3/6/19

Είναι καιρός, να τελειώνουμε με τα παραμύθια


Τα ευρήματα των περισσοτέρων ερευνών και δημοσκοπήσεων, φανερώνουν πως τόσο το όραμα του λεφτόδενδρου, όσο και το αφήγημα των κατορθωμάτων του ιπτάμενου γάιδαρου, έχουν αρχίσει να υποχωρούν ως θεμελιώδεις αρχές στην σκέψη των πολιτών. Μάλιστα το γεγονός πως το 33,6% των πολιτών ανέφερε πως το βασικό κριτήριο για την ψήφο στις ευρωεκλογές ήταν η «Οικονομία της χώρας» και το 18,2% το «προσωπικό εισόδημα», δείχνει πως έχει να αρχίζει να αλλάζει όλος ο τρόπος, με τον οποίο αντιλαμβάνεται η ελληνική κοινωνία την κατάσταση της χώρας.
Εξακολουθούν να υπάρχουν βέβαια τρία ακόμα σταθερά στερεότυπα που διατηρούνται στην επικαιρότητα, στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του κρατικοδίαιτου συστήματος, να αναχαιτίσουν την ανάγκη για ραγδαία αλλαγή του τρόπου που λειτουργεί η χώρα. 
Το πρώτο, είναι η ιστορία με τα δήθεν ψεύτικα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το δεύτερο είναι η ιστορία με το PSI και την δήθεν καταστροφή που προκάλεσε στα ασφαλιστικά ταμεία και το τρίτο είναι πως ήταν τα μνημόνια που έφεραν την κρίση και όχι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή πως τα διπλά ελλείμματα και η κρίση χρέους μας οδήγησαν στα μνημόνια.

για τη συνέχεια Liberal


3 σχόλια:

  1. new-economy.gr/wp-content/uploads/2017/11/konstantinos-vergos-photo.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη η ΝΔ και ο ΚΟΥΛΗΣ θα λυσουν το προβλημα που δημιουργησαν (μαζι με το ΠΑΣΟΚ)?????? Πως δηλαδη??? Θα γεμισουμε επενδυσεις???? Γιατι να μην πανε τα εργοστασια στα ΣΚΟΠΙΑ ας πουμε?Ολη η παραγωγη βρισκεται πλεον στην Ασια ή μηποως δεν εγινε εντιληπτο? Απο που θα βγαινουν τα λεφτα? Απο την Ψαρρου με τις ξαπλωστρες? Τοσα χρονια ξεφτιλα στα Πανεπιστημια χωρις σοβαρη ερευνα δενσας ελεγε τιποτε? Ποιοι τα ανεχθηκαν ολα αυατ α και γιατι? Ειμαι σιγουρος πως η ΝΔ θα βγαλει στην αγορα και το σφραγιμενο κοιτασμα αεριου της Επανωμής μπας και ζεσταθουμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα περιμενεις να σε ...ανσπτυξουν αλλοι...διοτι ακομη κι εσυ αυτο λες...καλα κρασια..Δηλ.κινητρο σε αλλους...θελεις.Εμεις ...ανημποροι...φουκαραδες...καημενοι..αξιολυπητοι...δεν ...δεν...μπορουμε μονοι...απ τον καναπε του ...παραπληγικου που το ατιμο το πεπρωμενο μας καταδικασε ...Αυτο ακουω.γυρω μου το ιδιο ρεφρεν παντου..οκτω χρονια ...και αρκετα χρονια πριν απ αυτα τα οκτω..οταν δεν ευκαιρουσαμε παλι...διοτι πως να αφησεις την μασα καιτην χαψα...την θαλασσα και το ροκ κονσερτο στο Παρισι...η το μπουζουξιδικο...?? Εκει δεν ηταν για δουλεια κι αναπτυξη ?? Παλι περιμεναμε...ξενη ...αλλη...εξωγηινη..κι ας ετρεχε το μελι...Τωρα τελειωσε παλι το μελι. Το βαζο ( σιγα μην βαλω εγω)...περιμενουμε τον γειτονα να το γεμισει ...και βουρ ..απ την αρχη...παραλια...ροκ...μπουζουκι...κλπ.
    Αμ δε ...!!! Τι λες καλε ?? Αν δεν στρωσεις τον κωλο σου μονος κατω...ποτε των ποτων δεν θαρθει αλλο τι απο δακρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.