28/5/13

Πανικόβλητη η Ρεπούση φοβάται μην πάει φυλακή με τον «αντιρατσιστικό» νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση γενοκτονιών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα απίστευτο έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για τον «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αποκάλυψε το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση γνωστής για την θεωρία - ύβρη περί «συνωστισμού» των Ελλήνων στη Σμύρνη, προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ*.

Η Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!!!!
Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο της απίστευτης αυτής συνωστιζόμενης τουρκοπρακτόρισσας που βρέθηκαν και τόσοι προδότες νεογενίτσαροι που την ψήφισαν για να την στείλουν στην Βουλή...

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου» γιατί μετά θα κινδυνεύει η ίδια και οι γραικύλοι σύντροφοί τους να πάνε μέσα...!

Όπως βλέπετε θέλουν "αντιρατσιστικό" αλλά ακριβώς στα μέτρα τους....!!!!

Το δε συγκεκριμένο άτομο πρέπει να έχει μίσος εναντίον των Ποντίων και γενικότερα των Ελλήνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι δύο φορές, πέρσι και εφέτος, που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία, η Ρεπούση έφυγε από την αίθουσα!

*Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ρεπούση απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.


20 σχόλια:

  1. Έλα, ρε Κριστιάν, η Μαρία είναι Ελληναρού, δεν το συζητώ καθόλου.

    Δεν βλέπεις αρχαιοελληνική περικνημίδα στην φωτό άνωθεν του Ζουράρεως; Ούτε ο Λεωνίδας της Σπάρτης, δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αρνούταν την γενοκτονία των Αρμενιων στη Γαλλία θα έμπαινε φυλακή, γιατί να μην μπαίνει κι εδώ οποιος αρνείται τη γενοκτονία των Ποντιων και γενικότερα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Θράκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Αλέξανδρε,
    Στη Γαλλία δεν έχει περάσει ο νόμος για την ποινικοποίηση της άρνησης των αναγνωρισμένων γενοκτονιών από το κράτος (πλην του Ολοκαυτώματος) .
    Αυτό που λες ισχύει για την ώρα μόνο στην Ελβετία και στη... Σλοβακία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστω, τη Γαλλία σαν Παράδειγμα την έφερα, λόγω της ιστορίας με τον νομο για την Γενοκτονία των Αρμενιων, δεν ήξερα πως δεν πέρασε τελικά, αλλα μάλλον μικρή διαφορα έχει, από τη στιγμή που ισχύει κάτι τέτοιο στην Ελβετία και τη Σλοβακία. Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά εμάς άλλωστε, οποτε εμείς θα έπρεπε να νομοθετήσουμε πρώτοι πως αυτήν την κατεύθυνση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Alexandros

    O Κριστιάν έχει δίκιο, ως προς την ποινικοποίηση της αρνήσεως της Γενοκτονίας των Αρμενίων στην Γαλλία.

    Κατά τα αλλά και πάλι τονίζω ότι η Ιστορία γράφεται με επιχειρήματα και όχι με εισαγγελείς.

    Η ποινικοποίηση γεννά και την υπόνοια ότι ίσως ο άλλος έχει δίκιο και τού φράζουμε το στόμα.

    Η Αγγλία, οι ΗΠΑ και οι περισσότερες χώρες του κόσμου, γιατί δεν έχουν τέτοιες ποινικοποιήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια παλιά Εβραϊκή παροιμία λέει “ Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια, όσο πιο
    φτηνοί είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν”.
    Εγώ πάλι λέω, παλιοδουλειά,αλλά τι να κάνεις; Σκληρό το μεροκάματο στις μέρες μας ...
    και θέλει μεγάλη προσπάθεια γιατί αν “στραβώσει” η δουλειά δεν παίρνεις και τίποτα.
    Χωρίς κέρδος,κέρατα που λένε...
    Γι' αυτό, γερή προκαταβολή και σε μετρητά γιατί από φέσια άλλο τίποτα...!!!
    Κατάλαβες,Μαρία μου...;

    Αλέξανδρος, Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Nativist
    "Κατά τα αλλά και πάλι τονίζω ότι η Ιστορία γράφεται με επιχειρήματα και όχι με εισαγγελείς."
    Εδώ δεν πρόκειται για Ιστορία, αλλά για αναγνωρισμένα γεγονότα που χαρακτηρίζονται ως εγκλήματα πολέμου η/και κατά της ανθρωπότητας.

    "Η ποινικοποίηση γεννά και την υπόνοια ότι ίσως ο άλλος έχει δίκιο και τού φράζουμε το στόμα."
    και λοιπόν; Φράζουμε το στόμα του γενοκτόνα, σε τι σε πειράζει, ειδικά όταν πρόκειται για τους προγόνους σου;
    Η μη ποινικοποίηση όμως παρέχει προστασία στον γενοκτόνα να προβεί σε σειρά πράξεων και προσβολών, πολλές φορές βίαιων, μάλιστα εκτός των συνόρων του.

    Τέλος, γιατί δεν είσαι αντικειμενικός;
    Στη χώρα μας όπως και σε αυτές που αναφέρεις, γιατί υπάρχει η ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κριστιάν,

    Ιστορία είναι. Δεν έχει σημασία αν είναι ή όχι αναγνωρισμένα τα γεγονότα αυτά.

    Η Ιστορία είναι επιστήμη και η διακίνηση ιδεών πρέπει να είναι ελεύθερη. Εδώ έχουν θεσπίσει πανεπιστημιακό άσυλο για την τάχα μου ελευθέρα διακίνηση ιδεών και θα ποινικοποιήσουμε την αντίθετη άποψη. Κι αν προκύψουν (λέμε τώρα) νεότερα στοιχεία;

    Η μη ποινικοποίηση δεν παρέχει άσυλο στον γενοκτόνο -από πού κι ως πού;- να προβεί κλπ. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

    >Τέλος, γιατί δεν είσαι αντικειμενικός;
    Στη χώρα μας όπως και σε αυτές που αναφέρεις, γιατί υπάρχει η ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος;<

    Δεν είμαι αντικειμενικός; Μα το αντίθετο γράφω. Στην χώρα μας, όπως και στις περισσότερες του κόσμου, ΔΕΝ υπάρχει ποινικοποίηση της άρνησης του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος. Ο David Irving Άγγλος είναι και στην Αγγλία συγγράφει. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί και ελληνικά.

    Μάλλον παρανόηση έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nativist,

    Δε διαφωνώ μαζί σου ως προς την αρχή αυτών που λες, όμως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να βρείς στοιχεια, ότι οι Πόντιοι δεν σφάχτηκαν για παράδειγμα η ότι δεν το έκανε το Τουρκικο κράτος, αλλα το έκαναν οι Σαουδάραβες, οποτε βεβαίως πρέπει να ποινικοποιηθεί η άρνηση της γενοκτονίας, γιατί αυτό δεν είναι η φίμωση της αντίθετης γνώμης, αλλα η προστασία της ιστορικής μνήμης και ο σεβασμός προς τους νεκρούς από τις "βεβηλωτικες" απόψεις των Τούρκων και των Τουρκοφίλων!
    Δεν ποινικοποιείται η μελέτη των ιστορικών γεγονότων ούτε η ερμηνεία τους, αλλα ποινικοποιείται η άποψη πως δεν έγινε τίποτα και οι παππούδες μας είναι τρελοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βεβαια, αν περάσει ο νομος όπως είναι, εντέλει θα ποινικοποιείται η άποψη ότι η γενοκτονία υπήρξε η ότι την έκαναν οι Τούρκοι, δηλαδή ποιοι την έκαναν? Για αυτό άλλωστε και η Τουρκικη κυβέρνηση υποστηρίζει ολοφάνερα την υπερψήφιση του νομου. Το άλλο ερώτημα είναι βεβαια απόπου και ως που λέει την άποψη της η Άγκυρα? Είμαστε Βιλαέτι? Η Δημάρ και το ΠΑΣΟΚ δεν ενοχλούνται από αυτό και δεν το σχολιάζουν? Ο Σύρριζα επίσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Alexandros

    Όταν αρχίσεις να ποινικοποιείς, δεν ξέρεις πού θα σταματήσεις. Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αντικρούσει κανείς τα συγκεκριμένα γεγονότα με σοβαρά επιχειρήματα, τότε τόσο το καλύτερο.

    >Βεβαια, αν περάσει ο νομος όπως είναι, εντέλει θα ποινικοποιείται η άποψη ότι η γενοκτονία υπήρξε η ότι την έκαναν οι Τούρκοι, δηλαδή ποιοι την έκαναν?<

    Δεν κατάλαβα.

    ______________________________________

    Μετά την διαφωνία των αρχηγών των κυβερνώντων κομμάτων, Ως κοινή πρόταση καταθέτουν ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ το αντιρατσιστικό Ρουπακιώτη.

    Λες και δεν έχει άλλα προβλήματα η χώρα και πάνε να δημιουργήσουν μπάχαλο, οι αλήτες. Αν αρνηθεί, που πρέπει να αρνηθεί η ΝΔ να τον ψηφίσει, ενδέχεται να πέσει η κυβέρνηση και να πάμε για εκλογές για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχω την εντυπωση οτι το κλειδι που μπορει να ερμηνευσει τον λεγομενο αντιρατσιστικο νομο, βρισκεται και ανοιγη το συρταρι νουμερο 16 ή το νουμερο 19, οπου θα διαπιστωσεται οτι την ιδια στιγμη που γινεται << αγωνας >> για την απαλοιφη του ορου ελληνας και οτι περικλειει αυτο, την ιδια στιγμη στα ανωτερω κειμενα διβαζουμε φοβερα κια τρομερα , οπως το οτι η ιστορια ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ μαθημα!!!!
    Εχουμε να κανουμε με συνδιασμενη πολιτιστικη επιθεση η οποια εκτρεφονταν στον κορφο απο την εποχη των παχεων αγελαδων!
    http://www.kleidiakaiantikleidia.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επιτρεψτε δε να συμπληρωσω οτι ενα μεγαλο προβλημα το οποιο βιωνει ο τοπος ειναι η << πειραματικη >> κοινωνικη διαθεση την οποια εκτρεφει και συντηρει μια συγκεκριμενη πολιτικη σεχτα και η οποια αποσκοπει στην εγκεφαλικη τους αυτοικανοποιηση και επιβραβευση.
    Ενας πειραματισμος ο οποιος ξεκινα ακριβως απο την ληθη της ιστορικης μνημης.
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που πνευματικα υποπαραγωγα καταφερνονται κατα της ιστορικης μνημης οχι μονο στον ελλαδικο χωρο.
    θυμηθειται την βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και αλλων πολιτιστικων μνημειων ανα την οικουμενη.
    Αυτη η πολεμικη κατα της ιστορικης μνημης η οποια δεν συνεγειρει τον πνευματικο κοσμο αποτελει ονειδος για το μελλον συνολικα της ανθρωποτητος.
    Ειναι εμφανες οτι τα τειχη εχουν ρηγματωθει επικινδυνως!
    Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ρεπούση έχει πολλούς λόγους να φοβάται την ποινικοποίηση,θα κινδυνεύσει με μηνύσεις εναντίον της αλλά και να χάσει την ''χρησιμότητα'' της,σε όσους προσφέρει τις υπηρεσίες της.

    Είναι αδιανόητο να απαρνείται ένα τόσο μεγάλο έγκλημα,το οποίο μάλιστα συνετελέσθη σχετικά πολύ πρόσφατα,βάσει του ιστορικού χρόνου.

    Είναι καλύτερα νομίζω να σταθούμε στη στάση του Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ στο θέμα αυτό...

    Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών το θεωρώ αρκετά πιθανό,ο ΣΥΡΙΖΑ το απεύχεται και η τρικομματική φλερτάρει με το ενδεχόμενο ως την τελευταία τους ευκαιρία να διατηρήσουν την εξουσία. Οι εσσωκομματικές τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ θα κρίνουν πολλά.

    Το αν θα χρησιμοποιήσουν τον αντιρατσιστικό ως αφορμή,μένει να το δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι υποστηρικτές του (δήθεν "αριστερού") πολιτικού τίποτα του 4%-5% που δεν θα υπάρχει στη βουλή(μετά από τις δύο επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις) ότι κι αν κάνουν.

    Οι υποστηρικτές του "συνωστισμού", της εκ των πολιτικών πράξεων(τουλάχιστον ορισμένων) και πολιτικών δηλώσεων άρνησης των γενοκτονιών όλων των Μικρασιατών.

    Οι υποστηρικτές της εκ των πολιτικών πράξεων και πολιτικών δηλώσεων αποδοχής της πολιτιστικής διάβρωσης με την (παράνομη) ασταμάτητη είσοδο ισλαμιστών στη χώρα.

    Οι υποστηρικτές μιας δήθεν "αριστερής" και "κεντροαριστερής" ουσιαστικά ενιαίας παράταξης(9% μαζί ενωμένοι αλλά με πτωτικές τάσεις) που με μια ακραία μορφή ισοπεδωτικού καπιταλισμού γκρεμίζουν την Ελληνική κοινωνία.

    Οι άνθρωποι που με τη πολιτική τους ουσιαστικά δείχνουν ότι δεν πιστεύουν στα Εθνικά κράτη και θέλουν να τα διαλύσουν γιατί "έτσι πρέπει", "αυτό είναι το σωστό και λογικό", είναι "μονόδρομος".

    Οι άνθρωποι που με τη δήθεν προοδευτική πολιτική τους προκάλεσαν την είσοδο των ακραίων φιλοχουντικών στη Βουλή των Ελλήνων που έχει καταντήσει σαλούν της Άγριας Δύσης.

    Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, τους (κατά την πολιτική μου γνώμη και δημοκρατικό μου δικαίωμα) "δήθεν αριστερούς" απαντάμε ότι το πολιτικό τους μέλλον είναι ανύπαρκτο ότι κι αν κάνουν.
    Οι πολιτικές τους πράξεις και δηλώσεις έχουν γραφτεί στο ιστορικό βιβλίο και αυτό το βιβλίο τα καταγράφει όλα διότι είναι μεγάλο και εκεί δεν υπάρχει συνωστισμός παρόλο που γράφει πολλά εδώ και πολλά χρόνια. Ότι γίνεται εκεί καταγράφεται και δεν διαγράφεται. Αυτή η μικρή γωνιά της γης που πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων θα σωθεί και θα θριαμβεύσει. Πάντα το πετυχαίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

    Έχετε Πίστη
    Έχετε Όραμα
    Έχετε πείσμα

    Ζήτω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αδικο έχει ο "Γιώργος,φοιτητής Γεωπονίας"?Οχι καθόλου.Αυτό που περγράφει,είναι αυτό που ακριβώς συμβαίνει και τον συγχαίρω επειδή,τόπιασε το θέμα κρυστάλλινα,παρά το νεαρόν της ηλικίας(φοιτητής,γαρ).Αν το έβλεπαν ,με ψυχραιμία, οι περισσότεροι Ελληνες έτσι,σχεδόν αυτόματα θα δρομολογούσαμε τη λύση ΟΛΩΝ των προβλημάτων της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρότι αυτό το άτομο μου ανακατεύει τα έντερα μόνο που το βλέπω, παρότι για μένα οι Τούρκοι είναι ο πιο γενοκτόνος λαός όλων των εποχών, και όλων των λαών, παρότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι Κεμαλιστές με την τριανδρία του εξόντωσαν πάνω από 4.000.000 χριστιανούς και μη μουσουλμάνους εν γένει, και γω πιστεύω ότι για την καταγγελία ιστορικών γεγονότων δεν χρειάζονται Νόμοι.

    Αλλά συνείδηση! Και εμείς οι Έλληνες αν είχαμε ιστορική συνείδηση δεν θα έπρεπε να ανεχόμαστε ούτε ένα δευτερόλεπτο αυτή την γερμανοτσολιά και τουρκολάγνα αυτή την μισέλληνα στην Βουλή.
    Όπως αν είχαμε ιστορική συνείδηση ΔΕΝ θα βλέπαμε Σουλεϊμαν!
    Λοιπόν, ας ξυπνήσει ο Έλληνας και σκασίλα μας οι Νόμοι. Άσε που όλη αυτή η φιλολογία στέλνει τον λαό στην ΧΑ κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΠ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ΝΙΚ

    Την ιστορικότητα του Εφιάλτη, δεν θυμάμαι να την αμφισβήτησε ποτέ! Γιατί άραγε;

    Συμφωνώ με το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.