1/12/17

Αλλαγές στις ΗΠΑ - Ο Πομπέο για τη θέση του Τίλερσον, ο Τομ Κότον για τη CIA

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Τις τελευταίες εβδομάδες του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ διανύει ο Ρεξ Τίλερσον, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των New York Times, που επικαλούνται υψηλά ιστάμενες πηγές του Λευκού Οίκου.
Κατά το ρεπορτάζ, στο υπουργείο Εξωτερικών θα τοποθετηθεί ο νυν αρχηγός της CIA, Μάικ Πομπέο, ενώ τη θέση του στα κεντρικά της υπηρεσίας στο Λάνγκλεϊ θα αναλάβει ο γερουσιαστής από το Αρκάνσας Τομ Κότον.
Τόσο ο Πομπέο όσο και ο Κότον ακολουθούν φιλοπόλεμη γραμμή στο θέμα του Ιράν, σε αντίθεση με την πιο προσεκτική στάση του Τίλερσον.
«Σύμφωνα με τα πλάνα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, ο ανασχηματισμός στο επιτελείο εθνικής ασφαλείας θα γίνει περί τα τέλη της χρονιάς ή αμέσως μετά», έγραψε η εφημερίδα.
Καθημερινή

2 σχόλια:

  1. Προετοιμασίες πολέμου.

    Και αφού οι Αμερικάνοι διάλεξαν αυτό τον δρόμο, σημαίνει ότι έχουν διαλυθεί πλήρως οικονομικά και αποφάσισαν να παίξουν τα ρέστα τους πάνω στην πλάτη των Ευρωπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η αριστερή εμμονή ότι πάει, οι ΗΠΑ τελειώσανε, γιατί χρωστάνε πολλά!! Μ' αυτό κοιμούνται, μ' αυτό ξυπνάνε. Σαν εκείνα τα τσιτάτα του μεσοπολέμου, όπου να, όπου νάναι όλη η Ευρώπη θα είναι σοσιαλιστική.
    Γυρίστε πλευρό, δεν ανατρέπονται τόσο εύκολα οι αυτοκρατορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.