29/11/18

Α δε μας τα λέει καλά και ο Κατράκης. Σαν ΧΑυγίτης μιλάει. Σύντροφοι τα φτυάρια και αρχίστε τη λάσπη, όπως κάνετε με τους μαθητές.


Α δε μας τα λέει καλά και ο Κατράκης.
Σαν ΧΑυγίτης μιλάει.
Σύντροφοι τα φτυάρια και αρχίστε τη λάσπη, όπως κάνετε με τους μαθητές.
Βουρ...

6 σχόλια:

  1. Όποιος ξένος κρατάει την Ελληνική σημαία τον λέμε Φιλέλληνα.
    Όποιος Έλληνας κρατάει Ελληνική σημαία η σημερινή κυβέρνηση τον λέει Φασίστα.

    Τελικά μάλλον θα πρέπει η αριστερά να μας εξηγήσει πως μπορείς να είναι κάποιος πατριώτης χωρίς να είναι φασίστας ... και τι είδους πατριωτισμός είναι αυτός χωρις την σημαία και την πατρίδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφοπλιστική βεβαιότητα ο Μ.Κατράκης λέει τα αυτονόητα.
    Μόνο οι πωρωμένοι στην ιδεοληψία τους δεν τα βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Σάββα Καλεντερίδη
    Αναρτήσατε ένα σύντομο βίντεο μόλις δέκα τριών (13) δευτερολέπτων με τον Μάνο Κατράκη που πέθανε πριν από πολλά χρόνια, και παρατηρώ τα εξής
    1)Άκουσα και εγώ το βίντεο όπου μιλούσε ο Κατράκης πριν πεθάνει εννοείται δηλαδή πριν από πολλά χρόνια. Όλως παραδόξως εσείς αναφέρεσθε με τον τίτλο που επιλέξατε σε σε χρόνο ενεστώτα. Γιατί;
    Πόσο ηθικό είναι ένα νεκρό να τον παρουσιάζεις σαν να μιλά τώρα;
    2)Άκουσα στα μόλις δεκατρία δευτερόλεπτα να μιλά ο Κατράκης για την εθνικότητα, άκουσα να μιλά ο Κατράκης για τις ρίζες του λαού.
    Εσείς με τον τίτλο σας ισχυρίζεστε ότι ο Κατράκης μιλά σαν χρυσαυγίτης.
    Δηλαδή όποιος μιλά για το έθνος είναι χρυσαυγίτης;
    κ Σάββα Καλεντερίδη. Πριν από καιρό κάτι αντίστοιχο γράψατε και σας απάντησα ότι η εθνική συνείδηση δεν είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα και προνόμιο κάποιας πολιτικής παράταξης. Η εθνική συνείδηση υπάρχει σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες και κανείς απολύτως δεν δικαιούται να την μονοπωλεί, και κανείς δεν αμφισβητεί ότι κ εθνική συνείδηση εκδηλώνεται περίτρανα με πράξεις όποτε χρειάζεται.
    Η εθνική συνείδηση βέβαια δεν ταυτίζεται με τον εθνικισμό ο οποίος είναι ένα από τα πολιτικά γνωρίσματα μιας συγκεκριμένης πολιτικής τάσης.
    Την εθνική συνείδηση και τον πατριωτισμό κ. Σάββα Καλεντερίδη είναι πανεύκολο να την διακρίνει οποιεσδήποτε αντικειμενικός πολίτης στους αριστερούς.
    Στις 26 Νοεμβρίου αναρτήσατε κ Καλεντερίδη ένα άρθρο του κριτικού Κώστα Γεωργουσόπουλου με τίτλο «Το τρίξιμο του μαγκανιού». Εκεί ο αρθρογράφος αναφέρεται σε μια πλειάδα ποιητών, λογοτεχνών κλπ όπου πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί και ως αριστεροί. Όλοι αυτοί με τα γραπτά τους (από την κλασσική αρχαιότητα μέχρι το 40 και από εκεί μέχρι την έκκληση του ραδιοσταθμού του Πολυτεχνείου) υμνούν την πατρίδα και την ελευθερία της πατρίδας.
    Εγώ με το ΥΓ στο τέλος του σχολίου μου έγραψα κ Καλεντερίδη ότι «αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να σας συγχαρώ για την ανάρτηση αυτή»
    Με αυτά όμως που γράφετε εδώ κ. Σάββα Καλεντερίδη μου δημιουργείτε το ερώτημα.
    Άλλος Σάββας Καλεντερίδης ανάρτησε το κείμενο του Κ.Γεωργουσόπουλου και άλλος έγραψε αυτά που διαβάζουμε εδώ για τον Μάνο Κατράκη;
    ΥΓ. Δεν είναι ανάγκη του παρόντος σχολίου να αναφερθεί κανείς στην «εθνική συνείδηση» κάποιων ανθρώπων που δεν είναι ή δεν ήταν όσο ζούσαν αριστεροί.Σε μια αναφορά με το παραπάνω αντικείμενο θα αποδειχθεί ότι οι επαγγελματίες εθνοκάπηλοι αφθονούσαν στις δύσκολες εποχές του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Χρήστος,

      Προτείνω δυο πραγματάκια τα οποία πρέπει να κάνεις ΑΜΕΣΑ:

      1) Να απευθυνθείς στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου από το οποίο αποφοίτησες και να αιτηθείς να εγγραφείς ξανά στην Α’ ή έστω την Β’ τάξη. Αν σε ρωτήσει τον λόγο, να του απαντήσεις πως έχεις θέμα με την κατανόηση κειμένου και θα χρειαστείς επιμόρφωση ξανά από την αρχή διότι η συναναστροφή σου με άλλους ενήλικες προκαλεί ειρωνικά χαμόγελα.

      2) Όταν με το καλό αποφοιτήσεις από το Δημοτικό σχολείο και υπό την προϋπόθεση να έχεις διδαχθεί επαρκώς την κατανόηση γραπτού κειμένου, να παρακολουθήσεις μαθήματα χιούμορ. Είναι αναζωογονητικό, σε βοηθά να βλέπεις τη ζωή με πιο χαλαρή ματιά, γενικά κάνει καλό - δοκίμασέ το.

      Διαγραφή
    2. ΑΜΕΣΑ? Δε λες καλλίτερα ΧΘΕΣ?

      Διαγραφή
  4. Pointman (29/11/18 6.33 μμ)
    Αντί να χυδαιολογείς προτείνω να διαβάσεις αυτά που έγραψα και να απαντήσεις επάνω σε αυτά που έχω γράψει.
    Εγώ σε όλα τα δημόσια σχολεία που πήγα όλοι οι δάσκαλοι με έμαθαν να εκφράζομαι με ευπρέπεια χωρίς να υβρίζω χωρίς να προσβάλλω κανένα.
    Αυτά που γράφεις δεν σε τιμούν ως άνθρωπο
    Επειδή έγραψες ότι «έχω πρόβλημα με την κατανόηση γραπτού κειμένου»,σε παραπέμπω
    1) Στο 13 μόλις δευτερολέπτων βίντεο που ανάρτησε ο κ.Καλεντερίδης (που δεν είναι γραπτό κείμενο)
    2)Στο γραπτό του κ. Καλεντερίδη
    Α δε μας τα λέει καλά και ο Κατράκης
    Σαν ΧΑυγίτης μιλάει
    Σύντροφοι τα φτυάρια και αρχίστε τη λάσπη όπως κάνατε με τους μαθητές.
    Βουρ...
    ΥΓ Μετά από αυτά σου προτείνω να σκεφθείς λίγο για να εντοπίσεις αυτόν ή αυτούς που σε καθημερινή βάση χρησιμοποιούν τα φτυάρια για την λεκτική λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.