23/9/10

Δεν τα "φάγαμε" μαζί κύριε Πάγκαλε



Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά, είπε ο κ. Πάγκαλος. Όσο κι αν προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τη μνήμη μας, δεν μπορούμε να φέρουμε στην επιφάνεια μία τέτοια ανάμνηση. Αν υπήρξαμε συνδαιτυμόνες με τον κ. Πάγκαλο, κάποια στιγμή στο παρελθόν, θα το θυμόμασταν. Τέτοιες εμπειρίες είναι δυνατές και δεν χάνονται εύκολα στον ωκεανό της λήθης. Και να θέλαμε, δηλαδή, να το ξεχάσουμε, δεν θα μπορούσαμε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο κ. Πάγκαλος είπε το αυτονόητο, αυτό που γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός. Ότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κατέστρεψε την Οικονομία της χώρας, μεγεθύνοντας παράλογα το δημόσιο τομέα, σε μία απέλπιδα προσπάθειά του να διατηρήσει τα οφέλη της εξουσίας.

Η διαφορά μας με τον κ. Πάγκαλο είναι ότι ομολογίες σαν κι αυτή αποκτούν ουσιαστική υπόσταση όταν συνοδεύονται από έμπρακτες πράξεις μεταμέλειας. Το αστείο της ιστορίας είναι ότι την ίδια ώρα που ο κ. Πάγκαλος έκανε αυτή την τόσο σημαντική δήλωση, ο πρόεδρος της Βουλής προωθούσε την πρόσληψη μερικών ακόμη προνομιούχων Ελλήνων στην ήδη μακρά λίστα των υπαλλήλων της Βουλής.

Αν ο κ. Πάγκαλος εννοεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των δημόσιων εσόδων κατευθύνεται για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, θα συμφωνήσουμε μαζί του. Αν εννοεί τα όσα διαδραματίστηκαν με την (κακο)διαχείριση των δημοσίων ταμείων, να μας συγχωρέσει, αλλά θα διαφωνήσουμε μαζί του. Αν συμμετείχαμε στο πάρτι κύριε Πάγκαλε, δεν μπορεί παρά να το θυμόμασταν.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει πολλές φορές στο παρελθόν ταράξει τα νερά με τις δηλώσεις του. Αναγνωρίζουμε ότι οι δηλώσεις αυτές είχαν αν μη τι άλλο πρωτοτυπία, η οποία δείχνει ένα ευφυές άτομο. Ωστόσο, οι ευφυείς άνθρωποι παγιδεύονται συχνά από αυτό που οι ίδιοι θεωρούν ως συγκριτικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους: Η δυνατότητα της γρήγορης σκέψης τους δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο ισχυροί, πιο δυνατοί, απ΄ όλους τους άλλους κι αυτό προκαλεί συχνά μία αλαζονική στάση εκ μέρους τους.

Το να δηλώνεις την αλήθεια με τόσο κυνικό τρόπο, όταν μέχρι προχτές την αρνιόσουν πεισματικά ως πολιτικό σύστημα, δεν είναι και πολύ έξυπνο. Το έξυπνο, κατά την άποψή μας πάντα, θα ήταν να υπάρχουν έργα που να αποδεικνύουν ότι κατάλαβες το λάθος σου και ότι δεν θα το επαναλάβεις στο μέλλον.

Κι αυτό, κύριε αντιπρόεδρε, δεν μας έγινε σαφές με την δήλωσή σας. Θα συνεχίσετε τους διορισμούς ημετέρων στο δημόσιο; Θα συνεχίσετε να φέρεστε με αλαζονεία; Θα συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε με παγερή αδιαφορία φαινόμενα υπερβολικού πλουτισμού συναδέλφων σας; Θα αποφασίσετε να δουλέψετε κάποτε για αυτή την καημένη την χώρα; Αυτά θέλει να ξέρει ο ελληνικός λαός. Και προσέξτε! Οι αντοχές του κόσμου είναι πλέον περιορισμένες. Σε τέτοιο βαθμό που θα έπρεπε κανονικά να τρέμετε την οργή του...

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@capital.gr

18 σχόλια:

  1. Το είπαμε ότι ο Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο και ότι είναι ένα όρθιο γουρούνι. Αυθάδης, ελεεινός και αμετροεπής. Όμως είναι ετοιμόλογος, ο κερατάς. Πριν λίγε ημέρες, εθεάθη σταματημένος σε φανάρι εντός μάλλον μικρού οχήματος. Πώς χώρεσε εκεί είναι άλλη ιστορία. Τον πλησιάζουν δύο κοπέλες με προφανή σκοπό να τον πειράξουν. «Καλέ κ. Αντιπρόεδρε, εσείς δεν φάγατε λεφτά μαζί με τους άλλους; Γιατί κυκλοφορείτε με τέτοιο αμάξι;». «Έφαγα, έφαγα», απαντά ο βούβάλος «αλλά μου τα φάγανε κι εμένα κάτι πουτάνες σαν κι εσάς» !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κάθεται μετά με τους φίλυος του να χλαπακιάζει και θα γελάνε όλοι μαζί με τον Ελληνικό Λαό.
    - Που λές , βγήκα και ομολόγησα ότι τα φάγαμε τα λεφτά και πάλι θα μας ψηφίσουν, τόσο ζώα είναι, κάτσε να δώ τι άλλο να ομολογήσω για να δούμε πόσο κουτόχορτό τρώνε οι μλκς οι Έλληνες. Αντέχουν πολλά να ακούνε και να παθαίνουν και να μην μιλάνε ούτε να αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μασάτε ρε στις ρουκέτες του παχύδερμου. Αυτός έχει αντιστρέψει τις φυσικές λειτουργίες του σώματός του : Μιλάει με τον πρωκτό και αφοδεύει από τον οισοφάγο.

    Κατά την γνώμη του δηλαδή, φάγαμε μαζί :
    - 36 προϋπολογισμούς απο το 1974 μέχρι το 2010.
    - 4 πακέτα στήριξης απο την ΕΕ
    - 300 δις ευρώ δάνεια.

    Αν κάποιος οικονομολόγος, πιάσει αυτά τα νούμερα και αναγάγει τα ποσά σε τρέχουσες αξίες, είμαι σίγουρος ότι το μεγαλύτερο μέρος από αυτά, θα περισσέψη.

    Αυτό το περίσσευμα, ποιοί το έφαγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ολόκληρη Ολυμπιάδα φάγανε και υπερδιπλασιάσανε το κόστος.Εδώ το αεροδρόμιο Ελ Πάσο και χρυσά χερούλια να είχει τόσο δεν θα κόστιζε , η Αττική Οδός η οποία θα έπρεπε λέμε τώρα να γυρίσει στα χέρια του Ελληνικού Δημοσίου διότι προβλεπόταν ότι άννννννννν είχε εξοφληθεί όπως και έγινε και μάλιστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο δεν θα έμενε στα Χέρια των γνωστών αγνώστων επιχειρηματιών αλλα ακόμα εκεί είναι και θα είναι.
    Τι λέει ο άνθρωςπο που τα τριγλυκερίδια η χολιστερήνη και το ζάχαρο έχουν χτυπήσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ καταπίνοντας και το τελευταίο γραμμάριο φαιάς ουσίας που φήμες λένε ότι είχε .

    Που οι μόνοι που δεν τους ακούμπισε η κρίση είναι αυτοί και οι υπάλληλοι της Βολής μιας και όσο και αν τους κόψουν (Το τίποτα δλδ σε σχέση με τους υπόλοιπους ταλαίπωρους ) μπορούν και ζουν και ξύνονται πλουσιοπάροχα.
    Που όταν αντιδρά ο λαός, σαν τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου λένε οι περισσότεροι οχι εμείς κυρια όχι εμείς ο κωστάκης ο Ακερμαν αυτό το κακό παιδί το έκανε αυτός να μπει τιμωρία . Και εμείς σαν χάνοι και μπούφοι φωνάζουμε, αλλα ποιος ακούει...

    Εγώ θα του προτείνω εφόσον τα φάγαμε όλοι μαζί να παέι μια βόλτα από την Αθήνα με τα πόδια και χωρίς συνοδία .
    Εφόσον όλοι έχουμε κατα την γνώμη του που έχει το θράσσος να διατυμπανίζει ,φταίμε όλοι, θέλω να τον δω ποδαράτω να καταβαίνει την Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας μόνος ...
    Εφόσον φταίμε όλοι ουδείς θα μιλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11:36 π.μ.

    >Εδώ ολόκληρη Ολυμπιάδα φάγανε και υπερδιπλασιάσανε το κόστος.<

    Αρχικός προϋπολογισμός 4,5 δισ. ευρώ.
    Τελικό (επίσημο) κόστος 11,2 δισ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚ.Ε ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ:
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ "ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΑΕΡΙΩΝ".
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΛΕΜΕ: ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΥΠΕΡΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΚΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΙΣ 100% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΝΑΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΛΕΝΙΝ). ΑΛΛΟΤΕ ΟΜΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄70 ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο απο πάτρα μαζί σου αλλά όχι κομματικά .Η Ελλάδα κομματιάστηκε απο τα κόμματα, μάτωσε απο αυτά, και τις όποιες ιδεολογίες των αρχηγών τους ,που ποτέ δεν πίστεψαν στην ίδια την πατρίδα τους.
    Αν υπάρχει σωτηρία γι αυτόν το τόπο έχει μόνο το όνομα της χώρας μας και το ξέρουμε όλοι .

    Ο λαός δεν ακολουθεί κανένα κόμμα ουσιαστηκα όπως παλιά γιατί πλέον οι ιδεολογίες κοστολογήθηκαν και ο κόσμος το κατάλαβε.

    Σε άλλες εποχές κάτι τέτοιο θα σήμαινε να ξηλωθούν τα πεζοδρόμια και οχι ΜΑΤ ΕΚΑΜ ο στρατός να κατέβαινε θα γινόταν του κουτρούλη ο γάμος...Τώρα ο κόσμος δεν θα ακολουθήσει εύκολα γιατί απλά πείστηκε ότι όλοι είναι δοσίλογοι και παρτάκηδες.
    Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι μπορεί να ηγηθεί ας ξεχάσει τα παχιά λογια , τις δύσκολες έννοιες και τις χρωματισμένες ιδεολογίες και ας πει τα πραγματα όπως είναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΑΠΟΛΥΤΟ."

    Ποιος θα αντιδράσει, βρε Γιώργο; Βλέπεις κανέναν εδώ έτοιμο για αντίδραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμάστε το τραγουδάκι του Μηλιώκα που έλεγε ''να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες'' ε αυτό μας λέει τώρα ο εκλεγμένος ιπποπόταμος.
    Ο σοσιαλιστής κ. πάγκαλος με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, ένα εκατομύριο ευρώ, νομίζει ότι ο ΛΑΟΣ θα κοιμάται επ'άπειρο, κούνια που σε κούναγε χοντρέ, οι ''συνδετημόνες'' σου σε χαιρετούν.
    Σφαλιάρα αδέρφια και φτύσιμο στα ανεύθυνα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, πλησιάζει νομίζω η ώρα που θα βρεθούμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα (ΛΑΟΣ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ) όχι βέβαια για καφέ.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Μαζί" εννούσε με την κόρη του που διόρισε στη Βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε;
    ΕΔΩ, Ο ΧΟΥΝΤΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΠΕΠΡΕΠ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΝΕ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΕΙΠΕ:
    "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ."
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
    ΕΜΕΙΣ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 902.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ. ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΛΟΓΚ;
    Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:44 :

    ΕΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ.
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ; Ή ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ...ζυγαριά θα δείξει εάν τα έφαγε μαζί μας ή μόνος του !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ μεγάλη σημασία σε ανώριμες και κακοήθεις δηλώσεις ενός επαγγελματία πολιτικού απο πάππου πρός πάππου. Αρκετά με τον σαπιοκοιλιά ,ας τον αφήσουμε να πεθάνει ήσυχα χωρίς πολλά πολλά δίχως τυμπανοκρουσίες .Ετσι κι αλλιώς είναι πια ενας ξοφλημένος κοιλαράς και τίποτα παραπάνω .
    Θεός σχωρέσ'τον.
    ευχαριστω για την φιλιοξενια
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο το να τα πάρουμε απο την πλουτοκρατία δεν μου λέει τίποτα από μόνο του ...Είναι απρόσωπο .

    Για μένα καμία παπαρήγα , καρατζαφέρης, τσίπρας, παπανδρέου , καραμανλής και όλοι βολευτές εκεί μέσα δεν νοιάζονται για τον λαό, κανείς απλά αλλάζουν χρώμα στην τσέπη τους και μασάνε τα λεφτά μας.

    ΜΑΣ Γιώργο όλοι τους τα μας τα μασάνε.

    Και δε πα ναι άσπροι κόκκινοι και μπλε πράσινοι και με βούλες .

    Αν γίνει πόλεμος στο ίδιο αεροπλάνο θα μπουν για να φύγουν και να αντισταθούν από το εξωτερικό.

    Αν μας πάρουν τα εδάφη τα όποια δεν θα πάνε στην μάχη εσύ και γω θα παμέ και τα παιδιά μας και τα ανίψια μας.

    Για να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος θα πρέπει :

    1) Ο ηγέτης που θα λύσει το πρόβλημα μας πρέπει να είναι εκτός πολιτικής πλέον και των μεγαλοτζακιών.
    2) Να αλλάξουμε νοοτροπία και να κρίνουμε με βάση του τι λέει ο άλλος και όχι από πιο χώρο είναι και τι κόμμα πιστεύει.

    Ζητείται Ελπίς κύριοι , ζητείται Φέρελπις.... ζητούνται αξίες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρατηρησατε κατι; Οτι τα ΜΑΤ απεναντι στους φορτηγατζηδες ηταν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τοσο ανεκτικοι;;;;;
    Παραταγμενοι αραια και με σταση που εδειχνε αν μη τι αλλο μια γενικη αδιαφορια και μια αλληλοκατανοηση για τους εγειρομενους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ 4:39,

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ".
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    ΜΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ;

    ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΙΘΑΝΩΝ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ.
    ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΜΩΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΧΥΤΡΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ 100%ΤΟΙΣ 100%
    ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟυλάχιστον ο Πάγκαλος λέει μερικές αλήθειες όπως αυτό που είπε ότι την περίοδο Σημίτη καταστρέψαμε την Ελλάδα, εσείς της ΝΔ είστε τελείως αμετανόητοι!
    Ανδρέας Κοζάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάγκαλε δεν τα φάγαμε μαζί. Εσένα τρώμε στη μάπα. Αντρέα από Κοζάνη, καλά που το δέχτηκε ο Πάγκαλος. Τώρα ησύχασα... είδες η κακιά ΝΔ; Κιχ δεν έβγαλε... Ποιος είπε ότι τα ληγμένα κάνουν κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.