28/6/10

Αντιεξουσιαστές απέτρεψαν τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. από την προγραμματισμένη του ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

Δεν άφησαν τελικά τον Θανάση Πλεύρη να μιλήσει.Παθητική στάση τήρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Τελικά πενήντα αντιεξουσιαστές καθώς και η παθητική στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά και της Εισαγγελίας Ξάνθης ήταν αρκετές για να ματαιώσουν την προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Θανάση Πλεύρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 18 Ιουνίου, με θέμα τις παρεμβάσεις και τον ρόλο της Τουρκίας στην Θράκη.

Ένα γεγονός που θα έπρεπε ίσως να είναι αναμενόμενο, αφού η «προνοητικότητα» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης φρόντισε ώστε την ίδια περίπου ώρα με την προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να δοθεί άδεια στους αντιεξουσιαστές να πραγματοποιήσουν παράλληλη συγκέντρωση μερικά μόλις μέτρα μακριά, στην Πλατεία Ελευθερίας, γεγονός το οποίο προφανώς εκμεταλλεύτηκαν ώστε να μπορέσουν με την άνεσή τους να αποκλείσουν την είσοδο του Εργατικού Κέντρου, αποτρέποντας τόσο τον βουλευτή όσο και όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του από το να εισέλθουν στον χώρο του Εργατικού Κέντρου. Μία κίνηση η οποία πάντως και χωρίς να υπάρξει κατάληψη θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει προβλήματα και επεισόδια, ακόμη και αν οι αντιεξουσιαστές δεν προέβαιναν στην αντιδημοκρατική αυτή πρωτοβουλία, αφού η απόσταση που θα τους χώριζε από τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. θα ήταν ελάχιστη για να αποτρέψει τις εκατέρωθεν προκλήσεις…

Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ: “ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ”
Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε από την εξέλιξη αυτή ο κ. Θανάσης Πλεύρης, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή “Σχολιάζοντας την καθημερινότητα”, από την συχνότητα του “Ξάνθη FM 100”, όπου μιλώντας για το περιστατικό σχολίασε μεταξύ άλλων ότι “είναι πάρα πολύ λυπηρό να μην επιτρέπεται σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να διοργανώνει μία εκδήλωση. Στέκομαι επίσης ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η συντεταγμένη πολιτεία, με το αρμόδιο υπουργείο και την Αστυνομία, δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή μιας ομιλίας ενός βουλευτή. Αυτό είναι που με έχει ενοχλήσει περισσότερο. Ειδικότερα όμως όταν η εκδήλωση έχει σαν θέμα της τον τούρκικο επεκτατισμό στη Θράκη δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα και τα κίνητρα αυτών που εμπόδισαν την εκδήλωση. Ειδικά όλους αυτούς που αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές και είναι εναντίον κάθε πατριωτισμού και εθνικισμού, δεν τους έχω δει ποτέ να πηγαίνουνε έξω από το τούρκικο προξενείο στην Κομοτηνή να διαμαρτυρηθούν για τον επεκτατισμό των Τούρκων. Δηλαδή να υποθέσω ότι τους ενοχλεί μόνο όταν γίνονται εκδηλώσεις που έχουν να κάνουνε με την επισήμανση των εθνικών προβλημάτων; Όμως πέρα από όλα αυτά, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι η συντεταγμένη πολιτεία και η Αστυνομία δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουνε τη διεξαγωγή μιας ομιλίας ενός βουλευτή…”.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος σκέφτεται να αντιδράσει για να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο διευκρίνισε ότι “ έχω κάνει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό τον κύριο Χρυσοχοϊδη η οποία είναι να συζητηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με το περιστατικό της Ξάνθης. Πρέπει επίσης να θυμίσω ότι παρόμοιο περιστατικό είχαμε στο παρελθόν και στο Ηράκλειο, αλλά, η Ξάνθη για μένα έχει συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα και γι’ αυτό και λέω ευθέως αυτά που οι υπόλοιποι υπονοούν, δηλαδή, ότι συγκεκριμένοι κύκλοι αναρχίας και αντιεξουσιασμού που λειτουργούν στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή ουσιαστικά είναι όργανα του παρακράτους του τουρκικού προξενείου. Δεν είναι τίποτα παραπάνω, δεν έχουνε καμία σχέση με τους αναρχικούς στο ευρύτερο κύκλο. Τα παιδιά αυτά τα εκμεταλλεύονται και πάντοτε τα στρέφουνε οποτεδήποτε πάει να γίνει μία πράξη υπέρ των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας. Εάν, αντίστοιχα, είχαν την ίδια ευαισθησία προς όλες τις κατευθύνσεις, τότε οι ίδιοι θα ήταν που θα απομόνωναν τον Τούρκο πρόξενο, οι ίδιοι θα ήταν που κάθε μέρα θα ήταν έξω από το προξενείο της Κομοτηνής να διαμαρτύρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία. Όμως δεν κάνουν τίποτα τέτοιο επειδή ακριβώς εκεί μέσα βρίσκονται οι εντολοδόχοι τους”.

Όσον αφορά πάντως την λειτουργία του τελευταίου, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι “το τουρκικό προξενείο κάνει τη δουλειά του και την κάνει και πολύ καλά. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της ελληνικής πλευράς και των εκάστοτε κυβερνήσεων”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να φύγει το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, αφού τα θέματα της μειονότητας αποτελούν εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδας. Δεν παρέλειψε επίσης να καυτηριάσει στο θέμα αυτό την στάση των αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής μας, χαρακτηρίζοντας λυπηρό το γεγονός ότι “οι ταγοί της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου βρεθούν και όπου σταθούν δείχνουν τα διαπιστευτήρια τους στους ψευτομουφτήδες, οπότε το πρόβλημα δεν είναι μόνο κατά πόσο κάνει τη δουλειά του το Προξενείο καθώς και το τι δουλειά κάνουν οι ψευτομουφτήδες και τα όργανά τους, αλλά κατά πόσο τους ανέχεται η ελληνική Πολιτεία, όταν αυτή έχει δύο πρόσωπα. Δηλαδή ένα που βγαίνει και τα καταδικάζει όλα αυτά και ένα άλλο που, όταν είναι να πάρει ψήφους, συνδιαλέγεται με όλο αυτό το σύστημα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ο ρόλος τους συνεχώς ενδυναμώνεται”.

Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…»

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του κόμματος, Ιωσήφ Χαραλαμπίδης, μιλώντας για τα γεγονότα, επέρριψε σαφώς τις ευθύνες στις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για την ολιγωρία και την απροθυμία που έδειξαν να προστατέψουν την ομιλία ενός Έλληνα βουλευτή. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι “παρόλο που υπήρχε συμφωνία με την Α.Δ. Ξάνθης για έλεγχο και φύλαξη του χώρου, αυτό δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να δοθεί ο χρόνος και η ελευθερία στους αναρχικούς να καταλάβουν τον χώρο. Παρά μάλιστα τις υποσχέσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης ότι θα τους διαλύσει για να γίνει κανονικά η συγκέντρωση, τελικά ζήτησε παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης για να κάνει το αυτονόητο… Με την σειρά του ο τελευταίος ζήτησε πρώτα να υπάρξει κατάθεση μήνυσης από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Ξ., Άγγελο Μπεμπεκίδη για να εγκρίνει την επέμβαση της Αστυνομίας, προκαλώντας νέα καθυστέρηση. Όταν τελικά προσπάθησα ο ίδιος να μπω στον χώρο της εκδήλωσης και εμποδίστηκα, υπέβαλλα εγώ μήνυση κατά των συγκεντρωμένων οπότε και πήρα για μία ακόμη φορά την διαβεβαίωση του κ. Τσουκνάδη ότι θα γίνουν συλλήψεις και θα διαλυθούν οι συγκεντρωμένοι, χωρίς όμως τελικά και πάλι να γίνει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα μέρος της ομιλίας του κ. Πλεύρη να γίνει τελικά στα γραφεία του κόμματός μας…”

Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ: “ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ 150 ΑΤΟΜΑ…”

Αντικρούοντας τα παραπάνω, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης τόνισαν στον “Ακ” ότι προσπάθησαν να αποφευχθεί η ένταση την οποία θα προκαλούσε η βίαιη απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών, ενώ αναφορικά με την μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον τους τονίστηκε ότι “δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάναμε 150 άτομα… Για τον λόγο αυτό αντιπροτείναμε από την πλευρά μας να γίνει η εκδήλωση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, κάτι που δεν έγινε τελικά αποδεκτό από την πλευρά των διοργανωτών.”

Ανακοίνωση της Ν.Ε ΛΑΟ.Σ ΞΑΝΘΗΣ αναφέρει ότι:

«Το παρακράτος επιβάλει την άποψή του. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είχε αναγγείλει ότι θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα, «Ο τουρκικός επεκτατισμός στην Θράκη», με ομιλητή τον Βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Αθανάσιο Πλεύρη, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 18 Ιουνίου 10 και ώρα 20:00.
Φαίνεται, πως το γεγονός ανησύχησε κάποιους οι οποίοι ανήγγειλαν και αυτοί ότι θα κάνουν αντισυγκέντρωση, στην Πλατεία Ελευθερίας την ίδια μέρα και δύο ώρες πριν, πενήντα μέτρα (50) από το σημείο που θα γινόταν η ομιλία του ΛΑ.Ο.Σ.

Μας παραξένεψε ότι τους δόθηκε άδεια, την στιγμή που ήξεραν ότι θα ερχόταν αντιμέτωποι με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Εμείς, ειδοποιήσαμε την αστυνομία με έγγραφο για την επικείμενη δραστηριότητα των αντεξουσιαστών αναρχικών, και θα έπρεπε η αστυνομία να λάβει τα μέτρα της για να μην έχουμε επεισόδια. Κάποιοι λειτούργησαν με τρόπο που μας βάζει σε υποψίες, ότι μεθοδεύτηκε ματαίωση της ομιλάς του Βουλευτού Θάνου Πλεύρη. Διότι ενώ η αστυνομία ήταν ειδοποιημένη και η οποία έλαβε όλα τα μέτρα… εκτός από το να αποτρέψει την ματαίωση της ομιλίας όπως θα φανεί παρακάτω.

Ενώ η ομιλία του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν να γίνει στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης και η αντισυγκέντρωση των αντεξουσιαστών στην Πλατεία σε απόσταση πενήντα μέτρων (50) μέτρα απόσταση, οι αντιεξουσιαστές μετατόπισαν την αντισυγκέντρωση, στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου αυθαίρετα, εμποδίζοντας και εκφοβίζοντας όποιους ήθελαν να εισέλθουν στην αίθουσα για να ακούσουν την ομιλία του Αθανασίου Πλεύρη. Μόνο από αυτό το γεγονός, η αστυνομία όφειλε να επέμβει και να αδειάσει τον χώρο μπροστά από την είσοδο του Εργατικού Κέντρου, πράγμα το οποίο απέφυγε, με συνέπεια να μην έχει κανείς πρόσβαση στην είσοδο της αίθουσας. Συγκεκριμένα έπρεπε όπως είχαμε συνεννοηθεί στις 17:00 να στείλει δύναμη για να φυλάξει τον χώρο αφού κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, αλλά δεν προσήλθε. Στις 17:30 οι αναρχικοί εμφανίσθηκαν πριν την αστυνομία και κατέλαβαν την είσοδο του Εργατικού Κέντρου.

Η αστυνομία θεώρησε, ότι δεν μπορεί να επέμβει δίχως εισαγγελική απόφαση. Ο εισαγγελέας ζήτησε από τον κ. Μπεμπεκίδη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, να κάνει μήνυση, ο οποίος το απέφυγε θεωρώντας τον εαυτό του αναρμόδιο. Μήνυση έκανε τελικά ο υπογράφων πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ξάνθης, είκοσι (20) λεπτά προτού αρχίσει η προγραμματισμένη ομιλία διότι στην προσπάθειά του να διέλθει από την είσοδο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης εμποδίστηκε από τους Αναρχικούς. Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο διευθυντής της αστυνομίας μας διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε συλλήψεις, πράγμα που δεν έγινε αλλά ούτε απομακρύνθηκαν οι αναρχικοί από την είσοδο του Εργατικού Κέντρου, που συνέχιζε να είναι μπλοκαρισμένη μέχρι τις εννιά (21:00), μια ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της ομιλίας. Όσο ακριβώς χρειάστηκε για να ματαιωθεί η ομιλία.

Οι αντεξουσιαστές ήταν οπλισμένοι με κοντάρια και ορισμένοι από αυτούς του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης, φορούσαν τις γνωστές κουκούλες. Οι υπόλοιποι μη κουκουλοφόροι, ήταν από τους όμορους νομούς. Ακούστηκαν συνθήματα πρωτάκουστα που σόκαραν. «Είμαστε Τούρκοι» και άλλα παρόμοια συνθήματα και φειγ-βολάν. Επικεφαλής των Αναρχικών ήταν καθηγήτρια γυμνασίου της Ξάνθης, το όνομα της οποίας το έχουμε στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται, η οποία διεύθυνε όλη την δράση των αντεξουσιαστών αναρχικών. Αλήθεια ο υπαλληλικός κώδικας το επιτρέπει αυτό;

Οι παρευρισκόμενοι φίλοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που ήταν πάρα πολλοί, απογοητευμένοι και εξοργισμένοι για την αδυναμία των αρχών, που δεν είναι σε θέση να επιβάλει την τάξη, έφυγαν για τα σπίτια τους ενώ ένα μέρος περίπου τριάντα ατόμων πήγε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. και ζητούσαν την άδεια να επέμβουν δυναμικά, πράγμα που το απαγόρευσε ο κ. Πλεύρης και τα στελέχη της Ν.Ε. Η ομιλία έγινε με αυτά τα περίπου τριάντα άτομα που δεν πτοήθηκαν, στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.

Η αντισυγκέντρωση των αντεξουσιαστών αυτοδιελύθη, όταν βεβαιώθηκαν για την ματαίωση της ομιλίας τεσσεράμισι ώρες μετά την αρχική εκδήλωση. Αυτό ήταν, το παρακράτος επέβαλε την άποψή του στο ίδιο το κράτος. Κανείς υπεύθυνος δεν ασχολήθηκε και ούτε ήλθε σε επαφή μαζί τους.

Όλα είχαν μια αρχική κατεύθυνση. Να μην μιλήσει ο Βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού διότι το θέμα ήταν πολύ επίκαιρο που προβληματίζει τους Θρακιώτες «ο τουρκικός επεκτατισμός στην Θράκη». τι φοβήθηκαν μην χαλάσει η…Ελληνοτουρκική φιλία; Ή μήπως θα εκνευρισθεί ο Τούρκος Πρόξενος και δεν συνεργασθεί στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης; Μήπως δεν ήθελε ο Χρηματοδότης των παραφυάδων της αριστεράς Τζορτζ Σάρος;

Να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συνέβη και στο Ηράκλειο όταν η ίδια οργάνωση που αποτελείται από άτομα που τους έχουν κάνει λοβοτομή στον εγκέφαλο με μαρξιστικό νυστέρι, εγκλώβισε τον ίδιο Βουλευτή στο Ξενοδοχείο μη αφήνοντάς τον, να πάει σε αίθουσα όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει. Και εκεί τα ίδια, οι αρχές δεν ήθελαν να επιβάλουν τον νόμο. Είναι άραγε τυχαίο;

Κάποιο ανησύχησαν διότι θα λέγαμε αλήθειες που τσούζουν, γι’ αυτό έστειλαν αυτά τα εξώγαμα του Στάλιν, για να εκφοβίσουν τον Κόσμο να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση και ενημερωθεί σωστά. Το πέτυχαν εν μέρει, διότι οι συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, είναι νοικοκυραίοι και φιλήσυχοι πολίτες. Αυτούς που το ένοχο και σάπιο πολιτικό κατεστημένο τους ονομάζει…Φασίστες και ακραίους. Αν ήταν φασίστες και ακραίοι αυτοί οι εκατό και πλέον φίλοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, το βέβαιο ήταν πως θα έκλαιγαν μανούλες.

Το παρακράτος της αριστεράς συντηρείται από το ίδιο το κράτος. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν γελοίο κράτος, διότι δεν είναι σε θέση να επιβάλει τον Νόμο στους πολίτες. Αντιμετωπίσαμε ένα κράτος με γελοίους μηχανισμούς. Φάνηκε ότι το παρακράτος είναι εντολοδότης και το κράτος εντολοδόχος. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτές τις έκνομες καταστάσεις με χαμόγελο, ελπίζοντας σε ανθρώπους που δεν παρασύρονται σε πολιτικά πάθη. Επιτέλους ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν ότι πολιτικός αντίπαλος δεν σημαίνει εχθρός. Πολιτικός αντίπαλος σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί του, για αμοιβαία κατανόηση, αλλά ταυτόχρονα μήπως βρεθεί κάποια κοινή συνιστώσα. Θέλαμε αυτά τα παιδιά να είχαν συμμετοχή σε αυτόν τον διάλογο για να ακούσουμε και την άποψή τους, μαζί με την καθηγήτρια που τους κατεύθυνε. Όμως το γεγονός ότι μας αντιμετώπισαν φασιστικά, μας προξενεί λύπη. Δυστυχώς δεν μας δίνουν την ευκαιρία να τα χαρακτηρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι απλώς υποχείρια του συστήματος και τα χρησιμοποιεί για επιθέσεις σε ότι δεν τους αρέσει. Διότι το σύστημα ανησυχεί. Έρχεται ο χρόνος που θα βρεθεί στο περιθώριο, διότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι το μόνο κόμμα που έπληξε τον δικομματισμό και είναι το αντίπαλο πολιτικό δέος και δεν έχει καμία ενοχή και ευθύνη για όλα τα δεινά της Πατρίδος. Ενοχές και ευθύνες έχουν αυτοί οι θρονιασμένοι στην εξουσία εδώ και πολλές δεκαετίες.

Όσο για το αντιεξουσιαστικό κίνημα, είναι δεκανίκι του παραπαίοντος πολιτικού κατεστημένου και η προωθούμενη δράση του, δεν είναι παρά αντιδράσεις προκειμένου να καθυστερήσει τις αλλαγές που έρχονται. Αλλαγές που προέρχονται από την εν δυνάμει ωρίμανση του Ελληνικού Λαού, που σύντομα όλους αυτούς θα τους βάλει στην θέση που αξίζουν. Αυτό δεν θα γίνει με επαναστάσεις και βίαια κινήματα, παρά μόνον με την αποδοχή της αλήθειας από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό. Οι Αλήθειες όμως δεν κρύβονται πάντα με βίαιο τρόπο, όπως επιδιώκουν ορισμένοι διότι προκαλούν αγανάκτηση. Γι’ αυτό και η επόμενη συγκέντρωση που θα γίνει θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Τότε θα δείτε τα αποτελέσματα αυτών των έκνομων πράξεων μας. Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα, διότι δεν πειράξαμε κανένα και δεν πρόκειται να πειράξουμε. Δεν είναι στις συνήθειές μας να προκαλούμε. Ζούμε πάντα έχοντας ως οδηγό τις ηθικές και δημοκρατικές αξίες που αυτοί αγνοούν. Καλά θα κάνουν ορισμένοι να διορθώσουν την συμπεριφορά τους.

Κύριε εισαγγελέα δεν θα τραβήξουμε κανένα αυτί; Εμείς πάντως για όλα αυτά θα ρωτήσουμε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Χρυσοχοΐδη στην Βουλή, να μας απαντήσει γιατί αυτά τα Σαπρόφυτα που ζουν στα λιμνάζοντα ύδατα των Ελληνικών πανεπιστημίων, έχουν τόση ελευθερία να επιτίθενται σε ότι δεν τους αρέσει. Δεν λειτουργούν οι νόμοι γι’ αυτούς;
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ξάνθης Χαραλαμπίδης Ιωσήφ»

ΑΚΡΙΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

34 σχόλια:

  1. Πάλι καλά, αφού δεν το έκαψαν ζωντανό, όπως έκαψαν οι ομοϊδεάτες τους τους τέσσερις ανθρώπους στη Σταδίου, στη Μαρφίν.
    Νέοι καιροί, νέα ήθη.
    Ο φασισμός έρχεται από κει που δεν τον περιμένουμε και μάλιστα από δυο κατευθύνσεις.
    Η μια από την Άγκυρα μεριά και η άλλη από τους αντιεξουσιαστές, στην περίπτωση της Ξάνθης με κοινό στόχο.
    Άξιος ο μισθός και των μεν και των δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άριστη συνεργασία "ελληνικού" κράτους-τουρκικού προξενείου και αναρχοσυριζαίων.

    Και ασφαλώς το επίσημο κράτος δεν έκανε τίποτα. Είναι βέβαια γνωστό πως το "ελληνικό" κράτος έχει εδώ και καιρό κυρήξει πόλεμο κατά του ελληνικού έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ειναι η σταση ΛΑΟΣ για τον Καλικρατη??

    Δεν πιστευω να κανει αβαντα στο ΠΑΣΟΚ οπως και για το ΔΝΤ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έχει κάτι να πει, πρέπει να μπορεί να το λέει ελεύθερα.
    Είναι θέμα αρχής.
    Ούτε οι Πλεύρηδες να τραμπουκίζουν τους αναρχοτέτοιους, ούτε οι αναρχοτέτοιοι να τραμπουκίζουν τους Πλεύρηδες.
    Εάν κάποιοι το κάνουν, να μη παραπονιούνται όταν παθαίνουν το ίδιο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Σάββα Καλεντερίδη, Καυκασιο, Andpik

    Παρακαλώ πολύ να σβηστεί το σχόλιο 28 Ιουνίου 2010 2:04 μ.μ.

    Το σκεπτικό είναι το εξής:

    Ο Θανάσης ο Πλέυρης έχει και όνομα και επίθετο, και επίσης έχει υπηρετήσει ώς Εφεδρος Αξκος των Καταδρομών. Αρα έχει αποδείξει και την προσωπική του ανδρεία και τον σεβασμό του στους θεσμούς της πατρίδας.

    Δεν μπορεί να βγαίνει το συγκεκριμένο ανώνυμο σκουλήκι, που μπορεί να μην είναι κάν ¨Ελληνας όπως αρκετοί εδώ μέσα που το παίζουν ¨Ελληνες ενώ είναι ¨Αραβες, και να βρίζει έναν πρώην Ελληνα Αξκό των ΚΔ και να τον αποκαλεί `δειλό`.

    ¨Οποιος έχει καλαμπαλίκια πάει και τα λέει κατά πρόσωπο και δεν κρύβεται πίσω απο ανωνυμίες και φούστες, όπως το συγκεκριμένο σκουλήκι.

    ΥΓ: Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν γνωρίζω τον Πλέυρη ούτε είμαστε κολλέγες. Το ίδιο όμως θα έκανα για οποιονδήποτε Αξκο των ΚΔ ο οποίος υβρίζεται κατά αυτό τον τρόπο απο έρποντα ανώνυμα σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 28 Ιουνίου 2010 2:04 μ.μ.

    Βρε συ ούτε Δημοσιογράφος, (τούρκος ή ισραηλινος;)έστω και της κακιάς ώρας να 'σουνα!


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τὸ δράμα τῆς ἀριστερᾶς εἶναι ὅτι τὰ τελευταῖα 80 χρόνια δὲν ἔχει τίποτε ἰδεολογικὰ νέο νὰ δώση στὸ τόπο.
    Εἰδικῶς μετὰ τὸ τέλος τοῦ ψυχροῦ πολέμου, ἐνστερνίσθηκε ἂπὸ πάνω καὶ τὴν ἰδεολογία τῶν νικητῶν περὶ ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ λοιπῶν παρομοίων ἰδεῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ήταν αντιεξουσιαστες ρε

    αλβανα και άτομα του προξενείου ήταν.................

    βάζουν ολοι το (Α) και έγιναν αναρχική.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τι πήγε λοιπόν ακριβώς να κάνει στο Εργατικό κέντρο;" ρωταει ο φιλος 2:04(και αλλοι αυτο λενε!)

    " περίπου τριάντα ατόμων πήγε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. και ζητούσαν την άδεια να επέμβουν δυναμικά, πράγμα που το απαγόρευσε ο κ. Πλεύρης και τα στελέχη της Ν.Ε."

    Με αυτο το τρικ, δειξανε στο κοσμο της Θρακης οτι δεν πρεπει να μιλουν.Αυτο εκανε ο Πλευρης.Παραστεισε το δηθεν πατριωτη που θα.... μιλαγε.Η δουλεια ομως ηταν στημενη απο πριν.Στειλαν το Πλευρη για να σπασουν και να καμψουν το ηθικο του αφελεστατου κοσμου που πιστευει Μαριονετες.Η πολιτικη ειπαμε βρωμαει,κατα ποσο δε,οι πολιτικοι.
    Με λιγα λογια(κι οποιος το παρει,το πηρε αλλιως να αλλαξει μνημες) ο Πλευρης ηταν "στημενος" οπως και ολο του το κομμα και υπηρετουν αλλα κεντρα εξουσιας.Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Αχαιέ. Σωστός.

    'Ετσι κανακεύουν και γλειφουν όλοι τα αναρχί*ια γι'αυτό και πάμε μπροστά ως χώρα. Μόνο εξαγωγή ψευτο-επανάσταση είμαστε ικανοί να κάνουμε ....για τίποτα πιο σοβαρό ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανονικά, η ελευθερία του λόγου πρέπει να είναι κατοχυρωμένη ακόμη και για τους πιο αμετανόητους ναζιφασίστες (όπως ο πατέρας του εν λόγω βολευτή), δηλαδή εκείνους που επιδιώκουν να την καταργήσουν.

    Ωστόσο, η χώρα μας, το έθνος μας, ο λαός μας βρίσκονται πλέον σε οριακές και ακραίες καταστάσεις για την επιβίωσή τους όπου τέτοιες αξίες καταντούν πολυτέλεια και η τήρησή τους απλώς βοηθά στη διάχυση της ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ καθεστωτικής προπαγάνδας ή στον αποπροσανατολισμό από τα ΛΑΟΚΤΟΝΑ μέτρα της δοσιλογικής κυβέρνησης ΓΑΠ.

    Με δυο ερωτήματα:

    Ι)Δεν μας φτάνει η ΝΕΤ, το MEGA, o ANTENNA, το ΑLTER και τα υπόλοιπα κανάλια των διαπλεκόμενων εκδοτών και επιχειρηματιών που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με προπαγάνδα υπέρ του ΔΝΤ και της κυβέρνησης ΓΑΠ Τσολάκογλου;

    ΙΙ)Χρειάζεται να έχουμε ΚΑΙ το γιο ενός αμετανόητου ναζιστή & αντισημίτη, στέλεχος ενός δήθεν πατριωτικού κόμματος (γιατί αληθινό πατριωτικό κόμμα ΔΕΝ υπερψηφίζει την υποτέλεια της χώρας στο ΔΝΤ και την εξόντωση των λαικών στρωμάτων)
    να πηγαίνει σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές και να εμπαίζει τους κατοίκους τους (θα καυτηρίαζε δήθεν την κυβέρνηση ΓΑΠ την οποία όμως στηρίζει "με την υπεύθυνή του στάση" ο Καρατζαφύρερ)
    ή ακόμη χειρότερα να τους δηλητηριάζει εναντίον των μουσουλμάνων συμπολιτών τους μόνο και μόνο για να υπάρξει στην περιοχή ένταση που θα συμφέρει επικοινωνιακά/αποπροσανατολιστικά το ΠΑΣΟΚ, ψηφοθηρικά το ΛΑΟΣ αλλά και προπαγανδιστικά το τουρκικό προξενείο;

    Ας το σκεφτούμε λιγάκι πέρα από πολιτικές ταυτότητες και παρατάξεις!

    Μας συμφέρει ΕΘΝΙΚΑ να μπορούσε ο τέως καταδρομέας της τρύπιας δεκάρας να κάνει την ομιλία του και να παραμυθιάσει τους Ακρίτες μας για τα οικονομικά/κοινωνικά θέματα αλλά και να τους ξεσηκώσει για τα εθνικά ζητήματα εναντίον των μουσουλμάνων συμπολιτών τους/μας;

    Επομένως, ΟΡΘΩΣ (έστω και για τους δικούς τους λόγους) οι ακτιβιστές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέτρεψαν την ομιλία του πατριδοκάπηλου βολευτή από το κόμμα-δεκανίκι της κυβέρνησης δοσιλόγων του ΠΑΣΟΚ.

    Στην παρούσα φάση, ο λαός της Θράκης ΔΕΝ χρειάζεται εθνοκαπηλείες
    & προβοκάτσιες για αναμόχλευση εθνοτικοθρησκευτικών παθών.

    Χρειάζεται όπως και ο υπόλοιπος Ελληνικός λαός μόνο ένα νέο ΕΑΜ, εθνικοαπελευθερωτικό & λαικό που θα τον οδηγήσει στο δίκαιο αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία (από το ΔΝΤ και την προδοτική "ελληνική" άρχουσα τάξη) & Λαική Κυριαρχία (με λαική οικονομία και αναδιανομή εισοδημάτων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσης κύριε Σάββα, νομίζω ότι χρειάζεται ΛΙΓΗ προσοχή στην επιλογή των παρατιθέμενων πηγών ενημέρωσης για τέτοια γεγονότα.
    Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη πηγή εξαιτίας του ξεκάθαρα μεροληπτικού έως και φασιστικού ύφους της, είναι τουλάχιστον ΑΤΥΧΗΣ ως ανάρτηση για ένα ιστότοπο του βεληνεκούς του Ινφογνώμωνα.
    Ακόμη κι από ένα διαπλεκόμενο Μέσο, η κάλυψη του γεγονότος θα ήταν περισσότερο αμερόληπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Αchean Mη ριχνεις το επιπεδο,δε το αξιζει αυτο το ψηφιακο βημα.Ο 2:04 εχει μια γνωμη.Μη βριζεις.Στο κατω κατω και συ αγνωστος εισαι.Το ειπα και εγω πριν οτι η παρουσια του Πλευρη κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι κατι παραπανω απο υποπτες και υπαρχει κατι το οποιο "δε κολλαει" στην ολη υποθεση.Το ΛΑΟΣ που το ξερουμε ολοι οτι ειναι φιλα προσκειμενο στο ΠΑΣΟΚ-εως δεκανικι του-παει να κανει ρητορικη πατριωτισμου στη... Θρακη.Να ρωτησω τωρα το εξης:Aφου το πανω χερι το εχουν οι Τουρκοι στη Θρακη,ποιος τους μαζεψε αυτους τους "αναρχικους" και γιατι.Μια ρουτινα θα ηταν και θα τελειωνε.Τι θα γινοταν εκει-για να χαριτολογησουμε-θα σηκωνανε το λαβαρο της ελληνικης επαναστασης?Οχι,θα τα ελεγαν και θα εφευγαν!
    Τελος παντων αυτη η μικρη επιχειρηματολογια πιστευω να φτανει για καποιο προβληματισμο, επι του θεματος παντα.
    υγ.Τον Πλευρη ουτε εγω τον γνωριζω,αλλα τις πολιτικες του κινησεις πρεπει να τις σχολιαζουμε(αν και οχι παντα κατ'αναγκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μόνο καλό απο την όλη υπόθεση είναι που γλύτωσε το κοινό απο έναν έκ των υπεργολάβων της Εθνικής συνείδησης.Μεγάλη τύχη!

    Κατά τα άλλα το θέμα των ψευτο-αντιεξουσιαστών έχει καταντήσει γελοιότητα,θα ρωτούσα όπως κάθε Έλληνας που είναι το κράτος; Αλλά τι λέω; Κλάνει ο πεθαμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή, θυμίζω, είναι η δεύτερη φορά που απαγορεύουν τον λόγο στον Πλέυρη, έναν βουλευτή του (υποτιθέμενου) ελληνικού κοινοβουλίου. Η πρώτη ήταν στο Ηράκλειο/Κρήτης, όταν πήγε να μιλήσει για το "λαθρονομοσχέδιο".

    Τα κυβερνητικά σκουπίδια δεν είναι σε θέση να βάλουν σε τάξη δέκα αλήτες και θέλουν να λέγονται κυβέρνηση; Δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ελευθερία λόγου ούτε σε έναν βουλευτή και ισχυρίζονται ότι έχομε δημοκρατία;

    Τέλος, ενώνω την φωνή μου μ' αυτήν του Αχαιού. Σβήστε αυτό το θρασύδειλο κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. El Carnicero Rojo

    οι ''συντροφοι'' του ανταρσυα καλο θα ηταν να περασουν απο ασφαλεια μερια να δωσουν εξηγησεις για το θανατο των 3 και του αγεννητου στη μαρφιν. και μου πεις πως κατι τετοιο δεν ισχυει, σε ολες της φωτο πρωτη μουρη ειναι ο κυριος κωσταντινου του ανταρσυα να πεταει πετρες σε τσεους ενω η φωτια καιει πισω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ(ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ sic) OI ΤΟΥΡΚΟΙ... ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΛΠ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ Ε ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ;;;ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ,ΔΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το σχολιο τοθυ 2:04 διαγράφηκε για τα @@@.να είμαστε ευπρεπείς μπορούμε να γράφουμε χωρίς να βρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο πλευρης ειχε παει και ειδικες δυναμεις..χαχαχαχαχ
    αυτος και σφεντονα να χρησιμοποιησει θα αυτοτραμαυτιστει...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. { Πάλι καλά, αφού δεν το έκαψαν ζωντανό, όπως έκαψαν οι ομοϊδεάτες τους τους τέσσερις ανθρώπους στη Σταδίου, στη Μαρφίν.
    Νέοι καιροί, νέα ήθη.
    Ο φασισμός έρχεται από κει που δεν τον περιμένουμε και μάλιστα από δυο κατευθύνσεις.
    Η μια από την Άγκυρα μεριά και η άλλη από τους αντιεξουσιαστές, στην περίπτωση της Ξάνθης με κοινό στόχο.
    Άξιος ο μισθός και των μεν και των δε.

    28 Ιουνίου 2010 1:31 μ.μ. }


    συμφωνώ κι επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. COMMRADE,
    El Carnicero Rojo

    ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παθητικη στάση η αστυνομία, ε; Έτσι είναι, η πολύ οθωμανία κάποτε σε κάνει παθητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ε ανεγκεφαλοι ο κομμουνισμος κατερευσε το 1989, και ο καπιταλιστικος φιλευλευθερισμος το 2009. παρτε το χαμπαρι και οι μεν και οι δε πιονια της νεας ταξης ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρίσε φασίστα Mose, βρίσε με την ψυχή σου.
    Δείξε σε όλο τον κόσμο τί εστί φασίστας για να σε μάθουν και να σε τσακίσουν πριν βγεις από το αυγό του φιδιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τό παράλογο στήν Ελλάδα έχει αντικατατήσει τήν λογική.

    Βλέπουμε "δημοκράτες" να λοιδωρούν τήν χούντα ενώ οι ίδιοι υπερασπίζονται τά κομμουνιστικά καθεστώτα πού ήταν οι πιό στυγνές δικτατορίες που γνωρισε ποτέ η Ευρώπη.

    Βλέπουμε προοδευτικούς" ή προΔΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ να χλευάζουν τούς έλληνες εθνικιστές καί ταυτόχρονα να υπερασπίζονται τήν επεκτατική πολιτική της Τουρκίας τόσο στήν Θράκη όσο καί στήν Κύπρο (Σχέδιο Αννάν) όσο καί στό Αιγαίο της ελληνοτουρκικής λυκοφιλίας.

    Βλέπουμε "αντιρατσιστές" να υπερασπίζονται τά δικαιώματα των πακιστανών καί να χλευάζουν ως εθνικιστές όσους υπερασπίζονται τά δικαιώματα των Ελλήνων της κατεχόμενης Κύπρου ή των Πομάκων ή των Βορεοηπειρωτών.

    Βλέπουμε σοσιαληστό-αριστερούς να κατηγορούν τό ΔΝΤ καί ταυτόχρονα να τό βουλώνουν όταν ξέρουν ότι γιά τήν χρεωκοπία της Ελλάδος φταίει τό διεφθαρμένο Δημόσιο μέ τίς μίζες, τίς προμήθειες καί τις υπερτιμολογήσεις. Ενα Δημόσιο πού πλούτισε αφάνταστα πολιτικούς, συνδικαλιστές, δικαστές καί δημοσιογράφους μέσα από τήν διαφθορά καί τήν υπερσπατάλη.

    Βλέπουμε ευαίσθητους να χύνουν δάκρυα γιά τήν σκληρότητα της χούντας καί του Παπαδόπουλου, καί να σφυρίζουν αδιάφορα μέ τά χιλιάδες θύματα των αριστερών κουκουλοφόρων, τούς δεκάδες νεκρούς της αριστερής τρομοκρατίας καί τά χιλιάδες θύματα της εισαγώμενης εγκληματικότητας. Αλήθεια πόσους νεκρούς είχαμε τήν ημέρα στα χρόνια του Παπαδόπουλου, όταν η εγκληματικότητα ήταν ανύπαρκτη;

    Τό Πασόκ του Σημίτη συμμάχησε μέ αυτούς πού βομβάρδισαν τό Βελιγράδι, η ΝΔ της Μπακογιάννη καί τό ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη είναι φίλοι με τον τούρκο κατακτητή της Μικράς Ασίας καί της Κύπρου.

    Ας μου απαντήσει ο "δημοκράτης" El Carnicero Rojo ποιά είναι η διαφορά του σημερινού πολιτικού συστήματος πού δηλώνει φίλος μέ τόν τούρκο κατακτητή, μέ τούς γερμανοτσολιάδες πού δήλωναν φίλοι μέ τόν γερμανό κατακτητή.

    Ας μου απαντήσει ο "αντιφασίστας" El Carnicero Rojo ποιά είναι η διαφορά του Χίτλερ με τόν Στάλιν καί τόν Κεμάλ, καί γιατί τά κόμματα της Αριστεράς κατηγορούν μόνο τόν πρώτο καί υποστηρίζουν τούς δύο άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. El Carnicero Rojo

    το αβγο του φιδιου εχει εκκολαφθει ηδη ''φιλε'' μου και το περιεχομενο του σε περιμενει στη γωνια...

    15/44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "όπως αρκετοί εδώ μέσα που το παίζουν ¨Ελληνες ενώ είναι ¨Αραβες" είπε ο @Achaean στις 28.6.10, 3:19μ.μ.

    Εγώ είμαι Άραβας και θέλω να σχολιάζω που και που. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα, τι σε ενοχλεί εσένα αυτό; Δεν είδα όμως να ενοχλείσαι από τους Ισραηλίτες που μπαίνουν εδώ και το παίζουν Έλληνες! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Mose
    Πού είναι τα Ταμπάχανα ρε παλληκάρι μου;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κ.Καλεντερίδη και λοιποί διαχειριστές, θα αφήνετε για πολύ τα θρασύδειλα & ασπόνδυλα φασισταριά, να ξερνάνε την ανωμαλία τους στον Ινφογνώμωνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. El Carnicero Rojo, μη τσιμπάς ρε φίλε. Άσε τους ανώνυμους να εκτίθενται. Καλό κάνουν που δείχνουν το αποκρουστικό πρόσωπό τους. Με αυτά που γράφουν ξυπνάνε τον κόσμο, έτσι γιά να μην ξεχνιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειναι δυνατον σχολια με απειλες να μενουν στην ιστοσελιδα Σαββα;;;
    "El Carnicero Rojo

    το αβγο του φιδιου εχει εκκολαφθει ηδη ''φιλε'' μου και το περιεχομενο του σε περιμενει στη γωνια...

    15/44

    29 Ιουνίου 2010 10:40 μ.μ."
    Ε Μπραβο,αν αφηνετε φιδια να εκκολαπτονται εδω μεσα,τοτε εμεις οι υπολοιποι."τα μιασματα",ε;,
    τι κανουμε εδω μεσα,μαλλον σας βρωμιζουμε,υποθετω ...

    Ηλιαδης,Τραπεζουντιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.