές, τούς αριστεροισλαμιστές καί τούς γλύφτες του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας ενόχλησε η εν λόγω αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς με την εκπομπή ''Φυλές της Αθήνας'' ...
    τι σημαίνει , τι εννοεί , τι θα αναφέρει και αναλύει.
    Ανώνυμε 2:50 είναι γνωστό χρόνια τώρα για να μη πω αιώνες ... για το πως τραβιούνται καράβια και πόσα έχουν κατακλύσει την στεριά.
    Μη ξεχνάμε η προσφορά συνυπάρχει με την ζήτηση...βασική αρχή της οικονομίας αλλά και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @skal Ναι αγαπητέ! Μας πείραξε και η Σάρα και η Μάρα και η Αλ Σαλέχ. Σε εμένα που είμαι άνεργος τα λες αυτά;
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο αφορά την εν λόγω κυρία, αν δεν υπήρχαν και άλλα παρόμοια παραδείγματα με παρόμοιας ("ότι αρπάξει ο ... μας") τυπολογίας συμβούλων σε αυτή τη φουρνιά, θα μπορούσε κανείς να το προσπεράσει - αν και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ τα κριτήρια επιλογής των ατόμων σε κρίσιμες θέσεις - εκτός και αν δεν ήταν κρίσιμη αλλά... βοηθητική...

    Όσο αφορά την εκπομπή της στην ΕΡΤ, πιστεύω ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το πώς γίνεται η κρίση επί των εκπομπών... Θα ήθελα να θυμίσω ότι ένας από τους 3 κύριους υπεύθυνους για το σκάνδαλο των 20,000,000 ευρώ από το Γ' ΚΠΣ για τα ΑΜΕΑ είναι ΑΚΟΜΑ εκεί και το παίζει προστάτης της ΕΡΤ για το ΕΣΠΑ (με τα ίδια τραγικά αποτελέσματα), ενώ είχε κάνει πρόταση για να αναλάβει εκπομπή!!! Να μην επεκταθώ για την προετοιμασία κάποιου δημοσιογράφου-πολιτικογυρολόγου για να αναλάβει Διευθυντής (μάλλον Αρχείου) στην ΕΡΤ με πληρωμένο από κομματικό χρήμα Master, ο οποίος πούλαγε ελεγκτική διαμεσολάβηση ΚΑΙ για εκπομπές... Αλλά αυτό σημαίνει σήψη: ενώ ΟΛΟΙ τα ξέρουν, κανείς δεν μιλάει μέχρι να σκάσει και να πεταχτούν από τις καρέκλες τους λέγοντας "έμεινα έκπληκτος, ήταν το καλύτερο παιδί!"

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστινα

    μην μιλας για καραβια και για τριχες γιατι θα κανη επελαση παλι η γνωστη "γλιτσα".
    Και ποιος "τον" ακουει να υπερασπιζεται τις τριχες της ...ωλεχ, που λεει κι ο Χατζαρας.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 2-3 ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΛΕΧ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλαδή η Ρίκα Βαγιάννη που έκανε γυμνή φωτογράφιση και καλά έκανε γιατί είναι (ήταν) κορμάρα και μόνο για φωτογράφιση έκανε, σου αρέσει σαν παρουσιάστρια, σαν τηλεορασάνθρωπος; Η εκπομπή που έχει τώρα στην ΕΡΤ σου αρέσει; Δηλαδή την κρίναμε και πέρασε;
    Και πού 'σαι Σπύρο.... καλή; καλή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου Βούγια...σαβουρογάμη !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "μην μιλας για καραβια και για τριχες γιατι θα κανη επελαση παλι η γνωστη "γλιτσα".
    Και ποιος "τον" ακουει να υπερασπιζεται τις τριχες της ...ωλεχ, που λεει κι ο Χατζαρας
    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη "
    Καμαρωστε τον γνωστο υβρεολογο σε παραληρημα Ισαλμικου μισογυνισμου (απο οτι φαινεται ουτε οι μεσηλικες Αγγλιδες δεν καταδεχτηκαν να τον "ελεησουν" αλλα απο την αλλη ειναι γνωστο απο την εποχη του Μωαμεθ οπως φαινεται αλλωστε και απο τις δηλωσεις του το γεγονος οτι οι Ισλαμιστες ΜΙΣΟΥΝ τις γυναικες αλλα ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τις κατσικες!)
    το οτι μια συμβουλος Υπουργου εκανε γυμνη φωτογραφηση ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΘΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΗΜΟ αλλα ο καθενας ΕΝΗΛΙΚΟΣ εχει το δικαωμα να χρησιμοποει το σωμα του κατα το δοκουν.Απο την αλλη ομως πριν ο διαλογος φτασει σε επιπεδο "ΕΣΠPΕΣΣΟ" θα ηταν καλυτερο να επικεντωθουμε στην (ανυπαρκτη) πολιτικη δραση της εν λογω κυριας παρα στισ ψωτογραφιες της..."ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Γειά σου Βούγια...σαβουρογάμη !!!
    τζιμης"
    "Δηλωσεις επιπεδου" απο "grandmaitre", ¨"μεγα γνωστη" του ειδους με μακροχρονη πρακτικη πειρα
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Πριν αλεκτωρ λαλησει"....ή καλυτερα πριν στεγνωσει το μελανι του σχολιου μου στην Χριστινα....
    Να και η γλιτσα που ενεφανισθει παλι και μαλιστα κατα συρροην υπο την μορφη του αντιγραφου "δυσλεξικου" σαγιαν.
    12 Σεπτεμβρίου 2010 3:02 μ.μ.
    12 Σεπτεμβρίου 2010 3:06 μ.μ.

    Πετανε λασπη και πετρες απο τις τρυπες τους οι αρουραιοι μπας και βρουν τον στοχο τους γιατι τους πιανει τεταρτεος πυρετος να ερθουν πιο ....κοντα. Π.χ. Αναρτηση: "11/9/01"
    Αλλα ετσι ειναι μαθημενοι οπως οι εγκληματιες, ή μηπως ΕΙΝΑΙ εγκληματιες;



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11 Σεπτεμβρίου 2010 12:09 μ.μ. ,


    συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για σου ΜΕΓΑΛΕ Ομαδεον.Που εισουνα
    και μας εληψες (λαθος-ελειψες-,το αλλο μιαζει με τη λεξη 'εγληψες')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Πετανε λασπη και πετρες απο τις τρυπες τους οι αρουραιοι μπας και βρουν τον στοχο τους γιατι τους πιανει τεταρτεος πυρετος να ερθουν πιο ....κοντα. Π.χ. Αναρτηση: "11/9/01"
    Αλλα ετσι ειναι μαθημενοι οπως οι εγκληματιες, ή μηπως ΕΙΝΑΙ εγκληματιες;"
    To γνωστο σε ολους μας τρολλ σε κριση αυτογνωσιας περιγραφει κατα συκγλονιστικο τροπο την μεθοδο δρασης του οπως και των ομοιων του!
    Παντως για το ειναι εγληματιας αυτος και τα ¨μαζωματα" του οπως θα τους χαρακτηριζε στο 7ο βιβλιο του ο Θουκιδιδης δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι η ετοιμηγορια της Ιστοριας λαμβανωντας υποψη και το γνωστο ατυχες γεγονος προ εννιαετιας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ: ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/12/blog-post_3296.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε Τζίμη, κι εγώ του 'χω σούρει πολλά του Βούγια αλλά, τουλάχιστον σε σχέση με την κυρία Αλ Σαλέχ, όχι και σαβουρογάμης! Από προσόντα, λέει το κορίτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.