10/7/14

Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα: Ο Σοφός κάνει 'πάσα' εισαγγελέα σε Μαρινάκη

Ενα από τα πιο μερακλίδικα αποσπάσματα του βουλεύματος Κορέα που αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ είναι ο διάλογος του  δικηγόρου Θέμη Σοφού, ο οποίος έγινε γνωστός από την υπόθεση της δολοφονίας του Κώστα Τσαλικίδη-Υποκλοπές, με τον Μαρινάκη.
Μάλλον για μονόλογο του Σοφού πρόκειται, ο οποίος αποκαλύπτει την επιθυμία εισαγγελέα ο οποίος "είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, υποστηρίζει τον Βαγγέλη και θέλει οπωσδήποτε να κάνουν μια συζήτηση μαζί..."
Το παραπάνω απόσπασμα είναι αποκαλυπτικό της προδιάθεσης ανθρώπων της Δικαιοσύνης να διαπλακούν με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Από αυτό και μόνο να δείτε την (μη) σοβαρότητα των (και καλά) "αποκαλύψεων" του ΣΚΑΙ. Όλο αυτόν τον καιρό ο Σκαι αναμασάει στα δελτία ειδήσεων τα αποκυήματα φαντασίας του κ. Θωμαιδη και της απαράδεκτης εκπομπής του. Και δεν λέω, αν ο κ. Μαρινάκης ενέχεται σε εγκληματικές ενέργειες φυσικά και να λογοδοτήσει και να καταδικαστεί. Αλλά είναι εντελώς ανήθικο να διασύρεται κάποιος πριν του απαγγελθεί οποιαδήποτε κατηγορία επειδή ο αντίπαλος του καταχράται την δύναμη του ΜΜΕ που κατέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.