27/11/18

Φασίστες είσαστε εσείς. Όχι οι μαθητές



Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
Δεν ξέρω αν τους καταληψίες μαθητές «για τη Μακεδονία» στη Β. Ελλάδα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν χρυσαυγίτες -και το θεωρώ πιθανό- αλλά ξέρω ότι αυτοί που έχουν κάνει τις καταλήψεις θεσμό εξανίστανται ξαφνικά και κατηγορούν αυτούς τους μαθητές για φασίστες, με πρώτο τον υπουργό Παιδείας! Οι φασίστες.
Επειδή οι καταλήψεις των σχολείων είναι σωστό πράγμα αν καθοδηγούνται από τους καθηγητές και τους γονείς μειοψηφιών που έχουν μπουκώσει τα μυαλά των παιδιών τους με τόνους προπαγάνδας κομματικής και προπαγάνδας αφελληνισμού, αλλά αν οι μαθητές θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την προδοσία των Πρεσπών και να υπερασπιστούν την ελληνική Μακεδονία, παρακινημένοι κι αυτοί από τους δικούς τους γονείς, δεν μπορούν!
Η Παιδεία είναι, βλέπεις, μονοπώλιο μιας αριστεράς, παλιάς κοπής του 1920, που μισεί την πατρίδα, που είναι ανιστόρητη και που δεν έχει καν σχέση με την Αριστερά του Αλβανικού μετώπου του ’40, του ΕΑΜ, του 114, του Κυπριακού αγώνα, του αντιχουντικού αγώνα, του Πολυτεχνείου, Καράγιωργα, του Μήνη, του Χαρίλαου, του Κύρκου, της Μελίνας, του Γλέζου, του Μίκη, του Ελύτη, του Σεφέρη, του Γκάτσου, του Ελευθερίου. Είναι αποκομμένη από τον ιστορικό ιστό της Ελλάδας και προσπαθεί να επιβληθεί ποδοπατώντας και ποτίζοντας με δηλητήριο κάθε ελληνικό που μπορεί να φυτρώσει στις παιδικές και εφηβικές διάνοιες.



Η Παιδεία είναι εδώ και χρόνια μονοπώλιο μιας σδράκας κρατικοδίαιτου καθηγητικού κομματικού κατεστημένου με διαστρεβλωμένες και ανιστόρητες αντιδιαλεκτικές απόψεις για την πατρίδα, το έθνος, τον εθνικισμό, τον σωβινισμό, τον ιμπεριαλισμό, που τις διδάσκουν σε δυό γενιές μαθητών ήδη. Και όπου η αγάπη για την πατρίδα, που είναι φυσική για όλους τους λαούς της Γής χωρίς εξαίρεση, ονομάζεται εθνικισμός, ενώ η υπεράσπιση αυτής της αγάπης χαρακτηρίζεται πια φασισμός!
Ακόμα χειρότερα, αυτοί οι τύποι, με πρώτους τους έσχατους υπουργούς Παιδείας και τα κόμματά τους, δε διστάζουν να υπερασπίζονται κάθε εθνικισμό (όχι πατριωτισμό) του κάθε γείτονα από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Τουρκία που ζητάει ένα κομμάτι ελληνικής γης ή ελληνικής περιουσίας, καταδικάζοντας κάθε ελληνική φωνή που αντιστέκεται και αντιδρά, ως φασιστική! Οι εγκληματίες!
Όλοι αυτοί οι πρωτόγονοι μαρξιστές της συμφοράς, ως άλλοι νεάντερνταλ, έχουν προξενήσει τη μεγαλύτερη συμφορά στην κοινωνική και πολιτική δομή της κοινωνίας. Γιατί, η έννοια της πατρίδας και η αγάπη της πατρίδας είναι υπαρκτή σε κάθε έναν σε όλες τις χώρες. Είναι φυσικό καταφύγιο, φυσική σπηλιά, σαν την οικογένεια και τη γειτονιά.
Άλλοτε ήταν η σπηλιά, μετά η πόλη, μετά ο Τόπος, μετά το κράτος. Για τους κομμουνιστές, η σοσιαλιστική πατρίδα, για τους αναρχικούς η κομμούνα. Αλλά, για όλους, η πατρίδα. Όποιος την έβλεπε καλύτερη από των άλλων λεγόταν εθνικιστής. Και όποιος την έβλεπε ανώτερη των άλλων, σωβινιστής. Και όποιος ήθελε και των άλλων την πατρίδα λεγόταν ιμπεριαλιστής. Κι όποιος ήθελε όλες τις πατρίδες ενωμένες σε μια πανανθρώπινη λεγόταν διεθνιστής. Χωρίς να μισεί την πατρίδα του. Καθαρές δουλειές και καθαροί όροι.
Αλλά, ποτέ πριν την επέλαση αυτών που μισούν την ελληνική πατρίδα και αγαπάνε όλων των άλλων (!) δεν διαστρεβλώθηκαν αυτές οι καθαρές έννοιες, οι καθαροί διαχωρισμοί. Και διαστρεβλώθηκαν, γιατί η μισητή ελληνική πατρίδα έπρεπε και πρέπει να έχει μονάχα εχθρούς και κανέναν υπερασπιστή! Τέτοιοι είναι και αυτή είναι η αρρώστια τους.





Και σπέρνοντας αυτή την αρρώστια σπρώχνουν κομμάτια του λαού στην αγκαλιά των φασιστών. Οι ανεγκέφαλοι! Γιατί η αγάπη στην πατρίδα είναι ριζωμένη στην καρδιά πολλών. Που βλέπουν ολοένα και περισσότερα κόμματα να λοιδορούν την πατρίδα και κανένα σχεδόν να μην τολμάει να ξεστομίσει τη λέξη πατρίδα και κανένα να μην τολμάει να υπερασπιστεί την πατρίδα. Τελματωμένα σε έναν αγράμματο κοσμοπολιτισμό, φερμένο από τη Δύση. Η οποία Δύση αγαπάει τις πατρίδες της όχι απλώς πατριωτικά. Αλλά, συχνά σωβινιστικά! Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία, Καναδάς, Ισπανία, Ολλανδία, Αυστρία, για να αναφέρω μερικά καραμπινάτα χαρακτηριστικά παραδείγματα. Για να μην πάω στην ανατολή της Ρωσίας, της Πολωνίας, της Σερβίας, της Κροατίας, της Ουγγαρίας και της Τουρκίας.
Όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα να αγαπάνε και να υπερασπίζονται τις πατρίδες τους, αλλά όχι τη Μακεδονία οι μαθητές της Βόρειας Ελλάδας! Αυτοί οι μαθητές είναι φασίστες, σύμφωνα με τους ανιστόρητους ιδεολογικούς εγκληματίες της εκπαίδευσης, που σπέρνουν εμφύλιο στα σχολεία για τις ιδεοληψίες τους! Οι αυθόρμητοι, ανίδεοι μαθητές είναι φασίστες!
Είναι φασίστες οι μαθητές που κάνουν καταλήψεις για τις ελλείψεις σε καθηγητές που υφίστανται και που αυτές οι διαμαρτυρίες εξελίχτηκαν σε διαμαρτυρίες για το Μακεδονικό και για τις Πρέσπες! Όταν τα συριζόπαιδα έκαναν καταλήψεις δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι μια μέρα θα κάνουν και άλλοι καταλήψεις! Ούτε ότι έτσι άνοιγαν το δρόμο για να κάνουν καταλήψεις και να τα κάνουν μπάχαλο κι οι χρυσαυγίτες τα σχολεία.
Στη Χαλκιδική και στη Θράκη και στη Θεσσαλονίκη πολλά σχολεία βρίσκονται υπό κατάληψη διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις σε καθηγητές. Αλλά, λοιδορούνται από τον υπουργό Παιδείας και τους συνοδοιπόρους και τους ομοϊδεάτες τους ως φασίστες σπρωγμένοι από τη Χρυσή Αυγή!
Σε αρκετά σχολεία γίνεται κατάληψη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Όταν εμάς μας κατέβαζαν οι αριστεροί καθηγητές σε διαδηλώσεις για το Κυπριακό εναντίον της Τουρκίας, της Αγγλίας και της κυβέρνησης Καραμανλή, φωνάζοντας για Ένωση με την Ελλάδα ήταν αγωνιστές δεν ήταν φασίστες.
Τώρα οι μαθητές απαγορεύεται να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται για προδοτικές συμφωνίες, που αφορούν στην πατρίδα, επειδή είναι της ομοϊδεάτικης αριστερίστικης κυβέρνησης μας οι συμφωνίες!
Όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι υπουργοί, κομματικοί παρατρεχάμενοι και τα παπαγαλάκια τους στα διαδίκτυα δεν έχουν κουκούτσι μυαλό να καταλάβουν ότι μ αυτή τη στάση τους σπρώχνουν τους μαθητές, που αγαπάνε την πατρίδα τους και τίποτε παραπέρα, στη αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φασιστική δεξιά έχει βάλει το χέρι της και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταλήψεις για να σπρώξει τους μαθητές στο μέρος της. Δεν θα της είναι και πολύ δύσκολο. Γιατί καμιά άλλη ελληνική παράταξη δεν υπερασπίζεται ξεκάθαρα την πατρίδα για να ακουμπήσουν οι μαθητές. Που λοιδορούνται ανυπεράσπιστοι.
Κανείς δεν τους δείχνει τη διαφορά μεταξύ του να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των Ελλήνων στην ελληνική Μακεδονία, που θίγονται από τη συμφωνία των Πρεσπών και ενισχύουν τον αλυτρωτισμό των σλαβομακεδόνων, με το να υπερασπίζεσαι τη σύγκρουση με τους γείτονες.
Το χειρότερο, το υπουργείο, οι καθηγητές και οι σύλλογοι γονέων, που στρέφονται εναντίον των μαθητών σπρώχνουν τους συμμαθητές τους να αντιδράσουν εναντίον τους (!), σπέρνοντας έναν εμφύλιο μέσα στα σχολεία! Μιλάμε για ντιπ ανεγκέφαλους!
Την ίδια ώρα που γίνονται αυτά, άγνωστοι ξήλωσαν 105 (εκατόν πέντε) πυραμίδες από τα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων, που καθορίζουν επακριβώς την όριο γραμμή! Κι αυτή η δολιοφθορά, που απαιτεί μέρες εργασίας, έγινε χωρίς να πάρει είδηση κανείς από όσους υποτίθεται ότι φυλάει τα σύνορα της χώρας!
Οι υπουργοί, οι καθηγητές και οι γονείς που τους έχει πιάσει η ανησυχία μην εκμεταλλευτούν οι φασίστες τους μαθητές και κυριαρχήσουν στα σχολεία καλά θα κάνουν να κοιτάξουν πρώτα να ανησυχήσουν για το μπάχαλο που έχει καταντήσει τη χώρα- και τα σχολεία- η πολιτική της κυβέρνησης και οι κολλημένες ιδεοληψίες τους. Οι οποίες ανοίγουν τις πόρτες για να μπουν οι φασίστες στα σχολεία. Αυτοί γιγάντωσαν έτσι τη Χρυσή Αυγή. Κι αυτοί της άνοιξαν τις πόρτες για τις καταλήψεις. Ας κόψουν τον απαυτό τους να τις κλείσουν τώρα. Πριν είναι αργά.
Πηγή: Liberal





48 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Όλοι οι κατοχικοί, οι κατά Άδωνη όχι γερμανοστολιάδες και όχι κατοχικοί φασίστες, κατηγορούν ως γνωστόν, κάθε Έλληνα και κάθε Ευρωπαίο πατριώτη που αγαπά την πατρίδα του, ως ακραίο στα όρια του ναζισμού που είναι ίσως η χειρότερη μορφή φασισμού.

    Συνεπώς υστερεί η Αυγούλα που βρίζει θρασύτατα τα Ελληνόπουλα ως φασίστες και όχι ως στα όρια του ναζισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω τι κερδίζεις αναδημοσιεύοντας πλαστά έγγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα από τα πανό των μαθητών έγραφε
    Η Δημοκρατία πρόδωσε την Μακεδονία.
    Όσοι γνωρίζουν το πνεύμα των ναζί καταλαβαίνουν ότι το σύνθημα αυτό είναι ναζιστικό.(Χρυσή Αυγή)
    Όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι φασίστες και οι ναζί δεν έχουν σχέση με τις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία ματαιοπονούν στην προσπάθεια τους να συγκαλύψουν τους ναζί και τους φασίστες.
    Εγώ είμαι από αυτούς που βλέπουν ότι στις κινητοποιήσεις μαζί με πολίτες διαφόρων πολιτικών- δημοκρατικών πεποιθήσεων συμμετέχουν και οι αρνητές της πολιτικής δημοκρατίας(ναζί και φασίστες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως εγω ληπαμαι που τα κόμματα της αριστεράς ειναι μαζί με τους φασίστες Ράμα και σκοπιων,που θελουν αλαγγή συνόρων,και επακόλουθο αίμα και βια

      Διαγραφή
    2. >Η Δημοκρατία πρόδωσε την Μακεδονία<

      Μπορούμε να το δούμε κάπου αυτό (φωτογραφία, ή δημοσίευμα); Άλλως, η πληροφορία δεν έχει αξία.

      Κατά τα άλλα, το άρθρο έχει απόλυτο δίκιο ιδίως στο σημείο που γράφει: "ξέρω ότι αυτοί που έχουν κάνει τις καταλήψεις θεσμό εξανίστανται ξαφνικά και κατηγορούν αυτούς τους μαθητές για φασίστες, με πρώτο τον υπουργό Παιδείας! Οι φασίστες".


      Για μένα, οποιαδήποτε διαμαρτυρία για την Μακεδονία (και κάθε εθνικό μας δίκαιο) είναι ευπρόσδεκτη, εν αντιθέσει προς το ξεπούλημά της.

      Διαγραφή
    3. Χρήστο λυπάμαι αλλά η ιδεολογία που πρεσβεύεις καθώς και το ΚΟΜΜΑ που εκπροσωπείς αποτελεί την πιο αντιδραστική -προς την κοινωνία- μορφή της κομματοκρατίας!
      Αν σε ενδιέφερε η δημοκρατία την οποία επικαλείσαι θα πιεζες και θα αγωνιουσες μήπως και φιλοτιμηθεί ο μονάρχης καταληψίας και λάβει υπόψιν του την αποψη της κοινωνίας για κάτι που αφορά την ίδια της την ταυτότητα.
      Επίσης έχεις υπαρξιακή ανάγκη τη Χρυσή Αυγή για να νομιμοποιεί τον αντιδραστικό αυτό λόγο ως δημοκρατικό...

      Διαγραφή
    4. Χρηστάρα είσαι ο πιο στενός συνεργάτης της χρυσής αυγής οπότε σκάσε επιτέλους σταμάτα ρε να είσαι γκρίζος λύκος και προδότης έλεος ρε έλεος!

      Διαγραφή
    5. Christo is using this blog as a focus group and passes the info to his boss. We either ignore him totally, or the Infognomon team should block him. Try to post a comment against SYRIZA on Pontiki and see if it ever gets published.

      Διαγραφή
    6. Χρηστο...γιατι νομιζω οτι ...σε βαζει επιτηδες το ...ιστολογιο. για να μας φτιαχνει το ..κεφι και να υπαρχει κινητρο ..σχολιων ????

      Διαγραφή
    7. Χρήστο,

      Η αδυναμία σου να απαντήσεις στην ερώτησή μου δείχνει ότι μάλλον δεν είσαι αξιόπιστος συζητητής. Εκτός κι αν δικοί σας προβοκάτορες σήκωσαν τέτοιο πανό και το ξέρετε μόνον εσείς. Σάς έχω για όλα ικανούς!

      Διαγραφή
    8. Χρήστο, κι εμείς λέγαμε "Να καει το μπουρδέλο η βουλη". Ημασταν Χρυσαυγιτες;
      Επίσης, το ΚΚΕ μιλάει για ανατροπή του πολιτεύματος στο καταστατικό του. Αυτο δεν σε ενοχλεί προφανώς, και σε ενοχλεί ενα σύνθημα (άσε που μπορεί να μην είναι αληθινο ή να ειναι απο προβοκάτορες).

      Διαγραφή
  4. How do you Call a Germán who loves Greece? PHILLELENE.

    How do you Call a Greek who loves his country? FASCIST

    Something is very wrong here. Maybe we should all seek dual nationalities so they cannot label us.

    PS. Maybe Christo could share with us The SYRIZA oficial definition of fascism

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε NikoApelles τίποτα δὲν εἶναι λᾶθος στὸ κρᾶτος αὐτὸ ποὺ τὸ διοικοῦν ἄτομα
    ποὺ λένε ὅτι εἶναι Ἕλληνες. Θὰ πρἐπῃ νὰ ξέρετε καὶ δὲν ἀμφιβάλλω ὅτι ξέρετε ἢ τοὐλάχιστον θὰ ὑποψιάζεστε, ὅτι ἡ λέξη Ἕλληνας σημαίνει κατὶ πολὺ σημαντικὸ καὶ ὄχι ἡ γέννηση στὰ ὅρια τοῦ κράτους ποὺ λέγεται Ἑλλάδα μπορεῖ νὰ σὲ κάνει Ἕλληνα. Φυσικὰ ὁ ὅρος Ἕληνας ἔχει διαστρεβλωθῇ τὰ τλευταῖα 2.500 χρόνια γιὰ πολλοὺς λόγους ποὺ δὲν εἶναι ἐπὶ του παρόντος. Τὸ DNA δὲν εἶναι ἰδιο γιὰ ὅλους τοὺς ἄνθρώπους τῆς Γῆς, ὅπως οἱ ὁμᾶδες αἵματος, ἔτσι μᾶς ἔφτιαξε ὁ ΘΕΟΣ. Ὅλα ἀκολουθοῦν τὸ σχέδιο ποὺ κάποιοι ἐπίμονα θέλουν νὰ τελειώσουν, θὰ τὰ καταφέρουν; Ὅπως εἶπε ἡ κυρία Μπενάκη ἡ πρόεδρος τῆς Βουλῆς τὸ 2005 στὸν τότε ΠτΔ, ἀλλαγὴ συνόρων ἐπιβάλλεται γιὰ τὴν ἐμπέδωση τῆς Δημοκρατίας καὶ τὴν ἀσφάλεια. Βλέπετε ὅλα πηγαίνουν σύμφωνα μὲ τὸ σχέδιο. Σιγα, σιγά. Ἡ Δημοκρατία καὶ ἡ ἀσφάλεια τῆς Εὐρώπης στηρίζεται στὸν διαμελισμὸ καὶ καταστροφὴ τῆς Ἑλλάδας. Πολλοὶ ξέρουν ἀλλὰ κανεὶς δὲν θέλει νὰ μιλήσῃ. Φοβοῦνται τὴν ζωή τους. Μὴν ἔχετε ἀμφιβιλία ὅτι αὐτοὶ ποὺ κυβερνοῦν τὴν Ἑλλάδα εἶναι Ἕληνες. Οὔτε κατὰ φαντασία. Ἐφόσον τοὺς ἐποδίζει ἡ παρουσία τῶν Ἑλληνων ἐδῶ εἴμαστε φασίστες. Εἴμαστε ἐμπόδιο στὰ σχἐδιά τους. Στὸ τέλος θὰ χάσουν καὶ τὸ ξέρουν ἀλλὰ μέχρι τότες πολλοὶ θὰ ὑποφέρουν καὶ θὰ ποῦν τὸ ψωμὶ ψωμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Dimoklitos, it will back fire on them. We know very well what Hellenism means for the world. Thank you for your comment.

      Διαγραφή
  6. As far as Democracy betraying Macedonia, are we really a democracy at the hands of Tsipras and the control of the lenders???
    Now, if being politically correct is important, we should write; "DEMOCRACY" BETRAYED MACEDONIA. Happy Christo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεγαλύτεροι απατεώνες από αυτό το μόρφωμα , από αυτούς τους ανθέλληνες Συριζαίους δεν υπάρχει !!!!! Και απορώ πως ακόμα έχουν 11% του λαού , απορώ, αυτοί δεν αισθάνονται Ελληνες !!! Και αν αυτοί θέλουν να με φορτώσουν τον τίτλο του χρυσαυγίτη ..... δεν έχω κανένα πρόβλημα !!! Χίλιες φορές χ. Αυγή παρά ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα να πείτε την εκκλησία και τους ήρωες της πατρίδας που πολεμούσαν όπως θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί ρατσιστές.Θρησκεία, πιο έθνος μόνο που αυτοί όλοι αριστεροί δεξιοί κέντρο δεν μιλάνε ελληνικά αλλά τσαλαμπορνεζικα. Γιατί, αυτό κατάντησαν να ηγούνται . Το κράτος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό, ότι είναι αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι ερυθροφασιστες αναρχοκομουνιστες μισελληνες λενε ολους τους αντιπαλους τους(δεξιους κεντρωους μεσαιους ακραιους εθνικιστες πατριωτες φιλελευθερους σοσιλαδημοκρατες κ.λ.π) ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους δηλαδη τους ΜΗ αριστερους, φασιστες
    καλυτερα φασιστας λοιπον παρα εθνοπροδοτης μπολσεβικος αναρχοκομουνιστης φασιστερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικώς υπάρχουν καλές και κακές καταλήψεις κύριοι της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης ? Οταν ειναι για εθνικα θέματα ειναι απο φασιστες κι οταν ειναι για συνδικαλιστικά θέματα ειναι απο αναρχικούς ? Ποια η θέσις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αλλά και τον άλλων κομμάτων π,χ, της Χρυσης Αυγής που δεν εχει συμμετάσχει εις ουδεμία απεργία οργανωμένα ... Του ΚΚΕ που δεν εχει συμμετάσχει εις ουδεμία εθνικη διαμαρτυρια οργανωμένα ? Άλλη μια φορά το σύστημα της καθεστηκυιας τάξης και σκέψης παθαίνει κοκομπλοκο απο τους μαθητές... Δεν υπάρχει πιο υγιές απο τα να εισαι αναρχικός για τους φασιστες και φασίστας για τους αναρχικούς.Ακομα και μεσα στο ζοφο της μαυρίλας ενός παγκοσμιου συστήματος σκέψεως υπάρχει τελικώς χιούμορ στην ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το απίστευτο είναι πως οι Έλληνες ψήφισαν το χειρότερο αναρχοκομουνιστικό και ανθελληνικό κόμμα γιατί τους υποσχέθηκαν ότι δεν θα τους κόψουν τα λεφτά. Και πιο πριν ψήφισαν τον άλλο που είπε ότι θα τους δώσει λεφτά.
    Το συμπέρασμα είναι πως για τα λεφτά η πλειοψηφία των Ελλήνων πουλάει και την μάνα του και την γυναίκα του και τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο καλό κάνουν οι επιθέσεις της Αυγής και εν γένει του ΣΥΡΙΖΑ στον γνήσιο, άδολο και υγιή πατριωτισμό. Απλά ωθεί τους πατριώτες εν υπνώσει να θυμώσουν, τους χλιαρους να εμεσουν τις αριστερές ανοησίες, και τους γνήσιους πατριώτες μα ηγηθούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψηφίσουμε σωστά. Η Αριστερά πρέπει να ηττηθεί πλέον στις καρδιές και στα μυαλά των ανθρώπων, και αυτό μόνο μπορεί να γίνει με την παιδεία. Τα εκατομμύρια νεκρών της σοβιετικής Ένωσης εντός των γκούλαγκ, θα μιλήσουν επιτέλους και στους Έλληνες.... ελπίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ..τρομος του Χρηστου και των Συριζαιων ειναι ο .....Φασισμος..Ουτε η φτωχεια ειναι....ουτε τα ηφαιστεια...ουτε η λαθροεισβολες ..ουτε το χρεος...ουτε η εξορια 500.000 νεων....κλπ..Ο ..Φασισμος της δεξιας.Της αριστερας η δεν πειραζει...η δεν υπαρχει...αφου αυτη...διδασκει το κατα Ματθαιον ευαγγελιο των ουρανων..και οι οπαδοι της ειναι αγιοι και πνευμστικα οντα..( μπορει να περνανε και μεσα απο τοιχους ) .Υπαρχει σοβαρο θεμα εδω ..Ειναι εμμονη.Λες και οι αλλοι ..εκτος του Χρηστου..ειναι ολοι ηλιθιοι...και οι φασιστες τους πειθουν ευκολα...και τους ...παρασερνουν ευκολα...στον ολεθρο..Ενω την γατα ...τον Χρηστο...και τα γατονια του Συριζα...δεν τους πιανει το μαγικο κολπο...Εχουν αντισωματα..Ευχαριστουμε τον ...Χρηστο τον αγιο...και τους ομοιους του...για το σωτηριο εργο τους να μας προστατεψουν απ τους ..δρακους τους κακους εμας τους αλλους ...τους ηλιθιους...που δεν ειμαστε..τοσο γατες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I asked Christo for a definition of Fascism based on SYRIZA's protocols, but he didn't know. I guess they like to use buzz words. Like hunger. I remember more than 35 years ago during a rally organized by KKE, a very Active and fat member of the party, was yielling "WE ARE STARVING". Since he was from another town, many locals didn't recognize him and thought he was trying to sabotage the rally and started beating him up. No Man of 200 kgs could say he is starving. Shameless as they are, they have no problem using words foreign to them.

      Διαγραφή
    2. Απελλες εχεις κοφτερο χιουμορ...!! Ωστε πεινουσε ο ..τοφαλος ???

      Διαγραφή
    3. One thing reading about him and another seeing him. The left in Greece has never experienced anything of the things they claim they are fighting for.

      You want another anécdota? Here yoy have one with a friend since childhood also Active member of KKE and later of SYRIZA.
      Apelles: Taso, please share with me what is your strugle about. Tell me my friend what the left is offering?
      Tasos: Niko, it is not Fair. The system is not Fair.
      Apelles: I hear you loud and clear. Please elaborate
      Tasos: why re Niko I cannot have a second car, a beach house to go with my kids whenever I feel like? Why they cannot have a private education? Free prep schools, for English, too?
      Apelles: Taso my friend, I think what hoy are asking for is called FREE CAPITALISM FOR ALL WITHOUT DOING THE WORK. Nature's finate resources doesn't permit bullshit like that. Do you want me to show you what real communism looks like?
      Tasos: You? How would yoy know? You live in the devil's country.
      Apelles: One shot
      Tasos: ok

      I left the ouzeri where we were and just in front was a meat market. I asked the owner which I knew for a bag of blood. I went back to the ouzeri, entered the kitchen boiled it with old Bread and served the table.

      Apelles: Have you heard of melana zomo?
      Tasos: Of course!!!! Spartans were my favourite
      Apelles: Good. Because that is what real communists eat. You my friend are a capitalist in denial. The worst kind there is...

      Διαγραφή
  14. Αυτός ακριβώς είναι ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας.Ένας φασισμός εκλεπτυσμένος, αδιόρατος, εσωτερικός που ασκείται μέσα στο μυαλό, και ύπουλος. Ένας φασισμός που ασκείται υπό το φόβο του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημκητρης Κ (28/11/18 7.59 ΠΜ) κλπ κλπ κλπ
    Εγώ μιλώ και γράφω ως πολίτης αριστερός ελεύθερος και σκεπτόμενος, χωρίς βέβαια να ευθυγραμμίζομαι με κανένα κόμμα γιατί με ενδιαφέρει η πολιτική και όχι τα κόμματα.
    Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η αρχή είναι αδιανόητη από αρκετούς σχολιαστές αυτού του site που εμφανώς αυτοπροσδιορίζονται στο ευρύ ακροδεξιό χώρο (από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ μέχρι την Χρυσή Αυγή)
    Παραδόξως όμως όλοι εσείς οι «εθνικόφρονες» πατριώτες κλπ κλπ αποφεύγετε να αυτοπροσδιορισθείτε πολιτικά- κομματικά. Κανείς δεν τόλμησε να πει ότι είναι
    - Με την ακροδεξιά πτέρυγα ΝΔ
    - Με τον ΛΑΟΣ
    - Με την Χρυσή Αυγή
    -Με το κόμμα της 4ης Αυγούστου
    - Με την Ελληνική Δεξιά (Φ. Κρανιδιώτης)
    - Με την Ελληνική λύση (Βελόπουλος)
    Όλοι σας δηλαδή είσθε «ανεξάρτητοι» και έξω από τα κόμματα;
    Ποιος σας πιστεύει;
    Εάν προς στιγμή ψάξετε για τις διάφορες τάσεις στον ευρύ χώρο της αριστεράς (σοσιαλδημοκράτες, σοσιολιστές, σταλινικοί, τροτσκιστές, αναθεωρητές,μαοϊκοί αντιεξουσιαστές κλπ κλπ )θα βρείτε ότι ένα σημαντικό μέρος των αριστερών δεν συντάσσεται με κανένα από τα κόμματα της αριστεράς. Εξυπακούεται ότι για αυτά που σας γράφω δεν χρειάζεται να ψάξετε σε έντυπα όπως ο Στόχος, η Χρυσή Αυγή, η Ελεύθερη ώρα,Το Μακελειό , κλπ
    Το πανό με το κείμενο « Η Δημοκρατία Πρόδωσε την Μακεδονία» εμφανίσθηκε σε συγκέντρωση - διαδήλωση μαθητών.Εάν ψάξετε θα βρείτε ποιο ΜΜΕ το ανέδειξε.Με ψάξετε βέβαια να το επιβεβαιώσετε σε έντυπα όπως ο Στόχος, Η Χρυσή Αυγή, η Ελεύθερη ώρα, το Μακελειό, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Η Δημοκρατία Πρόδωσε την Μακεδονία»

      Εγώ ρώτησα (27 Νοεμβρίου 2018 - 7:26 μ.μ.) γι αυτό κι εσύ που το ισχυρίζεσαι οφείλεις να το αποδείξεις και όχι να στέλνεις τον άλλον να το γυρεύει. Λοιπόν, ποιο ΜΜΕ το ανέδειξε;

      Διαγραφή
    2. Χρήστο, τί καιρό κάνει τώρα στο μέγαρο Μαξίμου; χαμηλό βαρομετρικό; φόρα παλτό έρχονται παγετοί ...

      Διαγραφή
    3. Christo, I asked you teo simple things:
      1. Identify yourself as a Greek patriot and
      2. Define Fascism

      Now you come saying you belong to the abstract left, but you ask us to allign with specific parties of the right. We belong to the "rightness" as Plato would say. Satisfied?
      Sorry, I forgot. You don't understand English. Only sign 1000 page documents written in English.

      Διαγραφή
    4. Ακόμh ασχολείστε με τον τρο(ε)λ-ό του χωριού;
      Είναι δυνατόν η λογική να νικήσει τη βλακεία;

      Συνέχισε λεβεντάκο μου εσύ... σε κάνω κέφι...

      Διαγραφή
  16. Αγαπητέ Χρήστο, η ελευθερία της σκέψης δεν αναφέρεται μόνο στην κριτική στάση απέναντι σε κόμματα, ή κομματικές πολιτικές γραμμές, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και απέναντι στο συνολικό τρόπο διαστρεβλωμένης παρουσίασης των πραγμάτων (με βάση πάντα τη λεγόμενη πολιτική ορθότητα), που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας, ανεξάρτητα από κυβερνήσεις (υπήρχε και επί ΠΑΣΟΚ, και Ν.Δ. όπως και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο απόγειό του), που υποτίθεται ότι είναι ο αδιαμφισβήτητα σωστός και υπεράνω πάσης κριτικής, και εφαρμόζεται ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ από τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα, και έχει επιβληθεί και στους πολίτες, με αποτέλεσμα όποιος τολμήσει να διαφοροποιηθεί και να πει ότι κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, να χαρακτηρίζεται ως ακραίος ή φονταμενταλιστής ή εθνικιστής, και εσχάτως ως χρυσαυγίτης.
    Ο κάθε διεστραμμένος ψευτοκουλτουριάρης έχει δικαίωμα λόγου και προβολής στην υποτιθέμενη Δημοκρατία μας, ο κάθε άθεος και εθνοαποδομητής-διαστρεβλωτής της Ιστορίας μας, μπορεί να διασύρει τα πάντα, και όποιος τολμήσει να μιλήσει θα κατηγορηθεί ως αναχρονιστής και φασίστας, που δεν αναγνωρίζει στον οποιονδήποτε το δικαίωμα λόγου. Έχουμε παρανοήσει.Παρουσιάζεται το άσπρο μαύρο, και δεν τολμάει άνθρωπος να μιλήσει. Τις περισσότερες φορές υπάρχει μία επίπλαστη βιτρίνα στις συζητήσεις και του τρόπου που μιλούν οι άνθρωποι, λόγω του φόβου να μην θεωρηθεί κάποιος εθνικιστής ή χρυσαυγίτης.
    Ήδη μετά την Χούντα, που καπηλεύτηκε τις 3 αξίες, Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, βρήκαν πρόσχημα όλοι οι άθεοι να ταυτίζουν αυτές τις αξίες μαζί της, και να τις διασύρουν και τις τρεις, όπως και να χρησιμοποιούν ειρωνικά και κοροϊδευτικά την φράση 'Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών΄, και να λένε χουντικούς ή φασίστες, (και σήμερα χρυσαυγίτες), όσους θέλουν να υπερασπιστούν κάποια πράγματα..
    Λοιπόν αυτό είναι ένα απαρχαιωμένο παραμύθι που μπορεί να χρησιμοποιεί ακόμα ο Κοτζιάς ή ο Φίλης αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον δεν περνάει. Τα νέα παιδιά δεν 'τσιμπάνε' πια όπως λέμε. Έχουν συσσωρευτεί τόσα πολλά και βράζει τόσο πολύ το καζάνι, ώστε το καπάκι της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί πια να τα σκεπάσει. Και όσο προσπαθούν να τα σκεπάσουν θα προκαλέσουν τελικά την έκρηξη του κόσμου. Όλα σχεδόν τα κόμματα κάτω από το πρόσχημα ότι ανήκουν στο λεγόμενο 'δημοκρατικό τόξο' και ως Ευρωπαϊστές, και προτάσσοντας το φόβητρο της Χρυσής Αυγής, έχουν συμφωνήσει σχεδόν στα πάντα.Έφτασαν στο σημείο να φωταγωγήσουν τη Βουλή με τα χρώματα των LGBT, ΝΑΙ εκεί καταντήσαμε, να ξεπερνάμε σε παγκόσμιο επίπεδο την υποστήριξη της διαστροφής ως οι καλύτεροι υποτακτικοί της ΝΤΠ. Η Μακεδονία ξεπουλήθηκε και όλα σχεδόν τα κόμματα ήταν αντίθετα στα συλλαλητήρια και μόνο όταν είδαν τα εκατομμύρια του κόσμου αναγκάστηκαν να αλλάξουν στάση αλλά στα λόγια. Σχετικά με το σύνθημα «Η Δημοκρατία Πρόδωσε την Μακεδονία», καλό θα ήταν να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να δούμε την προέλευση και τη σημασία, αν δηλαδή όντως αναφέρεται στον θεσμό του δημοκρατικού πολιτεύματος, ή στα συγκεκριμένα κόμματα που συμφώνησαν με όσα έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σχετικά με αυτό το απόσπασμα από το πρώτο σχόλιο του Χρήστου:
    «Όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι φασίστες και οι ναζί δεν έχουν σχέση με τις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία ματαιοπονούν στην προσπάθεια τους να συγκαλύψουν τους ναζί και τους φασίστες.Εγώ είμαι από αυτούς που βλέπουν ότι στις κινητοποιήσεις μαζί με πολίτες διαφόρων πολιτικών- δημοκρατικών πεποιθήσεων συμμετέχουν και οι αρνητές της πολιτικής δημοκρατίας(ναζί και φασίστες).»

    πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί θα πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι αυτών που προσπαθούν να αποδώσουν τις κινητοποιήσεις σε ναζί και φασίστες. Εγώ δέχομαι ότι η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στα συλλαλητήρια, όπως και σε άλλες διαμαρτυρίες. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να συσκοτίζουμε εσκεμμένα τα πράγματα με το πρόσχημα αυτό, και να χαρακτηρίζουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων ως ετερόκλητο όχλο και ως εθνικιστές, και φασίστες; Είναι δυνατόν; Αυτή είναι μια πάγια τακτική των συριζαίων.
    Η δημοσιογράφος Κ.Ακριβοπούλου χαρακτήρισε 2 μητροπολίτες ως χρυσαυγίτες επειδή διαφώνησαν με το θέμα του χωρισμού της Εκκλησίας, και παλαιότερα χαρακτήριζαν επίσης τον ένα, τον Μ.Σεραφείμ ως χρυσαυγίτη (παρά όσα έχει γράψει εναντίον της Χρυσής Αυγής, και του Μιχαλολιάκου, λόγω και των παγανιστικών ποιημάτων που είχε γράψει και γενικότερα λόγω των πρακτικών της Χ.Α.), επειδή έκανε μήνυση για το αηδιαστικό Corpus Christi, γιατί έτυχε να κάνει και η Χ.Αυγή (χωριστά), όπως επίσης η Ν.Μπακογιάννη τον μήνυσε για αντισημιτισμό επειδή τόλμησε να πει μερικές αλήθειες.
    Επίσης στη συζήτηση για την αναδοχή παιδιών από άτομα LGBT, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έπλεξαν ένα ολόκληρο αφήγημα για να πείσουν για τα υποτιθέμενα διακαιώματα των gay (οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημά τους, γιατί ο τρόπος ζωής τους είναι επιλογή τους, όμως τα παιδιά δεν τα ρώτησε κανένας του ΣΥΡΙΖΑ αν θέλουν να μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους, και αναρωτιέμαι που είναι αυτός ο ανθρωπισμός και η ευαισθησία που υποτίθεται ότι έχουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντιγράφω ένα απόσπασμα από την ομιλία της Φ.Βάκη, κλασικού αριστερίστικου (ούτε καν αριστερού) αφηγήματος πολιτικής ορθότητας, που εμπλέκει μέσα διαφωτισμό, χούντα κλπ..:
    https://syriza.gr/article/id/74425/F.-Bakh:-Thn-wrimothta-kai-ton-deikth-proodoy-mias-koinwnias-epeferan-panta-oi-thesmikes-tomes---binteo.html

    «Η φύση και η βιολογία δεν είναι πεπρωμένα και δεν προδικάζουν ρόλους...
    Εύλογη η απορία πώς θα αποφευχθούν αποκλεισμοί, σε μια κοινωνία που ουδέποτε βαπτίστηκε στα νάματα του Διαφωτισμού και παλινδρομεί προς άγραν ταυτότητας στην εθνικοφροσύνη και τη θεοκρατία που ανασύρονται από τη ναφθαλίνη του μετεμφυλιακού κράτους.
    Θεμιτός ο προβληματισμός περί του βαθμού ωριμότητας της κοινωνίας μας όταν η τελευταία δεν φωτίστηκε από το «ασεβές» φως του Διαφωτισμού που κάποτε δόνησε την Ευρώπη και γέννησε δικαιώματα, ελευθερίες και Επαναστάσεις. Με μία μεγάλη ένσταση: ουδέποτε οι κοινωνίες στην ιστορία ωρίμασαν όταν ο νομοθέτης αφουγκραζόταν τον «κοινό νου» και θώπευε τα κυρίαρχα στερεότυπα και ανακλαστικά. Την ωριμότητα και τον δείκτη προόδου επέφεραν πάντα θεσμικές τομές που ενίοτε ήταν τόσο ρηξικέλευθες ώστε να προκαλούν κραδασμούς και σοκ για να αφομοιωθούν στη συνέχεια και να γίνουν «κοινοί τόποι».
    Εκτός αν σιωπηρή παραδοχή των αιτιάσεων στην επίμαχη διάταξη είναι ότι οι ομοφυλόφυλοι είναι «ανώμαλοι». Εκτός αν πίσω από τις αντεγκλήσεις κείνται συντηρητικά ανακλαστικά μιας κοινωνίας που δίδει άφεση αμαρτιών στα συνήθη ρατσιστικά παραληρήματα του γνωστού Μητροπολίτη... Θα ήθελα να θυμίσω ότι το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, ήτοι για το στοιχειώδες φιλελεύθερο δικαίωμα του έμφυλου αυτοπροσδιορισμού καταγγέλθηκε σχεδόν ως «παρά φύσιν.»
    Κολοφώνας της εθνικοφροσύνης και του «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών κατά την οποία η κατάργηση του κατηχητικού τους χαρακτήρα απάδει προς την θρησκευτική αγωγή των ελληνόπαιδων.
    Παραμονές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και μεσούντος του γερμανικού ναζισμού, ο ιδρυτής της Σχολής της Φρανκφούρτης, Μαξ Χορκχάιμερ έγραφε ότι, «όποιος δεν θέλει να μιλήσει για τον καπιταλισμό δεν πρέπει να μιλάει και για τον φασισμό».
    Παραφράζοντας τον Χορκχάιμερ, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι όποιος δεν θέλει να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς εξαιρέσεις και υποσημειώσεις δεν πρέπει να μιλάει για τους αρνητές και εχθρούς της δημοκρατίας που σήμερα πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.»

    Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι να γελας αυτος ο Βακης.Μιλα με υφος βαθια μορφωμενου...με λεξιλογιο μορφωμενου ...που σαγινευει λιγοτερο εκπαιδευμενους..και λεει ανιστοριτες και αντιεπιστημονικες αρλουμπες..σ αυτους που δεν ειναι σε θεση να δουν τι λεει..Τι διαφωτισμους λεει ο ανθρωπος...χωρις να πει λεξη για το .....φως !! Ειναι να γελας..Ειναι σαν να εξηγει ταχα σαν ....ειδικος ..οτι η Σεληνη ..φωτιζει το ηλιακο συστημα κι οχι ο ....ηλιος διπλα !!! Τα ακουει ο ανεκπαιδευτος και εκστασιαζεται ..απ τον ....σοφο !!!Κατι τετοιοι μας τρελαναν...Διαφωτισμος....θεε μου τι καλο ακουγεται !! Το σεληνοφως....(δεν εχει ανοιξει βιβλιο επιστημων ο τενεκες )....

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς.. Συμπεριφέρονται και νιώθουν ως «διαφωτισμένοι», απέναντι στις «αδαείς μάζες». Έχουν δει το «φως το αληθινό» της απελευθέρωσης από 'στερεότυπα', θρησκείες, 'εθνικισμούς'.. και θέλουν με φασιστικό τρόπο να το επιβάλλουν. Κλασικό χαρακτηριστικό ήδη των παραδοσιακών κομμουνιστών (αγγίζει τα όρια του τρόπου σκέψης θρησκευτικής «σέκτας»), με πολλά παραδείγματα, που στην εκφυλισμένη εκδοχή, της ονομαζόμενης πορτοκαλί ευρωαριστεράς (μάλλον πολύχρωμης, και όχι τυχαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου των γνωστών κινημάτων, που συμβολίζουν την συγκρητιστική ισοτιμία των πάντων της πολιτικής ορθότητας), ξεφεύγει από τα όρια και της κοινής λογικής.
      Βλέπουμε εδώ στο απόσπασμα, τις κατηγορίες απέναντι στην ελληνική κοινωνία, ότι «ποτέ δεν φωτίστηκε» από τον Διαφωτισμό και γι΄αυτό ψάχνει ταυτότητα «στην εθνικοφροσύνη και τη θεοκρατία» (!), δηλ. λόγω του σκοταδιού που την κατακλύζει επιζητεί την ταυτότητα του «Έλληνα και Χριστιανού», όταν αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά «η ναφθαλίνη του μετεμφυλιακού κράτους».
      Και ότι η πρόοδος θα έρθει μέσω των δικών τους «σοκαριστικών» όπως λέει μέτρων, που είναι αναγκαία, ενάντια στη δική μας «κοινή λογική».
      Ο Διαφωτισμός γεννήθηκε ως αντίδραση στα απολυταρχικά καθεστώτα της Ευρώπης και την κοινωνική ανισότητα, όπως και απέναντι στο παπικό κακέκτυπο που ήταν ένας παράλληλος απολυταρχικός θεσμός δίπλα στην Μοναρχία, και εξίσου καταπιεστικός και πολλές φορές απάνθρωπος. Διακήρυξε την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποδομώντας αυτούς τους δύο θεσμούς. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, ούτε έψαξε να βρει τις πηγές του αληθινού φωτός, αλλά με ένα εωσφορικό τρόπο κατέληξε στην απόρριψη του Θεού, και εξύψωσε ως μόνη απόλυτη αλήθεια την πεπερασμένη ανθρώπινη σκέψη και όσα παράγονται από αυτή.
      Εμείς διδασκόμαστε στα σχολεία τον Διαφωτισμό έτσι μεμονωμένα, στο μάθημα της Ιστορίας, όταν το δικό μας αληθινό φως της ελληνικής-χριστιανικής Γραμματείας, περιορίζεται απαξιώνεται και σταδιακά καταργείται.
      Το απόσπασμα καταλήγει στο ιδεολογικό ίνδαλμα της Φ.Βάκη που είναι ο ιδρυτής της Σχολής της Φρανκφούρτης (!), που με διάφορα ιδεολογικά μίγματα από Φρόιντ και κάποιους μαρξιστές θεμελίωσε την σημερινή πολιτική ορθότητα, ότι πιο φασιστικό υπάρχει, και όλο αυτό έγινε με το πρόσχημα του φόβου της επανόδου του φασισμού. Τι άλλο να πούμε...

      Διαγραφή
    3. Σχολη της Φρανκφουρτης ...και σχολη ...της γιαουρτης !!! Αααα ...και ο ...Φρουντ...!! Και ο ...χοντροκεφαλος ο Μαρξ...και ο Ψυχω....βγαλτης..Λειπει ο ηγετης εδω.....ο πρωτος ..εκ πσραδρομης.......ο Γιαχβε !!! Για να φτασουμε στα αστερια της σεχτας...αυτα εδω.. πρεπει κατα την πσραδοση τους να πουμε την γενεαλογια των ιδεων τους ( και του...Χρηστου).....
      Αβρααμ εγεννησε Ιακωβ....Ιακωβ εγεννησε ....κλπ.....εως Φρουντ...και Μαρξ...και Λενιν...και Τροτσκυ...κλπ....Οπως φαινεται η τρελα ειναι αρχαια...Φταιει εκεινη η πριγκηπισσα η Αιγυπτια που πηγε εκεινη την μερα για μπανιο στον Νειλο....Απο γυναικα ..υποφερει ο κοσμος εως εδω.....

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Δημήτρη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια έλεγαν και λένε όλοι τους (είτε άντρες είτε γυναίκες)...
      https://www.syriza.gr/article/id/74413/Omilies-boyleytwn-kai-ypoyrgwn-toy-SYRIZA-sth-syzhthsh-toy-nomoschedioy-gia-thn-anadochh-kai-thn-yiothesia.html

      Διαγραφή
    5. Ο βουλευτής Κ.Δουζίνας ξεκινάει την ομιλία του με την κλασική προπαγάνδα:
      https://syriza.gr/article/id/74431/K.-Doyzinas:-Ta-omofyla-zeygaria-den-einai-ligotero-ikana-apo-ta-eterofyla-na-megalwnoyn-paidia---binteo.html

      «Είναι δυνατόν μια ωραία μέρα η ανθρωπότητα να αποφασίσει δημοκρατικά ότι ένα μέρος της πρέπει να εξολοθρευτεί». Αυτό έγραφε η Χάνα Άρεντ, η μεγάλη φιλόσοφος, στο βιβλίο της «Απαρχές του Ολοκληρωτισμού» το 1951. Όταν το έγραψε αυτό η Άρεντ, αυτό στο οποίο αναφερόταν είχε συμβεί, διότι είχαν εξολοθρευτεί οι Εβραίοι, οι γκέι, οι ομοφυλόφιλοι, οι Ρομά, οι κομμουνιστές. Όχι για το τι έκαναν ή για το τι πίστευαν, εκτός από τους κομμουνιστές, αλλά για το ποιοι ήταν, για το πού είχαν γεννηθεί, πώς είχαν γεννηθεί, σε ποια φυλή είχαν γεννηθεί ή με ποια σεξουαλική επιθυμία.»

      Τα λέει αυτά, λες και θέλει κανείς να εξολοθρεύσει κανένα, για να κλείσει προκαταβολικά τα στόματα απέναντι σε όσα υποστηρίζει στη συνέχεια για υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. Και επικρίνει όσους εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους αφού στην Αμερική έχουν ήδη αρχίσει τα παρατράγουδα, με αυτό το θέμα, και διαπιστώνεται τώρα πόση ψυχολογική ζημιά έχουν πάθει παιδιά που μεγάλωσαν έτσι, που οδηγήθηκαν και τα ίδια σε πλήρη σύγχυση φύλου (και γενικότερη), (γιατί το παιδί έχει ανάγκη να έχει μέσα του ξεκαθαρισμένα σαν έννοιες το ανδρικό και το γυναικείο πρότυπο, όπως λένε οι ίδιοι οι ψυχολόγοι). Τα υπόλοιπα είναι μια ψευδοεπιστήμη, που έχει φτάσει στο σημείο να παρεμβαίνει με φάρμακα σε παιδιά αναστέλλοντας τις ορμόνες του φύλου μέχρι να αποφασίσουν «τι θέλουν να είναι» (με αποτέλεσμα ο Αμερικανικός Σύλλογος Παιδιάτρων, να αναγκαστεί πλέον να κάνει καταγγελίες σε όσους ψυχιάτρους το κάνουν γιατί προκαλούν χημικό ευνουχισμό, αλλά ο βουλευτής παίρνει επιλεκτικά μόνο όσα στοιχεία τον βολεύουν).
      Ο Δουζίνας επικρίνει την Α.Παπαρήγα που εξέφρασε τις επιφυλάξεις της και δεν ψήφισε το Νομοσχέδιο λέγοντας:
      «Το δεύτερο επιχείρημα που ακούσαμε -και το άκουσα, και δυστυχώς στεναχωρήθηκα, και από την κυρία Παπαρήγα- είναι ότι υπάρχει –λέει- μια αμφισβήτηση στην επιστήμη...» (την ψευδο-επιστήμη δηλαδή).
      Γι αυτό λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια εκφυλισμένη Αριστερά, δηλ. δεν έχει αναστολές μπροστά σε τίποτα αρκεί να περάσει τις ιδεοληψίες του.
      Και καταλήγει ντύνοντας όλο αυτό με ψευτο-προοδευτικότητα:
      «Είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτά που ακούσαμε σήμερα εδώ. Αυτό το βήμα, το οποίο είναι κομμάτι του εκσυγχρονισμού του ελληνικού κράτους, του αστικού κράτους, το κάνει μόνο αυτή η Κυβέρνηση βήμα-βήμα και ταυτόχρονα βάζει μέσα και τα σπέρματα για να το ριζοσπαστικοποιήσει.Εμείς είμαστε και ευρωπαίοι και ριζοσπάστες με μέτρα σαν και αυτό.»

      Διαγραφή
    6. Ναι αλλα εκεινη η ...ατιμη βρηκε μερα να παει στον Νειλο...!! Δεν το αφηνε το ...κ...παιδο ...να πνηγει ?? Αν τοχε φαει κροκοδειλος ο Χρηστος την Κυριακη θα πηγαινε στην εκκλησια !! Κατανοεις τι λεμε ?

      Διαγραφή
    7. (Eύθυμα, όπως λες κι εσύ).Μιλάς για τον Μωυσή, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το συσχετίζεις με τα υπόλοιπα..

      Διαγραφή
    8. Εσεις αγαπητη μου κυρια ...ποιος λετε να φταιει για ολα αυτα ?? Η Μαρια....η Πενταγιωτισσα ?? ..( Μ..Πι.....κι αυτη..)......Κατι μου λεει οτι ηταν η Νεφερτιτη.....η κουκλα απο αλαβαστρο...Τετοιον αντρα που ειχε βεβαια....κι εγω η για μπανιο θα πηγαινα καθε μερα...η για ψαρεμα...

      Διαγραφή
    9. Eιλικρινά κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Όπως και το ύφος αυτού του σχολίου.

      Διαγραφή
  19. Θέλω να διευκρινίσω ότι όσα είπα δεν απευθύνονται σε προσωπικό επίπεδο για τον Χρήστο, ούτε για κανένα συνομιλητή (πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους), και ιδιαίτερα γι αυτόν έχω να πω ότι δεν μιλάει με εμπάθεια, ούτε εριστικά, και προφανώς πιστεύει κάποια πράγματα τα οποία και λέει. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι γίνεται κάτι εσκεμμένα, απλά προφανώς έχει μια άλλη εντύπωση για τον ΣΥΡΙΖΑ (που κατά τη γνώμη μου πρέπει να την δει σε ιδεολογικό επίπεδο και όχι σε προσωπικό, αφού θεωρεί ότι οι επικρίσεις τον αδικούν), και θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή εμπλέκεται σε συνθήματα. Αυτό μπορεί και να συμβεί μέσα σε συλλαλητήρια εκατοντάδων χιλιάδων, ή ακόμα και σε μια κατάληψη αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν πρέπει δηλαδή να μας απασχολεί άλλο, η κάθε Χ.Α., ούτε πως θα μας χαρακτηρίσει ο καθένας. Εννοείται ότι χρειάζεται περιφρούρηση από καπήλευση, και «αδιευκρίνιστα» συνθήματα. Αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει να περισώσουμε ότι μπορούμε εδώ που φτάσαμε, γι αυτό πρέπει να απελευθερωθούμε από εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα και διάφορα φόβητρα που βολεύουν κάποιους πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας αφήσουμε να εκφράζονται οι άνθρωποι, με αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθούν όλοι τις βαθυστόχαστες βλακείες που εξαπολύουν. Ραντεβού στις κάλπες... εκεί θα απαντήσουμε δημοκρατικά στο φασισμό της πολιτικής ορθότητας. Είμαστε Έλληνες Χριστιανοί, και δημοκράτες. Δεν φοβόμαστε πλέον να εκφραστούμε. Ενα βαθύτατο ευχαριστώ στον Χρήστο, που μας κάνει να μιλήσουμε, εμείς η σιωπηλή πλειοψηφία!. Μια συμβουλή μονο στον κύριο, αν βγάζει χρήματα κάνοντας το τρολ... τότε καλό θα ήταν να ψάχνει για δουλειά... αγαπητέ Χρήστο αν είσαι τρολ... πες στους όμοιους σου... σας βαρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Βασιλη βρεξε και καμμια σανιδα για τσοντα...Πιθανον να μην γινουν ολα ομαλα...Χιλιοι διαβολοι πανε γυρω γυρω...και εχω και μια απορια με τι κουταλι θα φαει ο Χρηστος κι εγω τον ...μελανα ζωμο που θα δουμε μπροστα μας...Αριστερο...δεξι...η χουφτα ?!?? Αν εχουμε τους αγιους της αριστερας και της δεξιας...δεν μας βλεπω καλα ουτε στον ζωμο...Το Ισλαμ δεν τρωει χοιρινα...και τους αγιους δεν τους χωνευει...Ψαχνει 72 ..παρθενες ...και σε στελνει με κουριερ στον παραδεισσο...Εχει δικο του προφητη...που δεν τον ...ανελυσε ο Μαρξ...δεν προλαβε...Το κομματι αυτο λεγεται....ιστορικος Ισλαμισμος...και στην θεση του κεφαλαιου ...αναλυει κεφαλια σε θραυσματα ...( μηπως ο αλλος ο ιστορικος ...υλισμος τι κανει ??)

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.