22/9/10

Ο εισηγητής σπούδασε με κονδύλια Άγκυρας;

ΘΕΜΑασυμβίβαστου της ιδιότητας του εισηγητή της Ευρωβουλής για τις εμπορικές σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, τέθηκε χθες ενώπιον της ολομέλειας για τον Βούλγαρο, τουρκικής καταγωγής ευρωβουλευτή των Φιλελευθέρων, Μετίν Καζάκ. Εναντίον του κ. Καζάκ διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι σπούδασε με κονδύλια της Άγκυρας στη Σορβόνη,
κατηγορία που εκτόξευσε ο Βούλγαρος μη εγγεγραμμένος ευρωβουλευτής Ντίμιταρ Στογιανόφ.

Ο κ. Στογιανόφ είπε ότι διαπιστώνει «ασυμβίβαστο», υποστηρίζοντας ότι ο κ. Καζάκ δεν θα έπρεπε να αποκτήσει την ιδιότητα του εισηγητή έκθεσης για τις εμπορικές σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας.

Επιπλέον, ο κ. Στογιανόφ ζήτησε όπως η έκθεση επιστραφεί ως απαράδεκτη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου προκειμένου να οριστεί νέος εισηγητής. Ωστόσο, η θέση του κ. Στογιανόφ απορρίφθηκε από την Ευρωβουλή, καθώς δεν εξασφάλισε την υποστήριξη σαράντα και πλέον ευρωβουλευτών, όπως ορίζει ο κανονισμός του Σώματος.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Θα ηταν ενδιαφέρων να μαθουμε ποσοι απο τους Ελληνες ευρωβουλευτες στηριξαν την προταση του Στογιανωφ.
    Αλλα τι λεω οι περισσοτεροι απο τους "Ελληνες" ευρωβουλευτες ειναι πολυπολιτισμικοι yes man των Τουρκοαμερικανων αφεντικων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες 9:38... όμως βιάζομαι, μου έγραψαν τις εκπομπές 1001 νύχτες του ΑΝΤ1 και GUMUS της TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δεν κρατιέμαι να τις δω, και να ψάξω και για τα παιδικά έπιπλα CELIK που διαφημίζονται στην ΕΡΤ3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.