9/12/09

Οι Νεκροί Τουρκοι στρατιώτες μεταφέρονται για ταφή στους τόπους καταγωγής τους


Οι βιογραφίες των επτά στρατιωτών διαβάστηκαν κατά την τελετή στην Tokat και ο διοικητής της επαρχιακής χωροφυλακής συνταγματάρχης Hüseyin Tosunlu εκφώνησε λόγο.Οι κάτοικοι στην Tokat επίσης συγκεντρώθηκαν μπροστά από το στρατιωτικό σταθμό όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, διαμαρτυρόμενοi για τους θανάτους των στρατιωτών και φωνάζοντας, "Η ζωή μου να θυσιαστεί για σας, για τη χώρα μου," και "Οι Μάρτυρες δεν πεθαίνουν, η χώρα δεν θα διαιρεθεί . Μετά την τελετή, οι σωροί των στρατιωτών μεταφέρθηκαν στους τόπους γεννήσεων τους για την ταφή τους.




Πορείες Διαμαρτυρίας για τον θάνατο των Τουρκων στρατιωτών, έγιναν σε πολλά σημεία της Τουρκίας απο κατοίκους, σημαίες αναρτηθηκαν σε σπίτια και επιχειρήσεις, πολοί κάτοικοι συνόδευσαν τους σωρούς. Στο Πανεπιστήμιο Trakya στη βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης συγκεντρώθηκαν περίπου 500 φοιτητές και διαμαρτυρήθηκαν για την επίθεση.

Μια ομάδα αποφοίτων λυκείου συγκεντρώθηκαν μπροστά από το σπίτι του δολοφονηθέντος στρατιώτη Cengiz Sarıbaş στην Κωνσταντινούπολη για να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση.Σε απάντηση, ο πατέρας του είπε: «Αυτός ο πόλεμος θα πρέπει να λήξει, [αλλιώς] πολλοί θα πεθάνουν. Αυτό είναι ένας πόλεμος χωρίς νόημα. "
hurriyetdailynews.com,xinhuanet.com

3 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.