12/9/10

Να πάρουμε με τα παπούτσια όλα τα κατ' επάγγελμα άθλια κομματόσκυλα

Σχόλιο του Πάνου Σοροπίδη στην ανάρτηση "Ποιός είναι ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου"

Κάποιοι θίχθηκαν από το παπούτσι. Προφανώς μαντρωμένα και κατ' επάγγελμα κομματόσκυλα με πράσινο πέτσινο περιλαίμιο με καρφιά και χοντρή αλυσίδα λένε και μυξοκλαίνε: "Καταστρέφει τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας σε μια δύσκολη και λεπτή στιγμή".
Ποια Ελλάδα ρε κοπρίτες με μπλε και πράσινες βούλες; Αυτή που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της διαφθοράς 3D σε κάθε επίπεδο του Δημόσιου βίου κάνωντας Λατινοαμεριανικές Μπανανίες και Αφρικανικές χώρες να φαντάζουν οάσεις δημοκρατίας και διαφάνειας; Αυτή τη χώρα που
δημοσιογράφοι που προαναγγέλουν αποκαλύψεις πέφτουν νεκροί από σφαίρες, αριστερών κατά τα άλλα, τρομοκρατικών οργανώσεων; (Βλ. Σ. Γκιόλιας). Κάποιοι δε (αυτοί πρέπει να κάνουν και χρήση ουσιών) θεωρούν πως το παπούτσι συνδέει την Ελλάδα με το μουσουλμανικό κόσμο. Καλά, τη μαζική προσευχή χιλιάδων μουσουλμάνων στη Νέα Μέκκα (πλατεία Κοτζιά) στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας με guest star ιμάμηδες από τιο Μισίρι χαμπάρι δεν την πήρατε; Την κατάληψη από τις ισλαμικές και αγράμματες ορδές της Αθήνας και όχι μόνο δεν την αντιλαμβάνεστε; Το παπούτσι είναι που θα μας συνδέσει με το μουσουλμανικό κόσμο; Σαφέστατα όμως σας ανησυχούν και σας τρομοκρατούν εσάς τις σάπιες εξουσίες - πολύ περισσότερο από τις συχνές, πυκνές συντεχνιακές αντιδράσεις και διαδηλώσεις - οι ατομικές επώνυμες αντιστάσεις και οι εκδηλώσεις τους γιατί σε αντίθεση με τις πρώτες έχουν αγνά κίνητρα όπως την ηθική και την αξιοπρέπεια. Αυτά για τα οποία δηλαδή αξίζει να ζεις και να πεθαίνες.
Συμπολίτη μου γιατρέ, σε μια πολιτεία που τα δικαιώματα πολιτική σου έκφρασης περιορίζονται σε μια βουβή και μυστική διαδικασία ανα τετραετία, σε μια πολιτεία όπου απλώς δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να εκφραστείς και να "ακουστείς" στην αυταρχική και βαριά αυτιστική εξουσία της αλλά και στους συμπολίτες σου, επέλεξες και τόλμησες να εκφραστείς ξέροντας εκ των προτέρων πως θα επιδιώξουν να σε εκμηδενίσουν ηθικώς. Λογικό λοιπόν τα στρατευμένα ΜΜΕ να σε παρουσιάσουν σαν γραφικό ακροδεξιό, σε αντίθεση βέβαια με ακροπροοδευτικούς βομβιστές που
όταν σκοτώνουν αδιακρίτως η πράξη τους αποκτά "ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα" σύμφωνα με τους εκπορνευμένους μαρκουτσοφόρους λεγεωνάριους των μέσων. Βέβαια, η αναφορά τους σε εσένα τελείωνε με τη φράση -διαφήμιση της "αυτοκρατορικής" μεγαλοψυχίας: Ο "Πρωθυπουργός δεν επιθυμεί τη δίωξή του". Θαρρείς και έκανες απόπειρα φόνου...
Επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για το θάρρος σου. Τέτοιες κινήσεις εκφράζουν κάθε απλό ανώνυμο ανήσυχο πολίτη που αντιλαμβάνεται το τρομερό έλλειμα δημοκρατίας της πατρίδας του. Δεν είμαστε "μόνοι" μας τελικά.

Πάνος Σοροπίδης

17 σχόλια:

  1. Όχι, δεν είμαστε μόνοι μας, μόνη είναι η κατοχική ψευδοκυβέρνηση, που παριστάνει την σπουδαία.

    ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ, ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ,
    ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ,
    ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ
    ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!

    Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την εικονα της ελλαδας την αμαυρωνουν οι κυνοβουλυευτικοί της , το τριτοκοσμικό κεντρο της αθήνας και οχι μονο,τα σχολεία που δεν εχουν καθηγητες, τα βιβλία ιστορίας που γράφουν για συνωστισμό στη σμύρνη, τα 3.000.000 ελληνων κατω από τα ορια της φτωχιας, το 1.000.000 ανεργοι, τα 200.000 λουκέτα, τα 20 σπίτια του ακη και τα 3 του άρη, οι of shore του βουλγαράκη, οι διακοπές του giorgo, το play station του κωστάκη, τα 10 χρονια που θελει μια δικαστική απόφαση να τελεσιδικήσει, οι φορολογικοί και ασφαλιστικοί νόμοι που αλλάζουν ανα τρίμηνο διώχνοντας τις επιχειρησεις στη βουλγαρια, η οσφυοκαμψία των εξουσιαζόντων, οι ρεμούλες των λίγων ημετέρων, οι εμμισθοι δημοσιογραφοι, οι βολεψάκηδες, οι δαλούκες κ.ο.κ. αυτά αμαυρώνουν τη χώρα και οχι τα υποδήματα. και εάν δεν αντιδράσουμε αρχικά με την ψήφο μας και εάν δεν φτάσει αυτό ...και διαφορετικά, δεν θα έχουμε ούτε παπούτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ

    στον Ανθρωπο που πεταξε το παπουτσι και στον καθε ενα που στηριζει την ενεργεια του .

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον γιατρό.
    Είναι παλληκάρι.
    Μπήκε μπροστά και ξεντρόπιασε τους Έλληνες.

    Με την συμβολική αυτή πράξη του, ο γιατρός έδειξε αυτούς που μας κατέστρεψαν και τώρα μας αποτελειώνουν.

    Αυτόν να βγάλουν Δήμαρχο οι Θεσσαλονικείς !!!
    Δεν θέλουμε πιά άλλα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι καλα θα ξυπνησει,περιμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου φαινεται οτι το παπουτσι είναι καλλιτεχνικο σοου μπροστα σ αυτα που έρχονται άμεσα στην ελλαδα μαλλον και εντος του έτους. απο γεγονότα εξω-εσω,κοινωνικής,αμυντικής,οικονομικής και διεθνούς πολιτικής με λίγη έγκυρη πληροφόρηση και σοβαρή κριτική σκέψη μπορείς να εικάσεις βάσιμα τι έρχεται.
    νομίζω έρχεται σίφουνας.
    ή θα μας εξαφανίσει ή θα ξυπνήσουμε και θα ρθουμε στα ίσα μας.
    σαν λαός έχουμε πολύ ξεφύγει και τώρα τρώμε τάντερά μας. τα θέλαμε από τη μια μας εξαπάτησαν από την αλλη.
    μου κανε εντύπωση ότι στο πρόσφατο παρελθόν μιλώντας με τρείς ανθρώπους οικογενειάρχες που έχουν πάρει δάνειο για το σπίτι τους μου είπαν ότι έχουν έτοιμες τις κυνηγετικές καραμπίνες τους και είναι αποφασισμένοι να τις χρησιμοποιήσουν, αποσβολώθηκα και δεν είπα τίποτα. άλλοι στο χωριό μου δεν έχουν να πληρώσουν τα φάρμακα και τις εξετάσεις του και όποιον αρμόδιο βρίσκουν τον καταριώνται και τον βρίζουν άρρωστοι άνθρωποι.
    άλλοι δεν αντέχουν άλλο τους μετανάστες.
    έχουν άδικο οι άνθρωποι; γνωστό μου με δυο παιδιά τον μεταθέτουν υποχρεωτικά από νησί σε άλλο νησί με ενοίκια κλπ έξοδα, μακυά από την οικογένειά του επειδή κλείσανε το συγκεκριμένο παράρτημα που δούλευε
    τι παπούτσια και κουραφέξαλα μιλάμε λοιπόν;
    όλοι αυτοί οι γκλαμουράτοι έχουν πρόβλημα οικονομικό, περίθαλψης,στέγης,διατροφής, επιβίωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Έλληνες έχουμε φερθεί υπέρ το δέον ευγενικά στους πολιτικούς μας.
    Ήλθε ή ώρα, όπου τους βρίσκουμε μπροστά μας, να τους ρίχνουμε όχι μόνο παπούτσια αλλά και ακόμα βαρύτερα πράγματα!
    Προτείνω τις ...βρυσιές !!!
    Υπάρχουν πολλές βρύσες πέτρινες ή μαντεμένιες που αν τις φάνε στο κεφάλι θα την ακούσουν !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Εγραψα και σε άλλη ανάρτηση ότιο κοσμος έχει αφεθεί να αντιδράσει μόνος του χωρίς βοήθεια (και προοπτική)από την αντιπολίτευση που...φοβάται ίσως τον κόσμο όσο τον φοβαται και η κυβέρνηση.
    'Οσο για τους ακροπροοδευτικούς του κ. Σοροπίδη που είναι; Στα καφενεία; στα μπαράκια; λιαζονται στις ακτές; Ή περιμένουν το κρίσιμο τηλεφώνημα του "μπος" για να ξυπνήσουν; Δεν προβληματίζει τον κ. Σοροπίδη (και τον κάθε Σοροπίδη)ότι "κοιμούνται" ενώ ο κόσμος καίγεται; Εννοείται ότι δεν επιθυμώ να ξυπνήσουν και να αναπτύξουν την άθλια δράση τους. Αλλά αν ήταν κοινωνικά ευαίσθητοι (και όχι πολιτικά υποπτοι) δεν θα έπρεπε να είχαν δώσει το παρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτόν να βγάλουν Δήμαρχο οι Θεσσαλονικείς !!!
    Δεν θέλουμε πιά άλλα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!

    Μπραβο στον γιατρο εδωσε ωραια θεατρικη παρασταση σε σκηνοθεσια του BBC .
    Προβατα ξυπνατε ..... Σφακιανακης μια και πιασαμε τα τραγουδια .
    Αιρετικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ
    ΝΕΩΝ , ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΙΝΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ,ΘΕΛΟΥΝ
    ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ...ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΑΤΑ...
    ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ...ΠΥΩΔΗ ΠΤΥΕΛΑ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ...ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ
    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ,
    ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ...
    ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ....ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά
    πρέπει να γίνεις, πρέπει να κλάψεις.

    Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος
    Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών
    Είσαι Έλληνας, είσαι Έλληνας.

    Πίνεις την προδοσία με το γάλα,
    πίνεις την προδοσία με το κρασί.

    Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος,
    πρέπει να δεις, πρέπει να γίνεις,
    αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά
    jion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TIΠΟΥΚΕΙΤΕ
    Δεν επιθυμούσα να πλατιάσω κάθε φορά και να καταντάω κουραστικός καθώς ήταν ήδη μακροσκελής η e-επιστολή μου. Μή με ψέγεις λοιπόν αγαπητέ πως δεν προβληματίζομαι για το θέμα των "επαναστατών". Μια μικρή λοιπόν αναφορά καθώς συμφωνώ απολύτως με όσα λες και όσα υπονοείς.
    Οι "τοπικοί" επαναστάτες εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Είτε ως "επαγγελματίες" συνειδητά και με το αζημίωτο, είτε ως απλά
    κορόιδα μου η ιδεολογική μισαλοδοξία τους τους μετατρέπει σε πρόθυμα άμισθα εργαλεία-θύτες/θύματα που ένας θεός ξέρει ποιοι τα αξιοποιούν.
    Οι απλοί πολίτες είμαστε μόνοι μας και καλό είναι να το πάρουμε χαμπάρι. Πάντως υπάρχει ελπίς. Δέκα βόμβες να έσκαγαν χθες τα ΜΜΕ δε θα αφιέρωναν τόσο χρόνο όσο αφιέρωσαν για να γελοιοποιήσουν το γιατρό. Απόδειξη της αναφοράς μου σχετικά με το ποιον φοβούνται σίγουρα οι καθεστωτικές εξουσίες.
    Πανος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά μη συγχίζεστε και δεν μπορέσετε να ξαναψηφίσετε πάλι τα δυο κόμματά σας. Το πόσο μυαλό έχει ο μέσος έλληνας φαίνεται όταν τον παρουσιάζουν μα μιλήσει ζωντανά στην τηλεόραση. Η νοοτροπία του βολεψάκια είναι βαθειά ριζωμένη. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, μην αυτοκτονείτε ομαδικά γιατί θα βάλουν φόρο στους απογόνους σας.
    Και βέβαια μόνος θα αντιδράσει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται κανένα γκαουλάϊτερ. Αρκεί μόνο το μαύρισμα των δύο κομμάτων εξουσίας. Ψηφίστε ακόμα και το διάολο. Θα κυβερνήση καλύτερα απ' αυτά τα λυκόρνια.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στο Γιατρό που μας θύμισε ότι ''Λύκοι υπάρχουν όσο υπάρχουν Πρόβατα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολυ φοβαμαι οτι ενος παπουτσιου μοιρια επονται! ειδη θα πρεπει οι γραικυλοι πολιτικοι μας να νιωθουν τη θυλια στο λαιμο! ερε τι εχουν να δουν τα ματακια του αγνωστου στρατιωτη στο συνταγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.