21/7/14

Μια Ισραηλινή βουλευτής προτείνει να «θανατωθούν όλες οι Παλαιστίνιες μητέρες»

Η Ayelet Shaked
Réseau International (Γαλλία)               (μτφ. Κριστιάν)
Μια πολύ γνωστή Ισραηλινή πολιτικός και βουλευτής περιέγραψε τους Παλαιστίνιους στο σύνολο τους ως «τρομοκράτες»,  μέχρι το σημείο να προτείνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούν επίσης οι μητέρες των Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιθέσεων στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Η Ayelet Shaked, του υπερ-εθνικιστικού κόμματος Jewish Home, κάλεσε σε δολοφονία όλων των Παλαιστινίων μητέρων που γεννούν «φιδάκια».

«Πρέπει να πεθάνουν, και τα σπίτια τους πρέπει να καταστραφούν, έτσι ώστε δεν θα μπορέσουν πλέον να φιλοξενούν τρομοκράτες», δήλωσε προσθέτοντας «Είναι όλες εχθροί, και το αίμα τους θα έπρεπε να είναι στα χέρια μας. Αυτό ισχύει επίσης για τις μητέρες των νεκρών τρομοκρατών».

Οι παρατηρήσεις αυτές θεωρούνται ως πρόσκληση για γενοκτονία, καθόσον ορίζουν ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι εχθροί του Ισραήλ και πρέπει να θανατώνονται.
Αυτό συμβαίνει ενώ πολλοί αξιωματούχοι διάφορων χωρών έχουν καταδικάσει τις αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ο τελευταίος που καταδίκασε αυτή την επίθεση, κατηγορώντας το Ισραήλ για σφαγή των Παλαιστινίων.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε δριμύτατα το Ισραήλ, ισχυρίζονταν μεταξύ άλλων ότι η σιωνιστική οντότητα εφαρμόζει μια κρατική τρομοκρατία εναντίον των Παλαιστινίων στην περιοχή. Απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο, τόνισε επίσης τη σιωπή της διεθνούς κοινότητας σε σχέση με τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν από το Τελ Αβίβ.

Σε απάντηση στα σχόλια της Ayelet Shaked, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα δεν διαφέρει σε τίποτα από την νοοτροπία του Χίτλερ.
«Μια Ισραηλινή δήλωσε ότι οι Παλαιστίνιες μητέρες έπρεπε επίσης να σκοτωθούν. Και είναι μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της νοοτροπίας της και αυτής του Χίτλερ;», αναρωτήθηκε ο Ερντογάν.

Αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι σημαντικό μέρος των απωλειών των Παλαιστινίων αμάχων που προκλήθηκαν από τις ισραηλινές επιθέσεις στην περιοχή υπό πολιορκίας.

Μεταφρασμένο από το άρθρο της PressTV.ir από τον Fabio Coelho για τη Croah.fr



8 σχόλια:

  1. Περίεργα όλα αυτά. Διαπρεπείς Έλληνες πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι των δελτίων των 8 ήδη διέγνωσαν από την δεκαετία του 1990 ότι τελείωσαν οι πόλεμοι, ότι τελείωσαν οι εχθρότητες και ότι ο κόσμος κινείται πάνω σε ένα ανθόσπαρτο «παγκοσμιοποιημένο» πλανήτη όπου τα εθνοκράτη είναι περιττά και γι’ αυτό αναλώσιμα. Κατόρθωσαν έτσι να κατεδαφίσουν το νεοελληνικό κράτος. Το τέλος της ιστορίας δεν έφτασε. Κοντεύει το τέλος των απρόσεκτων κρατών.
    Η κυρία του Ισραήλ, τώρα. Μερικές ακόμη παρόμοιες εκτρωματικές θέσεις και θα κινδυνέψει (και) το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...Μια Ισραηλινή βουλευτής προτείνει να «θανατωθούν όλες οι Παλαιστίνιες μητέρες..."

    Να, κάτι τέτοιες δηλώσεις κάνουν οι Ισραηλινοί/νες και με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως τελικά ο Αδόλφος είχε δίκιο που έστηνε εκείνες τις θερινες κατασκηνώσεις εργασίας & βαθιών εισπνοών Cyclone B.

    ...καιόχι, δεν θεωρώ τις σποραδικές δηλώσεις τέτοιου τύπου από Ισραηλινούς/νες ως ατυχής και ακραίες. Όλα έχουν τον σκοπό τους και τίποτα δεν είναι τυχάιο, ΕΙΔΙΚΑ στην άκρως επιτυχημένη εξωτερική πολιτική που ασκεί το κράτος του Ισραήλ τα τελευταία... χμ, πολλά χρόνια.

    ΥΓ. Είχαμε κι εμείς έναν ανάλογο "ψιττακό" για αυτές τις περιπτώσεις (βλέπε Πάγκαλος) να πετάει καμια κοτσάνα που και που, αλλά τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, τον βάζανε να τα λέει αυτός για να μην επωμισθεί άλλος την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, η γενοκτονια που εφαρμοζει το ειρηνικο Ισλαμοφασισταριο, δεν μας ενδιαφερει;

    - Το ΠΑΣΟΚ υπέρ του “ανθρώπινου δικαιώματος” στον Ισλαμιστικό ολοκληρωτισμό
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5057.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματα, αλλο μη μιλας
    η θαλασσα μιλαει

    τον ουρανο παρακαλει
    τον ηλιο το φεγγαρι

    βοηθα ηλιε να γεννω
    συγνεφο στα ουρανια

    να κλαψω αφου δεν μπορεσαν
    οι ανθρωποι να κλαψουν

    να γινω ουρανιος ποταμος
    να γινω καταιγιδα

    να πνιξω τ'ανθρωπομορφα
    που τρωνε τους ανθρωπους

    να ριξω σ'αγριους γκρεμους καρδιες παραδομενες

    ανθρωπων πλανημενων
    στο κτηνος τ'ανθρωπομορφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >Μια Ισραηλινή βουλευτής...<

    Ε, και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eno I Hamas pou milaei xronia giato Islamiko kratos tis stin Perioxi me tis praxeis tis mouga stin strougga??. ?? Fysika edo kanoume oloi tin kota...Poly monopleura syntrofe kristian to exeis parei. den dikaiologo tin vouletina alla den se blepo navazeis ta arthra gia ta ekkatomyria tis Hamas??? Gia tis keraties kato apo ta sxoleia, camia, nosokomeia? me ton oplismo tis.?
    Oso gia ton antiproodeutiko na mas eksigisei ti diavazei prota? efimeris empros I Augi?? Akoma den exoume katalavei ti Tsyrizoxrysaugitiko Taliban plasma einai??



    Nativist sto Yunanistan oloi einai Iroes gia ta ksena idanika.Ta dika tous ta exoune dosei sto plyntirio gia plysimo. Eimaste mono na to paizoume

    Epanastates xoris aitia, fredo, tavli loufa kai paralagi, Maggia tempelia, aristerofrosyni me slogan xoris na kseroume ti leme, syndikalismo aerologies, ..kai vale.. na min ksexaso kai tous oug tis XA pou kanoune zimia ston alithino patritoismo me tous anideous arxigous tous . Alla pano apo ola na leme oti ftaine oi Ksenoi pou emeis eimaste se auta ta xalia...politika ithika kai koinonika. Xoris na koitame ton eautomas sto katheftri...500 disekatomyria evro xathikan apo to 1981 kai meta apo tis epidotiseis kai ta daneia.. ..Pou einai tora auta?? Kai auta I merkel ta pire?? Eleos


    (X) ELLINAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1) Η συγκεκριμένη κυρία είναι το ισραηλινό αντίγραφο φανατικών ισλαμιστών. Έχει πέσει στο ίδιο επίπεδο με τους εχθρούς της πατρίδας της.

    Δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη με τέτοιες πολιτικές και από τις δυο πλευρές.

    Με απαγωγές, ρουκέτες, βομβιστές αυτοκτονίας και "Αλλάχ Ακμπαρ" διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει.

    Για να κάτσεις σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων ο αλληλοσεβασμός είναι το βασικό.
    Διαφορετικά όταν οι πράξεις και οι εκφράσεις είναι άσχημες, εκφράζεις την λύπη σου και η πολιτική περνάει σε άλλο επίπεδο. Ιδιαίτερα βίαιο. Έτσι απλά.

    Το έργο μεταξύ Αράβων και Ισραήλ το έχουμε δει πολλές φορές.

    2) "Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ο τελευταίος που καταδίκασε αυτή την επίθεση, κατηγορώντας το Ισραήλ για σφαγή των Παλαιστινίων"

    Ο κύριος Recep Tayyip Erdoğan μαζί με τον καλό του φίλο Ahmet Davutoğlu , καλό θα ήταν να ασχολούνται με την αποδοχή γενοκτονιών που έχει διαπράξει η χώρα τους.

    Επίσης, να ασχοληθούν και με τις σφαγές και βιασμούς αμάχων πχ στη Κύπρο κατά τη διάρκεια "της ειρηνευτικής επέμβασης" το 1974.
    Να μας πουν τι γνωρίζει το Τουρκικό κράτος για τη τύχη των αγνοουμένων Ελλήνων(Κυπρίων και Ελλαδιτών) του 1974.

    Να υπογράψουν το διεθνές δίκαιο της Θάλασσας διότι η Τουρκία αν δεν κάνω λάθος ισχυρίζονται πως είναι ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κράτος.

    Τα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη αν δεν κάνω λάθος αποδέχονται το διεθνές δίκαιο για όλα, σέβονται τις υπογραφές σε συνθήκες και αναγνωρίζουν τα ιστορικά λάθη τους
    ζητώντας συγγνώμη για να αποδείξουν τις καλές προθέσεις τους. Όταν τις έχουν πραγματικά.

    Διαφορετικά δημιουργούν με τη στάση τους συνθήκες όχι σταθερότητας και ειρήνης αλλά συνθήκες μη πολέμου που εύκολα μπορούν να γίνουν κάποια στιγμή(λόγω πολλών παραγόντων) συνθήκες πολέμου.

    Να μην ξεχνάει ο ευαίσθητος ισλαμιστής κύριος Erdoğan ότι σε οποιονδήποτε πόλεμο με οποιοδήποτε κράτος η Τουρκία θα πρέπει να βγει ξεκάθαρα νικήτρια διαφορετικά η επόμενη ανατολή του ήλιου θα είναι δύσκολη(για να το πούμε κομψά) για το εσωτερικό της χώρας του με ότι συνεπάγεται αυτό για τη πατρίδα του αλλά και τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Tουρκια δεν μπορει να μιλαει γιατι τα χερια της ειναι βαμμενα με αιμα... 1.500.000 Αρμενιοι 400.000 Ελληνες του Ποντου 4.000 Ελληνοκυπριοι, και αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι Τρομοκρατες της ISIL,σφαζουν ,βιαζουν,ακρωτηριαζουν τους "απιστους" στην Συρια με την οικονομοτεχνικη στηριξη της Τουρκιας (πανω απο 1.000 Τουρκοι πολεμουν μαζι τους).Δεν εχω δει καμμια διαμαρτυρια για τους απανταχου ισλαμοτρομοκρατες που σκοτωννουν αμαχους πολιτες !!!Το Ισραηλ προκληθηκε απο την τρομοκρατικη οργανωση Χαμας και αμυνεται .Οσον αφορα τις δηλωσεις της εν λογω κυριας ...ειναι ακραιες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.