12/6/19

Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε.



Παιδιά ενός ανώτερου Θεού.   Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε.
 Αυτά θα τα κόψει ο Κυριάκος; Άκουσε κανένας τίποτε; (Ξέρω, ξέρω: δεν μπορεί να το πει γιατί δεν θα τον ψηφίσουν, αλλά θα το κάνει αμέσως μόλις εκλεγεί, ε;)

Thanos Tzimeros

2 σχόλια:

  1. Ολα τα αλλα της χωρας ...ειναι..κωλοπαιδα.....ισως.Εδω εχουμε το ...κολπο γκροσο ..ομαδας πολιτων που δημοκρατικα ( !!!) ...(μπαρουφες μπλε)...κατελαβαν δημοσια επιχειρηση ολου του λαου...για δικη τους...και δημοκρατικα εγραψαν την εννοια της δημοκρατιας των ολων....στα ...αυτα τους.Ενεκρινε ποτε ο ιδιοκτητης λαος συτο ?? Ρωτηθηκε ?? Αρα ληστες των διπλανων...με παπαριες περιτυλιγμα...κοινωνικων αγαθων...ντελ γκατσο...Η νοοτροπια εχει σημσσια οχι τα ποσα.Ειναι απολυτα φυσικο οπως θα διαπιστωσει κανεις ρωτωντας τους αποδεκτες των λαφυρων..Τετοια δημοκρατια ειχαν και οι ..Μογγολοι.Ομαδες συσπειτωσεις ..ληστων.Φυσικα δεν γινεται μονο εδω...επαγγελματικες ομαδες λυμαινονται την χωρα στα παντα...ο κλεψας του κλεψαντος..κι οποιος προλαβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορόιδο, παπαγαλάκι και συστημικέ Τζήμερε, προτιμάμε να πληρώνουμε για να πάνε κάτι παιδάκια κατασκήνωση από το να επιχορηγούμε τα κόμματα, όλα τα κόμματα και ειδικά το κόμμα σου Τζήμερε το "Δημιουργία ξανά" = "Καταστροφή ξανά"...

    Όταν παντελονιάζεις εσύ Τζήμερε κρατικό χρήμα, χρήμα του φορολογούμενου, μούγκα στη στρούγκα ε? εκεί ο φορολογούμενος δεν είναι κορόιδο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.