14/9/10

B'Tselem: Ατιμωρησία για τους ισραηλινούς στρατιώτες που σκοτώνουν παλαιστίνιους

Ο ισραηλινός στρατός απέφυγε τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιήσει έρευνες για τον θάνατο παλαιστινίων αμάχων από ισραηλινά πυρά, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτόν κλίμα ατιμωρησίας, αναφέρεται σε έκθεση της ισραηλινής οργάνωσης για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων B'Tselem.

"Οι στρατιώτες που σκοτώνουν Παλαιστίνιους στα κατεχόμενα εδάφη συνήθως δεν οφείλουν να λογοδοτήσουν, ακόμη και αν οι συνθήκες δημιουργούν σοβαρές υποψίες για εγκληματική ενέργεια...

Αυτή η πολιτική που επιτρέπει στους στρατιώτες και τους αξιωματικούς να ενεργούν κατά παράβασιν του νόμου ενθαρρύνει μια στάση αυθαιρεσίας και δείχνει κατάφωρη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής", αναφέρεται στην έκθεση της ισραηλινής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Σύμφωνα με την έκθεση, από το 2006 μέχρι το 2009, ο στρατός δεν άνοιξε παρά 23 έρευνες επί των 148 περιπτώσεων που καταγράφηκαν από την B'Tselem και κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν 288 παλαιστίνιοι πολίτες. Για 41 από αυτές αποκλείσθηκε εκ προοιμίου η διεξαγωγή έρευνας, ενώ η απόφαση εκκρεμεί για ακόμη 84.

Στην έκθεση επισημαίνεται ότι δεν διατυπώθηκαν κατηγορίες κατά κανενός από τους στρατιώτες που είχαν εμπλακεί σε περιστατικό που ερευνήθηκε. Κατά τη διάρκεια της υπό εξέτασιν περιόδου, οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις σκότωσαν 1.510 Παλαιστίνιους, 617 από τους οποίους δεν είχαν εμπλακεί σε εχθροπραξίες.

Στους αριθμούς αυτούς δεν περιλαμβάνονται τα θύματα της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 1.400 Παλαιστίνιοι τον χειμώνα 2008-2009.

Σύμφωνα με την B'Tselem, αυτή η σχετική ατιμωρησία των ισραηλινών στρατιωτών βασίζεται στο γεγονός ότι το Ισραήλ θεωρεί, από το 2000 και την έναρξη της δεύτερης Ιντιφάντα, ότι βρίσκεται σε "ένοπλη σύρραξη" στα παλαιστινιακά εδάφη, αν και σχετική ηρεμία επικρατεί πολλά χρόνια τώρα στη Δυτική Οχθη.

Εξάλλου, "στις σπάνιες περιπτώσεις που λαμβάνεται η απόφαση για την έναρξη έρευνας, αυτό γίνεται καθυστερημένα, γεγονός που βαρύνει αρνητικά στην αποτελεσματικότητα της έρευνας", σύμφωνα με την έκθεση.

Οταν ερωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με τα συμπεράσματα της έκθεσης, ο ισραηλινός στρατός απάντησε ότι οι περισσότερες από τις υποθέσεις που εγείρονται από την έκθεση της B'Tselem περιλαμβάνονται σε προσφυγή της ΜΚΟ προς το Ανώτατο Δικαστήριο και καλεί την οργάνωση "να περιμένει την απόφαση του Δικαστηρίου".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

40 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μη σιωνιστές Ισραηλινοί που δίνουν τον αγώνα τους και μαθαίνουμε μερικά πράγματα από τα μέσα.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τα γυναικοπαιδα των ισραηλινων θυματα των ανθρωπιστικων ρουκετων των παλαιστινιων ποια οργανωση των ανθρωπινων δικαιωματων θα κανει εκθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΗ ΑΝ ΤΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΠΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπελιά που ρωτάς 10:45 μ.μ. "για τα γυναικοπαιδα των ισραηλινων θυματα των ανθρωπιστικων ρουκετων των παλαιστινιων ποια οργανωση των ανθρωπινων δικαιωματων θα κανει εκθεση?", η απάντηση είναι:
    Ποιός ασχολήθηκε με τα γυναικόπαιδα των ναζιστών Γερμανών που σκοτώθηκαν από ενέργειες των λαών που αντιστάθηκαν τότε;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο ΜΠΡΟΥΝΟ και πάλι ξέχασα να υπογράψω το σχόλιο μου.
    14 Σεπτεμβρίου 2010 10:45 μ.μ.


    Φχαριστώ
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BRUNO πάλι τα ίδια; δηλαδη τι προσπαθείτε να πετυχετε με τα σχολια σας; Να μετεστρεψετε την κοινη γνωμη; Δε σας γουσταρει ο κόσμος εξαιτίας όλων όσων εκανε το εβραϊκο έθνος εναντιων της Ελλάδας, και όλων όσων έκανε και κανει εναντιων πολλων εθνων .
    Να μιλησουμε για την βοηθεια του 100% εβραϊκου κομμουνιστικου κομματος της ΕΣΣΔ, που βοήθησε με 1000000 χρυσα ρουβλια(τρελλά λεφτα),με στρατιωτες και οπλα τον Κεμάλ; Να μιλησουμε για τον ιδιο τον Κεμαλ που ήταν κρυφοεβραιος ντονμες; Να μιλησουμε για τον Κισιγγερ και την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο που ηταν σχεδιασμενη απο αυτον;
    Κάλα για το ότι δεν πληρώνετε φόρους στο Ελληνικό δημόσιο και έχετε στην Ελλάδα τραπεζες, καζινο κατασκευαστικες εταιρειες αλυσίδες καταστημάτων;Ο κατάλογος αποδείξεων ανθελληνισμου σας δεν έχει τέλος! Τουλάχιστον μην προκαλείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15 Σεπτεμβρίου 2010 8:49 π.μ.

    Ο τυφλός αντισημιτισμός δημιουργεί και αστικούς μύθους, όπως αυτό που λέει ότι οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους, λες και δεν είναι Έλληνες πολίτες. Θεωρείται παράνομο και ανθελληνικό να διατηρεί κάποιος στην Ελλάδα κατασκευαστική εταιρεία, αν είναι Ισραηλίτης Έλληνας ή Ισραηλινός; Ποιος νόμος το απαγορεύει; Και εγκαλείς του Ισραηλίτες συμπολίτες σου να μην ... προκαλούν; Καλά, ρε συ, τόσο αποχαυνωμένος είσαι;

    "Η τελευταία μόδα στον αντισημιτισμό του συγκεκριμένου τύπου είναι η φήμη οτι οι Εβραίοι στην Ελλάδα δεν πληρώνουν φόρους. Η φήμη αυτή αναφέρει οτι οι Εβραίοι “…μεταβιβάζουν τα εισοδήματα τους στο ΚΙΣ, το οποίο δεν πληρώνει φόρους – ενώ φορολογούνται μόνο από το ΚΙΣ και όχι από την Εφορία” – παραλλαγή της αναφέρει οτι μιλάει για εβραϊκές εταιρίες και όχι για φυσικά πρόσωπα. Αλλοι ισχυρίζονται οτι εφοριακοί έρχονται από το Ισραήλ για να μαζέψουν απ’ευθείας τους φόρους. Ενώ είναι χρόνια που κυκλοφορεί, αναδύεται ως θέμα όταν ανακινείται το θέμα της φορολόγησης της Εκκλησίας της Ελλάδας ή η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

    Η συγκεκριμένη φήμη δεν αληθεύει και είναι τόσο αυθαίρετη όσο η δήλωση μου οτι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας είναι εξωγήινος που σκότωσε τον πραγματικό ΠτΔ και πήρε την θέση του. Προφανώς δεν γίνεται να διαψευσθεί εκτός και αν προχωρήσει σε δημόσια νεκροψία αλλά ακόμα και τότε κάποιος μπορεί να ισχυριστεί οτι είναι στημένη.

    Οι Εβραίοι όντως πληρώνουν μια συνδρομή στην εκάστοτε Κοινότητα τους, (και όχι στο ΚΙΣ που είναι απλό αντιπροσωπευτικό όργανο των ανεξάρτητων αλλά ενωμένων ελληνικών κοινοτήτων), η οποία είναι υποχρεωτική γιατί οι Κοινότητες είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου – αυτή ονομάζεται πέτσια. Αυτή η συνδρομή δεν έχει καμμία σχέση με τους φόρους που συλλέγει το Δημόσιο και δεν εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα – χρησιμεύει για την κάλυψη της λειτουργίας των Συναγωγών, των Σχολείων, των Γηροκομείων, των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου υπάρχει. Ο προϋπολογισμός κάθε Ισραηλιτικής Κοινότητας και του ΚΙΣ κατατίθενται υποχρεωτικά προς έγκριση κάθε χρόνο στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε ΝΠΔΔ.

    Ουτε δραχμή δημόσιου χρήματος δεν πάει σε αυτές τις δραστηριότητες, ενώ οι δικοί μου φόροι καλύπτουν τις μισθοδοσία των ορθόδοξων ιερέων και μουσουλμάνων μούφτηδων στην Δυτ.Θράκη, την μεταφορά του Αγίου Φωτός με αεροπλάνο από το Ισραήλ, τις επιχορηγήσεις του κράτους σε διάφορα ορθόδοξα εκκλησιαστικά ιδρύματα και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια η Εκκλησία της Ελλάδας έχει κάθε νομικό δικαίωμα ως ΝΠΔΔ να προχωρήσει σε εισαγωγή παρόμοιας συνδρομής για τα μέλη της, αλλά το αποφεύγει γιατί θα πρέπει να εισάγει κατάλογο μελών και εύλογα φοβάται για το μέγεθος του."


    http://abravanel.wordpress.com/2010/08/13/do-jews-pay-taxes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι φανταστικά άνετοι όσοι επικαλούνται την "άμυνα" του Ισραήλ ως άλλοθι για την εν ψυχρώ δολοφονία πολλές φορές ανύποπτων αμάχων πολιτών. Όμως η ασύμμετρη αναλογία των θυμάτων και από τις δύο πλευρές είναι απόλυτα ενδεικτική της κατάστασης.
    Τα νούμερα είναι πράγματι αποκαλυπτικά. 1.510+1.400=2.910 νεκροί Παλαιστίνιοι από το 2006-2009!
    Και να φανταστεί κανείς ότι τα νούμερα αυτά δίνουν οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, που σημαίνει ότι ίσως
    οι νεκροί να είναι περισσότεροι.
    Πόσοι μπορεί να είναι οι νεκροί Ισραηλινοί στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα; 30;50;100;
    Ο Δαβίδ με τον Γολιάθ από την ανάποδη. Όσα έπαθαν από τους Ναζί τα εφαρμόζουν ακέραια στους Παλαιστίνιους. Φαίνεται πως η ιστορία όταν έχει κέφια κάνει black Humor.
    Τείχη, τείχη παντού και φυλάκια εισόδου. Να φύγεις π.χ από την Μάνδρα για να επισκεφθείς ένα συγγενή σου στην Αθήνα και όταν φτάνεις ας πούμε στο Χαϊδάρι όπου είναι η είσοδος της πόλης, να υπάρχει ένα φυλάκιο που σου ζητάει χαρτιά, ένας τύπος αρματωμένος να σε κοιτάζει στραβά έτοιμος να στην ανάψει αν κουνηθείς και επειδή δε του γέμισες το μάτι να σου λέει δεν περνάς, γύρνα πίσω, σήμερα δεν έχει επίσκεψη.
    Άρχίζεις να τον μισείς ή όχι; Πόσο μάλλον όταν σου έχουν οπωσδήποτε δολοφονήσει ένα άτομο από το οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον, ή του έχουν γκρεμίσει το σπίτι.
    Στα λόγια είναι όλα πολύ απλά και εύκολα. Στην πράξη όμως δοκιμάζονται οι αντοχές και οι ανοχές των ανθρώπων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:17 π.μ. -- ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΙΣ;;;;ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΗΣ;;;;

    ΚΑΙ ΝΑΙ "ΦΙΛΕ" ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ "ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ" ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ;;;
    ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΙΣ.
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απέλλη η υποκρισία σου βγάζει μάτι.

    Απέλλη, η Ελλάδα έχει ένα νησί που λέγεται Κύπρος, στο οποίο νησί οι ντόπιοι δεν μπορούνε να πάνε σπίτια τους επειδή τους το απαγορεύει η Τουρκία.

    Εγώ δεν σε είδα να γράφεις εδώ μέσα πουθενά για την Κύπρο και την κατάσταση της Κύπρου με τους Τούρκους, για τους Παλαιστίνιους όμως κόβεσαι.

    Να γιατί έχουμε καταντήσει έτσι όπως έχουμε καταντήσει σαν κράτος, γιατί υπάρχουν ορισμένοι Ελληνες οι οποίοι κοιτάνε το νιτερέσσο του κάθε καραγκιόζη και το βάζουνε πάνω απο το νιτερέσσο της ράτσας και της Πατρίδας τους.

    Στα παλιά μου τα παπούτσια λοιπόν η Παλαιστίνη και το δράμα του κάθε Αγαρηνού Μεμέτη, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει τους Σαουδάραβες και τους Πέρσες καβάτζα να τον υπερασπιστούνε. Το δράμα των Ελλήνων της Κύπρου και της Β Ηπείρου ποιός θα το κοιτάξει;

    -------------->Με τους Εβραίους εμείς οι Ελληνες έχουμε ένα μεγάλο κοινό: Δεν μας χωνεύει καμμιά άλλη ράτσα πάνω σ αυτή τη γή, και κοιτάνε όλοι πώς θα μας βγάλουνε τα μάτια, μέχρι και τα αδέρφια μας εξ αίματος οι Ιταλοί.

    Αμα λοιπόν δεν κοιτάξουμε εμείς οι ίδιοι το νιτερέσσο του λαού και του έθνους μας ποιός θα το κοιτάξει;

    Η ερώτηση αυτή είναι φυσικά ρητορική, καθώς ο Απέλλης ενδιαφέρεται μάλλον για τις βόμβες που θα μπαίνουν και θα σκάνε στην Αθήνα, όπως μας είχε ενημερώσει σε παλαιότερη ανάρτηση του.

    Τι έγινε τελικά με κείνες τις βόμβες ρε συ Απέλλη, μπάς και φοβηθήκανε οι αδελφοί της Αλ Καίντα που θα τις βάζανε; Της Αλ Κάιντα δεν θα τανε αυτοί που θα βάζανε τις βόμβες ή μήπως της Χαμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Achaean,

    Βρε, καλώς το το παιδίιιιι!

    Πριν από όλα μια μικρή διόρθωση "Έλληνα" μου "Αχαιέ". Τουλάχιστον, οι έχοντες έστω απολυτήριο Λυκείου Έλληνες γνωρίζουν, ότι το όνομα είναι Απελλής, όχι Απέλλης. θα έλεγες τον Θεμιστοκλή θεμιστόκλη ή τον Ανδροκλή Ανδρόκλη;
    Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, αφού είναι σίγουρο πως ούτε τον Απελλή γνωρίζεις, πόσο μάλλον τον Ανδροκλή. Ας μην ζητώ πολλά όμως. Είπαμε ή ποντίκια θα έχει κανείς ή μυαλό και τα δύο μαζί δύσκολα γίνονται.
    Θέλεις λοιπόν να μου κάνεις μαθήματα περί Κύπρου. Γιατί όμως το κάνεις σε μια ανάρτηση που έχει ως θέμα της τις δολοφονίες του Ισραήλ και με εγκαλείς υποκριτικά ως υποκριτή επειδή δεν αναφέρομαι στην Κύπρο; Σε πείραξαν αυτά που έγραψα ε;
    Ξυδάκι Achaean και μαλακτικό για τα ποντικάκια σου που στρεσαρίστηκαν. Για την Κύπρο και αν έχω γράψει, τι έχω γράψει και πως έχω γράψει, να ρωτήσεις το άλλο σούργελο της παρέας σας που άρχιζε να με βρίζει, όταν έκανα το μέγα "λάθος" να συνδέσω την τραγωδία της Κύπρου και με την "φιλελληνική" στάση του Ισραήλ!

    Αφού θέλεις να μιλήσουμε για Κύπρο εδώ-και ας είμαστε εκτός θέματος-ας τα πούμε όλα, όμως δε θα σε συμφέρει.
    Τώρα τα περί βομβών που σκοπίμως παραποίησες, απαξιώ να σου απαντήσω, το κράξιμο που σου ρίξανε οι υπόλοιποι αναγνώστες-ρουφιάνε μου-με έχει καλύψει πλήρως. Όμως όπως φαίνεται μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Όσο θα παχαίνουν τα ποντίκια σου τόσο θα αδυνατίζει το μυαλό σου.
    Ξέρεις Achaean, έχω μια συνήθεια. Πάντα κοιτάζω όταν λέγεται κάτι και ποιος είναι αυτός που το λέει. Αν είναι άνθρωπος εγνωσμένα σοβαρός τον λαμβάνω και σοβαρά υπόψιν. Εσύ αγαπητέ μου έχεις απωλέσει προ πολλού τη σοβαρότητα σου και σε έχω κατατάξει στο επίπεδο των άλλων δύο τσολίων. Αυτό σημαίνει ότι έχω για τελευταία φορά τη δυσάρεστη ευκαιρία να συνομιλώ μαζί σου.

    ΥΓ: Γιατί κάποιος σε αποκάλεσε Αχαιίτσα, ξέρει κάτι; Έχω ακούσει πως είναι μόδα ότι πολλοί γκέι βαράνε στα γυμναστήρια τις τρίγωνες κορμάρες τους για να ελκύουν πρόθυμους "Απόλλωνες".
    Όσο για το Αχαιός άστο καλύτερα γιατί το ξεφτίλησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια διευκρίνηση και μόνο γιατί πραγματικά έχω κουραστεί να επανέρχομαι στις ίδιες και τις ίδιες παρλαπίπες αλλά και γιατί εκτιμώ ως εξαιρετικά πολύτιμο τον προσωπικό μου χρόνο!
    Εσύ Ανώνυμε της 15 Σεπτεμβρίου 2010 8:49 π.μ. δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ήρα από στάχυ (ήτοι, το ποιος κάνει πραγματικά ένα σχόλιο και ΜΟΝΟ από το ύφος του) θα καταλάβεις, όπως λες, τις αποδείξεις του ανθελληνισμού "μας"? Έλεος! Συνεχίστε να αραδιάζετε τις ανοησίες σας (όλο και κάποιος ανεγκέφαλος θα σας πιστέψει!) και να εμμένετε στις ξεκάθαρες γελοιότητες ανθρώπων που δεν ξέρουν να διακρίνουν τι σημαίνει φόρος και τι εισφορά μέλους, τι σημαίνει ΚΙΣ και τι Ισραηλίτικη Κοινότητα, που ανάθεμα κι αν έχουν διαβάσει Ιστορία (επί Βενιζέλου, για παράδειγμα) ή το περιώνυμο ΠΔ 182/78!
    Όσο τον γνωστό-"άγνωστο" ο οποίος οικειοποιήθηκε το nick μου με προφανή στόχο να σκορπά τη σύγχιση, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, και επειδή δεν κανείς έως σήμερα δεν τον έχει βάλει στη θέση του, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ
    (να πω ο αυθεντικός? Πιάνουν αυτά στους Ταλιμπάν του ιστολογίου?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είμαι η Galia και υπέγραψα κατα λάθος σαν ΜΠΡΟΥΝΟ
    15 Σεπτεμβρίου 2010 2:19 μ.μ.



    Ζητώ συγνώμην και πάλι
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 15Σεπτεμβρίου20108:49π.μ.15 14 Σεπτεμβρίου 2010 8:51 μ.μ 15 Σεπτεμβρίου 2010 11:17π.μ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 11:25μ.μ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΩΤΑΝ - ΓΟΥΖΕΛΗΣ - ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ { οπως το λετε εσεις εμεις το λεμε ομηλια} ΤΟΝ ΧΑΣΗ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ - ΕΒΡΑΙΟΦΡΑΜΑΣΩΝΟΙ- {εγραψε ΦΡΑ εννοωντας του φραγκους γιατι δεν ειχε τουρκους εδω } ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ - ΓΙΟΥΣΟΥΦΩΓΕΝΙΤΣΑΡΟΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΥΒΕΙΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου ΜΠΡΟΥΝΟ , εδω Ταλιμπάν)), και δε μου λες, και τα κέρδη της τραπεζας Πειραιως, και τα κέρδη απο τα καζίνα λογίζονται ως εισφορές μελών στις τοπικές εβραϊκές κοινοτητες για να λειτουργούν οι συναγωγές;; )) Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;)))
    Και επειδή με κατηγορήσατε εσυ και η Galia, ως αρνητη του ολοκαυτώματος φασιστα κτλ τη γνωστη κασσετα δηλαδη που αρχίζει να παίζει μόλις καποιος ξεστομήσει τη λέξη Εβραίος, εχω να σας πω το εξής. Αλλο πράμα αντισιωνισμός και και αλλο πράμα αντιεβραϊσμός.( Εκτός και αν ολοι οι Εβραίοι είστε Σιωνιστές). Διοτι το να υπερασπίζεσαι μια απάνθρωπη φασιστική ιδεολογία όπως ο Σιωνισμός σε κάνει αμέσως φασίστα.
    Τώρα επειδή με είπες και αποχαυνωμενο )) σου λέω το εξής: οποιος κόβει τμημα των γεννητικών του οργάνων για να το προσφερει στο θεο του αυτός είναι αποχαυνωμένος.

    ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Galiotaliban
    15 Σεπτεμβρίου 2010 2:19 μ.μ.
    Να δώσεις τα χαιρετίσματα μας στον ραβινοταλιμπάν Γιόσεφ Οβαδία.
    Αν τον δείς φυσικά στο διάβα σου.



    ....Ο 90χρονος ραββίνος Οβαδία Γιοσέφ θεωρείται βαθύς μελετητής του Ταλμούδ και απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού στο Ισραήλ τόσο από τους Σεφαρδίτες, όσο και από τους Ασκεναζίμ. Είναι δε ο ηγέτης του κόμματος Shas, το οποίο συμμετέχει στην σημερινή κυβέρνηση του Ισραήλ.
    Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών «αναγκάσθηκε» μέσω του εκπροσώπου του να πει ότι οι δηλώσεις του ραβίνου Rabbi Ovadia Yosef περί «αφανισμού όλων των Παλαιστινίων»… τραυματίζουν τη διαδικασία ειρήνευσης στην περιοχή(!) και είναι «βαθύτατα προσβλητικές».
    O Ovadia ο οποίος ηγείται του θρησκευτικού κόμματος Shas, το οποίο μετέχει και στην κυβέρνηση συνασπισμού tου Benjamin Netanyahu έχει δηλώσει πως εύχεται τον αφανισμό τόσο του προέδρου της παλαιστινιακής αρχής Mahmud Abbas όσο και όλων των Παλαιστινίων. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε επίσης πως οι απόψεις του Ovadia δεν αντικατοπτρίζουν τις θέσεις του ισραηλινού Πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην Washington αυτή την εβδομάδα για απευθείας συνομιλίες με τον παλαιστίνιο ηγέτη Mahmud Abbas. Ο ίδιος ο νεο-Τάλιμπαν Νετανιάχου δεν έκανε την παραμικρή δήλωση για το θέμα.

    «Ιησούς του Ναυή:
    Κεφάλαιον έξι παράγραφος 20–21: Και ο λαός ηλάλαξεν, όταν ήχησαν τα κέρατα. Ευθύς ως ήκουσεν ο λαός τον ήχον των κεράτων, εξέβαλεν αλλαλαγμόν μέγαν και κατέπεσε το τοίχος, ώστε ο λαός ανήλθε εις την πόλιν, έκαστος κατ’ ευθείαν έμπροσθέν του, και εκυρίευσαν την πόλιν. Κατέσφαξαν όλους τους ευρισκομένους εις την πόλιν, άνδρας και γυναίκας, γέροντας και νέους, ως επίσης τους βους, τα πρόβατα και τους όνους, διαπεράσαντες τα πάντα δια του ξίφους».

    Αυτοί είναι οι εβραίοι.



    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τόσο είναι το μίσος τους κατά των χριστιανών ώστε έχουν καταργήσει στα μαθηματικά που γράφουν στο Ισραήλ το σύμβολο (+) επειδή μοιάζει με τον σταυρό και το έχουν αντικαταστήσει με ανάποδο Τ.
    Τι να περιμένει κανείς από τέτοιους δογματικούς;

    Όσοι δε 'Ελληνες είναι οπαδοί του Χριστού, πρέπει να είναι και εναντίον όλων αυτών που αυτός ήλθε να ανατρέψει και δεν είναι υποχρεωμένοι να θεωρούν ως προπάτορές τους αυτούς τους προαγωγούς των ιδίων τους των συζύγων ή τους αιμομίκτες όπως ο Αβραάμ και οι λοιποί, των οποίων τα ...κατορθώματα είναι γνωστά μέσα από τα εβραικά βιβλία !!!

    Οι δικοί μας Προπάτορες είναι Έλληνες που έζησαν και μεγαλούργησαν στον Ελλαδικό χώρο !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλτατε Ψευδο-Bruno

    Κανένας Ραβίνος δεν ευχήθηκε να πεθάνουν "όλοι οι Παλαιστίνιοι", όπως λανθασμένα ισχυρίζεσαι.

    Αντιγράφω από τον Ινφογνώμονα:
    «Ο Αμπού Μάζεν (Μαχμούντ Αμπάς), και όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι θα πρέπει να εξαφανιστούν από τη γη. Ο Κύριος θα πρέπει να τους χτυπήσει τους Παλαιστινίους-που μισούν το Ισραήλ-με πανούκλα», είπε ο 89χρονος Ραβίνος στο εβδομαδιαίο μήνυμά του προς τους πιστούς.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_3659.html#ixzz0zcj1TOqV

    Και μετά από αυτό είχαν υπάρξει οι γνωστές καταδικαστικές δηλώσεις. Μετά βέβαια, ακολούθησε το τρομοκρατικό χτυπημα στη Σαμάρεια, με τη δολοφονία τεσσάρων Ισραηλινών Εβραίων, ή μάλλον πέντε ψυχών. Ακολούθησε η από θαύμα διάσωση του ζευγαριού που δέχθηκε τα πυρά των τρομοκρατών, των οποίων η εμπλοκή του όπλου,
    τους επέτρεψε να καλυφθούν και να γλιτώσουν τις ζωές τους. Ακολούθησε η πέτρα που τραυμάτισε το κοριτσάκι. Ακολούθησαν τα πυραυλάκια που εκτοξεύτηκαν εναντίον Ισραηλινών πολιτών, από τη Γάζα για μέρες.

    Αλλά εσύ σα γρατζουνισμένος δίσκος κόλλησες στις δηλώσεις... Τέτοια επιλεκτική ευαισθησία...
    -------------------------------

    Όσο για την ταυτότητα της ΜΚΟ B'Tselem, παραθέτω από τη δική τους ιστοσελίδα τις πηγές χρηματοδότησής τους. Και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν:
    http://www.btselem.org/english/About_BTselem/Donors.asp

    Και σχετικά με τον στόχο της ΜΚΟ, παραθέτω επιλεκτική ειδησεογραφία:
    B'tselem Report Timed to Sabotage Netanyahu-Obama Meeting
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/138428

    Israeli Leftist Groups May be Violating US Law
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137097
    -------------------------------

    Όσο για τις θρησκευτικού περιεχομένου παραπομπές, νομίζω ότι είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που μας τιμά με την παρουσία του και τον σχολιασμό του ο αξιοσέβαστος Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής.

    Galia (ευχαριστώ τους κλώνους μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Ηταν στραβο το κλιμα, το'φαγε και ο γαϊδαρος".
    Το ιστολογιο ειχε καταντησει portal προωθησης των επισημων θεσεων της εξωτερικης πολιτικης του Ισραηλ(παντα στα πλαισια του δημοκρατικου διαλογου βεβαιως-βεβαιως), τωρα μας προεκυψε και portal προωθησης και διασπορας της Ιουδαϊκης θρησκειας.
    Και ξαναρωτω(περνοντας ολη την αμαρτια επανω μου),μηπως σε ανυποπτο χρονο εγινε καποιο compromis το οποιο εμεις οι υπολοιποι αγνοουμε;Εκει...κατα Ναϊρομπι μερια;
    Μπορει να θεωρηθει πολυ βαρια αυτη η παρατηρηση-ερωτηση, αλλα ολες οι ενδειξεις οδηγουν προς αυτην την κατευθυνση.Υστερα ειναι και το αλλο.Δεν ξερουμε σε τι σημειο μπορει να φτασει ενας ανθρωπος, οταν ερθει προσωπο με προσωπο με το θανατο.Σε μια τετοια περιπτωση, ακομα και τα σιδερα λυγιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ταλιμπάν κάτι τελευταίο και μόνο: 1) Αφού συνεχίζεις να επιμένεις στις ξεκάθαρες ανοησίες σου, δες κανένα ισολογισμό της Τράπεζας Πειραιώς (http://www.piraeusbank.gr/Documents/internet/Enimerosi_Ependiton/Etisies_Ekthesis/PIRAEUSPART03.pdf) και κάποιου Καζίνο (του Porto Carras για παράδειγμα http://www.techol.gr/files/oikonomika_stoixeia/2007/thugatrikes/casino_notes_FY_2007_GR.pdf) να δεις ΠΟΥ πληρώνουν και ΠΟΣΟ πληρώνουν φόρους αυτές οι εταιρείες πριν ξανα-ανοίξεις το κουτάκι σου, ή τέλος πάντων, πήγαινε βρε αδερφέ και σε κανένα λογιστή ή εφοριακό ελεγκτή να σου μιλήσει μπας και συνέλθεις λίγο (δε θα σου μιλήσω σήμερα για άλλες επαγγελματικές ειδικότητες που σου χρειάζονται!).
    2) Επειδή μιλάς τέλος με τέτοιο θράσος για την περιτομή, που σε κάνει να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα, θα πρέπει να σου θυμίσει κάποιος ότι ο και ο Ιησούς ήταν περιτμημένος και κανείς δεν έχει θέσει θέμα αποχαύνωσης γι' αυτόν, για να μη μιλήσουμε για τους εκπροσώπους του Ορθόδοξου χριστιανικού δόγματος! Η ίδια η θρησκεία σου (αν δεν είσαι και ως προς το θρήσκευμα γνήσιος Ταλιμπάν) θεωρεί αποδεκτή την περιτομή σύμφωνα με τον Παλαιό Νόμο (Μωυσή) και μάλιστα επιτάσσει: «ἐν ᾧ καὶ περιτμήθητε περιτομῇ ἀχειροποιήτῳ ἐν τῇ ἀπεκδύσει τοῦ σώματος τῶν ἁμαρτιῶν τῆς σαρκός, ἐν τῇ περιτομῇ τοῦ Χριστοῦ, συνταφέντες αὐτῷ ἐν τῷ βαπτίσματι, ἐν ᾧ καὶ συνηγέρθητε διὰ τῆς πίστεως τῆς ἐνεργείας τοῦ Θεοῦ τοῦ ἐγείραντος αὐτὸν ἐκ τῶν νεκρῶν» (Aπ. Παύλος, Προς Κολοσσαείς, κεφ. 2, 11-12), όπερ σημαίνει ότι τον καιρό του Ιησού τη θεωρούσε σημαντική για την απέκδυση των αμαρτιών της σαρκός! Και πάλι έλεος ρε Ταλιμπάν!

    ΜΠΡΟΥΝΟ (ο πραγματικός, για να μην ξεχνιόμαστε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βαρβαροι ειναι οσοι κοβουν τις πο@τ@ες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΡΒΑΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άκου αγαπητέ Ταλιμπάν η πρακτική της περιτομής - ανδρικής ή γυναικείας - με βρίσκει προσωπικά κάθετα αντίθετο! Δε θεωρώ όμως ότι αυτό σε κάνει "αποχαυνωμένο" απαραίτητα (κάτι που ΕΣΥ υποστήριξες αρχικά αλλά μετά το γύρισες στους "βάρβαρους"!). Ωστόσο, αυτό το εβραϊκό έθιμο - ένα από τα δεκατρία διαφορετικά έθιμα παγκοσμίως σχετικά με την αποκοπή μέρους των ανδρικών σεξουαλικών οργάνων - έχει εδώ καιρό αμφισβητηθεί ΕΝΤΟΝΑ από πολλούς Ισραηλινούς (υπάρχει και σχετική οργάνωση http://www.britmila.org.il/) αλλά και από ραββίνους. Ιστορικά, έχει κληρονομηθεί ως έθιμο - παρά τη θρησκευτική δικαιολόγηση - από την αρχαία Αίγυπτο που εφαρμοζόταν κατά κόρον. Όμως, εσύ που τα μάτια σου κοιτάνε προς μια μόνο κατεύθυνση, ΑΓΝΟΕΙΣ προφανώς ότι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό περιτομών εφαρμόζεται από το μουσουλμανικό κόσμο http://whqlibdoc.who.int/publications/2007/9789241596169_eng.pdf! Ή μήπως δεν ΑΓΝΟΕΙΣ επίσης ότι σήμερα σε πολλές μουσουλμανικές χώρες (μεταξύ των οποίων και οι Κούρδοι) εφαρμόζουν το βάρβαρο έθιμο της αποκοπής τμήματος των γυναικείων οργάνων στις πιο απίστευτες συνθήκες υγιεινής που καταλήγουν μέχρι και στο θάνατο? Στη βιαστική σου (ρατσιστική) κατηγοριοποίηση των Εβραίων ως βάρβαρων (!!!) προφανώς σου ξεφεύγουν όμως καποιες μικρές λεπτομέρειες... Και τι περίεργο, αν και υιοθετείς το χαρακτηρισμό σου ως Ταλιμπάν να μην γνωρίζεις τις πραγματικά βάρβαρες πρακτικές ακρωτηριασμών κάθε είδους αυτών των ισλαμοφασιστών αλλά και των ομοίων τους στη Γάζα που υποστηρίζουν τους γενετήσιους ακρωτηριασμούς στις γυναίκες http://www.islam-watch.org/AdrianMorgan/Women-Under-Islam4.htm ?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμπληρώνω με σημερινή είδηση το χθεσινό σχόλιό μου.
    Ορίστε τί ακριβώς εκτόξευσαν την Τετάρτη οι τρομοκράτες εναντίον Ισραηλινών αγροτών:
    Βόμβες φωσφόρου. Και δεν ήταν η πρώτη φορά!

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3954896,00.html

    Πέρσι απαντούσα στον αντι-Ισραηλινό λίβελο περί βομβών φωσφόρου:

    "Όσο για τις βόμβες φωσφόρου, σε βγάζει ψεύτη, ο Ερυθρός Σταυρός που διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει παράνομη χρήση τους. Αντιθέτως, η Χαμάς έχει εκτοξεύσει βόμβα φωσφόρου πάνω σε πολίτες του Ισραήλ."
    17 Δεκεμβρίου 2009
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/blog-post_16.html

    και
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_6399.html

    Αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια των αναρτήσεων αλλά και σε άλλες αναρτήσεις όπως
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/mossad.html
    θα δείτε ότι κάποιοι εξακολουθούσαν να με κατηγορούν.

    Ακόμα και τον Ιούνιο, ο τζιμης εκτόξευε τον ίδιο λίβελο, περί Ισραηλινών που καίνε στα νοσοκομεία, τα παιδάκια των αράβων με βόμβες φωσφόρου

    Και
    τώρα που υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που σας έγραφα πέρσι,
    ότι, δηλαδή, οι τρομοκράτες δολοφόνοι είναι αυτοί που ρίχνουν βόμβες φωσφόρου εναντίον αμάχων και όχι το Ισραήλ

    Τώρα
    θα πείτε μια "συγγνώμη" για τα ψέματά σας;
    Θα επανορθώσετε για το αντι-Ισραηλινό μίσος που διασπείρατε;
    Ή απλά θα σιωπήσετε, αποδεικνύοντας ότι δεν είστε απλά ψεύτες, αλλά συνειδητοί ψεύτες;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Galia

    Εισαι "ξανθια" ή "μελαχρινη";


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ξεκουμπιστητε απο την ξενη γη, αποζημιωστε στο επακρον ολους αυτους που τους εχετε δημιουργησει συμφορες, ενσωματωθητε στον Ανθρωπο, και μετα σου εγγυωμαι οτι δεν θα σας "πεταη" κανεις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΤΟ’ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    "Ηταν στραβο το κλιμα, το'φαγε και ο γαϊδαρος".
    Το ιστολογιο ειχε καταντησει portal προωθησης των επισημων θεσεων της εξωτερικης πολιτικης του Ισραηλ(παντα στα πλαισια του δημοκρατικου διαλογου βεβαιως-βεβαιως), τωρα μας προεκυψε και portal προωθησης και διασπορας της Ιουδαϊκης θρησκειας.
    Και ξαναρωτω(περνοντας ολη την αμαρτια επανω μου),μηπως σε ανυποπτο χρονο εγινε καποιο compromis το οποιο εμεις οι υπολοιποι αγνοουμε;Εκει...κατα Ναϊρομπι μερια;
    Μπορει να θεωρηθει πολυ βαρια αυτη η παρατηρηση-ερωτηση, αλλα ολες οι ενδειξεις οδηγουν προς αυτην την κατευθυνση.Υστερα ειναι και το αλλο.Δεν ξερουμε σε τι σημειο μπορει να φτασει ενας ανθρωπος, οταν ερθει προσωπο με προσωπο με το θανατο.Σε μια τετοια περιπτωση, ακομα και τα σιδερα λυγιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Παλαιστίνιοι που είναι λαός υπό βάρβαρη φασιστική/σιωνιστική κατοχή ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και πετάνε εναντίον των σφαγέων τους ό,τι βρουν μπροστά τους !!!
    Τότε, να μην είχαμε σκοτώσει γερμανούς/ναζί κι εμείς, μή και μας πούνε ...τρομοκράτες !!!
    Ούτε οι Σύμμαχοι να είχαν απαντήσει με πυρά εναντίον γερμανικών, ιταλικών κλπ πόλεων, για να μη χαρακτηριστούν εγκληματίες !!!
    Δηλαδή, να σκοτώνει και να μη τιμωρείται, μόνο το Ισραήλ μπορεί να το κάνει;;;
    Ίσως -ΚΑΙ αυτό- να τους το είπε ...ο Γιαχβέ να το κάνουνε...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Galia με αυτά που γράφεις χαλάς το «ανθρωπιστικό» προφίλ όλων αυτών των «δημοκρατών» που δήθεν κόπτονται για την Παλαιστίνη και την «ειρήνη»! Τους κάνεις να ψελλίζουν σεξιστικές και ρατσιστικές Οmadeon-ανοησίες για τις ξανθιές και τις μελαχροινές ή τις απίθανες παρλαπίπες ενός τζίμη που συσχετίζει τους Ισραηλινούς με τους Ναζί. Ποντάρουν στην πιθανή άγνοια των αναγνωστών για ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!
    Ας δούμε σε πρώτη φάση τι είχε δηλώσει ευθαρσώς ο μεγάλος Μουφτής Haj Amin al-Hussaini http://www.danielpipes.org/612/the-grand-mufti-haj-amin-al-hussaini-founder-of, τον οποίο διεκδικούσε ο Αραφάτ ως θείο αλλά σίγουρα μοιράστηκαν την ίδια μοίρα και ήταν ο μέντοράς του ως το τέλος της ζωής του πρώτου, προς τον Χίτλερ τον καιρό που συνεργαζόταν μαζί του για την "τελική λύση" του εβραϊκού ζητήματος και είχε συγκροτήσει τα ισλαμικά SS του στη Βοσνία για να πολεμήσουν στο πλάι των ναζιστών: "Αυτή η μεραρχία Βόσνιων μουσουλμάνων, που συγκροτήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Γερμανίας, αποτελεί παράδειγμα για τους μουσουλμάνους όλων των χωρών. Δεν υπάρχει γι' αυτούς καμία άλλη δυνατότητα απελευθέρωσης από την καταπίεση του ιμπεριαλισμού (sic!), εκτός από τον σκληρό αγώνα για την προστασία των τόπων τους και της πίστης τους. Υπάρχουν πολλά κοινά συμφέροντα ανάμεσα στον ισλαμικό κόσμο και τη Μεγάλη Γερμανία και αυτό καθιστά τη συνεργασία μας ένα γεγονός φυσιολογικό... Υπάρχουν πολλά αξιοσημείωτα κοινά μεταξύ των αρχών του Ισλάμ και αυτών του εθνικοσοσιαλισμού, όπως οι απόψεις για τον αγώνα, τη συντροφικότητα, την ιδέα της διοίκησης και της τάξης (sic!). Όλα τα παραπάνω φέρνουν τις ιδεολογίες μας κοντά και βοηθούν στη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που βλέπω σε αυτή τη μεραρχία τη σαφή έκφραση αμφοτέρων των ιδεολογιών."

    Είναι αλήθεια ότι από το πολιτικό περίγραμμα του φατουά του Μεγάλου Μουφτή το 1941 που κήρυξε το τζιχάντ των μουσουλμάνων στο πλευρό του ναζιστικού Άξονα, πανομοιότυπο με το τζιχάντ που κήρυξε ο Οθωμανός χαλίφης το 1914 που συμπαράταξε το τουρκοαραβικό στράτευμά του με τις δυνάμεις του Κάιζερ, για ακόμη μια φορά το ξαναβρίσκουμε σήμερα στο καταστατικό της Χαμάς!

    Ο δε Sami al-Joundi, ένας εκ των ιδρυτών του κόμματος Μπάαθ στη Συρία είχε πει ανερυθρίαστα: "Είμαστε ναζιστές, οπαδοί του ναζισμού. Διαβάζαμε τα κείμενά του και τις πηγές του δόγματός του... Είμαστε οι πρώτοι που σκεφτήκαμε να μεταφράσουμε το Mein Kampf. Όποιος έζησε τα χρόνια εκείνα στη Δαμασκό θα συναισθανόταν τη δεκτικότητα του αραβικού λαού προς το ναζισμό, γιατί ο ναζισμός ήταν η δύναμη που μπορούσε να εκληφθεί ως πρότυπο".
    Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι ο μεγάλος ηγέτης του παναραβισμού ο δικτάτορας Νάσερ, που πολλοί Άραβες πίνουνε νερό στο όνομά του, ήταν ένας ακραιφνής φιλοναζιστής που συμμετείχε στη στήριξη του Άξονα? Και δεν ήταν ο μόνος...

    Για όσους ενδιαφέρονται για ένα καλό κι εμπεριστατωμένο άρθρο για τη διαχρονική σχέση http://www.danielpipes.org/comments/163591 των Αράβων με τους Ναζί μπορούν να το διαβάσουν εδώ: http://www.sullivan-county.com/id4/green_nazis.html. Ίδιες ιδέες, ίδια καθεστώτα, ίδια ρητορική, ίδια αδίστακτη πολεμική, ίδια συμπεριφορά και χειρονομίες και φυσικά ο ίδιος αντισημιτισμός http://christianactionforisrael.org/antiholo/arabnazi.html ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ ΜΠΡΟΥΝΟ,

    ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση και τα στοιχεία που παραθέτεις.

    Νομίζω ότι με το τελευταίο σχόλιο του τζίμη, έγινε κατανοητό ότι ΟΛΑ επιτρέπονται στους άραβες, αρκεί να σκοτώνουν αποτελεσματικά Ισραηλινούς.

    Μας είπε ο μέγας ανθρωπιστής τζιμης:
    "Οι Παλαιστίνιοι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και πετάνε εναντίον των σφαγέων τους" βόμβες φωσφόρου.

    Και τώρα τα παλιά σχόλιά του στα οποία ξερνούσε το Μίσος του, φωτίζονται διαφορετικά:

    "Από το ίδιο αμερικάνικο σούπερ-μάρκετ ψωνίζουν βόμβες φωσφόρου η Τουρκία και Η ΧΑΜΑΣ, ή από διαφορετικό;
    τζιμης"
    12 Ιουλίου 2010 1:53 π.μ.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_2871.html

    Δεν ξέρω από που ψωνίζουν, τζιμη, αλλά σίγουρα ψωνίζουν μαζί.
    Εδώ η τουρκική έκδοση της ένοπλης πτέρυγας των χαμασιωτών φίλων σου
    που βροντοφωνάζουν ότι "χρειάζονται την υποστήριξη της Τουρκίας".

    Τρέχα, τζιμη, τρέχα να βοηθήσεις τα αδελφά τζιχάντια.
    Türkiye’nin desteğine ihtiyacımız var
    http://www.qassam.ps/tur/news-2405-Trkiye8217nin_desteine_ihtiyacmz_var.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλαδή, εάν οι Έλληνες αντάρτες έβρισκαν βόμβες φωσφόρου ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούσαν οι ναζί και τους τις έριχναν, θα ήσαν τρομοκράτες που σκοτώνουν αθώους ναζιστές;;;
    Δεν φτάνει που έχετε πάρει την γη τους και τους σκοτώνετε καθημερινά χρησιμοποιώντας κάθε απαγορευμένο όπλο, τώρα μας λέτε -οι νεοναζί/σιωνιστές- ότι τα απαγορευμένα όπλα τα έχουν αυτοί και τα χρησιμοποιούν εναντίον σας !!!
    Πάτε να κάνετε το μαύρο άσπρο, αλλά δεν σας βγαίνουν τα μαγικά αφού ΟΛΗ η Ανθρωπότητα σας έχει πάρει χαμπάρι τι εγκληματίες είσαστε.
    Ακόμα και ο ΟΗΕ, εκτός από την απόφαση του 1975 ότι οι σιωνιστές είσαστε ρατσιστές/φασίστες, σας έχει καταδικάσει άπειρες φορές με τις ψήφους και άλλων κρατών πέραν των μουσουλμανικών ή αραβικών.
    Όλη η Ευρώπη, η Ασία και η Ν. Αμερική σας έχει καταδικάσει !

    Αλλά και μέσα στο ίδιο το Ισραήλ, ευτυχώς υπάρχουν και μη εγκληματίες εβραίοι που εναντιώνονται με σθένος στα εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.
    Οι ισραηλινές φυλακές είναι γεμάτες από αντιρρησίες συνείδησης που δεν παίρνουν μέρος και καταγγέλουν τις δολοφονίες !!!

    τζιμης

    (...να δω τώρα που ο Φριζής έσπασε τα μούτρα του, ποιόν άλλον θα φωνάξετε να σας σώσει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Παρλαπιπας τζιμης και καποιες συνηθισμενες εμμονες - συνεχεια ...

    >>.. Ακόμα και ο ΟΗΕ, εκτός από την απόφαση του 1975 ότι οι σιωνιστές είσαστε ρατσιστές/φασίστες, σας έχει καταδικάσει άπειρες φορές με τις ψήφους και άλλων κρατών πέραν των μουσουλμανικών ή αραβικών..<<

    Ακομα ψαχνεσαι, σωστα;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Δημόκριτος" και φιλοσιωνισμός/φασισμός, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ !!!
    Να το κάνεις "Χαχαμίκος"...
    Θα σου πηγαίνει γάντι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Παρλαπιπας, το "γαντι" και το "Χαχαμικον"
    καποιου ανωνυμου ...

    >>"Δημόκριτος" και φιλοσιωνισμός/φασισμός, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ !!!
    Να το κάνεις "Χαχαμίκος"...
    Θα σου πηγαίνει γάντι !!!
    τζιμης
    19 Σεπτεμβρίου 2010 1:47 μ.μ.<<

    Συνεχιζε να ξεφτιλιζεσαι, τζιμακο!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εύγε Δημόκριτε,

    που αποκαλύπτεις τί πραγματικά είναι! Άκου "χαχαμίκος"; Από τον παπού του τον δοσίλογο, τον γερμανοτσολιά το άκουσε;

    ενώ κατά τ'άλλα οι ΣΥΚΟ-φάντες ισχυρίζονται κατά τ'άλλα τους ενοχλεί μόνο το κράτος του Ισραήλ...

    Συνέχισε Δημόκριτε, όσο τους εξοργίζεις, τόσο γίνονται όλο και εκτίθενται οι πληρωμένοι τουρκόψυχοι...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Χαχαμίκος είναι φιγούρα του Θεάτρου Σκιών ρε καραγκιόζηδες !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. //"Όσο για τις βόμβες φωσφόρου, σε βγάζει ψεύτη, ο Ερυθρός Σταυρός που διαβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει παράνομη χρήση τους.
    Galia 16 Σεπτεμβρίου 2010 1:43 μ.μ.//
    -------------------
    Καμιά άλλη μπούρδα έχεις να μας πεις;
    Δηλαδή υπάρχει και ...νόμιμη χρήση βόμβας φωσφόρου;;;
    Έχεις αρχίσει και ρετάρεις κοπελιά μετά και από την αποτυχημένη παράσταση Φριζή εδώ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σας τα λεω απο χρονια αλλα δεν μ' ακουτε!!

    -----

    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκοτνους, Παλαιστινη


    ΥΓ
    Μην μου στεναχωρειτε το σαγιαν Galia και την επινοηση της φαντασιας του, το "Δημοβλητο" ή και αποβλητο. Αντε μπορει και ραβινος μαρδοχαιος φριζης.
    Εκεινο το Chriiiisto τι εγινε; Τον "αποστρατευσατε" τοσο νωρις;
    Κριμα και ναααααα το δακρυ οι μεσοκοπες καλογριο-αγγλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φιλη Galia,

    οι δειλοι και ηλιθιοι ομοιδεατες της Νεο-Ναζικης προπαγανδας ειναι τοσο σιχαμεροι οσο το Φασισταριο που υποστηριζει το βαρβαρικο δογμα του ισλαμικου death cult.

    Μεχρι να ηττηθουν στο πεδιο της ιδεολογιας μονο εχθρα και γελοιοποιηση αξιζουν!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.