30/6/10

H περίπτωση Ζαγορίτη και η ανηθικότητα των πολιτικών


Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η χώρα δεν καταστρέφεται κατά τύχη. Την οδηγούμε στην καταστροφή με τιμονιέρηδες ό,τι χειρότερο και ανηθικότερο έχει να δείξει η ελληνική κοινωνία, τους πολιτικούς.
Η περίπτωση Ζαγορίτη, πατρός τε και υιού, είναι ενδεικτική, όπως ενδεικτική είναι και η περίπτωση του αρμόδιου υπουργού, του κ. Ε. Βενιζέλου, που ο μεν πρώτος ζήτησε την ειδική μεταχείρηση από τον τρίτο, ο οποίος ανταποκρίθηκε, τοποθετώντας τον υιό Ζαγορίτη στο Πολεμικό Ναυτικό, για να περάσει καλά, τη στιγμή που τα άλλα ελληνόπουλα, τα παιδιά του απλού λαού, που καλείται να πληρώσει τα εγκληματικά λάθη και τις λοβιτούρες των πολιτικών, υπηρετούν έντιμα την πατρίδα τους στις μονάδες των συνόρων.
Ο υιός Ζαγορίτης, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του -το μήλο κάτω από τη μηλιά- έδειξε έμπρακτα την άποψη που έχει για την πατρίδα. Ιδιοκτήτης-επιβήτορας της πατρίδας και του δίσμοιρου λαού.
Φυσικά εδώ τίθενται και μια σειρά από άλλα ζητήματα, με κυριότερο την δουλική συμπεριφορά των αξιωματικών, που δέχονται να γίνονται συνένοχοι στις άθλιες πρακτικές των πολιτικών, κάνοντας τις ορντινάτσες όχι μόνο στους ίδιους, αλλά και στα κακομαθημένα παιδιά τους.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο κ. Ζαγορίτης δεν παραιτήθηκε ακόμα από την Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που θέσπισε ο Αντώνης Σαμαράς με την ΕΛΠΙΔΑ να αναζωογονήσει το κόμμα με νέα έντιμα άτομα, αποκλείοντας ταυτόχρονα δια της συγκεκριμένης επιτροπής τους ανέντιμους και τους ανήθικους. Τίθεται όμως το ερώτημα: Μπορεί ένα άτομο που δεν σέβεται τους θεσμούς, τα ιερά και τα όσια του έθνους και τον ίδιο τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, να είναι τιμητής άλλων
;
Τελικά μόνον ο λαός μπορεί να δώσει τη λύση στο πρόβλημα γενικευμένης σήψης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ιδιαίτερα στο χώρο της πολιτικής.
Αρκεί να ξυπνήσει!

18 σχόλια:

  1. Να παραιτηθεί άμεσα και απο βουλευτής ο Ζαγορίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατριωτικη δεξια και κολυκυθια ριγανη.Ο Ευαγγελος Τοσιτσα Σαμαρας δεν θα διωξει τον κο Ζαγοριτη απο μελος του κομματος.
    Θεμα ηθικης ταξεως βεβαιως βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες πολιτικοί πάντα έπαιρναν γραμμή και χρηματοδότηση από την δύση τώρα που η δύση έκοψε την ροή χρήματος υπάρχει κατάρρευση . Το σύστημα είναι πια αδύναμο δεν μπορεί να προστατευθεί επιβάλλοντας σιωπή . Η γελοιογραφία αποτυπώνει άριστα την κατάσταση των διεφθαρμένων στο συνολό τους θεσμών του κράτους , με εξαίρεση ίσως των κατωτέρων στελεχών του στρατεύματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον κύριο Σάββα.

    Ο Ζαγορίτης Πατήρ, θα έπρεπε να απαιτήσει να υπηρετήσει ο γιός του στον ΣΞ και σε μια μονάδα που θεωρείται δύσκολη απλά και μόνο απο σεβασμό στον Ελληνικό Λαό.

    Συμφωνώ επίσης, ότι το καβάτζωμα του γιού του με τέτοιο τρόπο δείχνει και το modus operandi του ανδρός.

    To Modus Vivendi του το είδαμε.

    Ζαγορίτης τέρμα απο τη ΝΔ. Το θέμα δεν είναι βέβαια ο Ζαγορίτης per se, είναι μάλλον οι έτεροι Ζαγορίτηδες, Επιστήμονες της Καβάτζας που υπάρχουν μέσα στα κόμματα.

    Φυσικά υπάρχουν και Πληβείοι και τίμιοι βουλευτές και στελέχη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στον Πολιτικό Κόσμο.

    (Ευτυχώς ο Ζαγορίτης δεν τίμησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την παρουσία του. Τη γλυτώσαμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει????
    Ο Χ Ι (φυσικά)!!
    Όταν υπηρετούσα έτσι ήταν τα πράματα και πάλι βλέπω έτσι είναι.
    Αφού ρε παιδιά κατάφεραν και μας έπεισαν ότι για όλα θέλει,γλώσσα που γλύφει και αν κάποια γλώσσα δεν......,
    απλά την κόβουν .
    Δήλ τι θέλουν να πουν? ,ότι δεν ξέρουν ούτε να τιμωρούν.
    Αν ναι, να φωνάξω έναν φίλο μου πολύτεκνο με 13 παιδιά να τους διδάξει οικονομία,ιεραρχία, υπακοή,εργατικότητα εχεμύθεια,πατριωτισμό, ελπίδα...,δεν είναι ντροπή...
    Μα ρε παιδιά μπορεί να μην τους κόβει τους ηγέτες μας,
    ας κάνουμε ηγέτες τους πραγματικούς ήρωες τους πολύτεκνους... Γιατί αφού τα καταφέρνουν στα δύσκολα κάτι περισσότερο ξέρουν.
    Αλλά τι λέω........τώρα αυτοί έχουν όνειρα, ιδανικά.όχι,όχι,όχι... .δεν μας κάνουν.
    Ζητάμε ανθρώπους που εύκολα να τους εκμεταλλεύονται τα αλάνια...Αυτού του είδους θέλουμε ανθρώπους για ηγέτες...
    Ξέρει κάνεις που πωλούνται τέτοιοι ?????!!
    Ο ΑΝΟΡΘ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως γνωρίζει κανείς πού βρήκε ο ναύτης υιός Ζαγορίτη ΜΟΝΟ για εκείνη τη βραδιά (μία από τις πολλές) τα €10000 τη βραδιά ΜΟΝΟ για τα λουλούδια (πόσα άλλα για τις σαμπάνιες; για την "παρέα" της Julia, κτλ); Δεν ξέρω, απλά ρωτάω.

    Μήπως γνωρίζει κανείς ΑΝ η πηγή είναι η ίδια με αυτή που καλύπτει τα Rolex, τους κρίκους Cartier κα. από τη Βουκουρεστίου διαφόρων "απόρων κορασίδων" που σχετίζονται με πολιτικούς μεγαλοπαράγοντες; Δεν ξέρω, απλά ρωτάω.

    Τέλος, μήπως γνωρίζει κανείς ΑΝ η πηγή είναι η ίδια με αυτή που καλύπτει υπερωρίες καθηγητών οι οποίοι γραφουν τις μεταπτυχιακές εργασίες "φίλων" πολιτικών μεγαλοπαραγόντων; Δεν ξέρω, απλά ρωτάω.

    Επειδή κάποιοι μου την έπεσαν τις προάλλες για να προστατέψουν κάποιον της τελευταίας κατηγορίας με την κιτρινίλα ότι έχω επαγγελματική αντιπαλότητα μαζί του ή, σε άλλη περίπτωση, πέταξαν ατάκες "πες ονόματα με αποδείξεις ή μη μιλάς καθόλου" (σημ. ο Σημίτης τα έλεγε αυτά πριν από 10 χρόνια όταν κατηγορούσαν τον Μαντέλη), θα ήθελα να τους παρακαλέσω θερμά να διαβάσουν (θα έλεγα "ξαναδιαβάσουν", αλλά αμφιβάλλω αν το έχουν κάνει ποτέ) το Άρθρο 2 Παράγραφος 1 εδάφια (α) και (β) του γνωστού νόμου, τα οποία τελειώνουν "της Χώρας" και όχι "των συναδέλφων" ή "των φίλων και πολιτικά κολλητών". Ο κοσμάκης που πεινάει ΧΕΣΤΗΚΕ για τις κομματικές τοποθετήσεις το καθενός: βρισκόμαστε σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που χρειάζεται είναι η προστασία κάποιων με τη λογική όχι του νόμου, όπως θα έπρεπε, αλλά του "άσε να ξέρουμε πόσο μ@λ@κ@ς είναι και θα τον κρατάμε όταν έρθει η ώρα". ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ. Στο κράτος τα πάντα κινούνται πιο αργά και από το θάνατο γιατί ακόμα η λογική είναι (ευτυχώς τελευταία με κάποιες εξαιρέσεις) όχι πώς μπορεί να βοηθήσει ο κάθε ένας αλλά "ας εξασφαλίσουμε ότι αυτός είναι δικός μας". Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι είτε να υπάρχουν "Επιστήμονες της Καβάτζας", όπως πολύ σωστά είπε ο Achaean, είτε να βρίσκουμε φελλούς που δεν θα κάνουν τίποτα για να μην κάνουν λάθος και δεν θα παράξουν τίποτα γιατί δεν πήραν την εντολή να το κάνουν.

    Η ουσία λοιπόν δεν είναι ο κάθε υιός Ζαγορίτη αλλά ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ.

    Η έρευνα ΑΥΤΟΥ του ερωτήματος είναι προς το συμφέρον της Χώρας και όχι ποιός π.χ. συζητάει στο πάρκο του Παπάγου. Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ επιτέλους: δεν υπάρχει χρόνος για κατασπατάληση πόρων, ανθρώπινων και υλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός είναι ο ορισμός της περίπτωσης όπου κάποιος υποβάλλει παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Και βέβαια μιλάω για τον πατέρα Ζαγορίτη (ή μήπως ζητάω πολλά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η περίπτωση Ζαγορίτη είναι τυπική συμπεριφορα μέλους της ελληνικής και διεθνούς "ελίτ". Δεν έχει σχέση με ιδεολογία. Σχετίζεται μόνο με το΄ότικάποιοι αισθάνονται και συμπεριφέρονται ως οι άρχοντες του κόσμου, με όλη την εσωτερική ιεραρχία τους, αλλοι μικροί άρχοντες άλλοι μεγάλοι, όπως επί φεουδαρχίας. Πχ ο διευθυντής της BP αποκάλεσε ανθρωπάκια όσους επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό και έκανε ιστιοπλοϊα ενω τον ανέκρινε το ΚΟγκρέσο. Την ίδια συμπεριφορά (και την ίδια προνομιακή μεταχείρηση)έχουν και όσοι επικαλούνται διαφορετική ιδεολογία, πχ αριστερή-προοδευτική. Αν ανήκουν στην ομάδα των αρχόντων, αντιμετωπίζονται διαφορετικά, προνομιακά. Γι αυτό λεω και ξαναλέωότι δεν πρέπει να μας παγιδεύουν οι ετικέτες ("δεξιός¨", "αριστερός")που έχουν ξεπεραστεί, αλλά πρέπει να δίνουμε σημασία στο αν ανήκει στην ελίτ ή όχι.
    Από την άλλη πλευρά είναι τρομερά απλουστευτικό να μιλάμε (ιδίως στη χώρα μας)για "δύσμοιρο" και αγνό λαό. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αλλά η διαφθορά έχει φτάσει στην ουρά. Εννοείται ότι αν βρεθεί κεφάλι καθαρό και ικανό ο λαός θα ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεράστιες αλαγές στη Ν.Δ. ανατρίχιασα,βρε πώς τα άλαξε έτσι όλα ο Σαμαράς;

    Επείσης ας μην παριστάνει τον άσχετο ο Βενιζέλος μιας και για να βρεθεί εκεί ο κανακάρης του Ζαγορίτη δεν μπορεί παρά να γνώριζε πολύ καλά,μιας και όλοι γνωρίζουν ότι οι θέσεις αυτές στα μουσεία είναι υπουργικές.....


    Τους ανώτερους του στρατεύσιμου για ποιό λόγο τους κυνηγούν; μήπως έχουν τη δύναμη ή τη δυνατότητα να επιπλήξουν έστω τον εν λόγω στρατεύσιμο και δεν το ξέρουν;


    Αυτή ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία του Σαμαρά να αποδείξει κάποια πράγματα, με μια αποπομπή του Λευτέρη Ζαγορίτη απο τη ΝΔ λόγω ρουσφετολογικής συμπεριφοράς,αλλά δεν το έκανε.......και δεν το έκανε γιατί ήξερε πως μετά θα διαδέχονταν το ένα σκάνδαλο το άλλο μέχρι να αδειάσει η ΝΔ.......ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μπαμπας ζαγοριτης εκανε αυτο που σχεδον ολοι μας θα θελαμε να κανουμε αν ειχαμε βυσμα.Εβαλε τον γιο του να υπηρετησει σε θεση φιλετο.Γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας;.Η αρρωστημενη εικονα που βλεπουμε γυρω μας ειναι ο καθρεφτης του εαυτου μας.Τουλαχιστον τωρα που βουλιαζουμε,ας εχουμε το κουραγιο να αναγνωρισουμε και τις δικες μας ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όταν όλη η Ελλάδα ασχολείται επί 3 μέρες με το αν πήδηξε ή όχι ο υιός Ζαγορίτης ενώ τα δις ευρώ πλέουν στην Siemens, οι Τούρκοι ψάχνουν για πετρέλαιο στα χωρικά μας ύδατα, και το δίδυμο ΠΑΠ ξεπουλάει την χώρα μισοτιμής, μου είναι πια εύκολο να ερμηνεύσω πως φτάσαμε ως εδώ στην παρακμή. Σε περίοδο δε παρακμής, εισβαλλουν οι Τούρκοι και παίρνουν, την Κωνσταντινούπολη το 1453 και την Αλεξανδρούπολη λίαν συντόμως.

    sorry αλλά τα έχω πάρει τελείως με την υπόθεση Ζαγορίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙΑΣ, έχεις απόλυτο δίκαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ιδεες εχουμε παραδειγματα δεν εχουμε ...

    (δεν θυμαμαι και ποιος το ειπε )

    αυτοι που δε μπορουν να φτιαξουν το σπιτι τους θα φτιαξουν την Ελλαδα και τη παιδεια ;

    ειναι τυχαιο που ολοι αυτοι οι αμερικανομορφωμενοι τα εκαναν σαν τον κ@#% της τζουλιας ;

    και προφανως δεν εννοω "καλίγραμμο" ...

    * οι πατριωτες της "λαικης δεξιας" εκαναν καμια δηλωση ;

    καραγκιοζηδες

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    Τελεια!Λες και δεν ξερατε την ποιοτητα αυτων που ψηφιζατε,και θα ξαναψηφισετε μαλλον,ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...
    Ορισμενες φορες και οι ταμπελες εχουν σημασια,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!
    Ξερετε ποιος ειναι ο μισθος των βουλευτων του ΚΚΕ;;; 1400 εβρο!!!
    Ολα τα υπολοιπα στο κομμα!!!
    Απο που θα βρουν τα παιδια τους
    χιλιαδες εβρο για την Τζουλια;;;
    Στην προταση του ΚΚΕ στην Βουλη για καταργηση της βουλευτικης αποζημιωσης/συνταξης/ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΤΑ!!!!!!!!!

    Ηλιαδης,Τραπεζουντιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα πρεπει να γινει παρακολουθηση
    για το αν ο..."αξιωτατος" υιος του
    ζαγοριτη εκει στην Πλακα Λημνου
    θα υπηρετησει την ΑΥΣΤΗΡΗ φυλακιση
    του ενος μηνος η απλως θα κανει τα μπανια του καλοκαιριατικα με καμμια εισαγομενη απο αλλου γκομενα
    διοτι τετοιο παλιοπαιδο ειναι διοτι
    ετσι του μαθανε.Εκει υπηρετησε μεχρι προσφατα το παιδι μου με τρις
    διωρες(σκοπος,περιπολο,καμερες,καθαριστρια)υπηρεσιες το 24ωρο και 12ωρες υπη
    ρεσιες διοικησης και να ειστε σιγουροι οτι το παλιοπαιδο αυτο με το περιβαλλον της διαπλοκης ουτε μεχρι τα α.......α του παιδιου μου
    δεν φτανανε απο αξια και προσοντα.
    Αυτο που μου εμεινε ειναι να με κοιταει με δοση "οργης" ο υιος μου σαν να μου λεει ενα "γιατι πατερα δεν ησουνα και εσυ λαμογιο" και να μου λεει με παραπονο "τι περιμενεις
    καλυτερο,ποσοι φανταζεσαι οτι ειναι σαν και εσενα".
    Θα πρεπει να γινει και ενα "ποθεν εσχες"στο χορηγο λογαριασμο του πατρος για να καταλαβουμε και εμεις οι χαζοι απο που βρηκε ο πατερας και εδωσε στον υιο του να ξοδεψει με την πορνη σε ...λουλουδια!!! τα 10000 ευρω.
    Διοτι οποιος ξοδευει σε ενα βραδυ με τις πορνες τοσα σιγουρα ο λογαριασμος του εχει πολλαπλασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ skal

    >ο Αντώνης Σαμαράς με την ΕΛΠΙΔΑ να αναζωογονήσει το κόμμα με νέα έντιμα άτομα<

    Ωραία ... αναζωογόνηση του κάνει!!!!
    Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν αφελείς που να πιστεύουν ότι ο Σαμαράς, γέννημα και θρέμμα του διεφθαρμένου αυτού συστήματος, θα αλλάξει κάτι; Αν ναι, γιατί δεν έχει διώξει ακόμη τον Ζαγορίτη, ή τουλάχιστον δεν το έχει βγάλει από την επιτροπή αξιολόγησης, αφού αυτό το παχύδερμο δεν πραιτείται από μόνο του;

    @ sterg

    Στην Πλάκα τον μετέθεσαν ... για τιμωρία; Πλάκα μου κάνεις; Τι να κάνει το παιδί κατακαλόκαιρο στην Αθήνα; Η Πλάκα είναι παραλία κι έχει και τουρίστριες1 :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΟΤΙ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ"!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΤΩΝ (ΛΕΦΤΑΔΩΝ, "ΕΠΩΝΥΜΩΝ" κλπ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ...) ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ?
    ΑΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ?
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?
    ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?

    ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ!!!!

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ "ΤΡΕΛΛΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ?
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΡΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΈΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ? ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΙΥΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ!

    ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ", ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!!!!

    ΟΥΦΦΦΦΦΦ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.