23/9/10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παγκύπριο Εθνικολαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (Π.Ε.Α.Μ.)

To Παγκύπριο Εθνικολαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (Π.Ε.Α.Μ.) σας προσκαλεί στην ανοικτή συζήτηση που οργανώνει για την επέτειο των 50 χρόνων της Κυπριακής Δημοκρατίας με θέμα :

«Κυπριακή Δημοκρατία και Κυπριακό Πρόβλημα, Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος ο Β’ και o Αρχηγός της Αντίστασης κ. Μίκης Τεμβριώτης

Ομιλητές:

Γεράσιμος Αρσένης, Πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Χρήστος Ιακώβου, Διευθυντής ΚΥΚΕΜ

Μάριος Ευρυβιάδης, Καθ. Διεθ. Σχέσεων Παντείου Παν/μίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Π.Α. Τηλ. 99621518, 99398257, 99448942, 99153715

6 σχόλια:

  1. Εκείνο το "ο Αρχηγός της Αντίστασης" δεν το κατάλαβα.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κατι τετοια κουμπαροι δεν χρυσωνετε το χαπι.Τωρα πια ειναι αργα για οτιδηποτε.
    Το μονο που σας εμεινε να κανετε ειναι να περνατε καλα. Να ξοδευετε με συνεση το 5πλασιο απο εμας κατα κεφαλην εισοδημα σας, να μην οδηγειτε μεθυσμενοι τις δεξιοτιμονες Maserati και Aston Martin σας, να μην Ελληνοποιειτε τοσους πολλους Ταταρο-Μογγολο-Τσετσενο-Γεωργιανο-Αρμενιους για να αποφυγετε το σκανδαλο, να στηνετε με οσο το δυνατον λιγοτερο ρισκο τις offshore εταιρειες σας και να καταναλωνετε οση περισσοτερη μπυρα ΚΕΟ μπορειτε.
    Αφηστε λοιπον τα μπαρουτια και τα καριοφιλια κατα μερος.Αυτα δεν ειναι για εσας.Εσεις ειστε πλασμενοι για αλλα κολπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι ο 23 Σεπτεμβρίου 2010 8:49 μ.μ. Ακομα ρε να βγει ενας αρσενικος Κυπριος να μου πει οτι γραφω μαλακιες και οτι δεν εχουν ετσι τα πραγματα;Ρε ουτε ενας;Ουτε ενας;Και εσυ καημενε Καυκασιε εξακολουθεις να ενυπνιαζεσαι με την Κυπρο και τους Κυπριους. Απεδειχθη οτι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουμαστε μαζι τους.Και μη μου απαντησεις ξανα με στιχους του Ριτσου διοτι αυτοι ανηκουν σε αλλες εποχες.Σε εποχες που "πετιοταν απο ξαρχης και αντριευε και θεριευε".Τωρα "εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τα άρματα, κρεμάνε οι γύφτοι τα ταβούλια".Το ιδιο ισχυει δυστυχως και για την υπολοιπη Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδικα περιμένεις απάντηση αδελφέ.
    Οι Κύπριοι έμαθαν πλέον ότι απαντώντας σε κάτι μαλάκες σαν και του λόγου σου το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την εγγλέζικη ανθελληνική προπαγάνδα.

    Πέραν τούτου, ψυχολογικά, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθουμε σε αντιπαράθεση με έναν αδελφό Ελλαδίτη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πόνεσε η καρδιά μου με την βρισιά που εκστόμισα εναντίων σου λίγο πιο πάνω.
    Συγνώμη αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, δεν σου απήντησα από ψες, διότι απλώς γράφεις βλακείες και ασυναρτησίες. Ούτε και τώρα θα το κάνω, ό,τι κι αν ξαναγράψεις.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα δεν χρειαζεται να μου ζητατε συγγνωμη διοτι αυτο ακριβως επιδιωξα.Να εχω μια αντρικια απαντηση απο τα αδελφια μου τους Κυπριους.Τωρα μπορω να ησυχασω.Διοτι αν και μειοψηφικη η απαντηση σας, σημαινει οτι δεν εχουν χαθει τα παντα.Υπαρχει ακομα μαγια, οπως ελεγε και ο Μακρυγιαννης.Και ζητω συγγνωμη που σας αναστατωσα αλλα επρεπε να μεταφερω αυτα που λεγονται απο πολλους στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.