9/6/10

Διάβημα στην Tουρκία για την παρενόχληση φρεγάτας

Τη δυσαρέσκεια της Ελλάδας για το χθεσινό περιστατικό παρενόχλησης φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού από σχηματισμό τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, γνωστοποίησε η ελληνική πρεσβεία στο υπουργείο Εξωτερικών της γείτονος, μέσω διαβήματος.

Τα μαχητικά πέταξαν πολύ κοντά στο ελληνικό πλοίο, που εκείνη τη στιγμή έπλεε νότια της Χίου. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι η τουρκική πλευρά δήλωσε άγνοια και απάντησε ότι θα διερευνήσει την υπόθεση.

Τουρκία - Ελληνικό διάβημα στο τουρκικό ΥΠΕΞ
Σε διάβημα με το οποίο γνωστοποιήθηκε η έντονη δυσαρέσκεια της Αθήνας για το χτεσινό περιστατικό νότια της Χίου, κατά το οποίο σχηματισμός τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πέταξε πολύ κοντά πάνω από φρεγάτα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, προέβη σήμερα η ελληνική πρεσβεία στην 'Αγκυρα προς το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η τουρκική πλευρά δήλωσε άγνοια και σημείωσε πως θα διερευνήσει το θέμα.
ΕΞΠΡΕΣΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

9 σχόλια:

  1. Τους ισοπεδώσαμε τώρα. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει οι Τούρκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα λέγαμε .το κάναμε. ΔΙΑΒΗΜΑ . Άντε τώρα στα διαβήματα.
    Εν καιρό ειρήνης αντί να γινόμαστε ισχυρή οι πολιτικοί,μας ήταν

    ΚΛΕΦΤΕΣ
    και τώρα ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εξευτελισμος μας δεν εχει ορια.Οταν σου λεει ο τουρκος οτι δεν γνωριζει και θα το ψαξει,σε λεει ευγενικα μαλακα.Αν του πεις ενταξει και γυρισεις την πλατη,το βλεμμα του παει πιο χαμηλα και ξερογλυφεται.Αν εχεις δε και το διαβημα στην τσεπη,και ειναι απο μαλακο χαρτι,τοτε να εισαι σιγουρος για την 'αναθερμανση' της ελληνοτουρκικης φιλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η φρεγατα τι εκανε δεν τους εγκλωβισε? κι αυτη συριζαιο πλοιαρχο ειχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει . Αφού κάναμε διάβημα τώρα θα τα κάνουν πάνω τους .Ευτυχώς που υπάρχουν και τα διαβήματα και μπορούμε να διαβηματιζόμαστε ελεύθερα.
    Ο διαβηματισμός σήμερα είναι απο τα πιο ισχυρά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια αξιόπιστη και ισχυρή κυβέρνηση όπως είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.Η τακτική του διαβηματισμού που ασκούν τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν υποχρεώσει την Τουρκία σε αναδίπλωση της επεκτατικής πολιτικής της .Ενα μεγάλο μπράβο στίς έξοχες κινήσεις του υπουργείου εξωτερικών που δεν αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε διαβατήρια για την Χίο.
    ευχαριστω για τη φιλοξενια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοιους "κοσμοπολίτες" "ανθρωπιστές", "μέλη ΜΚΟ" που έχουμε να μας κυβερνούν δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό.
    Το γιατί το λέει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στον Λαμπριάτικο ψάλτη :
    Ἄγγλος ἢ Γερμανὸς ἢ Γάλλος δύναται να εἶναι κοσμοπολίτης ἢ ἀναρχικὸς ἢ ἄθεος ἢ ὄ,τιδηποτε . Ἔκαμε τὸ πατριωτικὸν χρέος του, ἔκτισε μεγάλην πατρίδα. Τώρα εἶναι ἐλεύθερος να ἐπαγγέλλεται, χάριν πολυτελείας, τὴν ἀπιστίαν καὶ τὴν ἀπαισιοδοξίαν. Ἀλλὰ Γραικύλος τῆς σήμερον, ὅστις θέλει να κάμῃ δημοσία τὸν ἄθεον ἢ τὸν κοσμοπολίτην, ὁμοιάζει μὲ νᾶνον ἀνορθούμενον ἐπ’ ἄκρων ὀνύχων καὶ τανυόμενον να φθάσῃ εἰς ὕψος καὶ φανῇ καὶ αὐτὸς γίγας. Τὸ ἑλληνικὸν ἔθνος, τὸ δοῦλον, ἀλλ’ οὐδὲν ἧττον καὶ τὸ ἐλεύθερον, ἔχει καὶ θὰ ἔχῃ διὰ παντὸς ἀνάγκην τῆς θρησκείας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια δυσαρέσκεια και ποια παρενόχληση ρε γαμώτο;
    Ολόκληρη φρεγάτας επιτρέπεται να την πλησιάσουν τουρκικά (άγνωστα) μαχητικά αεροσκάφη, χωρίς να τα προσβάλει; αν ήταν του ΙΣΡΑΗΛ το πλοίο θα το τολμούσαν;
    Απέραντη ξευτίλα και δεν μας αξίζει ρε ΕΛΛΗΝΕΣ, μέχρι πότε θα κατρακυλάμε στη σιχαμερή φοβία μας (λέγεται και ψυχραιμία) μην τυχόν και προκαλέσουμε τον δειλό τούρκο που χρόνια τώρα μας λοιδορεί συστηματικά;
    Μήπως τελικά είμαστε πολύ μικροί και λίγοι και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε;
    Μήπως είμαστε ''ηλίθιοι'' απόγονοι ένδοξων προγόνων που νομίζουμε ότι θα επιβιώσουμε χωρίς να ματώσουμε;
    Μήπως τελικά δεν κάνουμε ούτε για κοπριά;
    Λέω μήπως.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φουστανελες τα σπαθια και τα γιαταγανια και βουρ στο Συνταγμα τι καθεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τωρα.....
    Διαβημα υπ'αριθμον 1335.....
    Και οι Τουρκοι συνεχιζουν ανενοχλητοι τις αβλαβεις διελευσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.