26/6/19

Απίστευτη πρόκληση Μπαχτσελή: Ο Τσίπρας να πάρει μάθημα από τους παππούδες του, που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη!



«H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο»

Σε νέες προκλητικές και άκρως επιθετικές δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μία ημέρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ο Μπαχτσελί επιτέθηκε στην Ελλάδα και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν».

«H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει, τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα», τόνισε ο ηγέτης των Τούρκων εθνικιστών και κατέληξε:

«Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

6 σχόλια:

  1. Βιάζεται ὁ Κηπουρικός "Μπαχτσελή";
    Α) Προσπαθεῖ νά κάνῃ τόν Τσίπρα νά χάσῃ τήν ψυχραιμία του καί νά κάνῃ κινήσεις πού θα καταλήξουν σέ τραπέζι διαπραγματεύσεων Τουρκίας-Ἑλλάδος, ὑπό τήν αἰγίδα τῶν ΗΠΑ, μέ τόν εὔκολο καί πολιτικά ἀδύναμο Τσίπρα γιά ἐκπρόσωπο τῆς Ἑλλάδας.
    Β) Ἔχει συμφωνήσει ὁ Τσίπρας, μέ τόν ἐρντογκάν, ὅτι γιά νά γίνῃ τό περιστατικό, πού θά ὁδηγήσῃ σέ τραπέζι διαπραγματεύσεων Τουρκίας-Ἑλλάδος, ὑπό τήν αἰγίδα τῶν ΗΠΑ, μέ τόν εὔκολο καί πολιτικά ἀδύναμο Τσίπρα γιά ἐκπρόσωπο τῆς Ἑλλάδας, νά γίνουν σοβαρές προκλητικές δηλώσεις ἀπό πευρᾶς Τούρκων, ὥστε νά φανῆ ὅτι ὁ Τσίπρας κάει κινήσεις χωρίς σχεδιασμό, τάχα ἐπειδή προκλήθηκε σοβαρά, καί ἐπειδή τάχα ἔχασε τήν ψυχραιμία του.
    Γ) Τό ὅλο σκηνικό τῶν ἐτοιμασιῶν τῆς κοινῆς τουρκο-ἑλληνικῆς τραπέζης , ἔχει στηθῆ ἀπ'εὐθείας ἀπό τίς ΗΠΑ-ΞΗΠΑ,
    καί ἀπλῶς ἐκτυλίσεται ἡ ἐκτέλεσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για Σύριζα και Τσίπρα αυτό στήν Σμύρνη ήταν ένας απλός συνωστισμός, επίσης με την τουρκία θα το ρισκάρουμε, και η θάλασσα δέν έχει σύνορα. Επομένως ότι και να λές εσύ δημοκράτη Μπεχτσαλή ο Τσίπρας το θεωρεί φίλο του και καρντάση του .... Και οι Ελληνες είνοι τόσο αφελείς που ψηφίζουν Σύριζα και Τσίπρα για αυτό καλά κάνεις και τα χώνεις στα γιουσουφάκια σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο»
    Παντα είχατε πρόβλημα με την πειρατεία , ειδικα απο τους δικους μας, εδω δεν είναι Στεππα.

    Ο Μπαχστελί όπως μαρτυρούν και τα χαρακτηριστηκά του προσώπου του , είναι προιόν βιασμού μιας προ προ προ Γιαγιας του Ρωμηάς απο ασιάτες της Στέππας που τους την παρείχε ενας προ προ παππους του για φορολογικές απαλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελεος ρε παιδια ,ανεβαζετε καθε μαλακια του γεροφασιστα και του καθε μαλακα που πουλαει φυκια στους οπαδους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχως που ειναι οι Τούρκοι και μαθαίνουμε καμια αλήθεια ! Γιατι η κυρια Ρεπούση μας είπε οτι πέσαμε απο συνωστισμό.Το Σημίτη συνάντησε σήμερα ο αμερικανός πρεσβης μετα το άρθρο του για τη μοιρασιά .Καποιοι νεοέλληνες αναμένουν η Τουρκία να συνετίστει απο Τις ΗΠΑ,Σα να λέμε ο Μαρινακης να συνετίσει τον Τακη τον Τσουκαλα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.