22/11/19

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 21/11/2019

1 σχόλιο:

  1. Μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα... Στην Ελλάδα πλέον τα κίνητρα για να έρθει κανείς και να δοκιμάσει την τύχη του, είναι πάρα πολλά.

    1) Γρήγορη απόδοση ασύλου. Αυτό που θέλει πρωτίστως ο κάθε επίδοξος πρόσφυγας.
    2) Σε περίπτωση αποδοχής, ξενοδοχεία, ΜΚΟ, επιδόματα, τώρα φαίνεται και νέα επιδόματα:
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/823745_live-your-dream-greecekatavaloyn-epidoma-enoikioy-gia-12

    3) Τα περίφημα "κλειστά" κέντρα, θα έχουν από χώρο για αθλοπαιδιές, μεχρι χώρους λατρείας και φυσικά μάλλον θα έχουν τις "σοβαρές ΜΚΟ", όπως τις έχει χαρακτηρίσει ο πρωθυπουργός. Επίσης σύμφωνα με τον κ. Στεφανή, θα βγαίνουν με άδεια (δεν ξέρω αν θα παίρνουν και τιμητική όπως στο στρατό).
    https://www.protothema.gr/greece/article/947591/metanasteutiko-etsi-tha-einai-ta-nea-kleista-proanahorisiaka-kedra-sta-nisia/

    Συγκρίνετε λίγο με της πολιτική Αυστραλίας:
    - Κλειστό κέντρο Νήσου Χριστουγέννων:
    https://youtu.be/pTHAsIP6F5o
    - Ανοιχτό κέντρο στο Μάνους της Παπούα-Νέα Γουινέα:
    https://youtu.be/uw_WXVhMiMY

    Ένας "Πακιστανός τραπεζίτης πρόσφυγας" εκεί, περιμένει ΠΕΝΤΕ (5) χρόνια. Το κοινό είναι πως οι Αυστραλοί τους βάζουν μέσα και πετούν το κλειδί στη θάλασσα. Δεν υπάρχουν ούτε ΜΚΟ ούτε κανείς. Γι αυτό πέτυχε.

    - Κλειστό κέντρο Λαμπεντούζας (πριν κλείσει με την αριστερά):
    https://youtu.be/Msga4MQXCRA
    https://youtu.be/OUF6md5jwzY
    Προσεύχονται στον τοίχο, ένας δείχνει ένα ξεροκόμματο που είναι το φαγητό του για την υπόλοιπη μέρα, στο τέλος ένας λέει "θέλω να δω το διοικητή και μετά σίγουρα δε θα μείνουμε κανείς στην Ιταλία, ένα αεροπλάνο να φύγουμε θέλουμε". Ούτε ΜΚΟ, ούτε ΟΗΕεδες ούτε κανείς, μόνο Καραμπινιέροι μέσα και αυτοί να περιμένουν πότε με χρόνια με καιρούς θα εξεταστεί το άσυλο. Γι αυτό λειτούργησε.


    Το να περιμένει κανείς να πετύχει το ελληνικό σύστημα είναι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξο, γιατί ο σκοπός τέτοιων κέντρων, είναι να αφαιρέσουν τη βούληση νέων να έρθουν στη χώρα. Με γρήγορο άσυλο, ΜΚΟ, ξενοδοχεία και μετά επιδόματα για νοίκι, μετρητά και "ανθρώπινα κέντρα", που δίνουν και "άδειες", συμφέρει να έρθεις Ελλάδα , παρά να μείνεις Τουρκία.

    Είναι τόσο απλό... Η Ελλάδα είτε θα βουλιάξει λόγω ανθρωπισμού και θα εξισλαμιστεί πολύ πιο σύντομα από ό,τι υπολόγιζει ο Έλληνας ή θα πρέπει να προσευχηθεί στον "Άι-Ζεεχόφερ" ή θα πρέπει να γίνει βάρβαρος Αυστραλός ή Ιταλός δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.