29/11/18

Η αριστερή οχλοκρατική δράση θα φέρει αντίδραση...


Συν όχλω αμαθία πλείστον κακόν
Ευριπίδης 480-406 π.Χ.
Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια αντιπαράθεση της αριστεροφροσύνης συνολικότερα (η οποία ενδεχομένως καθοδηγείται από την κυβέρνηση) με μερίδα του μαθητόκοσμου που επιχειρεί στο πλαίσιο κινητοποιήσεων εναντίον της "Συμφωνίας των Πρεσπών" να πραγματοποιήσει καταλήψεις σε σχολεία της Βορείου Ελλάδας.
Ο τελευταίος σε αυτή τη χώρα που δικαιούται να επικρίνει καταλήψεις σχολείων είναι το μέτωπο της αριστεροφροσύνης που δεν έχει αφήσει κατάληψη σχολείου, πανεπιστημίου ή εθνικής οδού που να μην της παράσχει πολιτική νομιμοποίηση. 
Τις περισσότερες καταλήψεις μάλιστα τις έχει υποκινήσει άμεσα και έμμεσα μέσω και των κομματικών στρατών που διαθέτουν τα κόμματα της αριστεράς στους εκπαιδευτικούς της χώρας.
Η αριστερά που  εξέθρεψε και νομιμοποίησε κάθε είδους ανομία ήταν θέμα χρόνου να βρει μπροστά της τις συνέπειες της οχλοκρατίας.

Για τη συνέχεια Capital




3 σχόλια:

  1. "Democracy sold Macedonia..."

    Truly a disgrace. Imagine SYRIZA to consider itself a democracy????? Since when? It came to power with 19% of the vote. Papadopoulos had a broader approval.
    Please don't let these traitors hide behind sacred Greek words.

    The message should read:
    A SHITLOAD OF NOBODIES TRIED TO SELL MACEDONIA AND WILL END UP TO THE SEWAGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στον θρασύ-αμαθή που υπογράφει ως Ουίνστον Σμιθ: φταίει ΚΑΙ το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής ψευτο-δημοκρατίας, επειδή έχει διαμορφώσει πρωθυπουργική ΜΟΝΑΡΧΙΑ, επειδή δεν προβλέπει καμμιά διαδικασία πολιτικής και ποινικής τιμωρίας των πολιτικών για ψευδείς-απατηλές υποσχέσεις ή ακόμη και για βαριά ποινικά αδικήματα... Με άλλα λόγια η εξουσία δεν πηγάζει από τον λαό ούτε ασκείται εξ ονόματος του λαού, αλλά κατέχεται απολυταρχικά από την άθλια κομματοκρατία. Όσο για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ (και όχι μακεδονικό), το πρόγραμμα του Σύριζα πουθενά δεν ανέφερε κάτι σχετικό με τη μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντως έχουμε ακομα ελεύθεροτυπία, ο καθένας γράφει οτι μ@λ@κια του έρθει στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.