29/11/18

Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν λόγω Κριμαίας

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαιτίας της αιχμαλωσίας ουκρανών ναυτικών και πλοίων από την Μόσχα.
Οι δύο ηγέτες ήταν προγραμματισμένο να συνομιλήσουν στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του G20 που αρχίσει αύριο στο Μπουένος Άιρες.
Σε αναρτήσεις του στο Twitter ο κ. Τραμπ αναφέρει πως «με δεδομένο ότι τα πλοία και οι ναύτες δεν έχουν επιστραφεί στην Ουκρανία αποφάσισα πως «θα ήταν καλύτερο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές» να ακυρώσω το προγραμματισμένο ραντεβού μου στην Αργεντινή με τον κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.
Based on the fact that the ships and sailors have not been returned to Ukraine from Russia, I have decided it would be best for all parties concerned to cancel my previously scheduled meeting....
15.4K people are talking about this
U.S. President Donald Trump's meetings with the leaders of Turkey and South Korea will be "pull asides" at the Group of 20 summit rather than formal bilateral meetings, White House spokeswoman Sarah Sanders told reporters.
Εκτός από την συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο, ο Τραμπ ακύρωσε και τις διμερείς επίσημες συνατήσεις του με τους πρόεδρους της Τουρκίας και Νότιας Κορέας. Οπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει θα μλήσει ανεπίσημα με τους αρχηγούς κρατών στο πλαίσιο της G20. 

Πηγή: REUTERS, A.P., Καθημερινή

4 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω να υπάρχουν αμφιβολίες για το ποιός διέταξε τον Ουκρανό καραγκιόζη να το παίξει τσαμπουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παθει οτι ο ετερος καραγκιοζης της Γεωργιας που τον πηγε γα...ας ο ρωσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακό του κεφαλιού του! Απλά αναρωτιέμαι μήπως περισσότερο σχετίζεται η άρνηση αυτή με την κατάρριψη ισραηλινού αεροπλάνου από την αεράμυνα της Συρίας όπως επικαλούνται πηγές της Συρίας και την άρνηση ταυτόχρονα των Ρώσων να πιέσουν το Ιράν να απομακρυνθεί από την Συρία και τον Λίβανο! Κατηγορούν το Ιράν πως ηγούνται στο Λίβανο παραγωγής όπλων! Έδειξαν αεροφωτογραφίες με κτήρια δίπλα στο αεροδρόμιο! Η Ουκρανία είναι μια πράξη αντιπερασπισμού! Το Νάτο δήλωσε αύξηση φέτος της παρουσίας του στην Μαύρη Θάλασσα! Πάντως οι Ρώσοι απέκλεισαν το Κέρτς για πλοία προς τα ουκρανικά παράλια! Ο δε Πεσκόφ δήλωσε πως ο Πούτιν είναι στην διάθεση του Τράμπ για την συνάντηση! Αλλιώς σημαντικά ζητήματα θα μείνουν σε εκκρεμότητα επ " αόριστον"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν χρονια εψαχνα εναν λογο για να επεμβει η Ρωσια στα στενα...Δεν υπηρχε πουθενα.Τωρα εχει ηδη δυο λογους...κι εναν σε εξελιξη ..τρεις....κι εναν που θαρθει τεσσερις.Απιστευτο....κι ομως.
    Ενας ιδιοφυης κυριος εδω ο ....Ντι εξ...εκανε χθες μια ερωτηση πολυ ..χαι κλας....δεν εγινε πολυ αντιληπτη..αλλα χρηζει προβλημματισμου ..." ειναι η Ουκρανια αντιπερισπασμος ....για το ...Κοσσοβο ???""....κι οχι για την ..Συρια ? Διοτι κατι γινεται εδω με Σκοπια...Αλβανους...δοσιλογους μεσα...και Μακεδονιες....χαρτες...αλυτρωτισμους....και δηθεν ...φασισμους σε Εθνικα θεματα αξιωματων απαραβατων για μια χωρα...( φασισμους και ...τριχες για χαζους πλην στο κεφαλι ...σαν τα μπροκολα που βλεπουν οπτασιες οταν τα ριχνεις ζιζανιοκτονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.