31/12/17

Εμείς το 2018 θα επιμείνουμε παραδοσιακά - Τους είδαμε τους... προοδευτικούς


Να κρατήσουμε, να  απαιτήσουμε σεβασμό στις παραδοσιακές αρχές της Ελληνικής κοινωνίας, να αντισταθούμε στην αποδόμηση της εθνικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας, κρατώντας όμως ανοιχτές τις πόρτες τις επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης με τα πολιτισμικά ρεύματα της ανθρωπότητας.

5 σχόλια:

  1. Πρωι-πρωι Πρωτοχρονιατικο με εκανες να κλαψω.
    Οταν δεν μιλαει κατι στην ψυχη δεν εχει αξια οσα φτιασιδια κι αν το γεμισης.
    Καλη Χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρόνια και κάθε ευτυχια κε Καλεντερίδη. Εξαιρετική η υπόσχεση σας για την πορεία που θα ακολουθήσετε . Μαζί σας. Ωστόσο μια διευκρίνιση θα ήταν χρήσιμη. Πως μπορείς να αντισταθείς στην αποδόμηση της Εθνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, όταν είσαι ανοικτός στα πολιτιστικά ρεύματα της ανθρωπότητας;;;Γιατί ως γνωστό και σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ κυριαρχεί ο ισχυρότερος σε οικονοτεχνικα και πολιτιστικά μέσα. Δεν θα μας επηρεάσουν οι Παπούα, αλλά τα Τούρκοσηριαλ και η προβαλλόμενη εγκληματικότητα του δυτικού «πολιτισμού» οπως αυτή εκπέμπεται μέσα στα σπίτια μας από τα διαπλεκόμενα διεφθαρμένα ΜΜΕ της χώρας μας;;; που ενώ είναι χρεωκοπημένες επιχειρήσεις συνεχίζουν το αντεθνικό τους έργο χρηματοδοτούμενες από άλλες πηγές... Με όλο τον σεβασμό, μήπως κάποιες από τις επιθυμίες μας είναι και ουτοπικές, ανεφάρμοστες και μας εμποδίζουν να δούμε την σκληρή πραγματικότητα ότι είμαστε Έθνος ανάδελφο; Μονο με πολυ σκληρή δουλεια θα μπορούσε να υπάρχει άλλη μερα και για τα παιδιά μας. Πρέπει βεβαια να αποκλειστούν όσες φωνές μας αποστρέφουν σε αυτό τον προσανατολισμό;;;; Αυτό βεβαια είναι ενάντια στις βαθιές δημοκρατικές σας πεποιθήσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sun
      Η Ελλάδα είναι πολιτισμική υπερδύναμη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και από κανέναν, αρκεί το κράτος να έχει την πολιτική που ανέφερα στο σχόλιό μου

      Διαγραφή
  3. Δύσκολα τὰ πράγματα, ὁ ἕλληνας ἐπὶ 40 καὶ πλέον ἔτη πουλοῦσε τὴν ψῆφο του καὶ ἀποδέχεται νόμους φασιστικούς, ὅπως περί μίσους, ἀλλαγές φύλλων κ.λπ.
    Δὲν εἶμαι καθόλου αἰσιόδοξος, ὡς φυλὴ χρειαζόμαστε γερὸ ταρακούνημα καὶ σὲ αὐτὸ ἡ σοβοῦσα κρίσις ἴσως κάτι κάνει, ἐὰν μετατραπεῖ σὲ κρίσι καὶ τῶν ἀξιῶν τῆς πολυπολιτισμικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα εκεινο που καταφεραν οι φιλοι μας οι Αμερικανοι ειναι να περασουν τον "πολιτισμο¨" τους σε ολους που μπηκαν στη σφαιρα επιρροης τους. Γι αυτο τα Χριστουγεννα καταντησαν εορτη αγοραπωλησεων και δωεων αχρηστων καιο Αγιος Βασιλης εκ Καισαρειας ειναι πλεον Σαντα κλαους απο το Ροβανιμει και με το κοκκινο της Κοκακ-κολα. και καλα οι αλλοι λαοι, εμεις πως επιτρεψαμε την πολτιστικη αυτη διεισδυση? Ξερετε πως? Διαλυωντας την εκπαιδευση! Εβγαλαν την ποδια απο τις μαθητριες και καταντησαν τα Γυμνασια μπουρδελα. Μονο για μαθηση, αξιες, αρχες δεν ενδιαφερονται τα παιδια (και οι γονεις φυσικα...). Επιπροσθετως, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ και μη δινοντες την απαραιτητη σημασια στην Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια. Αυτο σταματησε τα παιδια απο το να πηγαινουν και στην εκκλήσια, αφου δεν καταλαβαινουν τι λενε τα κειμενα (η λυση ειναι να μαθουν τα παιδια Αρχαια και οχι να μετφρασθουν τα κειμενα και οι υμνοι στη μαλλιαρη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.