31/5/13

Ταξίδι-αστραπή του Δ.Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ

Για ΗΠΑ και Λονδίνο αναχωρεί αύριο ο ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλος.
Ταξίδι-αστραπή στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ως κεντρικός ομιλητής, στην ολομέλεια του ετήσιου Συνεδρίου της «Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής» (American Jewish Committee).
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Αβραμόπουλος θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας (4-5 Ιουνίου), προσκεκλημένος του Βρετανού ομολόγου του, Γουίλιαμ Χαγκ, με τον οποίον θα έχει συνομιλίες για διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Ομάδα Βρετανο-Ελληνικής Φιλίας της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων.
Παράλληλα, ο υπουργός θα έχε επαφές με παράγοντες της ελληνικής ομογένειας και θα παρευρεθεί σε εκδήλωση με θέμα «David Lloyd and Eleftherios Venizelos: an enduring friendship», που περιλαμβάνει παρουσίαση εγγράφων από το αρχείο του Λόυντ Τζορτζ και της αλληλογραφίας του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εγνώριζα ότι είχαμε ΥΠΕΞ.
    Μήπως είναι αυτός που υποστηρίζει τους αντικαθιστωτικούς Ισλαμιστές στη Συρία που ΣΦΑΓΙΆΖΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;
    Να χαιρόμαστε το ''μπουμπούκι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.