26/9/10

Eπιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου στον Πρωθυπουργό

Σεπτέμβριος 2010

Προς Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου
Βασιλίσσης Σοφίας 5, Αθήνα

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,

Λυπούμεθα πάρα πολύ γιατί δεν λάβαμε θετική απάντηση στο αίτημα του Προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, Δρ. Αντώνιου Παπαδόπουλου για κατ’ ιδίαν συνάντηση το οποίο είχε σταλεί στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, αλλά και στο Ελληνικό Προξενείο Νέας Υόρκης.
Σας γράφουμε επ’ ευκαιρία της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών η οποία θα λάβει χώρα στο τέλος του μηνός και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ψηφίσματα της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ έχουν υιοθετηθεί ομόφωνα από τη Συνέλευση ΣΑΕ ΗΠΑ στο Σικάγο το 2007, από το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο και πιο πρόσφατα από την ολομέλεια του Συνεδρίου της AHEPA στο Μόντρεαλ του Καναδά. Επιπλέον υπήρξε κοινό ψήφισμα μεταξύ Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και περίπου εκατό Μακεδονικών Οργανώσεων το οποίο δηλώνει: «…ότι δεν πρόκειται να δεχθούν την συμπερίληψη του όρου Μακεδονία στο όνομα του κράτους των Σκοπίων.
ΖΗΤΟΥΝ από την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την πολιτική του γεωγραφικού προσδιορισμού και να συμπεριλάβει στη διαπραγμάτευση και τα ζητήματα του καθορισμού της ονομασίας του έθνους, της υπηκοότητας και της γλώσσας, ώστε να αποτραπεί η χρήση του όρου Μακεδονία».
Όπως καταλαβαίνετε η Ομογένεια είναι αδιάσπαστα ενωμένη με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική την οποία εξασκείτε στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Θεωρούμε οποιαδήποτε τελική συμφωνία με την ΠΓΔΜ η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή τα παράγωγά του εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη για το μέλλον του Ελληνισμού. Ο δε όρος Δημοκρατία «Μακεδονίας του Βαρδάρη» ενσαρκώνει την χειρότερη μορφή αλυτρωτισμού των Σκοπίων και μας παραπέμπει στην έννοια της διαιρημένης και σκλαβωμένης «Αιγιακής Μακεδονίας», είναι δε επιχειρηματολογία του 19ου αιώνος. Επιπλέον ο ποταμός Βαρδάρης (Αξιός) ενώνει και δεν διαχωρίζει τα Σκόπια και τη Θεσσαλονίκη.
Η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στην ιστορία της ανθρωπότητας το οποίο διαπραγματεύεται την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά του. Οι εχθροί μας ήδη μας κοροϊδεύουν πως η Ελλάδα είναι μια χώρα νότια της «Μακεδονίας».
Απαιτούμε κατά τη διάρκεια της ομιλίας σας στον ΟΗΕ να ανακοινώσετε επίσημα ότι η Μακεδονική ταυτότητα είναι μια Ελληνική πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα από χιλιετίες.
Επίσης καμιά έννοια «Μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής «Μακεδονικής» ταυτότητας δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από τη διεθνή κοινότητα. Η Μακεδονική «εθνική» ταυτότητα, όπως ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε κύριε Πρωθυπουργέ, διεκδικεί οτιδήποτε Μακεδονικό, συμπεριλαμβάνοντας τα 25% της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση πρέπει να συμπεριλαμβάνει αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της ΠΓΔΜ η οποία αλλαγή πρέπει να επικυρωθεί πρώτα από το συνταγματικό δικαστήριο της ΠΓΔΜ, να γίνει δεκτή από δημοψήφισμα των κατοίκων της ΠΓΔΜ και να επικυρωθεί επίσημα από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως η μια και μοναδική ονομασία της χώρας αυτής.
Αποτελεί παραβίαση της ενδιαμέσου συμφωνίας, η οποία σαφώς αναφέρεται σε μια κοινά αποδεκτή ονομασία και όχι για άλλη εκτός από της μίας και μοναδικής ονομασίας. Εξ άλλου η ενδιάμεσος συμφωνία δεν αναφέρεται πουθενά στην αναγκαιότητα χρήσης του όρου Μακεδονία.

Κύριε Πρόεδρε,
Σκεφτείτε το πολύ πριν υπογράψετε την παράδοση της Μακεδονικής ταυτότητας σε ένα Σλαβοαλβανικό κράτος είκοσι ετών.
Με εκτίμηση,

Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος
Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου-Πάνος Δ. Σπηλιάκος, Πρόεδρος
Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών-Δημήτρης Μποζιρικίδης, Πρόεδρος

ΥΓ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια του «Ευρωπαίου Ελληνόφωνα κεντροαριστερού δικηγόρου» που εσείς προσωπικά διορίσατε ως Πρόεδρο της ΔΕΘ ο οποίος κατέβασε από την είσοδο της ΔΕΘ τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Θεσσαλονίκη και όχι η Σολούν, ούτε η Σαλονίκη, ούτε η Σαλόνικα έδωσε το όνομά της στη νύφη του Θερμαϊκού. Σας παρακαλούμε να επιληφθείτε αμέσως του θέματος το οποίο διέσυρε διεθνώς τη φήμη της συμπρωτεύουσας και πρώην συμβασιλεύουσας και να επιβάλετε αυστηρότατες κυρώσεις στους υπευθύνους. Να απαιτήσετε ο Πρόεδρος της ΔΕΘ να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνισμό για αυτή του την πράξη και να αποκατασταθούν άμεσα τα σύμβολα του Μακεδονικού ελληνισμού.

Κοινοποίηση προς: Υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα

Μέλη της Βουλής

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

29 σχόλια:

  1. Έτσι μεταχειριζόμαστε το ελληνικό λόμπυ και μετά έχομε το θράσος να κατακρίνουμε τους Εβραίους, επειδή τα καταφέρνουν καλύτερα.

    Ας έβλεπα μία φορά εμάς να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας και το στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι' άλλος "φιλέλλην" Ιουδαίος!
    Που είναι η Galia να μας εξηγήσει;


    O περιούσιος πράκτορας Ίγκλεμπέργκ βγήκε από τη ναφθαλίνη
    «Η Ελλάδα δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αρχαία Μακεδονική Ιστορία» λένε οι Ιουδαίοι Τραπεζίτες

    «Οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν θα υποστήριζαν ότι η Μακεδονία ανήκει σε αυτούς και ποτέ δεν θα δεχόταν τον Φίλiππο ή τον Αλέξανδρο ως νόμιμους κυβερνήτες. Το ελληνικό αίτημα για τη Μακεδονία, βασίζεται σε λανθασμένες ιστορικές πληροφορίες και δεν υπάρχει σε αυτό καμία πραγματική βάση»
    Τάδε έφη ο Λώρενς Ίγκλεμπέργκ , πρώην διπλωμάτης και υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επί κυβερνήσεως Τζ. Μπους. Και θα συνεχίσει πρώην αμερικανός αξιωματούχος:
    «Είναι περιττή και αβάσιμη η διαμάχη για το όνομα, είπε ο Ίγκλμπέργκ, διότι επί εποχής της πρώην Γιουγκοσλαβίας, δεν προκαλούσε κανένα πρόβλημα, τώρα πως μπορεί να προκαλεί; Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα περιστατικά που είναι απόρροια παρανοήσεων, αλλά δεν έφθασαν στο σημείο να απειλούν την ειρήνη στην περιοχή. Ίσα-ίσα, η άρνηση της ένταξης μιας χώρας σε διεθνείς οργανισμούς, που θέλει να προστατεύσει τους πολίτες από οιονδήποτε επιθέσεις, είναι άρνηση της ειρήνης»
    αμερικανός πολιτικός προχώρησε παραπέρα και έγινε ‘πλάτη’ του Γκρουέφσκι.
    «Η Ελλάδα δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αρχαία Μακεδονική Ιστορία. Ακολούθησε μια εκστρατεία, η αρχαία Ελλάδα, την οποία καθοδηγούσε η Μακεδονία, και τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση της ‘Μακεδονίας’ για αρχαιοποίηση.Η Ελλάδα υποστηρίζει ότι η Μακεδονική Ιστορία ή η Μακεδονία και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δικός της.Πρόκειται για ψευδή επιχείρημα και είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί αυτό. Οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στον πολυπολιτισμό των Μακεδόνων και γι΄αυτούς αποτελούσαν ‘πηγή πρώτων υλών’ και τίποτε περισσότερο.Η άνοδος της Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του Φιλίππου και του υιού του Αλεξάνδρου σημείωσε πολιτική αναταραχή στους Έλληνες και αντιμάχονταν τους Μακεδόνες, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν οι Μακεδόνες την Αθήνα και τη Θήβα. Ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος θεωρήθηκαν ως τύραννοι που κατέστρεψαν την ελευθερία των Ελλήνων. Το γεγονός ότι οι σύγχρονοι Έλληνες ισχυρίζονται ότι το αρχαίο βασίλειο των Μακεδόνων αγνόησε την Ελλάδα, αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός» είπε ο Λώρενς Ίγκλμπέργκ.
    Ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι λόγω όλων αυτών των ‘ιστορικών στοιχείων’ καθίσταται δύσκολο να γίνει δεκτό το ελληνικό αίτημα για την ιδιοκτησία του ονόματος ‘Μακεδονία’.Ο Ίγκλμπέργκ εξέφρασε δημοσίως την αλληλεγγύη του, στους ‘Μακεδόνες’ και …τόλμησε να πει ότι είναι επικίνδυνο για έναν αλλοδαπό, να αναμιγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων κρατών.Εξέφρασε μάλιστα το θαυμασμό του και την εκτίμησή του για τους Σκοπιανούς που συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της συζήτησης που διοργανώθηκε προς τιμήν του.

    Πηγή : http://echedoros-a.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά του τα γράφουν του Τζέφρυ. Μόνο που θα έπερεπε το ίδιο να πράξουν και έλληνες του μητροπολιτικού χώρου. Μεγάλες προσωπικότητες όλων των χώρων, όλων των αποχρέσεων αλλά τουλάχιστον πρώτα απ΄όλα να είναι πατριώτες. Οχι πολυπολιτισμικοί ψευτοκουλτουριάρηδες και διάφοροι άλλοι νεοπροοδευτικοί "κουράδες". Χορτάσαμε πια με αυτούς. Φτάνει !!! Ελεος !!!!
    Ολοι καθημερινά θα έπρεπε να βομβαρδίζουμε με τέτοιες επιστολές την "αυτού αχρειότης" Τζέφρυ αλλά και τις ορντινάτσες του, Δρ(π)ούτσα και Ρόντο. Να το έχουν καλά μέσα στο μυαλό τους και να προσέχουν πολύ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.Γιατί έχει και ο καιρός γυρίσματα. Και ουαί κι αλλοίμονο και αλλάξουν τα πράγματα. Να δείτε που θα καταλήξουν όχι μόνο οι τρείς τους αλλά και όλος αυτός ο συρφετός των υπουργών, βουλευτών, κομματόσκυλων, Δημοσιογράφων-λιβελογράφων, υπευθύνους ΜΚΟ, σφωγγοκολάριων της αυλής κλπ !!!
    Αυτό είναι μια προειδοποίηση προς όλους αυτούς τους ανθέλληνες, προς όλο αυτό το σκυλολόι. Γιατί και εγώ από τη μεριά μου, χωρίς κουκούλα θα καταδίδω και χωρίς ίχνος φόβου, λύπησης, ελέους ή συμπόνοιας.
    ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά του τα γράφουν του Τζέφρυ. Μόνο που θα έπερεπε το ίδιο να πράξουν και έλληνες του μητροπολιτικού χώρου. Μεγάλες προσωπικότητες όλων των χώρων, όλων των αποχρέσεων αλλά τουλάχιστον πρώτα απ΄όλα να είναι πατριώτες. Οχι πολυπολιτισμικοί ψευτοκουλτουριάρηδες και διάφοροι άλλοι νεοπροοδευτικοί "κουράδες". Χορτάσαμε πια με αυτούς. Φτάνει !!! Ελεος !!!!
    Ολοι καθημερινά θα έπρεπε να βομβαρδίζουμε με τέτοιες επιστολές την "αυτού αχρειότης" Τζέφρυ αλλά και τις ορντινάτσες του, Δρ(π)ούτσα και Ρόντο. Να το έχουν καλά μέσα στο μυαλό τους και να προσέχουν πολύ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.Γιατί έχει και ο καιρός γυρίσματα. Και ουαί κι αλλοίμονο και αλλάξουν τα πράγματα. Να δείτε που θα καταλήξουν όχι μόνο οι τρείς τους αλλά και όλος αυτός ο συρφετός των υπουργών, βουλευτών, κομματόσκυλων, Δημοσιογράφων-λιβελογράφων, υπευθύνους ΜΚΟ, σφωγγοκολάριων της αυλής κλπ !!!
    Αυτό είναι μια προειδοποίηση προς όλους αυτούς τους ανθέλληνες, προς όλο αυτό το σκυλολόι. Γιατί και εγώ από τη μεριά μου, χωρίς κουκούλα θα καταδίδω και χωρίς ίχνος φόβου, λύπησης, ελέους ή συμπόνοιας.
    ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά του τα γράφουν του Τζέφρυ. Μόνο που θα έπερεπε το ίδιο να πράξουν και έλληνες του μητροπολιτικού χώρου. Μεγάλες προσωπικότητες όλων των χώρων, όλων των αποχρέσεων αλλά τουλάχιστον πρώτα απ΄όλα να είναι πατριώτες. Οχι πολυπολιτισμικοί ψευτοκουλτουριάρηδες και διάφοροι άλλοι νεοπροοδευτικοί "κουράδες". Χορτάσαμε πια με αυτούς. Φτάνει !!! Ελεος !!!!
    Ολοι καθημερινά θα έπρεπε να βομβαρδίζουμε με τέτοιες επιστολές την "αυτού αχρειότης" Τζέφρυ αλλά και τις ορντινάτσες του, Δρ(π)ούτσα και Ρόντο. Να το έχουν καλά μέσα στο μυαλό τους και να προσέχουν πολύ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.
    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια
    Γιατί έχει και ο καιρός γυρίσματα. Και ουαί κι αλλοίμονο και αλλάξουν τα πράγματα. Να δείτε που θα καταλήξουν όχι μόνο οι τρείς τους αλλά και όλος αυτός ο συρφετός των υπουργών, βουλευτών, κομματόσκυλων, Δημοσιογράφων-λιβελογράφων, υπευθύνους ΜΚΟ, σφωγγοκολάριων της αυλής κλπ !!!
    Αυτό είναι μια προειδοποίηση προς όλους αυτούς τους ανθέλληνες, προς όλο αυτό το σκυλολόι. Γιατί και εγώ από τη μεριά μου, χωρίς κουκούλα θα καταδίδω και χωρίς ίχνος φόβου, λύπησης, ελέους ή συμπόνοιας.
    ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς το κλαδί που καθόμαστε το έχουμε πριονίσει εμείς οι ίδιοι στις αρχές του 19ου αιώνα. Είναι θέμα χρόνου να σπάσει και να τσακιστούμε...το αδιέξοδο το πολιτικό έχει ιστορικές βάσεις.

    Τα 'χουμε γράψει εδώ μέσα πολλές φορές: από την στιγμή που επιλέγουμε την ταυτότητα που μας έδωσε ο Διαφωτισμός, μέσω των εκπροσώπων του-ελληνοφώνων και μη, πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες.

    Ο Αυτοκράτορας Βασίλειος ο Μακεδών, που υπέγραφε "Βασίλειος ο Μακεδών, Βασιλεύς Ρωμαίων" είχε κάποιο λόγο να αποκαλείται με τον προσδιορισμό "Μακεδών". Ο προσδιορισμός "Μακεδών" ήταν γεωγραφικός, ενώ σίγουρα δεν ανήκε στους βαρβάρους Βουλγάρους.

    Εμείς, βάση των συγγραμμάτων του Κοραή και των άλλων "Διαφωτιστών" μας (ωστόσο επιμένω για τον Κοραή, γιατί θεωρεί ακόμα τον ήρωα και μαρτυρικό Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ως "δυνάστη των Ελλήνων") ήμασταν υπόδουλοι, όχι απλά υπήκοοι, των Ρωμαίων αυτοκρατόρων.

    Βλέπετε το τραγικό ιστορικό μας λάθος...

    ...ενώ ο Βασίλειος ο Μακεδών είχε εξολοθρεύσει σχεδόν τους Βοθλγάρους,ερχόμαστε και δίνουμε στους απογόνους τους (τους σημερινούς Σκοπιανούς) νερό στ' αυλάκι τους, με το να αυτοπροσδιοριζόμαστε "απελευθερωμένοι Έλληνες, εκ Ρωμαϊκού και μετέπειτα Οθωμανικού ζυγού".

    Πάρτε τ' αυγό τώρα και κουρέυε το...

    Η Θεσσαλονίκη, και ολόκληρη η Μακεδονία, έπεσε στα χέρια των Οθωμανών στα χρόνια του Μουράτ, του πατρός του Μεμετη του Β'. Ο Ιωάννης Αναγνώστης, ο οποίος μας έγραψε για την Άλωση της Θεσσαλονίκης, και επαρχιών της Μακεδονίας, αναφέρεται σε κατοίκους Ρωμαίους, Ενετούς, Γενοβέζους. Πουθενά δεν αναφέρεται σε Βουλγάρους.

    Έχουμε βάλει αυτογκολ σας λέω...και μαθηματικά μιλώντας δεν φαίνεται λύση στο βάθος.

    Κ.Π.

    Υ.Γ.
    Το Αμερικανικό λόμπυ είναι διαιρεμένο, και δεν είναι σε θέση πια να βοηθήσει την Ρωμιοσύνη, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Από την μια έχουμε "μερακλήδες" σαν τον κ. Σπύρου, που με τσαμπουκά θέλει την Αγία Σοφία για πάρτυ του, κατασυκοφαντώντας το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην ιστοσελίδα του, και από την άλλη έχουμε τους μπιζνεσμεν, που προτρέπουνε "να τα βρούμε με τους γείτονες για το καλό όλων", για την ευημερία και τον παρά δηλαδή. Λυπάμαι που τα γράφω αυτά, ειλικρινά λυπάμαι για το επερχόμενο ιστορικό τέλος του έθνους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 7:23 μ.μ.

    Βρε φρόντισε να διαβάσεις και να καταλάβεις το σχόλιό μου και άσε τις τετριμμένες αρλούμπες στην μπάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους Έλληνες που όρθωσαν ανάστημα. Και περιέσωσαν την τιμή μας, την τιμή ενός ολόκληρου λαού.

    Όσο για το δίποδο, που ήρθε χωρίς ντροπή εδώ για να μας κάνει την ισλαμοπροπαγάνδα του: http://echedoros-a.blogspot.com
    26 Σεπτεμβρίου 2010 7:23 μ.μ.

    έχω να παραθέσω τα λόγια του μεγάλου Έλληνος Υπουργού, Νικόλαου Μάρτη:

    "Οι Εβραίοι ανά τους αιώνες και σήμερα έχουν το όνομα Αλέξανδρος, ως συνέπεια της αποφάσεως του Αρχιερέα των Εβραίων «να μείνει στην αιωνιότητα το όνομα Αλέξανδρος» δια τον σεβασμόν εις τον Αρχιερέα και στους τρόπους λατρείας των Εβραίων που έδειξε ο Αλέξανδρος κατά την επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα"

    (Έχει συγκεντρώσει όλες τις ιστορικές αναφορές και από άλλους λαούς κάτι πού δεν έκανε ποτέ, κανείς κρατικός φορέας)

    http://www.panmacedonian.info/Why%20Macedonians%20are%20Greek.htm

    http://e-epiloges-dionysos.blogspot.com/2008/03/blog-post.html

    Aν γνώριζε, δε το δίποδο, θα γνώριζε πόσο κορυφαία και ειδική σημασία έχει ο Νικόλαος Μάρτης για το συγχρονο Μακεδονικό και πόσο έχει ενοχλήσει η στάση του και Ο ΛΟΓΟΣ του, αυτούς που εχθρεύονται την Ελλάδα. Και το Ελληνικό Φως

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο στην Παμμακεδονικη!

    Εξω οι εγκληματικα ανιστορητοι και επικινδυνη συμμορια τυπου Παπανδρεου!

    - Συνέντευξη με τον Marcus Alexander Templar

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως, αν οι παμμακεδονικές ενώσεις, υπέγραφαν ως "αλβανο-πακιστανικές ενώσεις",θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να τους δεχτει ο ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτοι οι υπερ-εθνικιστες Μακεδόνες ενοχλούν για ασημαντα θεματα την πρωθυπουργάρα μας. Πήγε το παιντί για λίγο να ξεκουρασθεί στην πατρίδα, να δει κανένα αφεντικό, να διαβάσει κανένα λόγο απο αυτά που του γραφουν για τα δείπνα και του την πεσανε οι βλάχοι με εθνικιστικά θεματα! Εδω κατάφερε να μεσολαβησουμε για το μεσανατολικό και για τη Μακεδονια θα ασχολούμαστε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το ονομα, η ιστορια, η γεωγραφική περιοχή δεν ανοικουν στον καθε προδοτη πολιτικο για να τα δινει.
    Την στιγμη που υπαρχει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Ελλάδα και Ελληνες Μακεδονες οι σκατο-βούλγαροι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τα αντιγραφουν.
    Δεν θα κατσω εδω να αναφερω τους λογους γιατι δεν τους ανηκει.Λιγη ερευνα στον ιστο αποδεικνυει τα παντα. αυτοι που προωθουν το αντιθετο ειναι κομμούνες, σκοπιανοι και βουλγαροσποροι. η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ελληνικη και δεν την δινουμε εμεις οι Ελληνες.

    WHO GAVE YOU THE RIGHT TO NEGOTIATE MY NAME?

    http://www.gataros1.info/2010/09/blog-post_8973.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδιά εκεί στήν ξενητειά,δέν κάνετε κάτι καλλίτερο από τό νά βροντάτε στού κουφού τήν πόρτα; γιά παράδειγμα:α)δημιουργία επιχειρήσεων γιά τήν απασχόληση αποκλειστικώς Ελλήνων στήν Ελλάδα
    β)Δίκτυο ΜΜΕ μέ εθνοκεντρικό προσανατολισμό
    γ)Εκπαιδευτικό Δίκτυο (ένα φανερό 'κρυφό' σχολειό)εθνοκεντρικό μόνον γιά Έλληνες καί φιλέλληνες παράλληλα καί σέ αντιπαραβολή πρός τό ανθελληνικό κρατικό
    δ)συγκρότηση ανταρτικών σωμάτων από τόν Ελληνισμό τού εξωτερικού,χρηματοδότηση αντίστοιχων σωμάτων στήν μητρίδα γή,γιά τήν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ τής Ιερής ΜΑΣ γής.
    ε)επειδή τίποτα από τά παραπάνω δέν έχουν τά άντερα καί τήν ΑΡΕΤΗ νά πράξουν,εν αντιθέσει μέ τούς παλαιότερους ΕΛΛΗΝΕΣ(όχι χιλιετίες πρίν,καμμιά εκατοστή έτη πίσω...)τού τότε εξωτερικού,άς μάς αφήσουν ήσυχους καί μάς καί τήν πορδηπουργάρα 'μας' νά βαδίσουμε τό δρόμο τής χρεωκοπίας,τής κατάθλιψης,τής ανεργίας,τής εξαθλίωσης,τής καταστροφής,τού οριστικού αφανισμού μας.Ίτε παίδες ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. //Βρε φρόντισε να διαβάσεις και να καταλάβεις το σχόλιό μου (7:09 μ.μ.)
    και άσε τις τετριμμένες αρλούμπες στην μπάντα!
    26 Σεπτεμβρίου 2010 8:11 μ.μ.//
    -------------------
    Σιγά τα συμπυκνωμένα ...φιλοσοφικά νοήματα που έχεις γράψει σε δύο αράδες κοπελιά, στα οποία πρέπει να ενσκύψει το ...έθνος !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει, ο Γιωργάκης αγρόν αγόρασε...
    Αλλά ο Αντωνάκης, δέκα ώρες ομιλία στην Θεσσαλονίκη (ξεπέρασε και τον Κάστρο) και ΟΥΤΕ μια κουβέντα για τα Σκόπια πάνω στο πνεύμα της επιστολής της Παμμακεδονικής.

    Αλλά αφού Γιώργος/Αντώνης έχουν πιει από το ίδιο ποτήρι νερό και μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο (μήπως και κρεβάτι) στην Αμερική, τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτούς τους δύο;;;

    Η λύση των προβλημάτων της χώρας μας βρίσκεται στα μυαλά και στα χέρια πατριωτών που σήμερα δεν βρίσκονται σε κάποιο από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ''Αλλά αφού Γιώργος/Αντώνης έχουν πιει από το ίδιο ποτήρι νερό και μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο (μήπως και κρεβάτι) στην Αμερική, τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτούς τους δύο; '

    Κάτι τέτοι κάνουν οι Μεγάλες Μυστικές Λέσχες, και αφού τεκμηριώσουν με φωτό και βίντεο 'τις πρ'αξεις' τους αμολάνε με τεράστια υποστήριξη, στον αγώνα δρόμου για την εξουσία (οποιουδήποτε κράτους ή οργανισμού) ελέγχοντάς τους πλήρως, μέσω εκβιασμού αποκάληψης αυτών των 'στοιχείων'.

    Βλέπε και υπόθεση Κλίντον ή ακόμα καλύτερα, τγν υπόθεση Πούτιν και πρώην δήμαρχου της Μόσχας...

    Μαριονέτες !


    κοινός νους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι εκπληκτικό το πως αποκαλύπτονται οι πράκτορες που δρουν πότε επώνυμα και πότε ανώνυμα, αναλόγως με τις συνθήκες.

    Ενώ λοιπόν η ανάρτηση αφορά σε ένα πολύ σοβαρό θέμα για ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. το θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ, να σου πάλι "τσουπ" γυρνάει ο πράκτορας το θέμα στους Εβραίους.
    Έτσι, στο φιλοεβραϊκό σχόλιο 26 Σεπτεμβρίου 2010 7:09 μ.μ. εμφανίζεται ως ανώνυμος.
    Όμως αμέσως μετά το αποκαλυπτικό σχόλιο του 26 Σεπτεμβρίου 2010 7:23 μ.μ. επανέρχεται ανώνυμα πάλι για να υποστηρίξει το σχόλιο που είχε "ρίξει".

    "Βρε φρόντισε να διαβάσεις και να καταλάβεις το σχόλιό μου και άσε τις τετριμμένες αρλούμπες στην μπάντα!"

    Στο τέλος βέβαια αποκαλύπτεται και επώνυμα: 26 Σεπτεμβρίου 2010 8:20 μ.μ.
    "Όσο για το δίποδο, που ήρθε χωρίς ντροπή εδώ για να μας κάνει την ισλαμοπροπαγάνδα του".

    Και ερωτώ: Σε τι έκανε ισλαμοπροπαγάνδα ο άνθρωπος; Για τη Μακεδονία μίλησε και για τον ρόλο ενός υψηλόβαθμου στις ΗΠΑ Ιουδαίου διπλωμάτη που τάσσεται αναφανδόν υπέρ των Σκοπιανών θέσεων!!

    Είναι να βγαίνει κανείς από τα ρούχα του για το ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να εμφανίζονται και βασιλικότεροι του βασιλέως. Πιο Έλληνες και από τους Έλληνες, πιο πατριώτες και από τους πατριώτες. Με πιο δικαίωμα ένας Εβραίος που έχει ομολογήσει την εθνική του καταγωγή και μάχεται για τα συμφέροντα του Ισραήλ, μπορεί να εγκαλεί Έλληνες και να τους κατηγορεί σχετικά με τον πατριωτισμό τους και να αποδίδει τα εύσημα όπου εκείνος κρίνει;

    "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους Έλληνες που όρθωσαν ανάστημα. Και περιέσωσαν την τιμή μας, την τιμή ενός ολόκληρου λαού"!!!

    Δεν ανέχομαι αυτού του είδους την κριτική ΑΠΟ ΜΗ ΈΛΛΗΝΕΣ, από ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα άλλη εθνική συνείδηση και που αυτήν και μόνο υπηρετούν.

    Τέλος:
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σας περάσει, όσο θα υπάρχουν Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @11:08 π.μ.

    >όσο θα υπάρχουν Έλληνες!<

    Υπάρχουν όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. >όσο θα υπάρχουν Έλληνες!<

    Υπάρχουν όμως;

    27 Σεπτεμβρίου 2010 12:50 μ.μ.


    Ανώνυμε βεβαίως υπάρχουν! Μην παίρνεις τον εαυτό σου ως παράδειγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενα μεγάλο μπράβο στις Παμμακεδονικές Ενώσεις της Υφηλίου και στον Απόδημο Ελληνισμό. Το ότι η αγάπη για την πατρίδα δεν επηρεάζεται από την γεωγραφική απόσταση, είναι μια μεγάλη ελπίδα που όμως, έχει μείνει αναξιοποίητη.
    Το ελληνικό πνεύμα δεν χάθηκε και δεν θα χαθεί. Θα είναι πάντα αθάνατο. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Galia

    Με το να υβρίζεις άλλους ως "δίποδα" εννοείς ότι εσύ είσαι τρίποδο ή τετράποδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμόρφωτε ΑΠΕΛΛΗ,

    Ελεεινέ συκοφάντη,
    τα μαθήματα ήθους να τα δώσεις
    στον αμόρφωτο σαν και σένα,
    που ήρθε ακόμα και κάτω από την ανάρτηση αυτή που αφορά σοβαρότατο ΕΘΝΙΚΟ θέμα,
    να μας περάσει την αντισημιτική προπαγάνδα του.

    Αμόρφωτε ΑΠΕΛΛΗ,

    Απλά παρέθεσα την εργασία του Υπουργού Νικόλαου Μάρτη, αυτού του μεγάλου και φωτισμένου ΈΛΛΗΝΟΣ.

    Φυσικά εσύ δε γνωρίζεις. Και το πιο θλιβερό είναι ότι είσαι σε τέτοιο πνευματικό σκοτάδι που δεν γνωρίζεις καν, ότι δε γνωρίζεις.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χοχοχοχο!!!!
    Τι έπαθες ρε κοπελιά μου;
    Τι μύγα σε τσίμπησε;
    Τελευταία, όλο και πιό συχνά χάνεις την ψυχραιμία σου!
    Ένδειξη μήπως ότι όπου νάναι θα μας χαιρετήσεις τον πλάτανο;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι θέλουν και στέλνουν επιστολές στον .... ""Πρωθυπουργό"".....
    Δεν τις στέλνουν κατ' ευθείαν στον Γκρουέφσκι ή στον Ερντογάν, ανάλογα με την περίπτωση; Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν. Α, και στον Πάγκαλο μπορούν να στείλουν. Κατ' ευθείαν στον Ερντο θα τις διαβιβάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ΑΠΕΛΛΗΣ
    Η ανωνυμία στο διαδίκτυο ισούται με κουκούλα !!!
    Εδώ όμως έχουμε ένα ακόμα πιό τραγικό φαινόμενο: Το ίδιο άτομο -εκτός από κουκουλοφλώρος/ανώνυμος- εμφανίζεται και με τρία τουλάχιστον διαφορετικά ονόματα. Δηλαδή όχι διχασμένη, αλλά ...τριχασμένη προσωπικότητα...

    Και το γυναικείο εβραϊκό όνομα που χρησιμοποιεί είναι μούφα, αφού πρέπει να είναι "άντρας" ...με την καλή έννοια, που μερικές φορές τον πιάνει το ...αντρικό του και του βγαίνει σε βαρβατίλα.

    Έχω κάτι στο νου μου περί του ποιός μπορεί να είναι, αλλά δεν θα διακινδυνεύσω τώρα την αποκάλυψη ονόματος.

    Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ή είναι ένας γνωστός Έλληνας εβραίος "δημοσιογράφος" που ασχολείται επαγγελματικά με τον τζόγο ή ένας κακάσχημος εβραιοσπουδαγμένος με ...ιπποτροφία της ισραηλινής κυβέρνησης που το παίζει κι αυτός "δημοσιογράφος/στρατιωτικός αναλυτής"...
    Πάσα ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα είναι συμπτωματική !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζίμη,

    Ό,τι και αν είναι φίλε μου, ή ό,ποιος και αν είναι, οι βρισιές του περιποιούν τιμή στο πρόσωπο μου. Μου υπενθυμίζει κάθε φορά τι θα μπορούσα να γίνω, αν δεν ήμουν αυτός που είμαι.
    Μόνο όταν δει κάποιος έναν άρρωστο να σέρνεται κατάχαμα στη λάσπη, αρχίζει πλέον να εκτιμά το αγαθό της υγείας του.
    Τον-την λυπάμαι.....

    Υ.Γ: Παρακαλώ τον κ. Σάββα και τους διαχειριστές, να μην κόβουν τις ύβρεις που εκτοξεύονται εναντίον μου. Αποτελούν στοιχεία διδακτικού υλικού, για το πως ένας "αμόρφωτος" υβρίζεται από ένα "μορφωμένο".
    Παρακαλώ επίσης την επόμενη φορά, που θα σας κάνουν παράπονα ότι υβρίζονται, να θυμηθείτε, πως όλοι οι άρρωστοι έχουν δικαίωμα στην θεραπεία τους, ιδίως αυτοί που πάσχουν και από αμνησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Αποβλακωση, ο Γερμανοτσολιας, και τα λεγομενα περι "Χαχαμο-Κουκουλο-Φλωρους" !

    >>@ΑΠΕΛΛΗΣ
    Η ανωνυμία στο διαδίκτυο ισούται με κουκούλα !!!
    Εδώ όμως έχουμε ένα ακόμα πιό τραγικό φαινόμενο: Το ίδιο άτομο -εκτός από κουκουλοφλώρος/ανώνυμος- εμφανίζεται και με τρία τουλάχιστον διαφορετικά ονόματα. Δηλαδή όχι διχασμένη, αλλά ...τριχασμένη προσωπικότητα...
    τζιμης
    28 Σεπτεμβρίου 2010 1:02 π.μ.<<

    Παρλαπιπα , συνεχιζε να μας διασκεδαζεις!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.