29/6/10

Mια άποψη για την οικονομική κρίση, στον Κόσμο του Επενδυτή

http://www.marxists.org/archive/foot-paul/1977/wysbas/cartoons/cartoon06.jpg
Aς κάνουμε μια μικρή ανακεφαλαίωση, μπας και καταλάβουμε τι μας γίνεται. Το 2007 ξέσπασε στις ΗΠΑ η χρηματοπιστωτική κρίση, με επίκεντρο την αγορά στεγαστικών δανείων. Από τότε, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έδωσαν ένα σκασμό λεφτά (πάνω από 12 τρισ. δολάρια) των φορολογουμένων για να σώσουν τις τράπεζες. Οι πολιτικές ηγεσίες, ακολουθώντας τα κελεύσματα αυτών που προκάλεσαν την πρώτη κρίση, δημιούργησαν μια δεύτερη, πολύ σοβαρότερη. Την κρίση του δημόσιου χρέους, που απειλεί με χρεοκοπία πρώτα απ’ όλα τους αδύναμους κρίκους της αδύναμης Ευρωζώνης. Τώρα, επιχειρούν να λύσουν αυτή τη δεύτερη κρίση δίνοντας κι άλλα λεφτά των φορολογουμένων στους ίδιους που δημιούργησαν και την πρώτη και τη δεύτερη: στις τράπεζες. Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν δρομολογήσει πολυετή προγράμματα εξουθενωτικής δημοσιονομικής λιτότητας. Οι περικοπές κρατικών δαπανών που έχουν ανακοινωθεί στις βασικές χώρες της νομισματικής ένωσης υπερβαίνουν τα 200 δισ. ευρώ. Δίπλα σ’ αυτό υπάρχει και το «ταμείο» των 750 δισ. του μηχανισμού στήριξης για χώρες που τυχόν θα βρεθούν στο χείλος της χρεοκοπίας. Πού θα καταλήξει αυτό το 1 τρισ. ευρώ, στον βαθμό που χρησιμοποιηθεί; Στο μεγαλύτερο μέρος του θα καταλήξει στις τράπεζες (κυρίως ευρωπαϊκές) που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους κρατικά ομόλογα. Είναι μια σπάνια περίπτωση ανταμοιβής του συλληφθέντος ληστή με τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα χέρια του και κάτι παραπάνω...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ σε ό,τι συντελείται στην Ευρώπη, το επόμενο ερώτημα είναι πώς ακριβώς υποτίθεται ότι λύνεται η κρίση του χρέους. Η επιλογή, με χώρα μοντέλο την Ελλάδα, είναι σαφής: με την κατεδάφιση όλου του μεταπολεμικού «κοινωνικού συμβολαίου» το οποίο στηριζόταν στην ελάχιστη προστασία της εργασίας, στην εγγύηση ενός ελάχιστου εισοδήματος, στη χρηματοδότηση μιας στοιχειώδους πρόνοιας και ασφάλισης και στη φιλοσοφία διαπραγμάτευσης των κοινωνικών εταίρων, που ορίζεται ως προϋπόθεση της «κοινωνικής ειρήνης». Δεν χρειάζεται να είναι κανείς αμετανόητος οπαδός της πάλης των τάξεων για να αντιληφθεί ότι συντελείται μια αλλαγή ιστορικών διαστάσεων. Συμβολικά μπορούμε μόνο να αναφέρουμε ότι το καθεστώς απολύσεων και αποζημιώσεων το οποίο σήμερα ξηλώνει με διαδικασίες οριακής νομιμότητας ο κ. Λοβέρδος έχει ηλικία 60 χρόνων, στη διάρκεια των οποίων, με πολύ κόπο και πολλές στρεβλώσεις, εδραίωσε αυτό το στοιχειώδες πλαίσιο προστασίας που δεν εμπόδισε καθόλου τη διεύρυνση της απασχόλησης από τις λίγες εκατοντάδες χιλιάδες της μετεμφυλιακής περιόδου στα 6,5 εκατομμύρια μισθωτών που σήμερα κρεμιούνται σαν κρέας στο τσιγκέλι.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ και ποιοι οι υποβολείς του μεγάλου ξηλώματος στην Ελλάδα και σε όλη την Ε.Ε.; Εκ πρώτης όψεως, είναι οι πολιτικοί ηγέτες που φαίνεται να «προηγούνται» στην προώθηση της συνταγής η οποία βασίζεται στη μείωση της τιμής της εργασίας. Όμως, ευτυχώς, ήμασταν όλοι παρόντες στον κανιβαλισμό που διαδραματίστηκε το τελευταίο οκτάμηνο, με βασικό (αλλά όχι μόνο) έδεσμα την Ελλάδα και το χρέος της. Και είδαμε με τα μάτια μας ότι οι πραγματικοί εισηγητές του μείγματος πολιτικής στο οποίο κατέληξε η ευρωκρατία ήταν οι υποκριτικά καταγγελλόμενοι κερδοσκόποι και οι αγορές, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι τράπεζες, εντός ή εκτός Ε.Ε. Η κρίση των spreads, ο πόλεμος των υποβαθμίσεων από τους «επάρατους» οίκους αξιολόγησης, η οριστική «εξορία» των ελληνικών ομολόγων στη χωματερή του παγκόσμιου χρέους από Moody’s και Fitch, τα στοιχήματα υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας και άλλων χωρών του ασθενούς Νότου, οι «επενδύσεις» των hedge funds στην κατολίσθηση του ευρώ, πέρα από τους καθαρά κερδοσκοπικούς στόχους, ήσαν εργαλεία πολιτικού εκβιασμού των λύσεων που ευνοούν οι αγορές του χρήματος. Όλα αυτά που σήμερα ανακοινώνονται ως «συμφωνίες» κυβέρνησης και επιτηρητών στην Ελλάδα ή ως έκτακτα μέτρα και «μεταρρυθμίσεις» στις άλλες χώρες της Ε.Ε. τα διαβάζαμε πολλούς μήνες πριν ως συστάσεις των αγορών ή ως ερμηνείες των ανοδικών ή καθοδικών αντιδράσεών τους. Άλλωστε, η πεμπτουσία αυτών των συστάσεων ήταν να εγγυηθεί αυτές τις αλλαγές στην Ε.Ε. ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της διεθνούς τοκογλυφίας, το ΔΝΤ. Όπερ και εγένετο.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί να πει κανείς ότι η κερδοσκοπία χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως εφέ στη σκηνοθεσία της καταστροφής, παρά ως μηχανισμός πειθαναγκασμού των κυβερνήσεων. Σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοδημοκράτες, κεντρώοι, κόμματα με φρέσκια και ισχυρή λαϊκή εντολή σε όλη την Ε.Ε. πέταξαν με εξαιρετική ευκολία στα σκουπίδια τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους για να θέσουν σ’ εφαρμογή το «πρόγραμμα των αγορών». Ρισκάρουν συνταγματικές ακροβασίες, κινούνται στα όρια της δημοκρατικής νομιμότητας ή και εντελώς εκτός αυτής, διακινδυνεύουν με ταξική αυταπάρνηση ακόμη και την κατάρρευση των κομμάτων τους ή ολόκληρου του συστήματος εξουσίας, προκειμένου να είναι συνεπείς στα κελεύσματα των αγορών, που ζητούν αίμα, αίμα κι άλλο αίμα. Τόσο, ώστε η προθυμία τους να κάνει πολλούς ν’ αναρωτιούνται αν είναι κάτι παραπάνω από υποτελείς των αρπακτικών του χρήματος. Αρκετοί δεν έχουν αμφιβολίες περί αυτού. Όσο για τους ευρωκράτες, αυτό το ιδιαίτερο στρώμα από σπεσιαλίστες του μονεταρισμού, φονταμενταλιστές της αγοράς που δεν έχουν το παραμικρό δημοκρατικό έρεισμα, τη στοιχειώδη εξουσία εκπροσώπησης, αυτοί αποτελούν το πιο απτό δείγμα άλωσης της πολιτικής από την αγορά και μετατροπής 500 εκατομμυρίων ανθρώπων στις κοινωνίες της Ε.Ε. σε αναλώσιμα της μηχανής του κέρδους. Καταρρίπτεται έτσι και ο θεμελιώδης αστικός μύθος που θέλει την αγορά να τρέφεται αποκλειστικά από το οξυγόνο της δημοκρατίας.
Ο Κ. ΜΠΑΡΟΖΟ, για παράδειγμα, αυτό το υβρίδιο πολιτικού του κεφαλαίου, την περασμένη Παρασκευή, σε συνάντησή του με την Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, διατύπωσε ως εξής τον εκβιασμό προς τις κοινωνίες: «Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και άλλες χώρες μπορεί να εξαφανιστούν ως δημοκρατίες αν δεν εφαρμόσουν τα πακέτα λιτότητας». Ήταν απλώς μια ακραία ανησυχία ή μια κυνική προειδοποίηση για την καταστολή της όποιας αντίστασης; Προσωπικώς, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για το δεύτερο, ότι είναι απλώς η ωμή έκφραση του φασισμού των αγορών, του οποίου η Κομισιόν και άλλα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. φέρονται ως πολιτικοί διαμεσολαβητές. Η μόνη ανακρίβεια στη διατύπωση του δεξιού -πρώην μαοϊκού- προέδρου της Κομισιόν είναι ότι η εξαφάνιση των δημοκρατιών δεν είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά μια διαδικασία που συντελείται. Το ΔΝΤ, στην τελευταία του έκθεση για τις οικονομίες της Ε.Ε., το λέει ανοιχτά: «Το ιδεώδες για την οικονομική διακυβέρνηση είναι να επιτευχθεί η μετατόπιση των αποφάσεων προς το κέντρο», δηλαδή όσο πιο μακριά από την επιρροή των εκλογικών σωμάτων και των κοινωνιών. Η πολιτική ελίτ, που για χρόνια βαυκαλίζεται με γκρίνιες περί δημοκρατικού ελλείμματος, που έκλεισε σχεδόν δεκαετία διαπραγμάτευσης για την ευρωπαϊκή συνθήκη ώστε να παρακάμψει τα δημοκρατικά «όχι» των δημοψηφισμάτων, μέσα ελάχιστες εβδομάδες έχει επιτύχει μια θεσμική εκτροπή όχι μόνο από την ουσία, αλλά ακόμη και από τον τύπο της δημοκρατίας, υποβαθμίζοντας τα εθνικά Κοινοβούλια στη θέση μιας υποτελούς γραφειοκρατίας που απλώς πρέπει να επικυρώνει αποφάσεις και αποκλείοντας από κάθε δημοκρατική δοκιμασία αυτό που αποκαλείται οικονομική διακυβέρνηση.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Αν πιστέψει κανείς τις διακηρυττόμενες προθέσεις της ευρωπαϊκής ελίτ, η πρόοδος περνά μέσα από την οπισθοδρόμηση. Παρ’ ότι θα έπρεπε να έχουν όλοι παραιτηθεί για την παταγώδη αποτυχία της «στρατηγικής της Λισσαβώνας», που θα καθιστούσε φέτος, το 2010, την Ε.Ε. πιο ανταγωνιστική οικονομία του κόσμου (!), καλούν τις κοινωνίες να θυσιάσουν κεκτημένα ενός αιώνα για να υπάρξει «βιώσιμη ανάπτυξη» και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Φθηνές και πολλές. Όπως στην Κίνα, αυτό το παγκόσμιο μοντέλο ανταγωνιστικότητας. Αυτό υποδεικνύουν ως αξιοζήλευτο υπόδειγμα ο φασισμός των αγορών και ο ολοκληρωτισμός των ευρωκρατών. Γιατί να μη μιμηθούν και το πολιτικό της μοντέλο, μια απροκάλυπτη δικτατορία, βασισμένη στον φόβο, στην πλύση εγκεφάλου και στα τεθωρακισμένα; Η λεπτομέρεια που ξεχνούν ή κάνουν ότι αγνοούν είναι ότι ακόμη και αυτός ο κοιμώμενος γίγας, η κινεζική εργατική τάξη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ξυπνά, διεκδικεί, θέλει μερίδιο στον πλούτο με τον οποίο πλημμυρίζει τις αγορές του κόσμου. Αλίμονό τους αν η κινεζική αφύπνιση εκτροχιαστεί και συγχρονιστεί με την ευρωπαϊκή δυσφορία. «Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση», που θα ’λεγε και ο Μεγάλος Τιμονιέρης.
ΚΙΜΠΙ

14 σχόλια:

  1. Είναι το θέατρο του παραλόγου: Η Ε.Ε. κόπτεται για την ανάπτυξη του κεφαλαίου και καταπατά τους εργαζομένους ενώ οι εργαζόμενοι δέχονται την εξόντωσή τους κατανοώντας τα "άγια" κίνητρα της Ε.Ε.. Της Ε.Ε., η οποία προχωρά τις διαδικασίες ένταξης της Τουρκίας ενώ ο στρατός κατοχής είναι ακόμα στην Κύπρο, η οποία ενώ απαγορεύεται να επέμβει στο ασφαλιστικό οιουδήποτε κράτους μέλους, απαιτεί την κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων μέσω του Δουρείου Ίππου (τρόικα) που έφεραν μέσα στα τείχη η ηγεσία της νέας Τροίας (ΓΑΠ, Πάγκαλος, ΠΑπακωνσταντίνου, Καρατζαφέρης κτλ.), παρόλο που οι Κασάνδρες (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ.) φώναζαν για την επερχόμενη καρταστροφή και ενώ η ευρωπαϊκή austerity μεταφράζεται λιτότητα και οι επιβληθείσες μειώσεις κοινωνικών δαπανών και μισθών λέγονται "εξορθολογισμός".

    Και όλα αυτά οι λαοί τα δέχονται αποσβωλωμένοι, γιατί τους απειλούν ότι αν αντιδράσουν, οι δανειστές-κερδοσκόποι δε θα πάρουν τα λεφτά τους (κοινώς, θα πάρουν τα αρχίδια μας), ότι θα πληγούν τα συμφέροντα των εφοπλιστάδων και των μεγαλοξενοδόχων (ονομάζοντάς τα "τουρισμό") και ότι θα πάμε σε εκλογές (και αυτοί που απειλούν θα χάσουν τις έδρες τους και την κυβέρνηση). Και εμείς δεχόμαστε τις απειλές τους, ενώ χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι οι φιλοι του λαος να βγουν να σχολιασουν..που ο καρατζαφερης ψηφισε μεν το μνημονιο που επιφερει ολα αυτα τα μετρα αλλα τωρα τα μετρα αυτα τα κατακρινει.. οταν ψηφιζε το μνημονιο δεν ηξερε οτι το μνημονιο τα μετρα οριοθετουσε????

    λαικιστες αισχιστοι...
    καλα για πασοκ και νδ δεν σχολιαζω αστειοι μεχρι θανατου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ,Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΙΠΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΚΛΕΓΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ,ΚΑΤΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗΚΑ ,ΕΚΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ,ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΕΙΟ ,ΚΑΠΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗ.ΕΤΣΙ ΠΕΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΕΤΣΗΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ 10 ΡΟΣΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ 30 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΧΡΕΟΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΗΜΑ .ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΙ ΤΑ ΚΕΡΔΟΙ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΥΚΤΑ[ΝΙΚΕΛΙΟ,ΟΥΡΑΝΙΟ,ΓΕΟΘΕΡΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΗ ,ΔΕΝ ΦΑΛΗΡΙΖΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ,ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΕΤΕ ,ΣΠΡΕΝΤ Τ3 Τ10 ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΙΚΔΗΚΟΥΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ,Η ΤΣΟΥΚΑΤΙΑΣΗ=ΑΓΝΩΣΤΟ ,ΓΝΩΣΤΟ ΜΥΡΙΟ ,ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΚΣΗΣ ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Η ΝΑ ΓΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΤΙΚΑ.ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΛΥΝΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ΄¨
    Africa and Europe are beset by creeping islamism, promoted by their leaders. America is beset by creeping socialism, likewise promoted by its leaders. Coincidence? Not likely.

    No coincidence for sure. It’s the alliance that I call the CHIMERA, an alliance between all the forces that hate Freedom and are moved by a (pseudo) philosophy of nihilism.

    The european elites that are allowing the islamization of Europe are moved by the same (pseudo) philosophical nihilism of the American socialist elites. WHAT THEY HATE IS THE TRADITION that lives in the ancient European civilization and that the Founding Fathers have strengthened in America.

    The godless fanatics and the fanatics of a “god” that is invented out of hate and ignorance stem from the same poisonous root.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010
    "Προς τους ανεπάγγελτους ανίκανoυς νεόπλουτους"


    "ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ !!!!!. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ 200 ΔΙΣ ΜΙΖΑ ΡΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ;
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ; ΣΤΟΝ ΟΤΕ;...



    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ;
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;βλέπε Μίζα!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


    ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΤΣΕΠΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;βλέπε Μίζα!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΤΟΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ !!!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΗΚΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕ!!!! ΣΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΥΝ .


    ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ βλέπε Μίζα!!!!!!!!!
    ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΥΤΕΜΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
    ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ,ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΡΕ !!!! ΣΤΟ ΚΑΤΩ – ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.


    ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ (ΟΙ ΠΑΧΥΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ)ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ; ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ .



    ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΣΘΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΜΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ,ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!! ΤΑ ΤΟΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ;


    ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΝΕΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ,ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ; ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!!!

    ΖΗΤΩ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΔΡΟΜΟΙ, ΠΟΥΛΜΑΝ, ΝΤΑΛΙΚΕΣ, ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΑΝΑΠΗΡΟΙ , ΒΕΝΖΙΝΕΣ , ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , ΕΛΑΣΤΙΚΑ , ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ,ΔΙΟΔΙΑ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!"

    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.prisonplanet.com/7-potential-economic-effects-of-a-war-with-iran.html

    http://www.prisonplanet.com/target-tehran-israel-us-prepare-to-attack-iran.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Οι πολιτικές ηγεσίες, ακολουθώντας τα κελεύσματα αυτών που προκάλεσαν την πρώτη κρίση, "
    ΔΕΝ αληθεύει. Ζω στις ΗΠΑ και θυμάμαι ότι κατα τη διάρκεια της προεδρειας Μπους οι δημοκρατικοί πέρασαν το νομο για τα δάνεια sub prime δήθεν για να στηρίξουν τις φτωχές τάξεις πιέζοντας τις τράπεζες ( τώρα δια νομου) να δανειζουν μη φερεγγυα άτομα. Τα αποτελέσματα γνωστά. Διότι αν το σκεφτείτε καλά θα καταλάβετε ότι τις τράπεζες δεν τις συμφέρει να δεσμεύουν τις περιουσίες των δανειοληπτών τους ( ουτε αρέσκονται να το παίζουν κτηματομεσιτικα γραφεία) θέλουν απλά να μαζεύουν τόκους, άρα ένα δάνειο sub prime είναι μη επωφελες γιαυτες. Το βάρος της ευθύνης πέφτει στην πλάτη του Κογκρέσου που με απόφαση των δημοκρατικών αποφάσισε να μετατρέψει αυτή τη χωρα που δούλευε καλά τόσα χρόνια σε ένα σοσιαλιστικού τύπου κράτος σαν αυτά που βλέπουμε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στην Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ενοχλεί αφάνταστα η υποκρισία με την οποία αναφέρονται τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί στις "ΑΓΟΡΕΣ" Markets.


    Έχει κανείς την αίσθηση ότι μιλούν για τις "ΑΓΟΡΕΣ" με τόσο δέος και θαυμασμό, ωσάν να επρόκειτο σχεδόν για μεταφυσικές οντότητες. Τους αποκαλούν "Εκείνοι" και "ΑΓΟΡΕΣ" σαν να μην αποτελούν μέρος του μάταιου κόσμου μας, αλλά να ανήκουν σε μια ανώτερη προνομιακή σφαίρα ύπαρξης που καθορίζει τη μοίρα και την ζωή της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Αυτή η απρόσωπη αναφορά τους ανεβάζει στο επίπεδο των μικρών θεών.
    Με τον γενικόλογο όρο "ΑΓΟΡΕΣ", γίνεται μια προσπάθεια απόκρυψης της ταυτότητας αυτών που αποτελούν τις "ΑΓΟΡΕΣ". Γιατί κάποιοι είναι πίσω από αυτές τις Αγορές.
    Ποιοί είναι αυτοί;
    Όχι περισσότερα από δέκα τοκογλυφικά καθάρματα που επονομάζονται "ΑΓΟΡΕΣ".
    Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος και μερικοί ακόμη υπάλληλοι τους για να φαίνονται περισσότεροι.
    'Ολοι εβραϊκής καταγωγής ή θρησκείας.
    Αυτοί είναι οι "ΑΓΟΡΕΣ" και όμως τα ΜΜΕ συνεχίζουν να τους καλύπτουν πίσω από μια εκκωφαντική αοριστία και έναν απρόσωπο προσδιορισμό.
    Μια ολόκληρη ανθρωπότητα είναι δεμένη χειροπόδαρα από τα οικονομικά της χρέη και αιχμάλωτη μιας χούφτας αποβρασμάτων, παραδόπιστων μαμωνάδων που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, τον πατέρα τους, όπως είπε ο Χριστός μιλώντας στους Φαρισαίους.

    "ΑΓΟΡΕΣ" λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάστε και αυτό, έχει ενδιαφέρον.



    Ένας ο Θεός, ένας ο περιούσιος λαός κι ένας ο τραπεζίτης του
    Η προστασία της Χούντας των (Εβραίων)

    τραπεζιτών με ομπρέλα το "Ολοκαύτωμα"

    Ένας Θεός , ένας ο ( περιούσιος) λαός, και ένας ο τραπεζίτης του! Όπως λέγαμε, Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Η γλώσσα άλλωστε δεν έχει καμιά σημασία. Θα γίνει μια και παγκόσμια.

    Οι τραπεζίτες θα ανατρέψουν την τιμωρία της Βαβέλ, και θα γίνουμε ξανά, όλοι, παιδιά (πελάτες), του ίδιου, του μοναδικού, και αληθινού Τραπεζίτη.
    Η κρίση, που ανατρέπει πλέον τα πάντα στο διάβα της, επιβάλλει στην Ολιγαρχία των Τραπεζιτών, τη λήψη έκτακτων μέτρων. Άλλωστε οι τράπεζες στην Αγγλία έχουν χρεοκοπήσει. Επομένως εκηρύχθη ο στρατιωτικός νόμος, και το διάταγμα υπέγραψε, πρώτος, ο «καγκελάριος» Γκόρντον Μπράουν, αφού άλλωστε η δική του κυβέρνηση συγκάλεσε τη « διάσκεψη του Λονδίνου» για τον αντισημιτισμό.

    Η διάσκεψη, οργανώθηκε εσπευσμένα από την κυβέρνηση του κ. Μπράουν, σαν απάντηση στην διάσκεψη του ΟΗΕ "για τον ρατσισμό" στο Ντάρμπαν, στην οποία, η Νέα Διακυβέρνηση Ροκφέλερ-Ομπάμα, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει, επειδή το προσχέδιο της διακήρυξης «στοχοποιεί» το Ισραήλ». Αμερικανοί διπλωμάτες μάλιστα ταξίδεψαν στη Γενεύη για να «προωθήσουν προτάσεις για την σύνταξη νέου προσχεδίου, το οποίο θα αντικαταστήσει το επίμαχο κείμενο».
    Η βρετανική κυβέρνηση, έκανε αυτό που της αναλογεί, (όπως είπε ό Τζο στο Μόναχο), και μάζεψε 125 κοινοβουλευτικούς, από 40 χώρες (κυρίως Εβραίους και «Ντονμέδες-εβραίους»). Το ενδιαφέρον είναι, ότι από τους 125 που υπέγραψαν, ανακοίνωσαν περίπου 30 ονόματα. Τους άλλους τους περιφρούρησαν.
    Ο στόχος της διάσκεψης και της διακήρυξης, του Λονδίνου, είναι να ασκηθεί εκβιασμός, και να τρομοκρατηθούν οι κυβερνήσεις, που υποστήριξαν το προσχέδιο της διάσκεψης του Ντάρμπαν. Η διακήρυξη καλεί και την Ε.Ε. "να αντιμετωπίσει το ζήτημα".
    Η «φασαρία» με τον καθολικό επίσκοπο Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, του «αρνητή του Ολοκαυτώματος», με την οποία μας «έπρηξαν», τα διεθνή αλλά και ελληνικά μέσα ενημερώσεως, ήταν το επικοινωνιακό «κόλπο», για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου στη διάσκεψη, και να νομιμοποιήσουν πολιτικά, την αναγκαιότητα, της πρωτοβουλίας του Μπράουν.
    Ο «παγκοσμίως στρατιωτικός νόμος», που κήρυξε ο Μπράουν, καλεί τα κοινοβούλια, «να εκθέτουν τις προκλήσεις και να απομονώνουν τους πολιτικούς φορείς που καλλιεργούν το μίσος κατά των Εβραίων και στοχοποιούν το κράτος του Ισραήλ», και καλεί τις κυβερνήσεις να καταγγέλουν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή απαξιώνει το Ολοκαύτωμα και να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών στην ανοικτή καταδίκη αυτού του φαινομένου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνέχεια.....


    Οι Ρομά δεν ήταν το ίδιο προσεκτικοί με τους αριθμούς. Οι δικές τους απώλειες ήταν από 500.000 -1.500.000 (Romani Archives and Documentation Center at the University of Texas at Austin). Τα «τάγματα» των Εβραίων προπαγανδιστών όμως (Michael Berenbaum), τους κατεβάζουν στις 220.000.
    Η σημερινή Ρωσία και η Ουκρανία μαζί, έχασαν 10.250.000 στρατιώτες, και 15.000.000 πολίτες. Στη Λευκορωσία τα θύματα ήταν 2.230.000, 3.500.000 εκ. αιχμάλωτοι πολέμου του σοβιετικού στρατού, πέθαναν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Αντίθετα από τους 231,000 αγγλοαμερικανούς πέθαναν μόλις 8.300...
    Στην Γιουγκοσλαβία, οι απώλειες έφθασαν το 1.200.000. 600.000 ήταν οι Σέρβοι άμαχοι που εξοντώθηκαν, στην κατοχή. 400.000 περίπου, ήταν και οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Ελλάδας. 30.000, ήταν οι στρατιώτες, που είτε έπεσαν στο μέτωπο, είτε απεβίωσαν στο νοσοκομείο, από τα τραύματά τους και τα κρυοπαγήματα.
    Οι άμαχοι που σκοτώθηκαν στη Γερμανία υπολογίζονται σε 2.900.000.
    Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, αυτοί που θέλουν να ξεπεράσουν τα έθνη, στον «λογαριασμό» του ολοκαυτώματος κάνουν το εντελώς αντίθετο.
    Το αίμα και η ψυχή, των Ρομά και των Σλάβων, έχουν διαφορετική αξία, από την ψυχή των Εβραίων.
    Άλλωστε ένας είναι ο «περιούσιος λαός».
    Για όσο λοιπόν, μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε, θέλω να επισημάνω τα ακόλουθα την ιστορικά περιστατικά.
    - Το κίνημα των νέο-Τούρκων, (Jön Türkler), ήταν πραξικόπημα των (Dönmeh) «Ντονμέδων»- Εβραίων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι, Ahmet Riza, Abdullah Cevdet, Osman Hamdi Bey, Yusuf Akçura ,Agah Efendi Marcel Samuel Raphael Cohen -Tekin Alp, «ο πατέρας της ιδελογίας του Παντουρκισμού», Mehmed Cavid Bey, Talat Pasha, (που οργάνωσε τη γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων), ο Emmanuel Carasso Efendi, ο Nuri Bey, ο İsmail Enver Beyefendi (Enver Pasha), και φυσικά ο Κεμάλ, ήταν όλοι Εβραίοι «Ντονμέδες»- (Dönmeh).
    Από το 1908 ως το 1915, οι νέο-Τούρκοι -«Ντονμέδες», εξοντώσαν στην Οθωμανική αυτοκρατορία, 1 εκ. ανθρώπους. Από το 1915 ως το 1923 άλλα 2,5.
    Για αυτά τα ολοκαύτωματα γιατί δεν μιλάει κανείς;
    - Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν είναι Dönmeh, όπως και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγκ, όπως και ο προηγούμενος Yasar Büyükanit, όπως και ο Ντενκτάς στην Κύπρο. Επομένως, μήπως υπάρχει θέμα επιθετικότητας των Dönmeh κατά της Ελλάδος;
    Η γενοκτονία συνεχίζεται;
    - Οι Σεφαραντίμ, στην Ισπανία χαιρέτησαν τους Άραβες ως θρησκευτικούς αδελφούς, και απελευθερωτές και τους βοήθησαν στην κατάκτηση των πόλεων.
    Ως απονομή των υπηρεσιών τους, έλαβαν την προσωπική τους ελευθερία, απολάμβαναν πλήρη πολιτικά δικαιώματα και μπορούσαν να ζουν σύμφωνα με τη Νομοθεσία τους. Αν και η συμμετοχή τους ήτανε μόλις ένα τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού, ανήκον διαμέσου των εμπορικών συναλλαγών, (κυρίως δουλέμποροι και τοκογλύφοι) στις ισχυρές οικονομικά ομάδες στην Ισπανία .
    Για τον λόγο αυτό τους έδιωξαν. Και για το λόγο αυτό έγιναν δεκτοί στην Οθωμανική αυτοκρατορία.
    - Ο Ραούλ Βάλλενμπεργκ, δεν ήταν Σουηδός και δεν ήταν διπλωμάτης. Ήταν έμπορος εβραϊκής καταγωγής, με διπλωματικό διαβατήριο, που εκπροσώπους εταιρία εβραϊκών συμφερόντων, και έκανε δουλειές με τον Χίτλερ. Ο Ροκφέλερ είχε τραπεζικές συναλλαγές, με τη ναζιστική Γερμανία ως το 1943, και δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.Οι Ρότσιλντ, χρηματοδότησαν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, και δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τέλος, ο Άντολφ Άιχμαν (Adolf Eichmann), ήταν και αυτός εβραϊκής καταγωγής, γι' αυτό του έκλεισαν τα μικρόφωνα, στην απολογία του.

    Σπύρος Χατζάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συνέχεια.......


    Για το «φαινόμενο» των «περιούσιων τραπεζιτών», η διακήρυξη δεν λέει τίποτα και επομένως θα συνεχίσουν να τους χορηγούν δισεκατομμύρια από το δικό μας αίμα, και τον ιδρώτα αυτών που εργάζονται.
    Το σημερινό «Ολοκαύτωμα», του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων, που πεθαίνει από την πείνα, και το «Ολοκαύτωμα» των εκατομμυρίων ανέργων, που προκάλεσαν οι τραπεζίτες, δεν περιλαμβάνεται στην «Διακήρυξη του Λονδίνου». Όπως δεν περιλαμβάνεται, η καταδίκη της ολοκληρωτικής θεωρίας του «περιούσιου λαού», ενώ δεν απομονώνονται επίσης, οι δολοφόνοι-πολιτικοί, όπως ο φασίστας Νετανιάχου.
    Η «Διακήρυξη του Λονδίνου», καλεί τα Ηνωμένα Έθνη, να επιβάλλουν εκ νέου στις χώρες-μέλη τη δέσμευση, στις αρχές της μνήμης του Ολοκαυτώματος, που περιλαμβάνει ειδικές και στοχοθετημένες πολιτικές, για την εξάλειψη της άρνησής του, ενώ προτείνει και ανάληψη δράσης στην εκπαίδευση αλλά και για την κοινή γνώμη».
    Η νέα, παγκόσμια, Gestapo, θα κάνει «διώξεις για το αντισημιτικό μίσος που εκφράζεται μέσω του Διαδικτύου», και οι πελάτες θα χρηματοδοτούν (υποχρεωτικά) την πλύση εγκεφάλου της νέας γενιάς μέσω «εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ολοκαύτωμα».
    Όσοι γράψαμε, ότι οι σφαίρες και οι βόμβες του ισραηλινού στρατού σκότωσαν παιδιά και γυναίκες στην Γάζα, έχουμε ήδη κλείσει θέση για το νέο Νταχάου.
    Από δω και στο εξής, «τα παιδιά έμπαιναν μπροστά από τις σφαίρες», όπως έλεγαν οι μαθητές του «συνταγματάρχη- καθηγητή- επικοινωνιολόγου» Γκιλμπόα.
    63 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των νεκρών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Τα νούμερα είναι τρελά. Ξεκινάνε από τα 60 εκ. και φθάνουν τα 80 εκ. Εξαρτάται από το ποιούς νεκρούς μετράς.
    Ένας πολύ χονδρικός υπολογισμός δίνει 25 εκατομμύρια στρατιώτες και 45 εκατομμύρια πολίτες. Σύνολο 70 εκατομμύρια. Οι υπολογισμοί όμως, για τις απώλειες των αμάχων στην Ανατολή, (ιδίως στην Κίνα) γίνονται στατιστικά. Η πραγματικότητα μπορεί να ήταν ακόμη χειρότερη.
    Η πολιτική της εξόντωσης των πληθυσμών, που δεν ήταν Άρειοι δεν αφορούσε μόνο στους Εβραίους.
    Ωστόσο, το 99% των πληροφοριών που διαβάζουμε, μας λένε ότι, το «Ολοκαύτωμα», ήταν η πολιτική της εξόντωσης των Εβραίων στα πλαίσια της « τελικής λύσης».
    Η εβραϊκή προπαγάνδα έχει μετρήσει σχεδόν επακριβώς τους δικούς της νεκρούς. 5.993.900 από τους 8.861.800 Εβραίους που ζούσαν στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν είναι Dönmeh //αυτο ειναι πολλη δυσκολο διοτι ο Ερντογαν ειναι φανατικος του ισλαμ.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ευρωπαϊκή κρίση, ο πολυ-πολικός κόσμος, η αβέβαιη ηγεμονία
    http://aftercrisisblog.blogspot.com/2013/04/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.