7/9/10

Απλά, παρακολουθείστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

56 σχόλια:

  1. This person is trading gold, and he says that the global economy is going to be destroyed.

    I am not saying that the global economy is not heading to a crisis, but he is using some information that cannot understand to spread panic and rumors again and again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασική Περίπτωση ....Basket Case

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος γνωρίζει πράγματα για τον ομιλητή και τον παρουσιαστή, ας γράψει, για να κάνουμε σωστή αξιολόγηση των όσων διατείνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Ο διαχειριστής της σελίδας Votegreece.gr είμαι. Συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε και μας ενημερώνετε. Γνωρίζετε γι΄αυτό το θέμα του γνωστού προγράμματος Google Earth ; Όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι στα Ίμια και κάνεις δεν λέει και δεν κάνει τίποτα. Αναδείξτε αυτό το θέμα αν σας άρεσε και αν δεν θέλετε μην βάζετε την πηγή. Απλά αναδείξτε το γιατί αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν σκοπό να φύγουν από εκεί.
    Ευχαριστώ
    Το θέμα είναι εδώ…. http://www.votegreece.gr/archives/3348
    Σας αποστέλλω το κείμενο ως σχόλιο διότι δεν υπήρχε κάποια διεύθυνση Email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παρουσιαστής ειναι γνωστός συνομοσιολόγος χωρίς να σημαίνει οτι όλα όσα λέει ειναι λάθος. Για τον chapman δεν ξέρω. Προσωπική μου άποψη , πραξικόπημα δεν θα γίνει (και αν γινόταν απο ποιούς;). Το οτι οι επιχειρηματίες γνωρίζανε για τον ανασχηματισμό δεν είναι καθόλου περίεργο. Συνήθως έχουνε εναν ορίζοντα της τάξης των 4-5 μηνών εκτός απροόπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. This is the person:

    http://theinternationalforecaster.com/Bob_Chapman

    There are some people worldwide, which are preparing themselves for the destruction of the global economic system, and their reaction is to buy Gold. If someone knows more, he is welcomed.

    If Greece goes default, the assumption that investing in the bonds of big countries is safe will not exist any more.

    The most simple explaination can be seen in the following videos:

    http://www.youtube.com/watch?v=mEVqeaFHsHE

    A crisis in Greece, causes problems that we cannot imagine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω ότι έχει τα κότσια ο σημερινός ελληνικός λαός να ξεχυθεί στους δρόμους, και να παραλύσει τα πάντα.

    Δεν έχω ιδέα αν υπάρχουνε στρατιωτικοί που θα μπορούσαν να αναλάβουνε την ευθύνη πραξικοπήματος, αλλά αν αυτό δεν ελέγχεται από τις Η.Π.Α., τότε σύντομα ένα τέτοιο σενάριο θα τελείωνε με την σύλληψη ή την δολοφονία των υπευθύνων, από δυνάμεις του ΝΑΤΟ ή του ΟΗΕ (πάντα με τις Η.Π.Α. από πίσω!).

    Σενάριο επιστημονικής φαντασίας μου θυμίζει. Δεν είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Βλέποντας την γενιά του πατέρα μου, που ήτανε έφεδρος, την σκληρή εκπαίδευση που κάνανε και το πατριωτικό αίσθημα που είχανε, και συγκρίνοντας αυτά τα δεδομένα με την γενιά μου, με τίποτε δεν πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για τέτοιους ηρωισμούς.

    Εδώ περνάει η στρατιωτική μπάντα, για την έπαρση της σημαίας, και τα κοριτσάκια και τ' αγοράκια με το τζελ στα μαλλιά δεν κάνουνε καν να σηκωθούνε απ' τις καρέκλες των καφετεριών...

    ...οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν έχουνε ιδέα σε τί λαό αναφέρονται!

    Αφήστε που ένα πραξικόπημα αποτυχημένο θα σήμαινε τουρκική προέλαση στην Θράκη και, ίσως, σε νησιά, με το πρόσχημα καταρχάς της προστασίας της μειονότητας.

    Τα έχει βιώσει ο λαός μας αυτά στο παρελθόν, δεν είμαστε έτοιμοι για νέες θυσίες...

    Λυπούμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στην πλειοψηφία του λαού, για σοβαρή, δυναμική και ελεγχόμενη αντίδραση.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλαγή εξουσίας στην Ελλάδα σημαίνει είτε Οικουμενική είτε Σαμαράς, συνεπώς ΠΑΛΙ μνημόνιο.

    Εκτός Ευρώ και πτώχευση είναι ένα σχέδιο που χρειάζεται τόσο καλή προετοιμασία, που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ να μην το μάθουν οι έξω, συνεπώς θα υπάρξει διεθνής κινητοποίηση για να μην το κάνουμε.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα να κάνουμε...

    Όσο για τον Chapman, ανεξαρτήτως του αν έχει δίκιο, τον συμφέρει η πτώση -αν όχι η καταστροφή- του ευρώ...

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πυστεβω ότι οι ξενοι θελουν να γινει αναμπουμπούλα στην Ελλάδα γιαυτο και τα λένε αυτά !εκει χαίρεται ο λύκος….

    Εμείς να δουλέψουμε σκληρά χρειάζεται , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ,όχι στους δρόμους αλλα στις δουλείες μας ,δεν μας την φερανε με πολεμο αλλα με οικονομικα τερτιπια μας υποδουλοσαν (με τερτίπια να τους γαμίσουμε και εμεις, όχι καταστρέφοντας την χώρα μας)… και επιτέλους να βάλουμε τους λωποδύτες κάθε παρατάξεις στη φυλακή !

    Βορειοηπειροτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο παρουσιαστής είναι γνωστός.
    Όλο με θεωρίες συνομωσίας ασχολείται.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones_(radio_host)

    Κάντε αναζήτηση στο http://video.google.com για: alex jones και θα δείτε αρκετά.

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6517776133137328105

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιος πέταξε μια πατάτα στο γάμο του Νικόλαου και το είπαν στον ξάδελφο του και αυτός στον άλλον και ο φύλακας ξέρει και αυτός κτλ. κτλ.. χοντρό το παραμύθι .. το βίντεο έχει πολλές αλήθειες αλλά το θέμα με το πραξικόπημα απλά είναι αμερικανιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έστω πως είναι 2 γραφικοί τύποι (που είναι).

    Μου κάνει εντύπωση η κουβέντα για τα νησιά σιγά σιγά έχει ξεκινήσει σαν αστείο,σε βάθος χρόνου θα δούμε ότι δεν μπορούμε να ξεπληρώσουμε και θα μας το δείξουν σαν λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι ο κατασκευαστής αυτών των συνομιλιών ούτε και ποιός ο πραγματικός σκοπός του.
    Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στην χώρα μας το άμμεσο μέλλον και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
    Το σίγουρο είναι ότι ο Παπανδρέου είναι φλούφλης και η συμμαχία που έχει δημιουργήσει με τον Καραντζαφέρη και Μπακογιάννενα πολύ επικύνδυνη για τη χώρα .
    Αυτή τη στιγμή όλοι μας νιώθουμε πως η πατρίδα μας ξεπουλιέται και προδίδεται.Τι χειρότερο απο αυτό μπορεί να συμβεί άραγε?

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικά μετά λόγου γνώσης των συνεπειών θα προτιμούσα μια ξεκάθαρη κύρηξη πτώχευσης,το ότι γίνεται αφαίμαξη και ο τρόμος και η αβεβαιότητα διατηρούντε επί τόσο μακρύ χρονικό διάστημα θεωρώ ότι είναι οδυνηρά,ειδικά όταν η χρεοκοπία θεωρείται βέβαια,έχουν εξαντλήσει τα ψυχικά αποθέματα του λαού και αυτό είναι το χειρότερο.


    Όπως έχω ξαναγράψει το μόνο που έγινε στην πραγματικότητα ήταν να δημιουργήσουν ένα μηχανισμό προς τη χώρα μας ώστε οι μεγαλοεπενδυτές να πάρουν τα χρήματα τους και το χρέος να μετακυλιστεί περίτεχνα προς τους υπόλοιπους Ευρωπαικούς λαούς,με ταυτόχρονη αφαίμαξη των Ελλήνων,καλύτερα να κυρήξουμε πτώχευση,είναι περισότερο αξιοπρεπές.


    Οι συγκεκριμένοι κύριοι στο βίντεο μπορώ να πώ ότι μου προκαλούν υποψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω πιστευω οτι εδω και καιρο ακουγεται στο στρατευμα η λεξη πραξικοπημα...

    καη πληροφορια των κυριων αυτων ειναι αληθινη..

    οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..

    ας μα πει την γνωμη του ο SCAL ειμαι απολυτα σιγουρος οτι γνωριζει....

    SCAL εσυ τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως πάμε, η πτώχευση είναι αναπόφευκτη. Η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης έχει ημερομηνία λήξης. Δεν είναι δυνατόν εσαεί να βάζει φόρους. Με μαθηματική ακρίβεια, θα έλθει η μέρα που δεν θα βρίσκει φορολογούμενο.

    Πριν από κάμποσο καιρό, είχα ακούσει κάποιον από το ΔΝΤ στην τηλεόραση, ο οποίος έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έλεγε, δηλαδή, ότι η Ελλάδα είναι σε λάθος κατεύθυνση και αποκλείεται να τα βγάλει πέρα, αν δεν σταματήσει την συνεχή φορολογία.

    Ο Ομπάμα ανακοίνωσε φορολογικές ελαφρύνσεις στις ΗΠΑ για την ανάκαμψη κυρίως των μικρομεσαίων. Ο Παπακωνσταντίνου εδώ, ένας από τους ανικανότερους υπουργούς που έχουν περάσει από το πόστο του, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν βλέπετε τι κάνει με την εξίσωση φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης; Πώς θα πληρώσει ο κόσμος τον χειμώνα;

    Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να δει κανείς αυτά τα απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω όλοι βγάλανε τα συμπεράσματα τους.

    Πάντως, βιαστήκατε να κάνετε post το παραπάνω video.

    Ένας γραφικός παρουσιαστής ανεξάρτητων media φιλοξένησε έναν πλουσιότερο "συγγραφέα-χρηματιστή κλπ" που είχε σκοπιμότητα να διαδώσει την ωραία ιστοριούλα του μπας και συμβάλει και αυτός στην χρεωκοπία της Ελλάδας και βγάλει κάνα φράγκο.

    Την ιστορία την κατασκεύασε απο ότι μεταδόθηκε απο ξένα μέσα ενημέρωσης. Δεν μπήκε καν στον κόπο να κοιτάξει τα ελληνικά. Γάμος στις Σπέτσες, ανασχηματισμός και φόβος για γενικό ξεσήκωμα ...

    Μήπως σε λίγο θα εμφανιστεί ο Ράμπο για να σώσει εγκλωβισμένους απο το πλήθος αμερικανούς στην πρεσβεία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός που φιλοξενεί τον κο Chapman είναι ο Alexander Emerick Jones ραδιοφωνικός παραγωγός που εκπέμπει μέσω Genesis Communication Network το οποίο ανήκει στο Ted Anderson στον οποίο ανήκει επίσης η Midas Resources η οποία είναι εταιρεία επενδύσεως σε πολύτιμα μέταλλα.
    Μάλλον παίζει σπέκουλα για κατάρρευση της ευρωζώνης λόγω πιθανού πραξικοπήματος στην Ελλάδα για να κατευθυνθεί ρευστό από ομόλογα κρατών της Ευρωζώνης σε πολύτιμα μέταλλα.
    Τίποτα δεν είναι αθώο σ’ αυτό τον κόσμο και είναι τόσο πιθανό να συμβούν όλα αυτά όσο το να καταστρέψει αστεροειδής την γη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Για να το παίξω και εγώ λίγο μάντης.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Πολλοι υποστηριζουν πως η Ιστορια
    γραφεται απο τους λαους.
    Αλλοι παλι λενε πως γραφεται αποτον Ενα:τον πιστο,που γινεται
    λαμπαδα και ολοκαυτωμα....
    Πιστευω πως και οι δυο πλευρες
    εχουν δικιο.Ο Ενας ειναι η
    ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ των ΕΛΠΙΔΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΘΩΝ..
    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    -ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,απιστοι.Εγγονι του
    Μεγαλεξανδρου..Και το Γενος μου
    ερχεται να κατσει στο ποδαρι μου
    και να κρατησει...
    ΚΑΤΕΠΑΝΩ[ΚΑΠΕΤΑΝ]ΚΩΤΤΑΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 1905 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η
    ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΝΔ) ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ (ΠΙΘΑΝΟΣ) ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ. ΑΚΟΥ ΚΕΙ... "ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ..." ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΜΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλοι του ιστολογίου
    είμαι από εκείνους που πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στον ευρωπαϊκό όραμα.
    Φυσικά, τους τελευταίους 12 μήνες το όραμα αυτό έχει ξεθωριάσει, παρόλα αυτά, συνεχίζω να πιστεύω σ' αυτό.
    Όμως, ως αποτέλεσμα τραγικών πολιτικών επιλογών για τις οποίες και μεις οι ίδιοι έχουμε σοβαρές ευθύνες, έχουμε μπλέξει μια μια παγκόσμια συμμορία, που χρησιμοποιεί την Ελλάδα σαν μοντέλο για την παγκόσμια επικράτησή της.
    Πρέπει να βρούμε τρόπο να
    -Αντιληφθούμε τον τρόπο που λειτουργούν
    -Αντιληφθούμε το πραγματικό μέγεθος του οικονομικού μας προβλήματος και να
    -Βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από τα δόντια της μυλόπετρας που έχουν αρχίσει να μας μαγγώνουν.
    Αυτό μπορεί να γίνει μόνον όταν μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας ανακτήσει τα παραδοσιακά πατριωτικά του χαρακτηριστικά και δράσει με σοφία, υπό το πρίσμα και με την εμπειρία των τραγικών εμπειριών του διχασμού και της υποτέλειας στους ξένους.
    Και το κυριώτερο, να μην χάσουμε ποτέ την εθνική μας αυτοπεποίθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΩΤΤΑΣ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ
    ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΛΑ
    ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΑ ΒΟΔΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
    Σ
    ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ
    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΓΩ

    ΚΙ Ο ΚΩΤΤΑΣ ΓΕΛΑΕΙ
    ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ
    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΚΩΤΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ.


    ΙΚΕ* ΚΟΤΕ ΙΚΕ ΤΙ ΣΚΡΕΤΕΜ ΠΑΛΑ
    ΤΑΡΕ ΤΙ ΣΟΚ Τ'ΚΟΤΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑ
    [ΤΡΑΒΑ,[ΦΘΑΣΕ] ΚΩΤΤΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟ
    ΕΡΗΜΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΤΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ]

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΤΤΑΣ ΑΠ'ΤΗ ΡΟΥΛΙΑ
    ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΡΚΟΥΣ [ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ],ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
    1905.
    Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ:
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΤΕ ΑΠΟ-ΡΟΥΛΙΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 19Ο5
    ΕΙΧΕ ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    *ΙΚΩ=λεξη δωρικη,Αρκαδικη
    ερχομαι,φερομαι,φθανω,επικειται.
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η γνώμη μου είναι πώς για την Τουρκία θα έπρεπε να συζητούν για το πότε θα γίνει πραξικόπημα.
    Οσο για την χώρα μας, είναι θέμα χρόνου η έξοδος από το ευρώ.
    Ελπίζω με την βοήθεια του Θεού να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις επερχόμενες δυσκολίες και στο εσωτερικό της χώρας μας και στα εξωτερικά μας θέματα, ειδικά με τους γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν Έλληνες που γνωρίζουν καλά την οικονομία της χώρας και που θα μπορούσαν να αναλάβουν συλλογικά την κατάστρωση συγκεκριμένου πλάνου για την έξοδο από την οικονομική κρίση.

    Ο Παπακωνσταντίνου και η Κατσέλη δεν είναι αρκετοί, ή μάλλον πέφτουν λίγοι. Εννοώ ανθρώπους εξωκοινοβουλευτικούς και εγνωσμένου κύρους (Μαρίνος, Κόλμερ κ.ά.) Δεν ήταν ανάγκη να κουβαλήσει "φωστήρες" από το εξωτερικό, οι οποίοι μπορεί να ξέρουν οικονομικά, αλλά δεν ξέρουν την νοοτροπία του Έλληνα και τις πραγματικές συνθήκες ζωής στην Ελλάδα.
    Αυτή η ξενομανία και ακριβά μας στοιχίζει και αποτέλεσμα δεν πρόκειται να φέρει.

    Όσο για τα λεγόμενα του "προφήτη", τα θεωρώ αρλούμπες και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. to adiko panta peftei
    o ellinismos mete apo ena sokarisma anagennate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Hahaha!

    It's funny that you believe it! Be serious....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. skal

    -Βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από τα δόντια της μυλόπετρας που έχουν αρχίσει να μας μαγγώνουν.


    Συμφωνώ σε όλα αλλά στο συγκεκριμένο έχω την αίσθηση ότι πρόκειτε για περίπτωση κινούμενης άμμου,όσο επιχειρούμε να βγούμε απο την κρίση τόσο θα βυθιζόμαστε,και το χειρότερο όπως έγραψα πρίν είναι ότι έχουνε σπαταλήσει όλα τα ψυχικά αποθέματα του Ελληνικού λαού.

    Ψυχικά αποθέματα τα οποία στο χειρότερο σενάριο της χρεοκοπίας θα ήταν πολύ πολύτιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κίκο
    γι' αυτό έβαλα παραπάνω την πριγκηπέσσα και μάλιστα σε διπλή εκδοχή.
    Καρά, βαθιά λαϊκή και αντρίκια και Αλεξίου, με τη συμμετοχή του ίδιου του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προβοκατσια με σκοπο την σφυγμομετρηση της αντιδρασης το λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται .. μαζί και ο πόλεμος νεύρων με τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. Ο στόχος είναι εθνική ανεξαρτησία. Αλλαγή ηγεσίας και επιστροφή στην δραχμή με στρατηγικό στόχο την αυτάρκεια της παραγωγικής βάσης ( ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών ). Σε κάθε περίπτωση απουσιάζει η πολιτική βούληση για δημιουργία παραγωγικής βάσης, κατά συνέπεια πρέπει να πάμε στην δραχμή πάσα θυσία αναλαμβάνοντας το κόστος της( + στάση πληρωμών,αμφισβήτηση χρέους ). ¨Οσο παραμένουμε στην παρούσα κατάσταση κινούμενης άμμου, θα δυσκολευουν τα πράγματα.


    Συμπερασματικά καταλήγουμε πως χρονικά πλησιάζουμε ( +1 χρόνο μέγιστο περίπου) στην πραγμάτωση της εθνικής ομοψυχίας.

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ( ΟΧΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενα σενάριο που ακούγεται λέει τα εξής. Δεν χρειάζεται να γίνει πραξικόπημα και να παραμείνει. Δυό μέρες Κάθαρσης Χωρίς Λόγια και ανακοινώσεις και κρυψώνες να μη τις βρίσκουν οι ξένες υπηρεσίες μας χρειάζονται. Μια τέτοια ενέργεια που θα τρομοκρατήσει εκεί που πρέπει αρκούν για να αλλάξει όχι μόνον η ψυχολογία του κόσμου, αλλά και ο συσχετισμός. Μετά βλέπουμε. Ο χρόνος, η εμφάνιση της μπότας του κατακτητή, οι άκαρπες έρευνες, η λυσσαλέα προπαγάνδα, όλα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ των δυνάμεων της απελευθέρωσης καθώς θα ετοιμάζονται να διακρίνουν την επόμενη ευκαιρία για δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλοι λένε για το κακό ευρώ την κακή ευροζώνη και την σατανική Ε.Ε!Αλήθεια μπορεί κανείς να διερωτηθεί πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτούς τους θεσμούς?Το γεγονός ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας πρόσεφερε η ένταξη μας σε αυτούς τους πολυεθνικούς θεσμόυς είναι ένα μεγάλο και λυπηρό θέμα, αλλά για το γεγονός ότι όπου υπήρχε εθνική διαχείρηση, οι δικές μας κυβερνήσεις πατώσανε, δεν φταίει η Ε.Ε ή το ευρώ κτλ.Την ανικανότητα και την διαφθορά των ελληνικών κυβερνήσεων διαχρόνικα κάποιοι προσπαθούν να την χρεώσουν στην Ευρώπη για να απαλλάχθούν.Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος της αντιευρωπαϊκής υστερίας που έχει πιάσει μερικούς, η άλλη πλευρά είναι ότι οι ΗΠΑ θεωρούν ότι βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαλύσουν τις προσπάθειες της Ευρώπης να σηκώσει κεφάλη, πράγμα που ίσως θα έθετε σε κίνδυνο την παγκλοσμια κυριαρχία τους, την στιγμή βέβαια που η κίνα και η Ρωσία δυναμώνου και γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνες.Η έξοδος μας απο το ευρώ και την Ε.Ε θα αποτελέσει την απαρχή καταστροφικών συνεπειών για το Έθνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σκάλ, οι διαπιστώσεις για τον έλεγχο των κρατών απ τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, έχουν ξαναγίνει ξανά και ξανά από πολλούς ανθρώπους και στην Ελλάδα και αλλού.

    Δές εδώ
    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=916:l-r&catid=55:an-oikonomia&Itemid=283

    και εδώ
    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=864:-1932-&catid=56:an-aristera&Itemid=285

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λέτε να είναι σύμπτωση κι αυτό;

    http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=573308

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Η ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; Εδώ γελάμε για να μην πω τίποτε άλλο.
    Εάν, λέω εάν, γινόταν ο βολεψάκιας χέστης ελληνικός λαός που αδιαφορεί για τη Θράκη γιατί πέφτει μακρυά από την Αθήνα, θα είχε κάτσει κλαρίνο.
    Πάντα έτσι δεν γινόταν από την αρχαιότητα; Ποιοί θα αντιδράσουν; Οι πιτσιρικάδες ή οι μεγάλοι που είναι τόσο παπάρες που τους κατραπακιάζουν οι πολιτικάντηδες και λένε σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω.
    Όσο αφορά στο στράτευμα, ξεχάστε το, οι στρατηγοί έχουν γίνει τα γιουσουφάκια και οι μπαλαρίνες των κεφταράδων πολιτικών.
    Απομένει μόνο η Παπαρήγα μπας και ανοίξει κανένα γκουλάγκ να μας χώσει όλους μέσα τέτοια τομάρια που έχουμε καταντήσει.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. α)Από ποιους να γίνει το πραξικόπημα?
    Από τους απόστρατους που επανέφερε το πασοκ και ελέγχουν το στράτευμα?
    β)Αν στα σχέδια κάποιον είναι και το πραξικόπημα ,τότε να είστε σίγουροι ότι θα είναι φτιαχτό για να δώσουν στους τούρκους την ΑΦΟΡΜΗ που περιμένουν τόσον καιρό.
    γ)Έξοδος από το ευρώ και χρεοκοπία ?
    Ξεχνάνε μάλλον κάποιοι ότι τα τελευταία 110 δις είναι με την εγγύηση της Ελληνικής ΓΗΣ και όχι όπως τα προηγούμενα 300 δις που ήταν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου (δηλ αέρας)
    δ)Αν κάποιοι έχουν σχεδιάσει την χρεοκοπία μας τότε θα είναι για να ξεπουληθούν τα νησιά μας και το Αιγαίο, βάση των όρων του μνημονίου.
    ε)Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε και τα λόγια της Μπενάκη προς τον Παπούλια, που μιλούσε για μειωμένη Εθνική Κυριαρχία, απώλεια Ελληνικού εδάφους, για χάριν της ανάπτυξης (που συνέχεια ακούμε και δεν βλέπουμε)και της ευημερίας.
    Όλα δένουν εάν τα σκεφτείτε λίγο. Απλώς μας κοιμίζουν και συγχρόνως μας προετοιμάζουν σιγά σιγά για τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. SKAL

    αν ηταν μπαρουφα το θεμα ειδικα εσυ προσεξε τι λεω ειδικα εσυ δεν θα το εβγαζες..

    λογω της θεσης που ειχες στο παρελθον

    και των επαφων που εχεις τωρα γνωριζεις την αληθεια...

    ξερω οτι απο το ιστολογιο δεν λεγονται καποια πραγματα..

    καλα εκανες και το εβαλες το βιντεο
    αυτο γιατι εχεις τους λογους σου.

    απλα ευχησου να τα καταφερουν οι ανθρωποι γιατι οι αλλοι ειναι αποφασισμενοι να μας εξαφανισουν σαν εθνος.

    SKAL
    Ο Θεος να βοηθησει την Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει αυτό που λέει το βίντεο.
    Πάντως, μακάρι να επέμβαινε ο Στρατός και αφού καθάριζε αμέσως τη μούχλα να έδινε την εξουσία στους παρακάτω ή σε αντίστοιχους:
    http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_2114.html

    ΥΓ:Αν και προτιμώ skal για Αμύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς απάντηση στον ανώνυμο 7 Σεπτεμβρίου, 11:26 μ.μ (βάλτε ένα όνομα, έστω ψεύτικο ρε παιδιά)

    Συμφωνώ με την ουσία του σχολίου σου 100%, αλλά αν δε μάθουμε να φιλτράρουμε τις βλακείες που μας σερβίρουν δεν πάμε πουθενά. Ας αναρτώνται λοιπόν και σχόλια που είναι προπαγανδιστικά και χαζά (το λιγότερο). Όποιος τα διαβάζει και μετά το βάλει να στροφάρει καταλαβαίνει. Τέτοιοι μας χρειάζονται, οι υπόλοιποι μυρηκάζοντες να πάνε σε κανένα λιβάδι.
    Όπως λέει και το χιλιοειπωμένο ρητό, ο έχων νου, νοείτω.

    Δημήτρης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μέρος Α
    Απ' όσο όλοι βλέπουμε την ιστορία την πολύ άσχημη του κρυφού χρέους την άρχισε ο Σημίτης ο ίδιος και την συνέχισε ο Αλογοσκούφης ο ίδιος, με έργα κάτω από το τραπέζι.
    Ο δε κύριος στο βίντεο, όπως και ο δημοσιογράφος έχουν στενές σχέσεις με το ακροδεξιό παρακράτος των ΗΠΑ, το οποίο έχει παραδοσιακά σχέσεις με όλα τα ακροδεξιά παρακράτη, όπως το ελληνικό. Στις ΗΠΑ υπάρχει και το τραπεζικό παρακράτος, και άλλων ειδών παρακράτη, όπως παντού. Ορισμένες φορές τα συμφέροντα των παρακρατών των ΗΠΑ, όπως και κάθε χώρας, έρχονται σε αντίθεση. Το παράδοξο είναι ότι παρά το ότι βρίζονται οι ακροδεξιοί (λόμπυ μετάλων / πετρελαίου) με τους τραπεζικούς (λόμπυ δολαρίου, επενδυτών), και οι δύο κερδίζουν από την δική μας άσχημη κατάσταση. Από την κρίση στην Ελλάδα κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα οικονομικά παρακράτη στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Το Αμερικανικό κέρδος όμως με τη σειρά του φεύγει και πηγαίνει σε πολλές διαφορετικές τσέπες σε όλο τον κόσμο. Π. χ., η Γκόλνμαν Σακς είναι παιδί δεκάδων άλλων εταιρειών και τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Κερδίζουν απί Κινέζοι μέχρι ότι θες. Το μεγάλο κέρδος για τις ΗΠΑ ειναι στην τιμή του δολαρίου. Το τεράστιο Γερμανικό κέρδος από την κρίση είναι πολύ εθνικό για την Γερμανία και έχει να κάνει με την τιμή του ευρώ περισσότερο.
    Έχω κάνει διάφορες αναρτήσεις σχετικά με το χρέος, αλλά μόνος μου τα βλέπω κύριε Σάββα, μόνος μου τα ακούω. Υπάρχουν ισχυρά γερμανοαμερικανικά συμφέροντα πίσω από την δική μας τραγωδία, και κάποιοι μπορούν να εντοπίσουν ακόμα και τα ονόματα αυτών που έχουν τη μεγάλη ευθύνη. Την επιχείρηση των οικονομικών δολοφόνων κρατών ολόκληρων μέσω δανεισμού την άρχισε προ πολλού κλίκα μεγιστάνων, με όργανο νηστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Αυτή η πρακτική εξαθλίωσε την Λατ. Αμερική και Αφρική, αλλά και άλλες χώρες. Εξαθλίωσε όμως και τις ίδιες της ΗΠΑ στα πλαίσια του εμφύλιου πολέμου των παρακρατικών συμφερόντων.
    Γενικά, η όλη κρίση δεν είναι απλά μαθηματικά, αλλά περίπλοκα. Ορισμένοι οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι και ερευνητές τα έχουν πει πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μέρος Β
    Η Ελλάδα τιμωρήθηκε σύμφωνα με ένα σχετικά παλαιό σχέδιο που τιμωρεί συνεχώς την Ελλάδα από την δεκαετία του 50, όταν άρχισε η ιστορία με την Κύπρο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι τιμωροί μας είναι ότι από την πολλή τιμωρία θα μας χάσουν, όχι προς την πλευρά των Ρώσων ή των Κινέζων όπως φοβούνται, αλλά προς την πλευρά του Ισλάμ το οποίοι οι ίδιοι με τα απίστευτα λάθη τους γιγαντώνουν. Από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για την Ελληνική οικονομική κατάρρευση επι Σημίτη, μέχρι τις φετινές εξελίξεις, πέρασε ένα διάστημα με εξελίξεις τις οποίες δεν ήταν δυνατόν να προβλέψουν αυτοί που έφτιαξαν το σχέδιο κατάρρευσής μας, και τις οποίες εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Η έξαρση του αντιαμερικανισμού στην Τουρκία και η αλλαγή στην Τουρκοεβραϊκή πλεύση είναι τα σημεία πάνω στα οποία μπορεί να σταματήσει η Ελλάδα να τρώει καρπαζιές.
    Κατα καιρούς αναρτώ άρθρα, και θα προσπαθήσω με την πρώτη ευκαιρία να γράψω το τι καταλαβαίνω και τι μαθαίνω για την κρίση με απλά λόγια, αφού πρώτα ρωτήσω και εγώ περισσότερα κάποιους ειδικούς στην οικονομία.
    Υπάρχουν τρόποι εξόδου από την κρίση και η Ελλάδα θα την ξεπεράσει και μπορεί να γίνει ισχυρότερη από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. //θα μας χάσουν, όχι προς την πλευρά των Ρώσων ή των Κινέζων όπως φοβούνται, αλλά προς την πλευρά του Ισλάμ //6:14 π.μ.

    ----------------
    Κύριε Ανοξείδωτε από πού βγάζετε το συμπέρασμα αυτό;
    Προκειμένου να δικαιολογήσετε την σύμπλευση της Ελλάδας με το Ισραήλ, δεν διστάζετε να γράψετε την μεγαλύτερη μπαρούφα κινδυνολογίας!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ακουω πανω απο 6μηνες το alex jones radio

    σορυ που το λεω δεν ειναι καθολου γραφικη ΟΙ ανθρωποι απλα εμεις ειμαστε ηλιθιοι και δεν αναγνωριζουμε τη γινεται γυρω μας........

    τωρα για την ελλαδα και το συγκεκριμενο ταινιακη που ειναι ομιλια 3λεπτων, οχι κατι ιδιαιτερο............ καταρχην

    μιλαει για μη αιματηρο πραξικοπημα...... δηλαδη καμια σχεσει με στρατο...............

    οποτε εμενα το μυαλο μου παει σε μια σταση πληρωμων των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ περισσότερο......

    τωρα κοιταξτε για το εμαιλ που πηρε ο bob εεε λει οτι του το στειλε φρουρος απο την αμερικανικη πρεσβεια........
    οποτε απλα του ρηξαν λαθος πληροφοριες........

    τα 600νησια για πωλήσει, εδω ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ με ψευδη δανεια, με κατασκευασμενους τροπους, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, τη χωρα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ εκει θα κωλώσουν...

    αντε παρτε ενα εμβολιο με υδραγυρο και γυριστε στις τρυπες σας..

    επισης το πραξικοπημα εχει γινει ειδη στη βουλη
    και λεγεται ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΔΝΤ

    μην ανυσηχειται το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ θα γινει αλλά θα είναι απο τη νέα τάξη παντού και την ιδια μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ωραιο παραμυθακι!
    Χρηστος Βουλγαρης απο ΄Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πόσες βλακείες μαζεμένες σε ένα άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το πρόβλημά μας ΔΕΝ είναι οικονομικό!
    Είναι ΕΘΝΙΚΟ! Θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα μας από την Ιστορία! Θέλουν να γίνουν οι Άλληνες όπως είναι σήμερα οι Σουμέριοι, οι Ασσύριοι και να γράφουν στην Ιστορία: Κάποτε υπήρχν Έλληνες.
    Οι Έλληνες ΔΕΝ ανήκουν στην Ευρώπη!
    Η Ευρώπη ανήκει στους Έλληνες!
    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ έρχεται.
    Ετοιμαστείτε!
    γ,κ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @ 7 Σεπτεμβρίου 2010 10:08 μ.μ.

    Μην τα μπερδεύεις όλα μαζί.

    Στην ΕΕ, η οποία όντως μας έδωσε ευκαιρίες, καλώς μπήκαμε. Άσχετα αν δεν αξιοποιήσαμε παραγωγικά, αλλά σπαταλήσαμε τους κοινοτικούς πόρους.

    Στην ευρωζώνη μπήκαμε κακώς, διότι δεν πληρούσαμε τα κριτήρια, γι αυτό μπήκαμε με πλαστά στοιχεία. Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε, αλλά καταναλίσκει τα πάντα. Με το € αυτά "τα πάντα" έγιναν φτηνότερα κι εμείς χρεωθήκαμε ανοήτως μέχρι τα μπούνια για να τα αγοράζουμε.
    Δικό μας προϊόν "εξαγώγιμο" είναι ο τουρισμός. Όμως, με το €, δεν έχουμε την δυνατότητα της διολίσθησης που είχαμε με την δραχμή, με αποτέλεσμα να είμαστε κι εκεί ακριβοί. Το € θα είναι εσαεί μία τροχοπέδη για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κύριε Ντενεκέ, όταν λέω θα μας χάσουν προς την πλευρά του Ισλάμ, ενοώ ότι ο Ελληνικός λαός από την πολύ εξαθλίωση και απέχθεια για τους δανειστές δυνάστες μας μπορεί εύκολα να αποδεχθεί το Ισλάμ. Τα παραμύθια ότι εμείς πίστη δεν αλλάζουμε να πάτε να τα πείτε στα εκατομμύρια Ελλήνων της Μικράς Ασίας που τώρα είναι Τούροι και μας πολεμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ διαβάζω μόνο σχόλια του Δήμαρχου, μπορεί και Πρόεδρου, Γιώργου Σιδηρούντιου.


    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ψευδογκάλια, και εγώ μόνο για τα δικά σου σχόλια ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γιώργο μου πως ξέρεις ότι είμαι η Ψευδογκάλια;
    Μήπως εσύ είσαι η ....πραγματική;


    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η αληθινή Γκάλια στάζει μέλι για μένα και εσύ δηλητήριο. Στο τέλος θα με πεθάνεις και θα ησυχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.