30/12/17

Οι πολιτικοί και τα κόμματα, κινούνται ερήμην των πολιτών στο Σκοπιανό - Εμείς οι ελεύθεροι πολίτες δεν ξεπουλάμε τη Μακεδονία

Σταύρος Καλεντερίδης
Αν ακούσει κανείς τις δηλώσεις των κομμάτων για τα Σκόπια, συνειδητοποιεί (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ότι η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς που να μάχονται για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της. Έχει το αντίθετο.
Καμία λογοδοσία, καμία ενημέρωση, μηχανορραφίες και ραδιουργίες, διεφθαρμένο παρασκήνιο, επικοινωνιακά τεχνάσματα και καμία αλήθεια.
Είμαστε Μακεδόνες και είμαστε και Έλληνες. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε όλους αυτούς που τόλμησαν να υποστηρίξουν διπλή, τριπλή η τετραπλή ονομασία για τα Σκόπια, με συνθετικό αυτής, το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Επειδή διαβουλεύεστε εν αγνοία μας και εις βάρος μας όλα αυτά τα χρόνια με το συνθετικό Μακεδονία στις ηττοπαθείς και ανθελληνικές σας "διαπραγματεύσεις" αυτό δεν το κάνει ούτε ηθικό ούτε νόμιμο. Ούτε και μας δεσμεύει. Δεν θα νομιμοποιήσετε το έγκλημα σας δια της επανάληψης και κάποιου δήθεν status quo που μόνο στο κεφάλι σας υπάρχει.
Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κεκτημένο σας το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, το ακούτε;

Όχι απλά δεν ξεχνάμε αυτούς που διαβουλεύονται ξεπουλώντας το όνομα μας, αλλά θα υπάρξουν ευθύνες. Να είστε σίγουροι πως αυτή η πολιτική σας στάση έχει κόστος.
Όταν η χώρα απελευθερωθεί από το σαθρό πολιτικό σύστημα που μας επιβουλεύεται, όλες οι δηλώσεις σας και ο λάκκος που μας έχετε σκάψει θα ακυρωθούν μονομερώς από τους πολίτες - αυτούς που πότε δεν ρωτήσατε και πότε δεν εκπροσωπήσατε. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Για να ξεμπερδεύουμε, καμία διαπραγμάτευση με την ονομασία Μακεδονία. Ούτε βόρεια, ούτε νότια, ούτε πρώην, ούτε νυν. Ούτε τώρα ούτε ποτέ.
Όποιος είναι Μακεδόνας και όποιος αγαπάει αυτή τη χώρα, καλείται να κοινοποιήσει.

3 σχόλια:

 1. Δυστυχως, στη χωρα μας, οι πολιτικοι μας συναγωνιζονται για το πως θα ξεπουλησουν γρηγοροτερα τα εθνικα μας θεματα. Το μονο τους προβλημα ειναι, το πως να το σερβιρουν στον Ελληνικο λαο.
  Ειναι αθλιοι και τραγικοι προδοτες. Τιποτα λιγοτερο, μπορει πολλα περισσοτερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραία όλα αυτά αλλά εξηγήστε μας παρακαλώ ποιό είναι το συμφέρον της χώρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλτατε Σταύρο, Χαίρε,

  Καλόν είναι με τα γραφόμενα, τα γίνεται και αναγραφή των λεχθέντων από τους πολίτικους, που έχεις κατά νου, διότι, δεν επιτυγχάνης τους ποθούμενους στόχους.

  Απόφευγε αναφορές που δεν φωτίζουν τους αναγνώστες, διότι δεν είναι σωστό καλές προθέσεις να θεωρούνται ως αερολογίες.

  Είσαι νέος, και πρέπει η «συνηγορία αποδείξεων, να προτρέχη των λόγων», που είναι το μόνον μέσον ο λόγος σου να φέρη αποτελέσματα.

  Πάντοτε Φιλικά
  Δρ. Ευάγγελος Αρκάς


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.