29/5/13

Το ΠΑΣΟΚ «μπαρόκ» και η Αριστερά του Κολωνακίου

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Βασικό χαρακτηριστικό της Αριστεράς, ο αυταρχισμός. Παρά τα φτιασίδια της «προόδου», τα πάσης αποχρώσεως συντρόφια έχουν τον ολοκληρωτισμό στο πολιτικό τους DNA. Σωστά, ο πολύπειρος Μάνος Ηλιάδης επισήμανε αυτόν τον αυταρχισμό της Αριστεράς στην «κυριακάτικη δημοκρατία», με αφορμή τη στάση της στον επαίσχυντο «αντιρατσιστικό νόμο».


Βγήκαν όλα τα καλόπαιδα παγανιά. Θεματοφύλακες των ξένων οδηγιών, προπαγανδιστές ανύπαρκτων κινδύνων και κοινοί ψεύτες.
Αυθάδης και προκλητικός ο τρόπος με τον οποίο διάφοροι περιφέρονταν, θέλοντας σώνει και καλά να μας φορέσουν καπέλο τις ιδεοληψίες τους. Οπως ο γνωστός κοσμικός της Μυκόνου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. ή διάφοροι βουλευτές και δημοσιογράφοι. Η σταθερή θέση του πρωθυπουργού έκλεισε την πόρτα στην επιχείρηση προπαγάνδας, που στόχο είχε να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, φέρνοντας τη συζήτηση σε ανύπαρκτα ζητήματα, πλήρως καλυμμένα από την υφιστάμενη νομοθεσία. Η νομοθετική εξουσία της Βουλής δεν υφίσταται για να κάνει ο καθείς το κομμάτι του, για να φτιάχνει φανταστικούς εχθρούς ή να πριμοδοτεί στη ζούλα το άλλο άκρο, ώστε να συσπειρώνει την καταρρέουσα βάση του.

Τελικά, ναι, δεν ζούμε στην Αλαμπάμα του προπροηγούμενου αιώνα. Την ελληνική ύπαιθρο δεν τη διασχίζουν κουκουλοφόροι καβαλάρηδες με λευκούς μανδύες, ούτε καίνε μεγάλους σταυρούς στα Τουρκοβούνια μαζί με δύστυχους μαύρους σκλάβους. Εχουμε άνοδο της άκρας Δεξιάς και διάφορα επεισόδια, τα οποία όμως είναι κλάσμα μόνο της ανομίας, των εγκληματικών πράξεων που τελούσε και τελεί στην Ελλάδα η άκρα Αριστερά με την ανοχή ή και την πολιτική κάλυψη των ψευδοπροοδευτικών δυνάμεων, υποπολλαπλάσιο της βίας κατά Ελλήνων από απρόσκλητους μουσαφιραίους, που κάνουν στη χώρα «εγκληματικό τουρισμό».

Οσο πιο δυναμικά η Πολιτεία καταστείλει τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα τόσο θα συρρικνώνεται ο χώρος δράσης και πολιτικής επιρροής όποιων θέλουν να την υποκαταστήσουν, είτε φορούν μαύρες μπλούζες είτε καμώνονται τους διεθνιστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία/Σόρος πρόθυμα και υπόπτως συντονισμένα -βλ. το επεισόδιο που προκάλεσε ο Δραγασάκης στον Ηλιόπουλο- σιγοντάρησε επί ημέρες τη γελοιότητα. Θέλουν θυματοποίηση, φούντωμα της Χρυσής Αυγής ως αντιπάλου, ώστε να συσπειρώνουν τον σκληρό πυρήνα των οπαδών τους. Η Κουμουνδούρου με εκνευρισμό βλέπει την πλάτη της Ν.Δ. στις δημοσκοπήσεις. Πληρώνει το σοκ της Κύπρου, τις βενεζουελιάνικες ονειρώξεις, όλη την αριστερίστικη σχιζοφρένεια. Από τη μια προσπαθεί να υποδυθεί το αστικό κόμμα κι από την άλλη εξακολουθεί να χορεύει καντρίλιες με ημίτρελους αποδομητές, αντεξουσιαστές. Κάθε τόσο αποδεικνύει ότι ηθικά, πολιτικά είναι μεσοτοιχία με την τρομοκρατία και την ανομία.

Κυρίως όμως έχουν πλέον καταλάβει κι οι πέτρες ότι η χώρα σοβαρό πρόσωπο για το τιμόνι της έχει μόνο τον Αντώνη Σαμαρά.

Το δε ΠΑΣΟΚ, όποιος είδε τον Ευάγγελο Βενιζέλο προχθές στη Στάη καταλαβαίνει, είναι με το ένα πόδι στο νεκροταφείο των πολιτικών ελεφάντων, η δε ΔΗΜ.ΑΡ. αγωνίζεται για τη διαφύλαξη της αριστερής παρθενίας της. Οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, τους επιφυλάσσουν οδύνη. Το ξέρουν, γι’ αυτό αποφάσισαν να αποπειραθούν να μεταφέρουν το πεδίο σύγκρουσης σε βολικές φαντασιακές ανοησίες, τρίβοντας τα χέρια τους στη ζούλα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, θεωρώντας ότι έτσι πλήττεται η Ν.Δ.

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του κράτους συμμορία, δουλέμπορου και υποστηρικτή της τρομοκρατίας, της Τουρκίας, δεν δικαιούνται να κουνάνε σε κανέναν το δάχτυλο, το οποίο κιόλας επί δεκαετίες το είχαν βουτηγμένο στο μέλι της εξουσίας. Οι αποδομητές της Παιδείας δεν έχουν δικαίωμα να παριστάνουν τους δημοκρατικούς κήνσορες.

Θα σας δώσω δε ένα απλό παράδειγμα της υποκριτικής στάσης τους.

Χίλιοι εξακόσιοι δεκαεννιά Ελληνες αγνοούμενοι από τον «Αττίλα». Οι περισσότεροι αξιωματικοί και οπλίτες της Εθνικής Φρουράς, της ΕΛΔΥΚ και των Καταδρομών. Κάποιων η τύχη διακριβώθηκε τελευταία. Κάθε τόσο γίνεται μια κηδεία με τη σημαία να σκεπάζει κάποιο φέρετρο.

Οι γονείς των περισσοτέρων γέρασαν και πέθαναν με τον καημό του παιδιού τους, μαράζωσαν τ’ αδέρφια τους και τα παιδιά τους μεγάλωσαν ορφανά. Στις εκδηλώσεις των συγγενών, 39 χρόνια τώρα, στη συντριπτική τους πλειονότητα οι σήμερα ανησυχούντες για τον «ρατσισμό» ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ. Ασε που οι αγνοούμενοι φορούσαν τη στολή του Ελληνα στρατιώτη. Πασέ κι αντιπαθή πράγματα στην εξαρχειώτικη και κολωνακιώτικη Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ - μπαρόκ. Φαίνεται, αδέρφια, πως μόνο για αλλοδαπούς ενεργοποιείται η «προοδευτική» οργή τους.

Και για να μην το ξεχάσω, επειδή θέλω να το φωνάξω από τη Δευτέρα το βράδυ: εύγε, Αντώνη Σαμαρά!
 
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
δημοκρατία

2 σχόλια:

  1. Dear Faelo,

    Just because there is no real competitor to Samaras, let's keep the high fives for later.

    You remind me new parents who keep saying "bravo" to rheir kid for everything he does, forcing him to a life of mediocracy.

    Greece is in disappearing and Samaras is unable to do anything. Not even implement a simple transparency methodology / software I recommended him specifically designed to manage governments and being used by another prime minister and x classmate of Samaras.

    Please write again when you really have signs of true leadership in this country.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνική Ιστορία Μαθημα Πρώτον
    Θα σας ταράξουμε στην Νομιμότητα Ηλίας Ηλιού-Και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ Ρομφαίαν κρατούσε Γ,Ράλλης Δολοφονία Κουμή-Κανελλοπούλου. Φυσικά ακόμα δεν έχει φθάσει στο Κεφάλαιο Παναγούλης Αλέκος-Ευάγγελος Αβέρωφ Επίτιμος πρόεδρος Ν.Δ.

    Δεν το ήξερα ότι το 1979 ο Νομοθέτης είχε προβλέψει την σημερινή έκταση της λαθρομετνάστευσης -παρά τις δηλώσεις Υπουργού της τότε ΝΔ ότι θα φέρομεν πακιστανούς Εργάτες- ούτε την ανόδο της Χ.Α.

    Με βάσει τα Νομοθετήματα αυτά αυτά πόσοι ποιοί και πότε καταδικάστηκαν; Και γιατί καταθέτει αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο η Ν.Δ. Τώρα;

    Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν σχολιασμού λόγω Συνεδρίου μπορεί να καταθέτει την νομιμότητα του και επίσης να πανηγυρίζει για την Σωτηρία του γιατί και αυτός με το Νομοθέτημα Ρουπακιώτη (... Οι εκφράσεις είναι σκληρές και οι ενστάσεις ακόμα πιο αιχμηρές, απόρροια προφανώς και το γεγονότος ότι στα ενδότερα της τρικομματικής κυβέρνησης σοβεί για κρίση με άγνωστη κατάληξη. Ενδεικτική είναι η εμπλοκή στο θέμα του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνη, βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε ενεργά στην κατάρτισή του και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έφερε ο ίδιος συγκριμένες διατάξεις στη δημοσιότητα. cAPITAL.GR) θα είχε σοβαρό πρόβλημα,

    Φωνάζει λοιπόν ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης και μιας και είναι θαραλλέος ας μα πεί τις ενστάσεις της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ σχετικά με το ΕΕΜΜ και για το ποιό μόρφωμα προωθεί η Εφημερίδα η οποία και αρθρογραφεί, αν το ξέρει
    γιατί Πολλά Ξεχνά κια αλλά τόσα δεν ξέρει.Ισως κα ιαυτός κατά περιόδους να ήταν απασχολημένος στην μελέτη βιβλίων. Τι να περιμένεις απο Υποψήφιο Βουλευτή ο οποίος και λοιδορεί ως "μαρξιστές" Ελληνες την ώρα που υπερασπίστηκε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης Μαρξιστή και αρχηγό Μαρξιστικού λενινιστικού Κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.