30/12/17

Ασφαλιστικό συμβόλαιο για το προσωπικό της ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκκίνησε τις διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για το προσωπικό της εταιρείας, στο πλαίσιο των ενεργειών για την εξασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ήδη για το σκοπό αυτό ελήφθη από τις 22.12.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που η διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, καθώς η συγκεκριμένη παροχή είχε διακοπεί με το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και δεν επανήλθε μέχρι σήμερα.
Μέσω της προβλεπόμενης από τον νόμο ανοικτής μειοδοτικής διαδικασίας, ο ανάδοχος υποχρεούται να παράσχει στο σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ – 2.251 άτομα – ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας.


4 σχόλια:

  1. Τοσα λεφτα εχει η ΕΡΤ, αφου πληρωνουν τα κοροιδα, ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπνεόμενος από την φωτο που συνοδεύει το άρθρο πάντως, το ότι ήμασταν από την..."σωστή πλευρά" του τείχους, δεν φάνηκε να το εκτίμησαν ιδιαίτερα πάντως οι "εταίροι" και "σύμμαχοι" μας, ο νεοφιλελευθερισμός τους επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κοινωνία μας και σχεδόν την διέλυσε...τι; Δεν ήταν οι νεοφιλελεύθερες οι συνταγές της φτώχειας, της εξαθλίωσης της μιζέριας και του ενφια; Ποιος τα απαιτεί - και με τον πλέον ιταμό τρόπο - όλα αυτά δηλαδή τα εφτά χρόνια των μνημονίων; Άντε και...του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους απασχολούμενους στην ΕΡΤ δεν τους ικανοποιούν οι υπηρεσίες που παρέχει το ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως αν ηθελαν μετα τον πολεμο οι ¨συμμαχοι¨θα ανεπτυσσαν τη χωρα οπως εκαναν σε αλλες περιπτωσεις (πχ Ν. Κορεα). Απλα μας χρησιμοποιουσαν τοτε σα βαση κατα των Ρωσων ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την πραγματικη αναπτυξη με βιομηχανια-ερευνα (μας αφησαν να χτιζουμε τους νεους Παρθενωνες και τον παρασιτικο τουρισμο) και αυτο εξακολουθουν να κανουν και σημερα αφου θα διαμοιρασουν τα οικονομικα ιματια της (και οχι μονο). Και ουτε γατα ουτε ζημια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.