27/12/17

Ο Ερντογάν την φέρνει σε Άσαντ και Ρωσία - Χαρακτηρίζει τρομοκράτη τον πρόεδρο της Συρίας, που επέτρεψε την τουρκική εισβολή στη χώρα του!!!

Τρομοκράτη, με τον οποίο δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν οι συριακές ειρηνευτικές προσπάθειες χαρακτήρισε την Τετάρτη, τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ ο  Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο Άσαντ είναι αναμφίβολα ένας τρομοκράτης που ασκεί κρατική τρομοκρατία», δήλωσε ο Ερντογάν σε τηλεοπτική συνέντευξή του με τον τυνήσιο ομόλογό του Μπέτζι Καΐντ Εσεμπσί στην Τύνιδα.
«Είναι αδύνατο να συνεχίσουμε με τον Άσαντ. Πώς μπορούμε να αγκαλιάσουμε το μέλλον με έναν σύρο πρόεδρο, ο οποίος έχει σκοτώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο από τους πολίτες του;», δήλωσε.

ΒΗΜΑ

8 σχόλια:

  1. We should apply the same logic and not talk to him. But you see, in our case even if he has killed a million of our own people, we still receive him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασαντ με αυτόν έκανες κολεγιες κ τον άφησες να εισβάλει στο δικό σου έδαφος (δε μπορούσες κ αλλιώς) για να καθαρίσει τους κουρδους το στο βορρά. Τώρα κάτσε στο παγωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί κάνουν μπίζνες. Τι είναι ένα αεροπλάνο μπροστά σε μια τετράδα σ400, 2 πυρηνικούς σταθμούς κ ένα τεράστιο έργο με φυσικό αέριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς όλους τους σχολιασ΄τες:
    Οι Ρώσοι καιρό τώρα στήνουν σκηνικό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Άσαντ-Ερντογάν. Μάλιστα αξιωματούχοι της Τουρκίας εδώ και μήνες κάνουν συνομιλίες στη Δαμασκό για το θέμα.
    Ξαφνικά άλλαξε ρότα ο Ερντογάν, πιθανόν λόγω των κινήσεων της Ρωσίας στο Κουρδικό.
    Οι Ρώσοι φέρονται να έχουν καλέσει τους Κούρδους στο τραπέζι των συνομιλιών.
    Μάλλον γι' αυτό "κλωτσάει" τώρα ο Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θεμα ειναι 1)πως βλεπει οι Ασαντ την τουρκικη εισβολη στην Συρια και 2)τι τους ζητα ο Ασαντ ως προς το θεμα αυτο.Λετε να την βρισκει με τους τουρκους σφηνωμενους στην βορεια και δυτικη Συρια;
    Νομιζω οτι το ολο θεμα ειναι καλοστημενη παγιδα των δυτικων.
    Παντως ο κος Δρουγος αναφερεται στην καλη ακομη σχεση των ΗΠΑ τουλαχιστον με τον Εδρο,παρα τις οποιες εντασεις αμερικανων-τουρκιας που κατα την αποψη μου ειναι εικονικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.