12/7/17

-


17 σχόλια:

  1. Δύο ανησυχητικά μηνύματα από την ανάρτηση της Κατερίνας από πάνω:
    1) τελείωσε σχολείο , και
    2) ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ r+w,

      Υπάρχουν ακόμη πιο ανησυχητικά για να μας απασχολούν. Η «Κατερίνα», εκτός του δικαιώματος ψήφου άρα και ικανότητας να διαμορφώνει με τις επιλογές της το μέλλον, κάποια στιγμή θα συναντήσει κάποιον με αντίστοιχο δείκτη IQ και θα αναπαραχθεί. Το πιο τρομακτικό είναι ότι οι απόγονοι της «Κατερίνας» θα είναι το ίδιο ηλίθιοι - ίσως και περισσότερο. Και θα μπορούν επίσης να ψηφίζουν και να διαμορφώνουν το μέλλον μας. Ίσως και να θεωρούν την ψηφοφορία για το ποιος θα αποχωρήσει από το νησί του Survivor πολύ πιο σημαντική από το ποιος θα κυβερνήσει, ποιος θα νομοθετήσει και ποιος θα διαχειριστεί το μέλλον τους.

      Διαγραφή
    2. Also for "Katerina" to exist means two other equally stupid (who also vote) got together and produced her. I am hoping she doesn't"t have any brothers or sisters......

      Διαγραφή
    3. τα ειπες ολα σε 3 σειρες....να μη πω 2,5.....

      Διαγραφή
  2. Το τερμάτισε η Κατερινα.Σε κανένα σύστημα κατερινα δεν υπάρχει ισότητα μισθών ακομα και στον κομμουνισμό που το λεει ο Μαρι αυτο κυριε Τζήμερε ; .Στο μονο σύστημα που μπορεί να υπάρξει ειναι στον ακραίο καπιταλισμό αν η ζήτηση και η προσφορά χημικών και καθαριστριών δώσουν τον ίδιο μισθό.Αλλα ουτε και στον καπιταλισμό υπάρχει ελευθερία της αγορα εργασίας ώστε να καθορίζει τους μισθούς η ίδια η αγορα και μονο.Εκει επεμβαίνει παντα το κράτος υπερ του εργοδότη και δεν αφήνει τον εργαζόμενο να κανει bargain με τα αφεντικά ώστε να ανεβάσει το μισθό του.Οταν το κανει το καλο καπιταλιστικό κράτος επεμβαίνει και επιστρατεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά τον εργάτη για να δουλεύει τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχετε καταλάβει οτιδήποτε γιατί ούτε αναγνωρίζετε που πραγματικά βρίσκεστε, ούτε τι πραγματικά σας απειλεί. Τρεις αιώνες παραπλάνησης άρκεσαν γι αυτό ώστε όχι μόνον να νιώθετε μακριά ο ένας από τον άλλον (ανάλογα την "ειδικότητα") άλλα κ να Είστε. Ακούστε καλύτερα τα πράγματα πως αληθινά έχουν με τη φωνή ενός πραγματικά "Κακού Δημιουργού"...
    https://www.youtube.com/watch?v=sD3FOFZKKiY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άς είναι καλά η Κατερίνα Τζήμερου και βρίσκει ευκαιρία ο Θάνος να πάρει τα άρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να αναδημοσιεύεις μια ηλίθια απάντηση σε ένα εξίσου ηλίθιο σχόλιο δεν νομίζω ότι εισφέρει τίποτα ούτε στην ενημέρωση των αναγνωστών ούτε στο κύρος ενός σε κατά τα άλλα σοβαρού ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη Νορβηγία οι καθαριστές των πολυκαταστημάτων που δουλεύουν τις βραδυνές ώρες μετά το πέρας του ωραρίου κερδίζουν περισσότερα από τους χημικούς.δουλεύουν δε μόνο 4 ώρες αντί του τυπικού νορβηγικου ημερήσιου 7ωρου.προφανώς οι νορβηγοι έχουν άλλη οπτική από τον τζημερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Άρης,

      Είσαι απόλυτα βέβαιος για αυτό; Το έχεις συναντήσει εσύ ο ίδιος; Το έχει δει να συμβαίνει ή απλά κάπου το άκουσες ή κάποιος σου το είπε; Διότι ΕΑΝ ισχύει αυτό που ισχυρίζεσαι, τότε στην Νορβηγία δεν συμφέρει να κοπιάσεις για να σπουδάσεις στο πανεπιστήμιο, ούτε να αποκτήσεις ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών και έπειτα να εργάζεσαι 7 ώρες την ημέρα σε αντικείμενο σχετικό με την επιστήμη που σπούδασες, αφού η καθαρίστρια με μηδενική εμεπιρία και χωρίς πανεπιστημιακές σπουδές και κόπο, που καθαρίζει τα σταχτοδοχεία και τις χρησιμοποιημένες τουαλέτές, αμείβεται περισσότερο με μόλις μισές ώρες εργασίας. Κάτι δεν κολλάει στην ιστορία. Αν ακούσω ότι οι νέοπροσληφθείσες αεροσυνοδοί στην SAS που σερβίρουν «coffe or tea?» αμείβονται περισσότερο από τον κυβερνήτη ή τον FO με χρόνια σπουδών αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων, αρκετές χιλιάδες ώρες πτητικής επαγγελματικής εμπειρίας και ευθύνη εκατοντάδων ζωών… θα αρχίζω να πιστεύω ότι εκεί στην Νορβηγία δεν πάνε καλά – που δεν το νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει και στην Νορβηγία και στην γειτονική Σουηδία.Στην δε Σουηδία που οι καθαριστές οργανώθηκαν σε μικρές εταιρίες πλούτισαν, ανάμεσα στους οποιους και πολλοί ομογενείς.αν κάποιος επιθυμεί να διαπρέψει σε αυτόν τον τομέα μπορεί να ψάξει στον νορβηγικό Ο.Α
      Ε.Δ για μια θέση vaskejobb!!στην Σκανδιναβία η δουλειά δεν είναι ντροπή και αμείβεται ενώ στην Ελλάδα συνήθως αμείβονται εκ του ασφαλούς οι σιτιζομενοι εκ του δημοσίου πρυτανειου!

      Διαγραφή
  7. Η σωστή απάντηση είναι πως ο χημικός σπούδασε 4 χρόνια και πρέπει να κερδίσει τα χρήματα του κόστους σπουδών και τα χρήματα που θα κέρδιζε 4 χρόνια ως ανειδίκευτος εργάτης. Επιπλέον ο χημικός πρέπει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις εκτός εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά καθόμαστε και σχολιάζουμε αυτή την ανάρτηση του κ.Θάνου??Πραγματικά αλήθεια??Και κάποιοι από εσάς φτάσατε να σχολιάσετε για κουτούς και βλάκες και αν έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν??Να τους κάνουμε μια ευγονική βρε παλικάρια να μην ψηφίζουν αλλά ούτε να αναπαράγονται!!Βάλτε και τα παπούδια μέσα που σε λίγο δεν θα ζουν ..άρα γιατί να ψηφίσουν??Άσε που ψηφίζουν συνέχεια μνημόνια..Βάλτε μέσα και τους νέους 18 χρονών γιατί δεν είναι ώριμοι.Πραγματικά υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και συμπολίτες μας στις μέρες μας!!!Νομίζω ότι είναι ντροπή μας.Τώρα για την φανταστική ή πραγματική ανάρτηση του κ.Θάνου,ποίο είναι το μήνυμα πολιτικής που εκπέμπει??Η ανάρτηση της φανταστικής ή πραγματικής Κατερίνας ποιο πολιτικό μήνυμα εκπέμπει ώστε να ασχοληθεί μαζί της ο κ.Θάνος??Ποιο είναι αυτό το οποίο θα αφιερώσουμε αράδες για να καταλάβουμε τι?Μια καθαρίστρια θέλει να πληρώνεται σαν χημικός??Αυτό είναι??Μήπως ότι οι καθαρίστριες επειδή σκέφτονται έτσι έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση??Ότι δεν δεν υπάρχει σωτηρία??Μεγάλος πολιτικός λόγος κ.Θάνο μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Mavi Kopek,

      Η ευγονική δεν θα ήταν ποινικά επιτρεπτή και κοινωνικά αποδεκτή (παρά το γεγονός ότι μια χαρά εφαρμόζεται από τη Μητέρα Φύση, εκατομμύρια χρόνια τώρα και από ότι φαίνεται, μια χαρά αποτελέσματα έχει). Η αφαίρεση όμως του δικαιώματος ψήφου, είναι μια πολύ δελεαστική ιδέα. Θες παραδείγματα; Άκου μερικά που μπορούν να εφαρμοστούν σήμερα κιόλας.

      - Έχεις καταδικαστεί για υπεξαίρεση ή κλοπή χρήματος; Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου!
      - Έχεις συλληφθεί να παραβιάζεις ΚΟΚ (ερυθρό σηματοδότη, επικίνδυνη οδήγηση, σήμα STOP κλπ); Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου!
      - Έχεις παρκάρει σε διάβαση πεζών, ΑΜΕΑ κλπ; Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου!
      - Είσαι αποδεδειγμένα ηλίθιος και ανίκανος να σκεφτείς λογικά (οπαδοί Σώρρα, υποστηρικτές θεωριών συνομωσίας αεροψεκασμών κλπ); Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου!
      - Καπνίζεις σε κλειστούς δημόσιους χώρους; Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου!
      - Παρακολουθείς εκπομπές reality και ψηφίζεις για να αποχωρήσει παίκτης; Αφαίρεση δικαιώματος ψήφου KAI στείρωση.
      - Ακούς Πάολα και Βέρτη; Θα χρειαστεί τεχνογνωσία από την Βόρειο Κορέα στην αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών.

      …ΟΚ, ασφαλώς αστειεύομαι με τις προτιμήσεις στα τραγούδια. Θα μπορούσε απλώς να εφαρμοστεί αφαίρεση δικαιώματος ψήφου χωρίς να καταφύγουμε σε τακτικές Βορείου Κορέας.

      Διαγραφή
    2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Εγώ θεωρώ ότι έχεις κανείς λάθος!Το τι μπορεί να προβλεφθεί με νόμο από ένα κράτος είναι άλλο θέμα και άλλο έγραψες εσύ στο πρώτο σου σχόλιο.Θεωρώ ότι έχεις καταλάβει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έγραψες.Όσο αφορά την μητέρα φύση αύριο μπορεί να κάνει την επιλογή της και να σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος ή το Πάρκινσον και παρόλο που δεν είσαι κουτός να πάρεις την άγουσα για τα αποδυτήρια.Αυτό που σου λέω εγώ τώρα είναι η φυσική επιλογή που μπορεί να γίνει για τον κάθε ένα μας.Και στο κάτω-κάτω ποίος κρίνει την κουταμάρα εσύ-εγώ ή ο Τζήμερος και ποιος είναι αυτός ο νόμος που μας κάνει εμάς υπεύθυνους ποιος θα αναπαραχθεί και ποιος όχι??

      Διαγραφή
  9. Οταν η κατερινα και καθε κατερινα παει στον καρδιοχειρουργο,που δεν της το ευχομαι,γιατι αν δεν κανει την εγχειρηση ΠΑΙΘΑΙΝΕΙ,την στελνει αυτος στην καθαριστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τζήμερος είναι ρατσιστής με δίπλωμα! Οπότε τι συζητάμε; Τι είπε κάποιος ...φιλόσοφος;
    Σιγά την προσωπικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.