29/6/10

Κοινοί απατεώνες πίσω από τους λεγόμενους Τσάμηδες

Παρουσιάζουν τις σφαγές των Ελλήνων της Σμύρνης, ως εγκλήματα του ελληνικού στρατού εναντίον των Αλβανοτσάμηδων

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι απόγονοι των φυγόδικων αλβανοτσάμηδων, χρησιμοποιούνται από ύποπτα και σκοτεινά κέντρα, ως αντίβαρο στην βορειοηπειρωτική πραγματικότητα. Τα κέντρα αυτά είναι αντίθετα με τη φιλία των λαών και την καλή γειτονία. Οι δομές του αλβανικού κράτους, τα αλβανικά ΜΜΕ, η διαβόητη αλβανική Ακαδημία, οι γνωστές και μη εξαιρετέες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις» κλπ. διοργανώνουν εκδηλώσεις «μνήμης» στις 25 Ιουνίου, κάθε έτους. Σκοπός τους είναι να πείσουν διαφόρους αφελείς (;) ότι εναντίον των αλβανοτσάμηδων διοργανώθηκε μια γενοκτονία που είχε ως αποτέλεσμα την εκδίωξη από την Ελλάδα ενός γηγενούς, αλλά μη ελληνικού, πληθυσμού.

Σήμερα, ακόμα και εντός της Ελληνικής Δημοκρατίας, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες και άλλοι αμέσως ή εμμέσως αμειβόμενοι από τον έλληνα φορολογούμενο ψευτοδιανοούμενοι, αμόρφωτοι και αναίσθητοι, είναι έτοιμοι να αποδεχθούν και να επιβάλλουν τέτοιες αισχρές απόψεις. Βέβαια αποκρύπτονται ή παραποιούνται τα γεγονότα:
1. Οι αλβανοτσάμηδες από την αρχή του Ελληνοϊταλικού πολέμου συνεργάστηκαν στρατιωτικά με τον φασίστα εισβολέα.
2. Οι αλβανοτσάμηδες, όταν η Ιταλία συνθηκολόγησε, συνεργάστηκαν ανοιχτά με το ναζιστικό στρατό.
3. Οι μνήμες στο ντόπιο στοιχείο της Θεσπρωτίας, είναι ζωντανές ακόμα και σήμερα. Οι υπεύθυνοι για δολοφονίες, ένοπλες επιθέσεις εναντίον ανταρτών και αμάχων, βιασμούς, απαγωγές νεαρών γυναικών, εμπρησμούς, ληστείες, καταπατήσεις κ.ά διέφυγαν στην Αλβανία. Ο Χότζας, αν και καμωνόταν ότι ήταν μεγάλος αντιστασιακός δεν τους εξέδωσε ποτέ στην Ελλάδα και συνεπώς δεν οδηγήθηκαν ποτέ στο εδώλιο, όσοι ενέχονται σε εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ούτε φυσικά δικάστηκαν όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια απόσχισης της περιοχής μέσω της ψευτοκυβέρνησης της Κσίλια, της συμμετοχής στις συμμορίες των πολιτοφυλακών, τις κοινές με τους ιταλούς και γερμανούς, στρατιωτικές επιχειρήσεις κλπ. Ας μην ξεχνάμε ότι Ηπειρωτόπουλα κατέβασαν την αλβανική σημαία από τους Φιλιάτες αμφισβητώντας την αλβανική προοπτική, από την αρχή της κατοχής.
Οι απόγονοι των αλβανοτσάμηδων είναι έρμαια του μίσους που τους ενστάλαξαν κάποιοι άλλοι και ενεργούμενα αυτών που εξυφαίνουν συνωμοσίες κατά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. Για να μην απομακρυνόμαστε από την πραγματικότητα ας μην μας ξεφεύγουν και τα εξής:
1. Δεν είναι ντόπιοι. Είναι οι απόγονοι αλβανόφωνων ομάδων που κατέβηκαν από τα βόρεια, κατέλαβαν αρκετά τμήματα της Ηπείρου, και μετέτρεψαν τους Έλληνες σε δουλοπάροικους.
2. Μετά την κυριάρχηση των Οθωμανών εισέρχονται στον ισλαμισμό. Κρατούν τα εδάφη «τους» και την κυριαρχία τους επί του ντόπιου πληθυσμού.
3. Συν τω χρόνω ενσωματώθηκαν σε αυτούς και ντόπιοι που για λόγους συμφέροντος ή ανάγκης εξισλαμίστηκαν.
4. Δεν είναι ραγιάδες είναι αγάδες. Οι τσάμηδες τροφοδοτούν τον οθωμανικό κρατικό μηχανισμό. Εξουσιάζουν τις ίδιες περιοχές και τους ίδιους ανθρώπους για αιώνες.
5. Δεν είναι φτωχοί και κολλήγοι. Είναι μεγαλοκαλλιεργητές, τσιφλικάδες και ληστοκράτες.
6. Δεν αμφισβητούν την οθωμανική εξουσία. Παραμένουν πιστοί και μετά την απελευθέρωση της νότιας Ηπείρου. Θα κοπιάσουν αρκετά Ιταλοί και «λοιποί» να τους πείσουν ότι είναι Αλβανοί… Δεν θα μεταφερθούν στην Τουρκία μετά την καταστροφή της Σμύρνης όχι λόγω της βούλησής τους, αλλά «για του Πάγκαλου τα γούστα».
7. Δεν είναι «τσάμηδες». Ως «Τσαμουριά» προσδιορίζονται γεωγραφικά από τους Ηπειρώτες, οι παρακαλάμιες περιοχές και μάλιστα αυτές που είναι προς την πλευρά των εκβολών του Καλαμά ή Θύαμη. «Τσάμηδες» είναι όλοι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών. Στην πραγματικότητα το όνομα «Τσάμης» δεν έχει εθνικό προσδιορισμό. Αυτή την έννοια λαμβάνει μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς οι κάτοικοι δεν επιθυμούν να συσχετίζονται με την ομάδα των επυλίδων που διέφυγε στο αλβανικό κράτος. Οι αλβανοί ως «Τσαμουριά» διδάσκουν στα σχολεία πως είναι η περιοχή όλης της ελεύθερης Ηπείρου, η Καστοριά και η Κέρκυρα.
8. Οι μουσουλμάνοι Τσάμηδες δεν ήταν όλοι αλβανόφωνοι. Οι «τσάμηδες» της Πάργας ήταν ελληνόφωνοι.


ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ
Ένα δείγμα του πόσο λατρεύουν ορισμένοι την ιστορική αλήθεια, αλλά και το πόσο υψηλό πνευματικό επίπεδο κατέχουν, όσοι κρύβονται πίσω τους, είναι και τα στοιχεία με τα οποία προσπαθούν να προπαγανδίσουν την «γενοκτονία» που υπέστησαν από τους «μοναρχοφασίστες – Έλληνες». Φυσικά τέτοια δεν υπάρχουν για αυτό κατασκευάζονται. Οι κιβδηλοποιοί τους όμως δεν είναι καλοί μαστόροι!
Με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να καταλάβει για το μέγεθος της Απάτης. Και αν αυτό είναι πολύ εύκολο να το αντιληφθεί κάποιος απλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας, δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε. Η αντιμετώπιση με την μέθοδο της ειρωνείας είναι εξωφρενική και αντεθνική. Εξυπηρετεί μάλιστα τα μακροπρόθεσμα ή και μεσοπρόθεσμα σχέδια των Παγκόσμιων Αλητών.

ΒΛΑΚΕΙΑ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1
Στην ιστοσελίδα http://balkanweb.com , ενός συγκροτήματος τύπου για το οποίο φημολογείται στενή σχέση με την απέναντι πλευρά της Αδριατικής, προβάλλονται φωτογραφίες που σχετίζονται ή αποδεικνύουν την «γενοκτονία των τσάμηδων». Σε δημοσίευση της 24ης Ιουνίου 2010, μπορούμε να θαυμάσουμε τη βλακεία σε όλο της το Μεγαλείο (http://bw.balkanweb.com/fotoAlbum/index.php?id=1279&IDFoto=1279)
Δύο από αυτές τις φωτογραφικές «αποδείξεις» είναι εξοργιστικά γελοίες:
1. Στη μία η λεζάντα γράφεται «Foto nga masakrat e kryera nga ushtria greke» δηλαδή: «Φωτογραφία από τις σφαγές που διεπράχθησαν από τον ελληνικό στρατό». Πάνω στην ίδια φωτογραφία και στο κάτω αριστερό μέρος της μένουμε κατάπληκτοι με μια χειρόγραφη σημείωση στα ελληνικά: «Φωτ. Αμερ. Ερ. Σταυρού (…) από το δράμα της Σμύρνης (…) γέρους, παιδιά! (…)», ενώ πάνω - πάνω με ευμεγέθη γράμματα στα αγγλικά: «The Genocide of the Greeks», δηλαδή η Γενοκτονία των Ελλήνων.

Η γενοκτονία που υπέστησαν στις αρχές του 20ου αιώνα οι Έλληνες από τους Τούρκους του Κεμάλ, διαστρεβλώνεται με τον πιο αισχρό τρόπο και γίνεται γενοκτονία που υπέστησαν Αλβανοί από τους Έλληνες!!! Η φλόγα της «αγάπης» μεταξύ Τούρκων και Αλβανών ή καλύτερα μεταξύ των Οθωμανών, παραμένει άσβεστη.

2. Στη δεύτερη φωτογραφία, η λεζάντα είναι πάνω στην εικόνα και με τυπογραφικά στοιχεία. Η πρώτη γραμμή είναι στα ελληνικά και η δεύτερη στα γαλλικά «Θύματα της Αλβανικής θηριωδίας (…) εις σπήλαια της Ηπείρου». Εδώ η αλβανική θηριωδία, μετατρέπεται σε «ελληνική». Προφανώς πρόκειται για σκηνή γνώριμη στην ύπαιθρο της ενιαίας Ηπείρου. Οι ελληνικές νίκες και ο αγώνας του λαού για την «Ένωση» φοβίζουν και εξαγριώνουν τα στίφη των πρώην οθωμανών στρατιωτών.Αν ζούσε ο Γκέμπελς πιθανόν να έκοβε τις φλέβες του. Αυτός θα φρόντιζε τουλάχιστον να κάνει επαγγελματική δουλειά και να μην αυτοδιαψεύδεται. Οι άξεστοι μαθητές του είναι διαχρονικοί κατσιαπλιάδες!
http://www.nenanews.eu

7 σχόλια:

  1. Χρειάζεται νὰ μὴν μένη τίποτε ἀναπάντητο. Ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ πολιτεία ἐννοῶ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπαρχει ελληνικη πολιτεια, ποτε θα το καταλαβετε επιτελους ορισμενοι????
    υπαρχει αντιελληνικη πολιτεια.
    παψτε επιτελους να ζειτε με ψευτικες ελπιδες και παρτε τα οπλα να κανουμε ξανα ελληνικη πολιτεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ @@ΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΔΕΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ. ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ POLICY ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ???

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ¨ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ????


    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζω στη Γαλλια. Εχω συναδελφο αλβανη απο το Κοσσοβο. Μου εκμυστηρευτηκε οτι ο αντρας της, ο οποιος δεν εχει παει ποτε του στην Ελλαδα, συμμετεχει σε ιστολογια με προπαγανδα εναντιον της Ελλαδας. Συγκεκριμενα γραφει, ψευδως οπως μου ειπε η ιδια η κοπελα, οτι οι Ελληνες κακοποιουν τους αλβανους. Μου ειπε, κοιτα, το ξερω οτι ειναι ψεμματα, του ειπα τί τα γραφεις, αλλα... δεν πειραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ---Ένταση επικράτησε σε χθεσινή συνεδρίαση στην Αλβανική Βουλή.
    Η Αλβανία έχει καθιερώσει με νόμο από το 1994 την 27η Ιουνίου ως "ημέρα μνήμης γενοκτονίας των Τσάμηδων".
    Ο βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Αλβανία, Βαγγέλης Ντούλες, αρνήθηκε να σηκωθεί, προκαλώντας την δαιμονισμένη αντίδραση του δεύτερου βουλευτή του PDU Dashamir Tahiri.
    -----

    Οι Αλβανοί ό,τι θυμούνται, χαίρονται!
    Γιατί όμως;;;

    Υπηρέτησα 4 μήνες στο Φυλάκιο Κάμενικ (Κόνιτσα) της ελληνοαλβανικής μεθορίου την εποχή που τα σύνορα ήσαν ακόμα κλειστά.
    Το φυλάκιο αυτό ήταν 100 μέτρα ...μέσα στην Αλβανία, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας με την άλλη πλευρά προκειμένου να έχουμε καλύτερο οπτικό πεδίο.
    Δηλαδή, βρισκόμασταν στην ουσία εκτός της νοητής ευθείας γραμμής που οριζόταν από τα δύο πυραμιδάκια της ΓΥΣ, ως έδαφός μας.
    Επάνω σε μία βουνοκορφή της Πίνδου.
    Κάτι ανάλογο είχαμε επιτρέψει κι εμείς στην Θεσπρωτία.

    Τα 5 άτομα του φυλακίου, όλοι μαζί ξυπνούσαμε, όλοι μαζί μαγειρεύαμε, όλοι μαζί τρώγαμε, όλοι μαζί λύναμε σταυρόλεξα, όλοι μαζί λέγαμε καμιά εξυπνάδα(=μαλακία) να περάσει η ώρα, όλοι μαζί κοιμώμαστε.
    Ηλεκτρικό δεν υπήρχε. Επομένως, ούτε τηλεόραση.
    Ευτυχισμένες στιγμές !!!
    Και κανένα άγχος μη και μας την πέσουν οι οχτροί. Σκοπιά επί 24ώρου βάσεως, φυλούσαν τα τρία μας ποιμενικά Πίνδου. Ο Τσίφτης, ο Κατσούλης και η Βαγγελιώ που ήταν ειδική στο να διώχνει τις αρκούδες.

    Πολλές φορές είχαμε βρεθεί σε κοντινή απόσταση με αλβανική περίπολο. Τα σκυλιά που έρχονταν μαζί μας, μας προειδοποιούσαν από νωρίς.
    Όταν μας έβλεπαν οι Αλβανοί και χωρίς να τους προκαλέσουμε, γινόντουσαν Λούηδες.
    Τα 100 στην ανηφόρα πρέπει να τα έκαναν κάτω από 8'' δεύτερα!
    Δεν μπορούσαμε ούτε μέσα από τις διόπτρες να τους δούμε.
    Και μετά έκαναν εβδομάδες ολόκληρες να ξαναφανούν στο ίδιο μονοπάτι.
    Πολύ μυστήριο μου φαινόταν!

    Είχα συνοδεύσει -κάνοντας χρέη πρακτικογράφου- και τον Διοικητή μου τρεις φορές στις προβλεπόμενες τακτικές επαφές που είχε με τον Αλβανό Διοικητή της μονάδας που βρισκόταν στην άλλη πλευρά.
    Εναλλάξ οι επαφές γινόντουσαν την μια φορά στο ελληνικό και την άλλη στο αλβανικό έδαφος.
    Ήσαν -συνήθως- επαφές ρουτίνας, εκτός και εάν υπήρχε κάτι έκτακτο, όπως διάβημα για την επιστροφή Αλβανών πολιτών που διέφευγαν προς Ελλάδα (9 στους 10 ήσαν Έλληνες της Βορείου Ηπείρου) ή διαμαρτυρία για ρίψη στα ποτάμια -από ελληνικό έδαφος- φυλλαδίων πολιτικού ή θρησκευτικού περιεχομένου.

    Ήσαν έντυπα στην αλβανική γλώσσα μέσα σε υδατοστεγή πλαστική συσκευασία τα οποία διάφορες οργανώσεις με έδρα συνήθως την Δυτική Ευρώπη, έριχναν από γέφυρες εντός Ελλάδας σε ποτάμια (Αώος, Βοϊδομάτης, Σαραντάπορος και άλλα μικρότερα) και μετά αυτά επιπλέοντας, έμπαιναν στην Αλβανία για να τα βρουν και να τα διαβάσουν οι Αλβανοί.

    Στις επαφές των Διοικητών, κατόπιν συμφωνίας, διερμηνέας ερχόταν από την Αλβανία και ήταν Έλληνας Βορειοηπειρώτης.
    Και ενώ η συνάντηση μπορούσε να είναι χαλαρή και από τις δύο πλευρές (πηγαίναμε όλοι άοπλοι), οι δύο Αλβανοί στρατιωτικοί και ο διερμηνέας, ακόμα και όταν η συνάντηση γινόταν στο αλβανικό φυλάκιο, είχαν πάντα μια ανεξήγητη νευρικότητα. Ευγενικοί μεν, αλλά πολύ μαγκωμένοι.
    Παρά τις προσπάθειες που κάναμε ο Διοικητής μου και εγώ να σπάσουμε τον πάγο, δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε να χαλαρώσουν.

    Κάποια χρόνια μετά, πολίτης πια, έτυχε να συναντήσω στην Ελλάδα τον Bορειοηπειρώτης διερμηνέα μας.
    Είχε έλθει και εγκατασταθεί μαζί με όλη την οικογένειά του.
    Εκεί έμαθα ότι πριν ήταν δάσκαλος σε μειονοτικό σχολείο.
    Αφού τα ...ήπιαμε και τα είπαμε, τον ρώτησα για αυτό που μου είχε μείνει στο μυαλό σαν απορία.

    Η απάντησή του ήταν:
    ''Πριν, οι Αλβανοί μας φοβόντουσαν πολύ και μας σεβόντουσαν πολύ. Τώρα, μας έχουν γράψει στα π@π@ρι@ τους κανονικά, αφού αμέσως όταν έρχονται, βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν στην Ελλάδα ό,τι τους καπνίσει'' !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε οι συνεργατες των ναζι το 1940 σηκωσαν κεφαλι παλι? για κοπιαστε κερναμε μολυβι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 29 Ιουνίου 2010 10:37 μ.μ

    >για κοπιαστε κερναμε μολυβι...<

    Άλλο πράγμα κερνάμε, φίλε, άλλο πράγμα! Ρώτα τον Σημίτη να σου πει τι :-))

    Τα μολύβια μας τέλειωσαν στην Αλβανία, στην Μάχη της Κρήτης και την Κατοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.