9/9/10

Cohn Bendit -ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

33 σχόλια:

  1. Πονάω και κλαίω για την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετά την κρίση,έρχεται Πτώση. Σύντομα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι παρελθόν.
    w EQN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, ενδιαφέρον για την Ελλάδα ο κυρ-Πράσινος !!!
    Μέχρι τώρα, παντού στα όργανα της Ε.Ε. που συμμετέχουν οι Πράσινοι, δεν χάνουν ευκαιρία να θάψουν την Ελλάδα !
    Κάτι λάκο έχει η φάβα με δαύτους !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρίμα που δεν βρέθηκε ένας Έλληνας να τα πει αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι το σημαντικότερο σχόλιο από την ομιλία του Κον Μπετίτ δεν είναι η κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδας. Ένα ξένο κράτος και οι ηγέτες του έχουν το δικαίωμα να μην υπηρετούν το συμφέρον της Ελλάδας, ακόμη και να είναι "ανθέλληνες". Το σημαντικό είναι ότι οι Έλληνες πολίτες δεν ταυτίζονται με το Ελληνικό κράτος και είναι ο καθένας για την πάρτη του. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει το Μνημόνιο που στα βασικά του σημεία είναι το πρόγραμμα της ΝΔ, και η οπαδοί της ΝΔ (και το κόμμα) το πολεμάνε όσο μπορούνε. Οι Έλληνες ψηφίζουν το βουλευτή τους που θα τους βολέψει που θα τους βολέψει το παιδιά, άντε θα σβήσει κανένα πρόστιμο. Δεν ψηφίζουν πρόγραμμα ιδέες κλπ. Μπορεί λοιπόν να έχει κάποιο λάκκο η φάβα με αυτούς αλλά γιατί να υποστηρίξουν το Ελληνικό κράτος όταν ούτε εμείς οι ίδιοι δεν το στηρίζουμε;
    Κώστας Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπ'αρχει κάποιος λόγος να κόβετε επιλεκτικά κάποια σχόλια; Δεν θέλετε να ενημερώνεστε και εσείς αλλά και οι λοιποί αναγνώστες σας; Σασ παρακαλώ...:

    Έτσι συνηθίζουν να το παίζουν οι εβραίοι: ο ένας κάνει τον καλό, ο άλλος τον κακό, ποντάρουν σε σχεδόν όλα τα άλογα (εκτός βέβαια από τοα εθνικιστικά), για να'ναι πάντα μέσα στα πράγματα. Άλλωστε επί της ουσίας τι είπε; Είπε τίποτα για Γκόλντμαν-Σαξ, για τους τοκογλύφους, για τον ομόφυλό του Άκερμαν της Ντόιτσε Μπάνκ κτλ. ή για την αλητεία και την ανηθικότητα του συστήματος των τόκων και των πανοτοκίων; Πάλι τις εκκλησίες και την χριστιανική θρησκεία λοιδώρησε για να ρίξει και πάλι στάχτη στα μάτια των απανταχού αφελών. Για κοιτάξτε και το παρακάτω βίντεο (για γαλλομαθείς ή και γερμανομαθείς) για να διαπιστώσετε, πως ο εν λόγω "περιούσιος" είναι ένα ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό και αηδιαστικό δείγμα εβραίου, παίρνοντας εκεί θέση υπέρ της παιδεραστίας, και ομολογώντας παλαιότερα στα απομνημονεύματά του πως κακοποιούσε παλιότερα συστηματικά ως "νηπιαγωγός" ανύποπτα παιδάκια, αρσενικά και θηλυκά που μεταξύ άλλων του έτριβαν την ...ξέρετε ποιάν κτλ., δείτε και θαυμάστε τον "περιούσιο λαό" του Ιεχωβά:

    http://www.youtube.com/watch?v=M0qvkg2nzg8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε
    αν θέλεις να ενημερώνεις υπεύθυνα τον κόσμο, όπως λες, να βάζεις την υπογραφή σου σε κείμενα που είναι ρατσιστικά και έχουν σαν σκοπό όχι να ενημερώνουν αλλά να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.
    Εδώ μέσα έχουμε αφιερώσει μέρες, μήνες και χρόνια και έχουμε αποδείξει ποιοί είμαστε.
    Το σχόλιό σου είναι απαράδεκτο, αποπροσανατολιστικό και προβοκατόρικο.
    Παρακαλώ, όχι ρατσιστικά και αποπροσανατολιστικά σχόλια σ' αυτό το ιστολόγιο.
    Αλλού τέτοια, όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κάνατε και το ξαναβάλατε (νομίζω είχε μπει και παλιά). Ένα ξέσπασμα αλήθειας, που δεν τόλμησε κανείς Έλληνας ευρωβουλευτής! Να τα θυμόμαστε αυτά κατά καιρούς, για να μην ρίχνουμε τις ευθύνες για τα χάλια μας στο έναν και τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 11:01 π.μ.

    Τι θα γίνει, ρε μεγάλε; Θα γεμίσεις το ιστολόγιο με τις αηδίες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δύο πιστεύω ότι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε σε αυτή την ομιλία:
    1. ΔΕΝ έγινε από Έλληνα, άρα η συγκριτική σημασία της είναι μεγαλύτερη για τους ξένους.
    2. Η αντίδραση του Μπαρόζο στο σχόλιο "Αυτό που ζητάμε είναι αδύνατο" (0:54), δεδομένο που μπορεί να σημαίνει ότι ενδέχεται το Μνημόνιο να επιθυμούν όπως εξασφαλίζει την αδυναμία εφαρμογής του, με ότι αυτό συμβατικά σημαίνει για την περιουσία του Ελληνικού κράτους.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω απόλυτα με τον
    9 Σεπτεμβρίου 2010 10:51 π.μ.
    εχει μεγάλη σημασία από ποιανού στόμα βγαίνουν τα εκάστοτε σχόλια για την Ελλάδα. ο τύπος είναι γνωστός ανώμαλος παιδεραστής. Οτι βγαινει απο το στομα του μυρίζει απο την βρώμα του μυαλού του.

    Εκτός αν είσαστε Εβραίοι και σας καίνε τα σχόλια του 9 Σεπτεμβρίου 2010 10:51 π.μ. χε ,χε ,χε

    Αν όχι γιατί δεν δημοσιεύεται την αλήθεια δηλ. ότι έχουμε μια Εβραική ανθελληνική κυβερνηση στην Ελλάδα. Οτι οι Εβραίοι μας δάνεισαν αλλά τα λεπτά όλα πάνε στις εβραικές τράπεζες (οπως είπε και ο Σλοβάκος υπουργός εξωτερ) αντι να μπαίνουν στην Ελλάδα και να βοηθάνε τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω ποιος και τι είναι ο τύπος. Αυτό που ξέρω είναι ότι στη συγκεκριμένη ομιλία του είπε 100% σωστά πράγματα και θέλει θάρρος για να μιλήσεις με τέτοια ειλικρίνεια στο ευρωκοινοβούλιο. Μπράβο του. Αν τα έλεγαν έλληνες λίγη αξία θα είχαν καθώς θα μεταφράζονταν ως φθηνές δικαιολογίες. Οι ξένοι πρέπει να τα ασπαστούν.
    'Οσο για τα σχόλια που κάνουν κάποιοι ότι ο τάδε είναι εβραίος, ο δείνας ομοφυλόφιλος, ο παραπέρα πράσινος ή κίτρινος και άρα πρέπει να τον καταδικάζουμε ασχέτως λόγων ή πράξεων νομίζω ότι είναι φανατικοί, ρατσιστές, και ουδεμία σχέση έχει η νοοτροπία τους με την Ελλάδα που κάποτε είχαμε και που θα θέλαμε να αποκτήσουμε ξανά κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @9 Σεπτεμβρίου 2010 3:21 μ.μ.

    Ναι, και δι'αυτό άς ανακράξουμε όλοι μαζί, και εκ βαθέων: Άβε Νετανιάχου, Άβε Λίμπερμαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι παρηγορο το γεγονος οτι συμπατριωτες Ελληνες αρχιζουν και συνειδητοποιουν την απανταχου της Γης εβραϊκη "γλιτσα" οπως ο εν λογω "κυριος".
    (Να δανειστω και την ορολογιαν "της" γνωστης φιλιναδας)




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απάντηση-απολογία του Ε.Βενιζέλου στον γνωστό φιλότουρκο & λάτρη της παιδοφιλίας Ντανιέλ Κον Μπετίτ

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14148&Itemid=40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το να υβρίζουμε έναν άνθρωπο την στιγμή που πάει να μας βοηθήσει, εκτός από αρρωστημένο μίσος (δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου), δείχνει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (αυτό είναι που μ΄ενδιαφέρει.

    Ομαδεόνες, Γιαλτουρίδηδες και λοιπά σκουπίδια, είναι φανερό από τι ανθελληνικά κέντρα εκπορεύεστε. Στηρίζετε την Τρόικα που μας επέβαλε το μνημόνιο. Αυτό κάνετε και το βλέπει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Anonymous @ 6:52

    You call me trash but you don't have the balls to post it with your real name. What does that make you? The word starts with 'μαλ...'.

    Mr. Bendit calls for the reduction of Greece's military forces as well as its military equipment including ships, subs and planes. Do we expect the EU to guarantee Greece's borders?

    Leave the Greek military alone.

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι η Galia (πασίγνωστη πια για το σε τι γλοιώδεις υπονόμους ξημεροβραδιάζομαι και για ποιό λόγο φυσικά) και πάλι ξέχασα να υπογράψω το σχόλιο μου
    9 Σεπτεμβρίου 2010 6:52 μ.μ.
    Παρεμπιπτόντως συμφωνώ με την παιδεραστία αν ο παιδεραστής βέβαια τυγχάνει να λέγεται Πολάνσκι, Κον- Μπεντίτ η και Τσόκλης.
    Δεν με νοιάζει τι κάνει ο παιδεραστής. Αυτό που με νοιάζει είναι τι λέει. Ιδίως όταν μας εμπαίζει κολακεύοντας μας.
    Α, και μην ξεχάσω πάλι. Το παίζω κάργα ελληναρού.



    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. And for the record, here you can view my latest comments, and position, regarding the Memorandum (μνημόνιο):

    http://justin.tv/greekvoice/b/269665958

    (www.wpso.com, Sept. 7, 2010)

    I come on at 0:07:30

    Please pardon my broken Greek. I grew up in Boston.

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Georgios Gialtouridis

    Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν; Γιατί άλλο, αν όχι για να κοντράρεις κάποιον την ώρα που βοηθά την πατρίδα μας; Ή μήπως είσαι βλάκας και δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις ζημιά;

    Ο Βενιζέλος καταργεί τις παρελάσεις και το ίδιο τον ελληνικό στρατό κι εσύ μου λες τι είπε ο Cohn Bendit σαν δυνιτική λύση στον Σαρκοζύ; Δηλαδή, δεν σε ενοχλεί ο Βενιζέλος και όλο αυτό το σινάφι των ανθελλήνων και σε μάρανε ο ... παιδεραστής Cohn Bendit, ο οποιίος, στο κάτω-κάτω της γραφής, τα συμφέροντα της χώρας του οφείλει να κοιτάζει, κάτι που δεν κάνουν οι δικοί μας.

    Καλύτερα έλα εδώ και μάθε την ελληνική πραγματικότητα, αντί να κάνεις πολιτική από την Βοστώνη!


    ΥΓ: Έβαλα ν' ακούσω και τον σύνδεσμο που δίνεις στο 4:32 π.μ. και βαρέθηκα ν' ακούω διαφημίσεις για τουρισμό, honos center και άλλα φαιδρά. Κάτσε στην Boston και κάνε την δουλειά σου, αντί να κάνεις ζημιά στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Georgios Gialtouridis

    "Mr. Bendit calls for the reduction of Greece's military forces as well as its military equipment including ships, subs and planes. Do we expect the EU to guarantee Greece's borders?

    Leave the Greek military alone."

    Η επίθεση φιλίας προς την Τουρκία, είναι η πολιτική του ελληνικού κράτους, εδώ και 80 χρόνια και ειδικά μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Σημίτη το 1995.

    Η Ελλάδα στηρίζει την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ (ΕU) και την μείωση των εξοπλισμών. Ο Βενιζέλος διάλυσε τον στρατό και είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για αυτό. Άλλωστε, δεν μίλησε επί του συγκεκριμένου. Άλλα πράγματα διέψευσε, που όμως είναι αλήθεια.

    Ζήτησε τους καταστροφείς της "πολεμικής" Ελλάδας στους "Έλληνες" πολιτικούς και όχι στον έναν και τον άλλον ξένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Anonymous @ 11:26

    I'm trying to figure out if you're a πεμπτοφαλαγγίτης or just plain stupid. Read this:

    "Greece should cut its bloated military budget, which is one of the biggest in the EU in terms of percentage of GDP"

    http://www.cohn-bendit.de/dcb2006/fe/de/en/dct/976

    and this:

    "Daniel Cohn-Bendit pointed out the absolute need for full demilitarization of Greece and Turkey, being the only solution for financial recovery of these two countries."

    http://cyprusgreenparty.blogspot.com/2010/05/daniel-cohn-bendits-speech-on-greek.html

    He is using the Greek budget crisis to promote his agenda.

    What is your agenda? Do you agree with him? YES or NO???

    I expect a one-word reply. No bullshit!

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Thank you Mr. Kostopoulos. We will expose these parasites every time they attempt to anonymously and cowardly deceive the public. Whether they are within Greece or outside Greece they can not hide. Their days are numbered.

    «Η Ελλάς προώρισται να ζήσει και θα ζήσει»

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Mr. Georgios Gialtouridis

    The cleansing must start from the States.
    USA (a beautiful country) is rotting because of these bastards.
    We have paid so far lots of money and lot of innocent blood because of these parasites.



    Vasili Kostopoulos
    Chicago, Illinois

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Georgios Gialtouridis

    Aδύνατο να συνεννοηθεί κανείς με κάποιον που δεν μιλά ελληνικά.

    Σου έγραψα και από πάνω ότι αυτά που λέει ο Cohn-Bendit είναι ακριβώς αυτά που λένε και κάνουνε οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. Αφού δεν ζεις στην Ελλάδα και δεν ξέρεις την ελληνική πραγματικότητα, γιατί δεν φροντίζεις να την μάθεις πρώτα;

    Αν ρωτάς την δική μου γνώμη, ασφαλώς και είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, αλλά ο Βενιζέλος (Ευάγγελος) που επικαλείσαι, ήδη διέλυσε τον στρατό!!

    Το θέμα είναι γιατί εσύ ξεφύτρωσες από το πουθενά και κάνεις τα σχόλιά σου εδώ και όχι στο ποστ που λέει την απάντηση του Βενιζέλου στον Γάλλο ευρωβουλευτή για άλλο θέμα, χωρίς να μιλά καθόλου για τι συμβουλές του να περικόψουμε τις στρατιωτικές δαπάνες; Δεν μιλά, διότι συμφωνεί.

    Αν κατάλαβες τι λέω, έχει καλώς, αν δεν κατάλαβες, δεν μπορώ να σου κάνω τίποτε άλλο. Δεν θα σου τα γράψω αγγλικά, διότι εδώ είναι ελληνικό blog.

    ____________________________


    αυτός που γράφει με σαν "Vasili Kostopoulos" δεν αξίζει ούτε να τον φτύσω. Το "cocksucking" προφανώς είναι η δουλειά του και η δουλειά της μάνας και της αδελφής του. Του το επιστρέφω.

    _________________________________


    Και οι δύο εγγραφές επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα είναι η εβραϊκή καταγωγή του Cohn-Bendit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Anonymous @ 3:46,

    You just claimed "Σου έγραψα και από πάνω ότι αυτά που λέει ο Cohn-Bendit είναι ακριβώς αυτά που λένε και κάνουνε οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ."

    Here is what you actually wrote on 10 Σεπτεμβρίου 2010 11:26 π.μ: "Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;"

    I don't think I'm the one with the communication problem. Why are you flip-flopping now? My original post was not to support Venizelos. I am not PASOK. I am extreme right. Very extreme. My original post was to bring to your and everyone else's attention Mr. Cohn-Bendit's pro-turkish agenda referencing a very reliable and trustworthy portal. This is why I posted here. We all need to understand that Mr. Cohn-Bendit may have ulterior motives. And he does. So when you write to me ""Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;" I will attack you because you are either stupid for not reading between the lines or you also may have ulterior motives. If you wish to publicly comment on someone like Cohn-Bendit then take the time to research him. Find out what he's all about. Find out what else he says. Mr. Cohn-Bendit promotes his agenda here in a very devious manner. And he got people like you to agree with him. You fell into his trap. The mistakes of 1922 and 1974 must not be repeated. We can not depend on anyone but ourselves. If we do, we are destined to fail.

    You can view my comments on Mr. Cohn-Bendit in Greek on a Florida television program from two days ago.

    http://justin.tv/greekvoice/b/269767847

    I come on at 1:36:10. You can forward it to that time slot so you don't need to view the 'commercials.' I think you should be able to understand my position on the matter.

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Anonymous @ 3:46,

    You just claimed "Σου έγραψα και από πάνω ότι αυτά που λέει ο Cohn-Bendit είναι ακριβώς αυτά που λένε και κάνουνε οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ."

    Here is what you actually wrote on 10 Σεπτεμβρίου 2010 11:26 π.μ: "Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;"

    I don't think I'm the one with the communication problem. Why are you flip-flopping now? My original post was not to support Venizelos. I am not PASOK. I am extreme right. Very extreme. My original post was to bring to your and everyone else's attention Mr. Cohn-Bendit's pro-turkish agenda referencing a very reliable and trustworthy portal. This is why I posted here. We all need to understand that Mr. Cohn-Bendit may have ulterior motives. And he does. So when you write to me ""Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;" I will attack you because you are either stupid for not reading between the lines or you also may have ulterior motives. If you wish to publicly comment on someone like Cohn-Bendit then take the time to research him. Find out what he's all about. Find out what else he says. Mr. Cohn-Bendit promotes his agenda here in a very devious manner. And he got people like you to agree with him. You fell into his trap. The mistakes of 1922 and 1974 must not be repeated. We can not depend on anyone but ourselves. If we do, we are destined to fail.

    (continued)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anonymous @ 3:46,

    You just claimed "Σου έγραψα και από πάνω ότι αυτά που λέει ο Cohn-Bendit είναι ακριβώς αυτά που λένε και κάνουνε οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ."

    Here is what you actually wrote on 10 Σεπτεμβρίου 2010 11:26 π.μ: "Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;"

    I don't think I'm the one with the communication problem. Why are you flip-flopping now? My original post was not to support Venizelos. I am not PASOK. I am extreme right. Very extreme. My original post was to bring to your and everyone else's attention Mr. Cohn-Bendit's pro-turkish agenda referencing a very reliable and trustworthy portal. This is why I posted here. We all need to understand that Mr. Cohn-Bendit may have ulterior motives. And he does. So when you write to me ""Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;" I will attack you because you are either stupid for not reading between the lines or you also may have ulterior motives. If you wish to publicly comment on someone like Cohn-Bendit then take the time to research him. Find out what he's all about. Find out what else he says. Mr. Cohn-Bendit promotes his agenda here in a very devious manner. And he got people like you to agree with him. You fell into his trap.

    (continued)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (continued)

    The mistakes of 1922 and 1974 must not be repeated. We can not depend on anyone but ourselves. If we do, we are destined to fail.

    You can view my comments on Mr. Cohn-Bendit in Greek on a Florida television program from two days ago.

    http://justin.tv/greekvoice/b/269767847

    I come on at 1:36:10. You can forward it to that time slot so you don't need to view the 'commercials.' I think you should be able to understand my position on the matter.

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντί να κατακρίνεις τον Cohn-Bendit για "pro-turkish agenda", πάρε έναν έναν όλους τους πολιτικούς εκεί που ζεις και πες τους τα. Η Αμερική είναι το πιο ανθελληνικό κράτος που υπάρχει και υποστηρίζει ΟΛΟΥΣ μας τους εχθρούς, Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία.

    Εκεί που είσαι έχει πολλή δουλειά να κάνεις, την κάνεις όμως;

    Μήπως δεν καταλαβαίνεις τι λέει στο παραπάνω βίντεο ο άνθρωπος αυτός; Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

    Δεν απαντάς, όμως, σε ερωτήματά μου: Πώς ξάφνου έγραψες μόνο γι αυτόν και γιατί εδώ;

    ---------------------------

    "Σου έγραψα και από πάνω ότι αυτά που λέει ο Cohn-Bendit είναι ακριβώς αυτά που λένε και κάνουνε οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ." "Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;"

    Ναι, και τα δύο εγώ τα έγραψα και είναι σωστά. πού βλέπεις το flip-flopping; Τι θέλεις ακριβώς να πεις; Αν έχει "pro-turkish agenda", αυτό πες το στους Αμερικάνους και την ελληνική κυβέρνηση. Αυτός Γάλλος είναι και κάνει την δουλειά του. Άσε που δεν είναι "φιλότουρκος", όπως νομίζεις. ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; Λέει κάτι λάθος, κάτι που δεν είναι σωστό; ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ με ένα ΝΑΙ ή ένα όχι και άσε τις BS γι αλλού.

    Από την καλοβόλεψή σου στην Αμερική, εκεί που βράζει ο ανθελληνισμός, να μην κάνεις μαθήματα πατριωτισμού σε μένα, διότι εγώ ζω στην ΕΛΛΑΔΑ με όλα τα κακά της και δεν την παράτησα να φύγω για μέρη καλύτερα. Κατάλαβες; Δίνω την μάχη εδώ που είναι ο πόλεμος και όχι από την πολυθρόνα μου στην Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάνε και κανένα σχόλιο (comment) εδώ

    "The PKK is listed as a terrorist organization by Turkey, the United States and the European Union."

    What do youthink about that? Is it a terrorist organization, or not?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μούγκα στη στρούγκα! Εξαφανίστηκε το πατριωτάκι.... και ο ... συνακόλουθος ομ(αδεον)οϊδεάτης του ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Anonymous @ 7:27

    You stupid shit. Can you read what Cohn-Bendit says at 3:28? Do you want Brussels to control everything that goes on in Greece?
    Do you want the ILO and the IMF together controlling Greece? Because that's exactly what he goes on to say @ 3:45 you stupid shit! Do you agree with that? I guess you do because you wrote " "Και γιατί, ρε μεγάλε, βάζεις αυτά τα σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ, που ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά, τα οποία θα έπρεπε να λένε δικοί μας πολιτικοί και δεν το κάνουν;"
    Are you a globalist? Do you support globalization? I think that's what you are. So to me, you are a πεμπτοφαλαγγίτης. You are also a bullshitter.

    What does he say @ 4:25 you stupid shit? Do you agree with him? You wrote earlier "Αν ρωτάς την δική μου γνώμη, ασφαλώς και είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ."

    So how can you both agree with him and disagree with him? You are a bullshitter, you are a πεμπτοφαλαγγίτης, you are a stupid f#&% and you are a traitor.

    Georgios Gialtouridis
    Dover, MA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.