30/11/18

Οι αλβανικές αρχές καλούν τους Βορειοηπειρώτες για ανάκριση - Αλβανός σχηματίζει τη «Μ. Αλβανία» σε στρατόπεδο της Ελλάδας (Βίντεο)

Πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών εθνικιστών κατά της χώρας μας.Τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες τους με το αλυτρωτικό σήμα του αλβανικού αετού έχουν πλημμυρίσει τα social media.
Ντυμένος στα χακί του ελληνικού στρατού και με το ημιαυτόματο, ο νεαρός, προφανώς αλβανικής καταγωγής, σχηματίζει με τα χέρια του το αλυτρωτικό σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας και ανεβάζει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και - όπως υποστηρίζει με ανάρτηση του - βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
«Σας χαιρετώ από τα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας. Υπηρετούμε σε άλλο κράτος αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας».

Αλβανοί εθνικιστές τον χειροκροτούν για την πράξη του και δεν χάνουν την ευκαιρία να χύσουν δηλητήριο.
Η φωτογραφία είναι άραγε αληθινή ή είναι μια ακόμη στημένη προκλητική ενέργεια; Σε κάθε περίπτωση κάνει το γύρο σε μεγάλα αλβανικά sites όπως είναι το JETA ESHT QEF. Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων εξηγεί στην Άννα Σανοζίδου, που στοχεύουν τέτοιες κινήσεις.
«Δεν είναι τυχαίο να κάνει σύμβολο που έχουν συνδεθεί με φανατισμό. Είναι μια πρόκληση που δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε διότι συνδέεται με διεκδικήσεις των αλβανών ακόμη και μέχρι τη Θεσπρωτία», λέει ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνων Βατραχανθρώπων.
Κοσσοβάροι στρατιώτες προκαλούν την Ελλάδα
Πλέον οι αλβανοί επιδιώκουν την πρόκληση όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Κοσσοβάροι στρατιώτες, σε συνέδριο στην Ιορδανία, να ενώνουν αλυτρωτικά τα δάχτυλα τους. Πάλι μπλέκουν την Ελλάδα. Η φωτογραφία έχει γίνει viral σε αλβανικά site μεγάλης εμβέλειας.
Η γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια Έρα Ιστρέφι κάνει το εθνικιστικό σύμβολο μπροστά σε ελληνικό μνημείο
Στο παιχνίδι του μεγαλοϊδεατισμού και διάσημοι αλβανοί καλλιτέχνες. Η γνωστη τραγουδίστρια Έρα Ιστρεφι ανήρτησε πριν λίγες ώρες φωτογραφία από το Σούνιο με τη "Μεγάλη Αλβανία" να πρωταγωνιστεί.
Ο αλβανικός αετός είναι ένα σύμβολο που μαθαίνουν να το κάνουν από το σχολείο. Στη χθεσινή σχολική γιορτή σχολείου στην Αυλώνα, γιόρταζαν την εθνική επέτειο της Αλβανίας. Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών σχηματίζουν με τα χέρια τον αλβανικό αετό.
Οι αλβανικές αρχές καλούν τους Βορειοηπειρώτες για ανάκριση έναν έναν
Η θηλιά της προπαγάνδας των ακραίων Αλβανών σφίγγει γύρω από το λαιμό των Βορειοηπειρωτών. Με αφορμή την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι κάτοικοι των χωριών περνούν σχεδόν ένας ένας από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στο Φιέρι, για ανάκριση.
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Η ελληνική μειονότητα στέκεται αγέρωχη χρόνια τώρα, κόντρα στην «κακοκαιρία» των Τιράνων!

10 σχόλια:

  1. Τι νόημα έχει να υπηρετούν στον στρατό αυτοί οι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι βοηθάει , να αναδεικνύουμε το ότι 3 - 4 ή 5 βλαμμένοι κάνουν μια χειρονομία - κάτι σαν παλλόμενα φάσκελα - , και ότι αυτό είναι ίδιον γνώρισμα των απανταχού Αλβανών φασισταράδων!
    Πρακτικά η κίνηση αισθητικά είναι απαράδεκτη αλλά και συνωμοτικά άβολη.
    Ας μην βάλουμε πλάτη και κάνουμε μάγκα κάποιον αισθητικά μ@λ@κα Αλβανό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι διόλου...αισθητικό το θέμα. Αλβανοί εντάσσονται στον στρατό μας και σε περίπτωση πολεμικού επεισοδίου θα στρέψουν τα όπλα εναντίον μας. Τι δεν καταλαβαίνεις..;

      Διαγραφή
  3. Μια ζωή στο παρασκήνιο τη βρωμιά και τη μπαμπεσιά αυτοί οι άνθρωποι.Γράφω "οι άνθρωποι" κι όχι ο λαός,διότι θέλω να πιστεύω-έστω και με τη δυσκολία που με αναγκάζει η ιστορία τους να το κάνω-ότι υπάρχουν και άνθρωποι ανάμεσά τους που έχουν λεβεντιά.Αλλού υπηρετούν,αλλού πιστεύουν,αλλού κοιμούνται αλλού ξυπνάνε κ.ο.κ. Η αίσθηση,το βίωμα της ευθύτητας,της λεβεντιάς,της μπέσας,του φιλότιμου άγνωστα "πράγματα" για την πλειονότητα.Τί,στην ευχή,έφταιξε εξ αρχής μ'αυτόν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. We train them to attact us. Remember what happened when Alexander the Great started pointed non-Greeks to high ranking military posts?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυό δράμια μυαλό να 'χανε, θα καταλάβαιναν, πως πρόκειται για βυζαντινό σύμβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παιδί πήγε στον Ε.Σ. όπως κάθε πολίτης του κράτους μας και έχει γνώση οτι είναι Αλβανος μιας και οι γονείς του είναι Αλβανοί. Ο αετός που κάνει δεν είναι απαραίτητα υπερεθνικιστικό σήμα, συμβολίζει τη σημαία της Αλβανίας* , είναι ακόμα πιθανό ο συγκεκριμένος να αγαπάει και την Ελλάδα σαν δευτερη του χωρα!

    Όλα αυτά είναι φυσιολογικά σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες , πριν κάποιο καιρό η Ν.Δ. με το Σαμαρά ανοίξαν τα σύνορα και απο τότε δεν ξαναέκλεισαν , το Πασοκ έκανε έλληνες όσους έχουν αφοδεύσει έστω και μια φορα στην Ελλάδα και η Αριστερά φρόντησε να μην υπάρχουν αντιδράσεις για το μεταναστευτικό, με ιδεολογική και σωμματική βία.

    Στο θέμα αυτό δεν υπήρξε ποτέ δημόσια συζήτηση ούτε πρόγραμμα , καθόλου τυχαίο γεγονός.

    Προσωπικά πιστευω οτι στον Ε.Σ. πρέπει να είναι μόνο Έλληνες, έστω λίγοι και καλοί.

    A. P. Δεν νομίζω να υπηρετούν σε ΜΥΚ κλπ

    Υ.Γ. μια καπως άγρια υπόθεση: Στο μέλλον πολλά αλβανάκια θα γίνουν Έλληνες και στην ψυχή, πολλοί απο αυτούς θα πάρουν τους εθνομηδενιστες έλληνες και τον υπόλοιπο όχλο στο κυνήγι

    * Το ξαναγράφω είναι η πολεμική σημαία του Βυζαντίου, λόγο του Βυζαντινού Kastrjoti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός τού ότι φάσκεις και αντιφάσκεις στο ασυνάρτητο σχόλιό σου, μάθε ότι το σύμβολο που κάνουν οι Αλβανοί, δεν είναι απλώς το σύμβολο τής σημαίας τής Αλβανίας, που κι αυτό δεν έχει δουλειά στον ελληνικό στρατό από Έλληνα πολίτη, αλλά έχει καθιερωθεί σαν το σύμβολο τής "Μεγάλης" ή "Φυσικής", όπως την λένε τώρα, Αλβανίας.

      Διαγραφή
  7. Εχει υπηρετησει κανείς στον στρατό; Σε εμπολεμη κατάσταση ο πρώτος που θα σκεφθεί καν να γυρίσει όπλο εναντίον των συστρατιωτών του θα πυροβοληθεί από τον αξιωματικό του. For the ones writing in english, you need to revise your history and you need urgently lessons in english.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ανάγκη να γυρίσει όπλο εναντίον των συστρατιωτών του εν καιρώ πολέμου; Δεν μπορεί να κάνει άλλη ζημιά; Γενικά, τι ζητά ένας τέτοιος τύπος στις ΕΔ μας, όπως έγραψα και στο πρώτο μου σχόλιο 30 Νοεμβρίου 2018 - 1:27 μ.μ.;

      Στο Ισραήλ, οι Άραβες έχουν ίσα δικαιώματα με τούς άλλους πολίτες, εκτός ενός: Δεν υπηρετούν στις ΕΔ δι ευνοήτους λόγους.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.