5/11/19

Ελικόπτερο του ΠΝ μετέφερε ασθενή από ρωσικό πολεμικό πλοίο – Εντυπωσιακό βίντεο


Το πλήρωμα του ελικοπτέρου του ΠΝ μετέφερε τον ασθενή στην 115 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Σούδας, όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ένα μέλος του πληρώματος βοηθητικού πλοίου του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, η κατάσταση του οποίου ήταν σοβαρή και έχρηζε αμέσου νοσοκομειακής περιθάλψεως, παραλήφθηκε από το πλήρωμα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού και μεταφέρθηκε προς το νοσοκομείο και τη σωτηρία. Από την επιχείρηση αυτή το ΠΝ έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγα λεπτά, ένα εντυπωσιακό βίντεο.

 Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, ένα ελικόπτερο της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου S70B «Aegean Hawk», πραγματοποίησε αποστολή αεροδιακομιδής ασθενούς, ο οποίος έχρηζε αμέσου νοσοκομειακής περιθάλψεως, από το βοηθητικό πλοίο «P-82» του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο έπλεε 25 ναυτικά μίλια νότια της νήσου Γαύδου. 

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου του ΠΝ μετέφερε τον ασθενή στην 115 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Σούδας, όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.