14/9/10

ΤΟ DEB ανανεωμένο και σε νέα γραφεία

Το Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας που δημιούργησε ο Σαδίκ θέλει νάχει ρόλο στα τοπικά πράγματα

Ο φακός του "Χ" φωτογράφισε τα νέα γραφεία του κόμματος στα οποία ο πρόεδρος Αλή Τσαούς Μουσταφά μαζί με τα μέλη του πρόκειται να τα κάνει ένα δυναμικό στέκι πολλαπλών δράσεων.Εκεί δεχόταν λόγω μπαϊραμιού μουσουλμάνους από άλλα κόμματα, και συζητούσε την αναβάθμιση το κόμματος και την παρουσία του στο τοπικό γίγνεσθαι. Διπλωματικότατα απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποια κίνηση του κόμματος σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Αυτό ωστόσο που έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές και επώνυμες επισκέψεις που το γραφείο δέχεται από γνωστά ονόματα συνδυασμών που ήδη έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους και μάλλον πατούν σε δύο βάρκες.
XΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

11 σχόλια:

  1. Γειά σας Πόντιοι,οι Τουρκογενείς μοσουλμάμοι κάνουν κομμα στην Ελλάδα, και οι Πόντιοι επι 90 σχεδόν χρόνια κανουν το κοροϊδο.Γιατί; Γιατί οι Ποντιοι να μην ιδρύσουμε και εμείς ένα κομμα το οποίο να εκφράζει ιδέες πατριωτικές και όχι τις νεοταξήτικες αηδίες;Τοσο πολυ έχετε αλλοτριωθει;
    Ντρέπεστε να μαθαίνετε την Ποντιακη διάλεκτο στα παιδιά σας για να μην τα κοροϊδεύουν στο σχολείο. Ντρέπεστε να δηλωνετε την καταγωγή σας δημόσια. Την ίδια στιγμή που αλλογενείς μη Ελληνες γραικύλοι κυβερνούσαν κυβερνουν και δυστηχώς απο οτι φαίνεται θα κυβερνουν την Ελλάδα, εσείς επιμένετε στους χορους και στα τραγούδια. Ψηφίζετε γραικύλους που τιμούν τους σφαγείς όχι μόνο των προγόνων μας αλλα 2,5 εκατομμυριων ανθρώπων. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτην την συμπεριφορά. Είναι αδιανόητη.ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΠΟΙΣΟΝ ΚΟΜΜΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποτε θα γινει καποια στιγμη Κοσοβο και η Θρακη, ουτε που θα το καταλαβουμε......
    Οι Τουρκοι εργαζονται μεθοδικα, οι μουφτηδες ειναι στο συνολο τους πρακτορες της ΜΙΤ κι εχουν και τη Δραγωνα για υποστηριξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @14 Σεπτεμβρίου 2010 12:24 μ.μ.

    Τι περιμένεις και δεν το κάνεις εσύ το κόμμα; Όλοι θέλουμε να "σωθούμε" αλλά με την προϋπόθεση να μας "σώσει" κάποιος άλλος.
    "Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον να τον ελευθερώσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με εισήγησή της έκλεισε η ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία φοιτούν εκπαιδευτικοί για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης. «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος. Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!

    Εισηγήτρια της απόφασης φέρεται ότι είναι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για κίνηση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» με τους εξ ανατολών γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γιατί οι Ποντιοι να μην ιδρύσουμε και εμείς ένα κομμα το οποίο να εκφράζει ιδέες πατριωτικές και όχι τις νεοταξήτικες αηδίες;"


    και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα "ποντιακό κόμμα" θα εκφράζει πατριωτικές αντιλήψεις;

    ξέρεις πόσοι Πόντιοι ψηφίζουν επί χρόνια ΠΑΣΟΚ, Σημίτη και ΓΑΠ;
    άσε που μερικοί ψηφίζουν και ΣΥΡΙΖΑ!

    Πάντως έχεις μεγάλη ιδέα για την ιδιαίτερη καταγωγή σου!
    Ελπίζω μόνο,αυτός ο εγωισμός σου να μη σε κάνει να ξεχνάς ότι πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά,Πόντιοι,Πελοποννήσιοι,Ηπειρώτες,Μικρασιάτες,Μακεδόνες,Κρητικοί κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κόμμα των τουρκογενών αυτών της μουσουλμανικής μειονότητας που αποτελούν φερέφωνα της Άγκυρας ετοιμάζεται γιατί με την πιθανή κατάργηση του 3% από τον Geoffrey Παπανδρέου θα μπει στη Βουλή!και σε περιπτώσεις ισοψηφίας θα ελέγχει τα πράγματα κατ'εντολή της Άγκυρας φυσικά!Μα τι άλλο ανθελληνικό θα κάνει πλέον ο κ.Παπανδρέου;απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψηφίζουν Παπανδρέου και τις επιλογές του (δες ανθέλληνα για ΔΕΘ,δες φιλότουρκο,φιλοσκοπιανό Μπουτάρη για δήμαρχο Θεσσαλονίκης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα "ποντιακό κόμμα" θα εκφράζει πατριωτικές αντιλήψεις;- Πολύ απλά γιατι δεν είμαστε σιωνιστες μασονοι μελη λεσχης BUILDEBERG, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!

    "Πάντως έχεις μεγάλη ιδέα για την ιδιαίτερη καταγωγή σου!" -ΕΙΧΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ! ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ!

    "Ελπίζω μόνο,αυτός ο εγωισμός σου να μη σε κάνει να ξεχνάς ότι πρώτα είμαστε Έλληνες και μετά,Πόντιοι," - ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΥΓ. ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ πχ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14 Σεπτεμβρίου 2010 8:16 μ.μ.
    "και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα "ποντιακό κόμμα" θα εκφράζει πατριωτικές αντιλήψεις;" ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!
    '
    "Πάντως έχεις μεγάλη ιδέα για την ιδιαίτερη καταγωγή σου!" ΕΙΧΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ!!!!!

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ! ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:08 π.μ.,
    15 Σεπτεμβρίου 2010 11:39 π.μ.,
    15 Σεπτεμβρίου 2010 11:40 π.μ.,


    πιθανόν να είσαι απλώς ένα ανήλικο,αλλά θα ξαναμπώ στον κόπο να σου απαντήσω:

    Καταρχήν οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα δεν χωρίζονται στις δυο κατηγορίες που πιστεύεις εσύ:"σιωνιστικές κυβερνήσεις και Πόντιοι".Υπάρχουν οι κυβερνήσεις,σιωνιστικές ή μη,και υπάρχει κι ο λαός,οι Έλληνες των διαφόρων περιοχών,οι απλοί πολίτες.

    Μεταξύ των πολιτών,υπάρχουν καλοί και κακοί,έξυπνοι και χαζοί,πατριώτες και προδότες κ.ο.κ.

    "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ!!!!!"

    Πώς ξέρεις εσύ τι είναι ο καθένας,τα πιστεύω του και τις πράξεις του και μιλάς εξ ονόματος άλλων;

    "ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ! "
    για τον κάθε Έλληνα είναι προνόμιο να λέγεται Έλληνας και μάλιστα Έλληνας της μιας ή της άλλης περιοχής,

    όλες οι πατρίδες των Ελλήνων ένδοξες είναι!

    Εσύ είσαι απλώς, ένας κομπλεξικός εγωιστής που πας να βγάλεις το μάτι συμπατριωτών σου που δεν σε έφταιξαν και τίποτε.

    "Πολύ απλά γιατι δεν είμαστε σιωνιστες μασονοι μελη λεσχης BUILDEBERG, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

    γι'αυτό δεν θα κυβερνήσεις ούτε εσύ,ούτε εγώ (που δεν είμαι Πόντιος),ούτε ο γειτονάς μου(που δεν είναι Πόντιος επίσης)...γιατί κανένας από εμάς δεν είναι μέλος αυτής της λέσχης!


    "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!"

    να κατηγορείς τις κυβερνήσεις λοιπόν , όχι τον λαό .

    Εσύ διαχωρίζεις ,ως καλή,μία ομάδα του λαού,τους Πόντιους (οι οποίοι και αυτοί εδώ και δεκαετίες ψηφίζουν τις κυβερνήσεις στις οποίες αναφέρεσαι) και προσβάλλεις τους υπόλοιπους πολίτες,τους υπόλοιπους Έλληνες.

    Βάσει του σκεπτικού σου,δεν είσαι παρά ένας σωβινιστής (όχι για το έθνος σου,αλλά για την ιδιαίτερη καταγωγή σου μέσα στο έθνος -τι ηλιθιότητα κι αυτό) και κυρίως ένας ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

    Οι πατριώτες που θα σώσουν την Έλλαδα, σίγουρα, δεν είναι σαν κι εσένα!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    Και στην λέξη Ελλάδα ενυπάρχει όλος ο Ελληνισμός.


    ΥΣ.Η Ελλάδα δεν σώζεται από κόμματα!

    Κι ευτυχώς ο κ.Σάββας το ξέρει αυτό.Αν έκανε κόμμα, θα ήταν απλώς ένας σαν όλους τους άλλους, που ψάχνουν καρέκλα να βολευτούν, και έτσι κανείς μας δεν θα τον ψήφιζε.
    Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί, όμως, από τους ενημερωμένους πολίτες που θα δράσουν ανάλογα ,γι'αυτό κι ο κ.Σάββας έφτιαξε ενημερωτικό μέσο.Κι ελπίζω να μην διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.