12/6/19

Δικαιώνετε τον Σαμαρά ηλίθιοι


Χτες ήταν η επέτειος του μαύρου στην ΕΡΤ. Προχτές η ΕΡΤ, με μια πρωτοφανή καθεστωτική κίνηση έδωσε το δικαίωμα στους θιασώτες των σκληρών λύσεων να δικαιολογήσουν την ακραία εκείνη κίνηση του 2013. Περιφρονώντας τους τηλεθεατές, τους φορολογούμενους από τους οποίους ζει, τη Δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία. Η κατάργηση των ειδήσεων για να καλυφθεί το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν συνοδεύτηκε ούτε από μια παραίτηση. Αλλά, ούτε και από μια πραγματικά έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ο μιθριδατισμός έχει επικρατήσει.
Προχτές το βράδυ η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως έχει θεσμική υποχρέωση. Υποχρέωση απέναντι στο λαό. Και σε εκείνον που την παρακολουθεί και σε εκείνον που την πληρώνει. Οι υπεύθυνοι του καναλιού επέλεξαν να μεταδώσουν αντί ειδήσεων όλη την προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής για την επόμενη τετραετία.

Για τη συνέχεια Liberal

7 σχόλια:

  1. Το κείμενο ειναι γλαφυρό αλλά δεν είναι ειλικρινές. ΛΥπαμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια, καθώς κατι ξέρω από την ΕΡΤ, δουλεύοντας εκεί 25 και πλέον χρόνια. Επικεφαλής της ΕΡΤ είναι η εκάστοτε κυβέρνηση. Η ΕΡΤ κάνει ότι της λέει ο εργοδότης της όπως κάθε Κανάλι. Η υποτιθέμενη "υποχρεώση" της ΕΡΤ να κάνει ετούτο ή εκείνο σεβόμενη το κοινό είναι Μύθος. Για την ακρίβεια η ΕΡΤ είναι συντονισμένη με τη γενικότερη στάση των Θεσμών και του Κράτους. Γιατί ο τάδε υπουργός πχ ο κ. Γαβρόγλου ή ο πρώην κ Κοτζιάς δεν ξεσηκώνουν τόση οργή όσο η ΕΡΤ; Γιατί πχ οι σοβαρότατες καταγγελίες του κ Καμένου για τον κ Κοτζιά πέρασαν στο ντούκου χωρίς τις καυστικε΄ς διαμαρτυρίες κανενός κΤετράδη;
    Έτσι θα συνεχίσουμε ως κράτος. Επειδή, εκτός των άλλων, ποτε΄δεν καθόμαστε να συζητήσουμε σοβαρά ποιο είναι το κάθε πρόβλημα αλλά απλώς ουρλιάζουμε και μετά το ξεχνάμε επειδή δεν μας ενδιαφέρει να το λύσουμε. Ώστε να μπορούμε (ως επόμενοι κτήτορες) να το ¨"λύσουμε" με τον ίδιο τρόπο. Αυτα ο κ.Τετράδης τα ξέρει. Όπως τα ξέρουμε όλοι. Γι αυτό, ήδη, λίγοτερο πάθος θα ήταν κάπως χρήσιμο. Σε όσα γράφω υπάρχει αντίλογος ασφαλώς. Αλλα εδώ δεν κάνω ανάλυση. Το σχόλιο είναι μια απλή αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως ολα ..κι εδω το πτωμα βρωμαει.Οπως και στα ιδιωτικα.Φυσικα οσοι εχουν ενομο συμφερον ..ατομικο ....λενε οτι ναναι.Αναλογικα ειναι το ιδιο που ελεγαν οι στρατιωτες του Ραιχ...: " Δεν φταιμε εμεις ..μας διεταζαν"...(και τι να κανουμε οι καημενοι ..μυαλο δεν εχουμε δραμι...για το μεροκαματο εγινε...) Οποτε γουσταρουμε λεμε για ...αρχες ....κι οποτε τρωμε...ειμαστε υπερ ανω αρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η κάθε κυβέρνηση αντί να βελτιώσει την κατάσταση και δεν αναφέρομαι μόνο στην ΕΡΤ , επιδεινώνει την κατάσταση, θα λεγα περισσότερο από ανικανότητα !!
    Όσο είναι αντιπολιτευση όλα τα προβλήματα μπορούν να τα λύσουν στο αψε σβήσε και μόλις γίνουν κυβέρνηση τα ξεχνάνε όλα !!!!
    Η ΕΡΤ θέλει εξυγίανση και πρέπει πάση θυσία να γίνει σε συνεργασία όλων των κομμάτων , μόνο έτσι θα υπάρξει σωτηρία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H EΡΤ είναι ενα "μαγαζί". Που θέλει κλείσιμο. Γιατί ανέκαθεν ηταν μαγαζί, με αχρηστους κηφήνες, που εμισθοδοτούντο απο την ΕΡΤ αλλά δούλευαν αλλού. Στον ανταγωνισμό. Για να καλύπτουν αυτή την επωφελή αργοσμισθία εκινούντο ως δούλοι, ραγιάδες της εκάστοτε κυβερνήσεως.
    Αυτοί οι κηφήνες με "αδειες" διάρκειας ενός και δυο ετών εστησαν τα βοθροκάναλα, με τεχνογνωσία, μετρήσεις, υλικό του Δημοσίου. ΤΗς ΕΡΤ.Αυτοί είχαν "αποθήκες" με καλώδια, κοννέκτορες, λάμπες, μονάδες μεταλλακτών, μονάδες εξόδου, φίλτρα, κεραίες, ολα απο τα "αναλώσιμα" που επρομηθεύετο μαζικά η ΕΡΤ.
    Μ'αυτά και απο αυτούς, απο τους αναρριχητές και τους τεχνικούς της ΕΡΤ στήθηκαν τα βοθροκάναλα και κυρίως οι κατά τόπους αναμεταδότες τους. Με το λογισμικό της ΕΡΤ υπολογίζοντο τα συστήματα ακτινοβολίας, με τα Polyskope της ΕΡΤ αλώνιζαν τα συνεργεία και ρύθμιζαν πομπούς και φίλτρα αλλων, ανταγωνιστών.
    Περιουσίες και καρριέρες στήθηκαν στην πλάτη του μ@αλάκα που πλήρωνε "τέλος ΕΡΤ".
    Φθάνει ! ΝΑ κλείσει, να μαυρίσει και ας γίνει μια σεμνά στελεχωμένη υπηρεσία για την δορυφορική αντε και στα βραχέα παρουσία της χώρας σε διεθνές επίπεδο.ΚΑι ενα καναλάκι με ειδήσεις, μουσική και καιρό για αγρότες και ναυτιλία επιδή με τους 1800 αναμεταδότες που εχει θα βλέπουν οι παπούδες στα ρημαγμένα χωριά των 3 η 5 κατοίκων.
    Και ελπίζω την επόμενη φορά το "μαύρο" να πέσει 0400, ξημερώματα, οχι μετά φανών και λαμπάδων... ΥΑΤ σε Υμηττό και Πάρνηθα, η ΕΚΑΜ στο αμαρτωλό κτίριο της Μεσογείων, ΕΞΩ ολοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια εξαιρετική ιδέα θαήταν να κλείσουν όλεςοι τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνακαι οι εφημερίδεςκλπ. Θα μαθαίναμετα νέα από τα κουτσομπολιά της γειτονιάς,όπως παλιά. Φυσικά δεν θα εξέλιπαν οι μαλά...ς αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην γενικευετε κουτοπονηρα κ. Αποστολοπουλε. Σας αδικει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην διαδικασια δεν εχει μαλλον αδικο ο Βοταν.Ετσι θαγιναν ..αφου ετσι εγιναν ολα παντου...με δεδομενη την γνωστη ανηθικοτητα των παντων..Παντως τα νεα γενικα τα μαθαινουμε περιεργα...αν ειναι νεα ...και μεγαλη πρεμουρα εχουν καποιοι συγκεκριμενοι παντα οι ιδιοι...να μας λενε οι ιδιοι ..αδιαφορο αν κερδιζουν η χανουν...τα νεα...κατι σαν φιλανθρωπια δηλ...φιλανθρωπια που δεν ισχυει στις αλλες τους δουλειες..Οι ειδησεις - νεα...ειναι κλασμα των 24 ωρων βομβαρδισμου αλλων τασεων...Κατι χρησιμο δηλ....για τον πληθυσμο ...σαν το πχ. Αρχαιο θεατρο !!! Σε οτι αφορα την ΕΡΤ..καλο θαταν οπως σε μια κοινη επιχειρηση ...να μας πει καποιος ποσο κοσμο μαξιμουμ χρειαζεται για να λειτουργει και ποσο μινιμουμ...με ποινη φυλακισης αν ειναι συν ενας....με βαση την αποδωση του μαγαζιου...του κοστους...των κερδων ...και της διανομης τους στους ιδιοκτητες ....εμας.!! Αλλα τι λεμε τωρα....Ανεκδοτα ?? Ο ριξας του ριξαντος...ο αρπαξας του αρπαξαντος...ο οποιος προλαβε...κι αυθαιρετα υπερτιμημενος...απεριοριστα σε σχεση με τα πολλα κοροιδα...τα αλλα...δηλ .τους ιδιοκτητες ....εμας !!! Μην ψαχνετε..σε μας ολους ειναι το προβλημμα στα παντα.Δεν ειναι στην ΕΡΤ...Θελει ολικη διορθωση μεσα μας...κι εξω...αν δεν βαρεθηκατε το θεατρο μας ολη μερα στον εαυτο μας...Καπου ειναι.πολυ βαρετο...πια.Κι αν δεν θελει κανεις να το αφησει ...μην σωσει και το αφησει...στον αιωνα τον απαντα.( οτι συνεπειες και ναχει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.