14/9/10

Αθλοι Γκρίζων Λύκων

Ο βουλευτής Ντιαρμπακίρ του κόμματος BDP Ακιν Μπιρντάλ την ώρα που μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματος στην Προύσα δέχτηκε επίθεση με μπουνιές. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Μπιρντάλ υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο, ενώ τον Μπιλγκεχάν Σ. που του επιτέθηκε κόντεψαν να τον λιντσάρουν. Βαριά τραυματισμένος σώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβησαν με σπρέι πιπεριού.

Στην συγκέντρωση μετείχαν οι βουλευτές του BDP Κωνσταντινούπολης Σεμπαχάτ Τουντζέλ ο βουλευτής από το Ντιαρμπακίρ Ακιν Μπιρντάλ και περίπου 800 άτομα. Ο Ακίν Μπιρντάλ που ανέβηκε στο βήμα σαν ομιλητής, έπεσε κάτω από τα χτυπήματα με κεφαλιά και μπουνιά από τον Μπιλγκεχάν. Στο μεταξύ οι υπόλοιποι που ήταν στο βήμα επιτέθηκαν σε αυτόν που χτύπησε τον Μπιρντάλ.

Δερνόμενος από δεκάδες άτομα και μέσα στα αίματα, δεν τον βοήθησε κανείς. Η αστυνομία μόνο μετά από μερικά λεπτά τον πήρε από τα χέρια του οργισμένου πλήθους, και τον απομάκρυνε από την περιοχή. Η αστυνομία για να μπορέσει να διαλύσει το οργισμένο πλήθος χρησιμοποίησε γκλόμπ και σπρέι πιπεριού. Τον μετέφεραν στον νοσοκομείο Προύσας όπου νοσηλεύεται στην εντατική.

Κάποιοι ανταποκριτές τύπου είπαν ότι ο Μπιλγκεχάν όταν έφτασε στο βήμα είπε : ¨Είμαι εθνικιστής. Ήρθα από την Κωνσταντινούπολη. Θα προκαλέσω γεγονός¨.

Σχόλιο : ο Μπιρντάλ είναι από τους πιο γνωστούς αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και παλιότερα είχε σωθεί σαν από θαύμα όταν το βαθύ κράτος της Τουρκίας στις 12-5-1998 του έριξε 7 σφαίρες στα γραφεία της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Άγκυρα ! Αναλογιστείτε επίσης τι φανατισμό έχει ο επιτιθέμενος φασίστας που δεν σκέφτεται καν τη ζωή του.
http://tourkikanea.wordpress.com/

10 σχόλια:

  1. Ἰδοῦ τό ἐπόμενο βήμα γιά αὐτούς πού μιμούνται τούς μουσουλμάνους πού ἐπιτίθενται μέ τά παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, υπάρχουν μεταξύ μας κάποιοι που τους αρέσει το λυντσάρισμα.

    Όποιος αντιδράει στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδας πρέπει να τον λυντσάρουν, για να μην τους ενοχλεί.

    Σύντομα όμως έρχονται εκλογές, (έστω και δημοτικές) και θα δούμε τότε τι θα πεί ο Λαός στα λαμόγια και σ' αυτούς που τον εξαπάτησαν...

    Και τότε θα πέσει μαύρο "παπούτσι" στην κάλπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί καταλήγουν οι εθνικισμοί απο όπου και αν προέρχονται.
    Αιμίλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αιμιλια
    γιατι οι διεθνισμοι και οι κομουνισμοι που καταληγουν?
    σας ειδαμε στο μπουλκες και στη τασκενδη πως κομματιαζοσασταν μεταξυ σας σχιζοφρενεις σοβιετ δολοφονοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τον κάναν τα αδέλφια. Τα έμαθα από πρώτο χέρι...σχεδόν τον λιντσάραν οι Κούρδοι που βρισκόντουσαν εκεί. Οι αστυνομικοί άργησαν να έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τον κάναν τα αδέλφια. Τα έμαθα από πρώτο χέρι...σχεδόν τον λιντσάραν οι Κούρδοι που βρισκόντουσαν εκεί. Οι αστυνομικοί άργησαν να έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τόσο φανατισμένοι οι φασίστες που μετά χαράς θα το ξανάκανε δίνωντας και την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι η τύχη που θα έχουν οι φανατικοί Τουρκομογγόλοι,άν συνεχίσουν έτσι στο Κουρδιστάν,στον Πόντο στη Θράκη και αλλού.
    Όσα διατάγματα και να βγάλουν για να μη μιλούν οι Πόντιοι ,οι Κούρδοι και κάποιοι άλλοι τη γλώσσα τους και να ξεχάσουν τη καταγωγή τους, το αποτέλεσμα θα είναι τελικά όμοιο μ΄αυτό που φένεται στο φασίστα Τουρκομογγόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφεριμ στον μπαμπεσ τσου-τσου νταχντιρντί (μπράβο στον "ηρωα" μ@λ@κ@ θα μπορουσαμε να πουμε σε ελευθερη μεταφραση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.