28/11/18

Κρεμλίνο: Η συνάντηση Τραμπ - Πούτιν προετοιμάζεται κανονικά

REUTERS/KEVIN LAMARQUE
Κανονικά προετοιμάζεται η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο της Συνόδου της G20, στην Αργεντινή, παρά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου περί ακύρωσής της. Η Μόσχα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν έχει καμία άλλη επίσημη ενημέρωση από την Ουάσιγκτον.
Στον απόηχο της έντασης που έχει προκληθεί μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας με την κατάσχεση τριών σκαφών του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στη Θάλασσα του Αζόφ, την Κυριακή, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χθες «Washington Post» ότι αναμένει «πλήρη αναφορά» από τους συμβούλους για θέματα εθνικής ασφαλείας και από αυτήν προφανώς θα εξαρτηθεί η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Πούτιν.
«Αυτό θα είναι πολύ καθοριστικό. Μπορεί να μην κάνω τη συνάντηση», δήλωσε κατηγορηματικά ο Τραμπ. «Δεν θέλω καθόλου αυτή την επιθετικότητα», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ούτε στην Ευρώπη θα έπρεπε να αρέσει αυτή η επιθετική στάση.
Το Κρεμλίνο από την πλευρά του ανακοίνωσε σήμερα ότι γνωρίζει μεν τις δηλώσεις Τραμπ, πλην όμως δεν έχει καμία άλλη επίσημη ενημέρωση, για την ώρα τουλάχιστον.
naftemporiki.gr

17 σχόλια:

  1. Εννοείται! Όλα πάνε ρολόι..κανονικά...αφού τα είπαμε! Τα παιδιά θα βρεθούν για ένα κρασί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρωισλαμική συμμαχία στόχο έχει το γονάτισμα όλου του πλανήτη κάτω από την ιδεολογία του Γερμανοϊσλαμισμού.

    Οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι απλά περιμένουν το θάνατό τους, ο ένας μετά τον άλλο. Αν δεν ενωθούν δεν έχουν καμία ελπίδα σε βάθος χρόνου. Οι Γερμανοί ελέγχουν Μόσχα και Ουάσιγκτον σε τρομακτικό βαθμό. Οι δύο υπερδυνάμεις είναι μισθοφορικά ζόμπι, με τους λαούς τους ευνουχισμένους να υποφέρουν οικονομικά, πολιτιστικά, ιδεολογικά. Με τέτοια Αμερικανορωσική ανικανότητα, το μέλλον είναι ο Γερμανοϊσλαμισμός.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "κάτω από την ιδεολογία του Γερμανοϊσλαμισμού" η οποία είναι Μπύρες, Χοιρινά Λουκάνικα και Τζιχάντ;
    "Οι Γερμανοί ελέγχουν Μόσχα και Ουάσιγκτον σε τρομακτικό βαθμό", στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μπορεί να έχει στο μυαλό του για παράδειγμα την Deutsche Bank ας πούμε που μία εκ των ιδιοκτητών είναι η αμερικανική Cerberus Capital Management και η άλλη η επίσης αμερικανική BlackRock.Μιλάμε μόνον για μιά τράπεζα! Αν δει κάποιος τι σημαίνουν και τι διαχειρίζονται στην παγκόσμια αγορά αυτές οι δύο εταιρείες τότε θα ξεκινήσουμε μια σοβαρή κουβέντα! Του τύπου πως η BlackRock είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης χρημάτων στον κόσμο με περισσότερα από 6,3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Ας αναφέρουμε και μια θυγατρική έτσι για την ιστορία. Είναι η Japan Airlines,να πω και τις θυγατρικές της Japan Airlines που έχει στόλο 280 αεροπλάνα? Νομίζω αρκεί επειδή μιλάμε για την Γερμανία, γι αυτό η οποία κάνει κουμάντο στην Αμερική! Φίδι μας έφαγε που κάνει η Γερμανία, η Γερμανία έχει αποστολή να φυλάει τα πρόβατα! Ιδρυτής της BlackRock ένας εκ των τριών το 1988 είναι ο Larry Fink που μεγάλωσε σε μια εβραϊκή οικογένεια. Ο δεύτερος ιδρυτής είναι ο Robert Steven Kapito και εντελώς «τυχαία» γεννημένος σε μια εβραϊκή οικογένεια. Τρίτη ιδρυτής η Susan Lynne Wagner η οποία εντελώς «τυχαία γεννημένη σε μια εβραϊκή οικογένεια! Αξίζει να προσθέσουμε πως λόγω της ισχύος του και του μεγάλου μεγέθους και του εύρους των χρηματοοικονομικών του περιουσιακών στοιχείων και δραστηριοτήτων, η BlackRock έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη σκιώδη τράπεζα στον κόσμο .

      Λοιπόν καλά μέχρι εδώ?
      Μάλιστα!
      Ας δούμε και λιγάκι την άλλη ιδιοκτήτρια την Cerberus Capital Management
      Ιδρυτής ο Stephen A. Feinberg ο οποίος εντελώς «τυχαία» γεννήθηκε σε μια αμερικανική εβραϊκή οικογένεια. Να συνεχίσω για το κουμάντο που κάνει η Γερμανία στην «Αμερική»?

      Διαγραφή
    2. Και εγω δεν είμαι της άποψης οτι η Γερμανία κάνει κουμάντο σε Αμερική και Ρωσσία , αντιθετως.
      Επίσης ο χρηματοπιστωτικός τομέας έχει έντονη παρουσία του εβραϊκού στοιχείου.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός! Η black rock διαχειριζεται 2 φορές την Γερμανία σε επίπεδο ΑΕΠ ή 4 φορές την Ρωσία ή 35 φορές την Ελλάδα!!! Λέω εγώ τώρα ο αδαής μπορεί ο Τράμπ αν για παράδειγμα έχει χρηματιστεί από τον MBS όπως λέγεται και η Cia έχει στοιχεία από τον Κασόγκι να τα έχει κι αυτή η εταιρεία αν επενδύει στην Ρωσία όπως στο επίπεδο της τράπεζας της Ρωσίας και ο Τράμπ βάζει κυρώσεις γιατί θέλει να υποστηρίξει μια άλλη εταιρεία ας πούμε! Ας υποθέσουμε τυχαία έναν άλλο κολοσσό ας πούμε την black stone...( μια και ασχολούμαστε με το μαύρο και του βράχους ή πέτρες) η οποία έίναι συνδεδεμένη με τους Ροκφέλερ και ένας εκ των ιδρυτών της ήταν Έλληνας και της οποίας δύο θυγατρικές της ( η μία τα Hilton ) φτάνουν τις 185.000 εργαζομένους! Ο δε δεύτερος ιδρυτής είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής! (Στίβεν Σβαρτσμαν). Ρωτάω εγώ τώρα μπορούν τέτοιου είδους συμφέροντα που είναι και φίλοι με τον Ρότσιλντ να σκοτώνουν, να εκβιάζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να αλλάζουν σύνορα να εκπορνεύουν την ανθρωπότητα και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις! Ωστόσο το κυριότερο ερώτημα μπορούν να ελέγχουν μια μικρή χώρα σαν την Γερμανία...😎😎😎

      Διαγραφή
    4. Απ οτι φαινεται ...ουτε η ..Αμερικη κανει κουμαντο...Η ....τυχη κανει...και η βλακεια των ανθρωπων που δεν....την βλεπουν γιατι την πατησαν απο ενα παιδικο παιχνιδι...Το κρυφτο.

      Διαγραφή
    5. @ Κυριος Τ.
      Ο υπερπλανηταρχης Ερντογκαν κανει κουμαντο.

      Διαγραφή
  4. Όταν η Μπάγιερ αγοράζει τη Μονσάντο σαν να ήταν περίπτερο θέλετε και στοιχεία; Όταν η Ζήμενς έχει ρημάξει όλες τις Αμερικάνικες εταιρείες σε προμήθειες αμερικανικου δημοσίου; Όταν οι Γερμανοί έφτιαξαν τον Λένιν, έφαγαν 27 εκατομμύρια Ρώσσους μετά και σήμερα ο Πούτιν τους γυαλίζει τις μπότες θέλετε και στοιχεία;

    Ο Ιουδαϊσμός κοιμάτε όρθιος σε σχέση με τους Γερμανούς. Τόσο ο Λέμκιν όσο και ο Βιζενταλ ήταν πάντα απένταροι και χωρίς βοήθεια, αυτός είναι και ο περιβόητος ισχυρός Ιουδαισμός.

    Εδώ έχω κάποια στοιχεία, στο κάτω της σελίδας, δίπλα από την Ελληνική σημαία, τα λέω εδώ και χρόνια αλλά στην Ελλάδα ότι πει το Βερολίνο

    http://www.theredcell.co.uk/uploads/9/6/4/0/96409902/the_wider_perspective.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Σιδερουντιε....η Μπαγερ εεε ?? Ειστε σιγουρος ποιου ειναι η ...Μπαγερ ?? Το λεω εθυμα..
      ...Ηταν η ...Μπαγερ της ....Μπαγερ οταν παρκαραν απ εξω ...τα αμερικανικα τανκς ??? Βγηκε ο ...σουπερμαν ιδιοκτητης εξω και τα πλακωσε στο ...ξυλο ο παιχταρας ??? Η ..μετα ...τον αφησαν τα τανκς...να φαει φαρινα Γιωτης με σπανακι να...δυναμωσει...να κανει τον ..καμποσο στα ..τανκς ??? Ειπαμε να λεμε....αλλα οχι κι ετσι..Αν ακομη δεν εχετε καταλαβει τι ειναι το χρημα ...φροντηστε το λιγο..Μην ακουτε καταθεσεις αστρων.....χρημα ειναι οι κανες των οπλων....Εχεις οπλα ?? Εισαι μεγαλοκαταθετης...Αφοπλιζεσαι ?? Σορυ...αλλα εισαι μαλακ@ας....Εισαι στο ..κινημα ειρηνης ?? Σορυ...εισαι στο ορνιθοτροφειο ...Τρωγε καλαμποκι...νασαι παχυς στο σφαξιμο...Απ την αρχη του κοσμου ..οταν το πρωτο κοκκαλο ..εγινε με φλας ..στο νου της ορθιας μαιμους...ροπαλο....η μαιμου απεκτησε καταθεσεις...επενδυσεις...και ....ομολογα με σπρεντ...Υποθετω οτι η Μπαγερ που ειχε φτιαξει πουγγι ..με την αγορα αυτην ...εδωσε τις οικονομιες της πισω στην μαμα...και δεν αγορασε τιποτε..
      διοτι το μαγαζι παραμενει σε αμερικανικο εδαφος....κι οτι ωρα ..κατασχεται...Κι ας παει ο ..ιδιοκτητης να τους δειρει .....

      Διαγραφή
  5. Δεν μου προσέχετε κε Γιώργο! Δεν μου προσέχετε!😂😂 Ξέρετε ποιός είναι συνιδιοκτήτης της Siemens? Η Black rock! Σας θυμίζει τίποτα? Ναι! Είναι αυτή που λέγαμε πιό πάνω! Που είναι συνιδιοκτήτης της Ντοιτσεμπανκ! Ξέρετε που δούλευε ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Πήτερ Λότσερ? Στην Deutsche bank! Ωραία? Ναί! Ξέρετε τώρα ποιός είναι ο σούπερ ιδιοκτήτης της Bayern LG ? Από ότι φαίνεται όχι! Η καταπληκτική Black rock που λέγαμε πιό πάνω με όσα είπαμε γι αυτή! Ξέρετε ποιός άλλος που ο ιδρυτής της λεγόταν Jonathan το μικρό εντελώς " τυχαία"? Η Capital Group Companies "αμερικανικών"? επίσης συμφερόντων! Να σας πω τα κεφάλαια που διαχειρίζεται? 1.9 τρις, μάλιστα τρις! Έχετε μετρήσει τα τρις μεταξύ των τριών εταιρειών που αναφέραμε εδώ? Όχι! Να σας πω εγώ στο περίπου, είναι γύρω στα 9 χοντρικά! Ξέρετε το Παγκόσμιο ΑΕΠ ετησίως? Ρίξτε μια ματιά κι αν έχετε την καλοσύνη γράψτε το εδώ! Ξέρετε τα μαθηματικά είναι γοητευτική επιστήμη! Άρα συνεχίζουμε με την Γερμανία η οποία κάνει κουμάντο στην "Αμερική"! Η Γερμανία είναι εδώ για να φυλάει τα πρόβατα στην περιοχή! Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν έχει ούτε 50 αεροπλάνα, δεν πληρώνει στο Νατο σωστά, δεν, δεν, δεν?
    Να μου θυμηθείτε να σας πω και για το Καταρ μια ιστορία, για την ρωσική κεντρική τράπεζα, την γαλλική...καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για τον δαίμονα του πληκτρολογίου...Bayer AG

      Διαγραφή
    2. Σακη ..περιπου ..τα ιδια λεμε.Η Γερμανια ειναι ακομη...χωρα κατεχομενη. Ειναι γεματη αμερικανικες βασεις.Δεν εχει στρατο...τιποτε δεν εχει.Τα εργοστασια της ειναι ολα αμερικανικα με ενα τροπο ..αφανη..Τι ακριβως λοιπον γινεται εδω??Κατι πολυ απλο..Πχ..της εδωσαν για τις ντοπιες ευρω συνθηκες και αλλα τινα που τους συμφερουν ..ενα ρολο ..χωροφυλακα στην Ευρωπη για λογους προφανεις.Η Αμερικη εχει πολλες ασχολιες παγκοσμιες...κι εδωσε την Ευρωπη εργολαβια στους ναζι....με ποσοστο !! Πχ..80 εμεις ...20 εσεις...και..αμνηστια !! Για να μην τρεχουμε εμεις ντορ του ντορ στα κρατη...ενω εχουμε δουλειες παγκοσμιες..Με τα 20 επι.τοσα ετη...αυτοι ψιλοδυναμωσαν ...και πανε λιγο .τσαμπουκα.Αλλα στρατο κιχ.Απαγορευεται.Αν κανουν κιχ..πεθαναν στα παντα....Ομως οι κουτοπονηροι Γερμανοι που θελουν κιχ ...παλι..σκαρφιστικαν ενα κολπο...να μην πουν ανοιχτα κανουμε στρατο !!Αλλα να κανουν ...!! Και βρηκαν το...ευπεπτο παραμυθι ...ευρωστρατος !!..Στο στυλ...
      να κοιταξτε...μας ..πιεζουν.οι αλλοι..δεν ειναι δικος μας..κλπ.( αλλα εμεις θα κανουμε κουμαντο στα κοροιδα )....Αλλα που τα λενε.αυτα ?? Σε χαζους ??Και τσουπ η πρωτη βολη προειδοποιησης...Μπρεξιτ !! Πευτουν και τρεις ..σποραδικες....Ζημενς...αυτοκινητα...Ντουτσε Μπανκ....Βρε καλως τα παλληκαρια......Ερχεται κι ενα τροχειοδεικτικο.....Σαλβινι....μπαμ και ενα κροσε...Πολωνια.Τωρα το.τσουτσεκι εχει πληρη εικονα του ...μαγαζιου του σφαιρικα...θα φυγουν ολα τα πληθια
      αν......αν...αν.......Κι εδω ειμαστε .τωρα.....Η Μπαγερ εεεε?? Για κανε Σακη ...αναλυση μετοχων της
      .Μερσεντες....Μπε εμ βε....Τελεφουγκεν...Ζημενς...Κραους Μαφαι....Οπελ...Κρουπ...τραπεζων...ναυπηγειων..Μπασφ...Ατλας....κλπ....κλπ....Ποιος ταχει ολα .?? Και για να τελειωνουμε...τα δανεια που πηραν να τα φτιαξουν...τα ...επεστρεψαν ??..Αλλα ακομη κι αν ναι....τα κεφαλαια κινησης που παιρνουν....απ τις αγορες...για να δουλευουν τωρα ?? Κι αντε λογω ..εργολαβιας...εχουν μηδεν επιτοκιο.!! Κι αν ...οι αγορες...ξυπνησουν το πρωι...και πουν...πσιδια θελετε λεφτα σημερα (?)....αααα...κοιταξτε δινουμε σημερα 15 % ...θελετε ακομη ?? Κι αυριο ...20%.....κλπ...
      κλπ....Τοτε τι λεει ο ....Ταρζαν ..?? Κι εχουν και τα οπλα στο παρκιγκ..
      .μην βρεξει....
      Εχω μια απορια που διαφωνει ο..Σακης....θα σκασω αν δεν βρει κατι ..

      Διαγραφή
    3. Πουθενά! Άψογος!💪✊Είσαι δύναμη! Λίρα 100 είσαι!👌💣🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα παρεμπιπτόντως γιατί το ξέχασα! Στην Mercedes πάλι η Black rock είναι συνιδιοκτήτρια! Οπότε πες του...Σάκη..αν τον δεις... η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το παιχνίδι σικέ! Αν και νομίζω δεν θα διαφωνεί μετά από όλα αυτά θα κατάλαβε...😂😂🤣γιατί ξηγηθήκαμε σπαθί με τόσα τρις και στοιχεία! Προχθές άκουσα πως μπροστά σε αυτούς ο Σόρος είναι η Βουγιουκλάκη του συστήματος! Τον έχουν με 30 δις που διαχειρίζεται να ασχολείται με τα " ψιλά" έτσι για να μην πλήττει! Κατάλαβες τώρα τι είναι ο Σόρος? Το παιδί για τα "θελήματα" του συστήματος! Σιγά μην ασχοληθεί ο ιδικτήτης της black rock με τον Τσίπρα και το πρεζόνι τον Ράμα! Του λέει του Σόρος με νεύμα, δεν μιλάει..." ξεσκισέ τους αυτούς τους δέκα"... μετά το να βρείς ας πω για παράδειγμα ένα όνομα που δεν το ξέρω μην παρεξηγηθώ...Τσίπρες, Παπάδες, Βαρουφάκηδες, Κούληδες, Τατσόπουλους, Βαλιανάτους! Τυχαία τα λέω έτσι? Κάθε ομοιότητα με πραγματικά είναι απλά σύμπτωση...

      Διαγραφή
    5. Μια αφελης ερωτηση ...επιτρεπεις ??
      Ποση επαφη με την πραγματικοτητα εχουν οι ...ιδεες πχ του Χρηστου κλπ....?? Θα σωσουν τους ανθρωπους ? Κατι ...για σοσιαλισμους ...αριστερες...δεξιες...διαγωνιες...οκταγωνα...τριγωνα....πολυγωνα...κλπ ακουω.......κατι νουβελες τρυφερες...λαμε....γκλιστεριγκ...λαμπακια χριστουγεννων...Την Χιονατη....τα μαλλια της ...γριας στο παζαρι....μηλαρακια καραμελε....κλπ.....Εχουν καμμια σχεση ??? Τι γνωμη εχεις ?? ( καλα εκεινοι στα ...Εξαρχεια...οκ...παιρνουν ...κρακ...και δεκαρες...στον αιωνα τον απαντα δεν παιρνουν μυρωδια ποιος τους βαζει...Ειναι τοσο...τελος παντων ....που ουτε αυτο δεν ξερουν !! Σαν ζαλισμενες μυγες πανε.τυχαια οπου ναναι μετα απ το ...φλιτ που εφαγαν...Σαν να εβαλες ινδιανο στον γυψο μετα απο εντατικα μαθηματα ανωτερων εξισωσεων...)....

      Διαγραφή
  6. Τα λειτουργικά και άλλα έξοδα μιας επιχείρησης είναι το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου της επιχείρησης και καταλλήγουν τα περισσότερα στη Γερμανική οικονομία και σε χέρια Γερμανών. Οι μέτοχοι έχουν μερίδιο στα κέρδη και μπορούν να επηρεάσουν μια επιχείρηση, δεν έχουν όμως έλεγχο των περισσοτέρων χρημάτων του κύκλου εργασιών της. Κάθε μεγάλης Γερμανικής εταιρείας το μεγαλύτερο μέρος του χρήματος που παράγει καταλλήγει στη Γερμανία, ακόμα και αν όλες οι μετοχές ανοίκουν σε ξένους.

    Το παραμύθι ότι η Γερμανία είναι υπόδουλη άλλων έχει πουλήσει μόνο στην Ελλάδα για να την συμποναμε και να τις στέλνουμε όσα κεφάλαια και όσους φτηνούς εργάτες μπορούμε. Τις δίνουμε ότι έχουμε από τον εθνικό μας πλούτο, ανεξάρτητα με το ότι πάντα στην ιστορία της στήριζε Τουρκία και Ισλάμ. Αυτή είναι η τύφλωσή μας. Οι Γερμανοί μας έχουν πουλήσει στο Ισλάμ δεκάδες φορές στην ιστορία μας, αλλά αυτη την ιστορία δεν την διδάσκουν στην Ελλάδα.

    Ευτυχώς που διώξαμε του Βρετανούς, τους κομμουνιστές, τους Εβραίους τους Αμερικάνους, τους Ιταλούς κτλ, φέραμε τους Γερμανούς και έχουμε δει το φώς μας το αληθινό.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.