22/9/10

«Αστραπή» στο Αιγαίο

Μέρος της ναυτικής άσκησης «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/10» που διεξάγεται από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2010 στην περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου παρακολουθήσαν σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης.

Οι δυο αρχηγοί μετέβησαν στη φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ και από το Κέντρο Επιχειρήσεων της φρεγάτας, παρακολούθησαν την ανάπτυξη των πολεμικών σκαφών με βάση τα σχέδια.

Η άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 3/10» είναι εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας, που έχει ως σκοπό την προαγωγή και βελτίωση του επιπέδου της μαχητικής ικανότητας της Διοίκησης Φρεγατών και διεξάγεται παράλληλα με την άσκηση «ΟΡΜΗ 3/10» της Διοίκησης των Ταχέων Σκαφών, καθώς και την άσκηση «ΑΙΓΙΑΛΟΣ 3/10» της Διοίκησης Αποβατικών Δυνάμεων.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο σκάφος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη σχεδίαση και εκτέλεση της άσκησης.
ΝΕΑ

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν μας λένε εάν η άσκηση γίνεται ανατολικά ή δυτικά του 25ου παράλληλου? Εκεί είναι το ζουμί! Ο νοών νοητό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακά λόγια 9:17... άκου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού (όχι παράλληλου)... πιπέρι... Θέλεις να σε παραλάβει ο Pan-Kάlos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θέλετε να μαθετε και τα ακριβή στίγματα των φρεγατών καθώς και την πορεία που ακολουθησαν ?

    Αν δεν το ξέρετε....ξερόλες.....ανατολικά του 25ου υπάρχουν Ελληνικά νησιά με αρκετές χιλιάδες Ελληνες μόνιμους κατοίκους. Και εσείς νομίζετε οτι τα υπερασπίζεστε γράφοντας μπούρδες στα ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΝΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΠ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ.ΕΛΕΟΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.