23/9/10

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ


..¨Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Πολέμου παρήγγειλε σύστημα που θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Το Ισραήλ πριν να μας πουλήσει αυτό το σύστημα πήρε όλες τις πληροφορίες για τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Το Ισραήλ όποτε θέλει θα μπορεί να μας παρακολουθεί¨.

1-9-2010, εφ. Ταράφ
O Νο 2 του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Ασλάν Γκιουνέρ, το 2007 υπέκλεψε παράνομα τις συνομιλίες δύο χιλιάδων ατόμων με συσκευή που έβαλε να αγοράσουν από το Ισραήλ με τη δικαιολογία πως ¨θα ακούμε τους ΠΚΚδες¨.

Σύμφωνα με τον νόμο για τις τηλεπικοινωνίες του 2005, παρακολουθήσεις μπορούνε να κάνουνε μόνο η ΜΙΤ, η Αστυνομία και η Στρατοχωροφυλακή. Από τον νόμο φαίνεται ότι ο στρατός δεν έχει αρμοδιότητα να πραγματοποιεί παρακολουθήσεις, και ούτε την αρμοδιότητα να αγοράσει το σχετικό υλικό. Ο Ασλάν Γκιουνέρ που ήξερε τον νόμο, για να κάνει τις παράνομες παρακολουθήσεις, έδειξε ως δικαιολογία μια εγκύκλιο του 2002. Προβάλλοντας στην Εκτελεστική Επιτροπή Αμυντικής βιομηχανίας αυτήν την εγκύκλιο του 2002, έκρυψε από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας αυτήν την αγορά.

Δεν αρκεί η δορυφορική παρακολούθηση

Ο Γκιουνέρ είχε τονίσει και παλιότερα, ότι στα πλαίσια μιας συμφωνίας θα μπορούσε να είχε αγοραστεί σύστημα παρακολούθησης τηλεφώνων. Η συμφωνία που υπογράφηκε στις 5-9-2006 ανάμεσα στην Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και την τουρκική εταιρία İnta Space αφορούσε προμήθεια παρακολούθησης τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου(Thuraya). Με βάση αυτήν τη συμφωνία οι Τ.Ε.Δ. θα αποκτούσαν την δυνατότητα παρακολούθησης δορυφορικών τηλεφώνων. Ο Γκιουλέρ σε έγγραφο του, αφού αναφέρει πως το σύστημα παρακολούθησης και παρεμβολής δορυφορικών τηλεφώνων θα τοποθετούνταν στο Αρχηγείο, προσωρινά τον Μάρτιο του 2007 και οριστικά τον Ιούλιο του 2007, ζητά να αγοραστεί και σύστημα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων. Αυτό είναι που τραβάει την προσοχή στο έγγραφο του Γκιουνέρ. Δηλαδή ότι παρά το ότι δεν είναι στα καθήκοντα και στις αρμοδιότητες του, ζητά να αγοραστεί σύστημα παρακολούθησης τηλεφώνων.
…………..

Μετά από αυτό το έγγραφο του Γκιουνέρ αγοράστηκε ένα σύστημα παρακολούθησης τηλεφώνων από το Ισραήλ. Το σύστημα αυτό τοποθετήθηκε στο υπ. αρ. 06 AD 6382 αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές. Με βάση τον νόμο για τις τηλεπικοινωνίες η αρμοδιότητα για την παρακολούθηση όλων των παρανόμων δραστηριοτήτων – του ΠΚΚ συμπεριλαμβανομένου- ανήκει στην ΜΙΤ, στην Στρατοχωροφυλακή και στην Αστυνομία. Όμως παρόλα αυτά ο Γκιουνέρ αγόρασε από το ισραήλ το σύστημα για να κάνει παράνομες παρακολούθήσεις.

Ο Νο 2 του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Ασλάν Γκιουνέρ που είχε φέρει το σύστημα με τη δικαιολογία πως ¨θα παρακολουθούμε τους ΠΚΚδες¨, φέρεται να έχει παρακοουθήσει πολλά γνωστά ονόματα. Στρατιωτικός που μίλησε με την Ταράφ μας ανέφερε πως παρακολουθήθηκαν παράνομα οι : Μπασκίν Οράν, Ντογού Εργκίλ, Φικρί Σαγλάρ, Κενάν Ισίκ, Ζιγιά Χαλίς. Ορχάν Μίρογλου, Λεϊλά Ζανά και Σεμπαχάτ Τουντζέλ. Ανέφερε ότι σε περίπτωση που διεξαχθεί έρευνα, τα ίχνη για την παρακολούθηση αυτών των ατόμων θα βρεθούνε στο υπ. αρ. 06 AD 6382 αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές όπου τοποθετήθηκε το σύστημα. Μάλιστα έδωσε μια ακόμη εντυπωσιακή πληροφορία. ¨Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Πολέμου παρήγγειλε σύστημα που θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Το Ισραήλ πριν να μας πουλήσει αυτό το σύστημα πήρε όλες τις πληροφορίες για τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας στην Τουρκία. Το Ισραήλ όποτε θέλει θα μπορεί να μας παρακολουθεί¨.
http://tourkikanea.wordpress.com

45 σχόλια:

  1. Όχι ρε παιδιά που θα μας παρακολουθούν οι σιωνιστές ...
    Αυτοί είναι ...αδέλφια μας και ό,τι κάνουν το κάνουν γιά το καλό μας !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζίμη υπάρχει μυστική βάση του Ισραήλ στην Τουρκία, τα μαχητικά αεροπλάνα που βομβαρδισαν το πυρηνικό εργοστάσιο στην Συρία απογειώθηκαν απο το Ιντσιρλίκ,οι πληροφορίες των μη επανδρωμένων αεροσκάφων τύπου Heron επεξεργάζονται ΚΑΙ ΑΠΟ Ισραηλινούς αξιωματικούς στο Ντιγιαμπακίρ, Ισραηλινοί αξιωματικοί και πολιτικά στελέχη έχουν επισκεφτεί πάμπολλες φορές το Κουρδιστάν και το νέο μοντέλο οργάνωσης του Τουρκικού στρατού είανι στα πρότυπα των Ισραηλινών δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποιοι πιστευουν σε σαχλαμαρες περι ισραηλινης και τουρκικης συγκρουσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ισραήλ όποτε θέλει θα μπορεί να μας παρακολουθεί¨.

    Αν κατάλαβα, η φράση αυτή είναι του Τούρκου δημοσιογράφου για την χώρα του;
    Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ρευστό από τη σχέση εντός μιας λυκοσυμμαχίας. Το Ισραήλ σίγουρα θα ήθελε να γνωρίζει τι μαγειρεύει ο πρώην "φίλος" του. Πάντως, εδώ στο Ελλάδα μας κυβερνούν από χρόνια. Έχουν ανθρώπους δικούς τους στην κυβέρνηση και τουλάχιστον σε όλα τα κόμματα ώστε να έχουν πληροφόρηση από πρώτο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καυκασιε,
    Τι ειναι εκεινο πια που δεν σε πειθει οτι αυτοι οι "ανθρωποι" ειναι η "ριζα του κακου" που σας ΦΩΝΑΖΩ απο ιδρυσεως του Ινφογνωμονα.
    Απαντας με τοση σοβαροτητα στον Τζιμη ο οποιος τους ειρωνευεται και τους χλευαζει, κατι που οπωσδηποτε τους αξιζει και μονο ετσι πρεπει να επικοινωνη καποιος μαζι τους (αν ειναι αναγκαιο να επικοινωνηση). Αλλοιωτικα αυτοι ειναι ικανοι να σας "πεισουν" (με πρωτο και καλυτερο τον αδελφο Σιδηρουντιο) οτι η ανατολη του Ηλιου ειναι στην πραγματικοτητα μια οφθαλμαπατη μιας και ο Ηλιος ανατελει στην πραγματικοτητα απ' την Δυση.
    Σου παρεχω (και στους αγγλομαθεις φιλους του Ινφογνωμωνα που θελουν να μαθουν αν δεν ξερουν) δυο συνδεσμους για τις ηλεκρονικες παρακολουθησεις και φακελλωματα που εχουν την δυνατοτητα οι οβριοι να κανουν οχι μονο σε κυβερνησεις αλλα και σ' οποιονδηποτε πολιτη οποιουδηποτε κρατους της λεγομενης Δυσης συμπεριλαμβανομενης και της Ελλαδας.
    (Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τις παρακολουθησεις που εγιναν επι Καραμανλη-μιας και ειμαι κατοικος εξωτερικου- οπως ξερεις, αλλα αν γινει σοβαρη ερευνα και βρεθουν οι ενοχοι, οι οβριοι βαζω στοιχημα θαναι μπλεγμενοι μεχρι τα μπουνια μεσα.)
    Ο ενας συνδεσμος ειναι ενα κειμενο και ο αλλος τα 4 φιλμακια του τηλεοπτικου σταθμου FOX τα οποια εχουν σβηστει απο τα αρχεια του καναλιου κατοπιν εκβιασμου των εβραιων σιωνιστων, αλλα ευτυχως που υπαρχει και το Ιντερνετ, το οποιο τοσο απεγννωσμενα προσπαθουν να κλεισουν.
    Διαβαστε το κειμενο και δεστε τα βιντεο (στα αγγλικα) πριν πλακωσουν οι ...γιουφτοι με φρεσκια γλιτσα μαγειρεμενη στο ΥΠΕΞ* τους.

    το κειμενο:
    http://www.rense.com/general64/moss.htm

    Και τα τεσσερα βιντεο:
    http://100777.com/node/180


    *Εχουν και ΥΠΕΞ τρομαρα να τους ερθη γιατι ειναι "κρατος" κανονικο.





    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη


    ΥΓ
    Γραφεις: Τζίμη υπάρχει μυστική βάση του Ισραήλ στην Τουρκία, κλπ κλπ.
    Γιατι στην Σουδα δεν υπαρχει μυστικη βαση του Ισραηλ; Που νομιζεις μαγειρευτηκε το διπλο μπουρλοτο της συναγωγης στα Χανια; Κι απο ποιους;
    Αλλα ξεχασα μωρε. Δεν υπηρξαν "αρκετα ενοχοποιητικα στοιχεια" γιατι οι φακοι στις καμερες ηταν θολοι και οι φωτογραφιες βγηκαν .....βρεγμενες.
    (Μην χασει και την δουλεια της η εισαγγελεας της υποθεσης στα Χανια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να αναλάβει το Ισραήλ την εργολαβία για το C4I πριν το 2004, σημαίνει ότι ζήτησε ΚΑΙ ΠΗΡΕ όλα τα απαραίτητα απόρρητα στοιχεία από τις "ελληνικές" αρχές προκειμένου να τα συμπεριλάβει στο λογισμικό του συστήματος.
    Άσχετα εάν παράδωσαν το σύστημα ή όχι τρώγοντας τα χρήματα μόνο, τις πληροφορίες και την πρόσβαση, την είχαν και την έχουν !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000, ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, προς την –τότε– υπουργό Εσωτερικών και πολιτικό προϊστάμενο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βάσω Παπανδρέου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση είχε αναθέσει «την παρακολούθηση απόρρητων κρατικών πληροφοριών για την ασφάλεια της χώρας στην ισραηλινή εταιρεία Efrat, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε γνώστες ηλεκτρονικών υπολογιστών να γνωρίζουν τα πάντα για την Ελλάδα». «Το παράδοξο της όλης υπόθεσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, «είναι το ότι η ΕΥΠ –σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος– δεν έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των στόχων της μέχρις ότου οι Ισραηλινοί αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες του ηλεκτρονικού υπολογιστή», και συνέχιζε λέγοντας, ότι «αφού η εταιρεία του Ισραήλ έχει το software και τους κωδικούς μπορεί να καταγράφει ταυτόχρονα όλους τους στόχους που παρακολουθεί η ΕΥΠ και να διαθέτει το υλικό της σε όσους έχουν ενδιαφέρον».

    Η ερώτηση του βουλευτή προς την υπουργό κατέληγε με την εξής διαπίστωση: «Είναι γνωστό ότι –τουλάχιστον για την ισραηλινή εταιρεία– δεν έχει μυστικά εθνικής ασφαλείας η Ελλάδα».

    Όπως ήταν φυσικό, η ερώτηση του Α. Χρυσανθακόπουλου αγνοήθηκε από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης στη χώρα μας, με τη φωτεινή εξαίρεση της Αθηναϊκής (27-9-2000) του Σπύρου Καρατζαφέρη, που έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα με τίτλο «Στη Μοσάντ η εθνική μας ασφάλεια – Μέσω Τελ Αβίβ οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός των ηλεκτρονικών υποκλοπών έχουμε κι άλλες υποκλοπές η μάλλον κλεψιές σε ανθρώπινα όργανα απο τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κλέφτες.
    Η "NETCARE", Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    Διαβάστε.
    http://avragioz.blogspot.com/2010/09/netcare.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα ειπε προ καιρου ο ΑΠΕΛΛΗΣ οτι με το καταλληλο εντομοκτονο οι κατσαριδες τα εντομα και αλλοι και οι παρασιτικοι οργανισμοι εξαφανιζονται.
    Για λιγο βεβαια, θα προσθετα εγω.



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Τζιμη τα τεσσερα βιντεο του FOX NEWS που παρεθεσα στην αναρτηση μου (23 Σεπτεμβρίου 2010 4:16 μ.μ.) τα ειδες;
    Καυκασιε, εσυ τα ειδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα γιατί προτιμούν την ισραηλινή τεχνολογία; Γιατί δεν αγοράζουν κι από την Ελλάδα; Θα τους κάναμε και καλύτερη τιμή, λόγω κουμπαριάς... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. >Καλα ειπε προ καιρου ο ΑΠΕΛΛΗΣ οτι με το καταλληλο εντομοκτονο οι κατσαριδες τα εντομα και αλλοι και οι παρασιτικοι οργανισμοι εξαφανιζονται.<

    Αυτό είναι το ζουμί! Ανοίξτε τους φούρνους....

    Ο κ. Καλεντερίδης διαβάζει και προσυπογράφει, φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο υπονοείς εσύ με το σχόλιό σου ότι πρέπει να ανοίξουν τους φούρνους για τον ΑΠΕΛΛΗ και για μένα, άλλο τόσο υπονοεί ο ΑΠΕΛΛΗΣ αυτό που γράφεις στο σχόλιό σου.
    Έλεος με την ευθιξία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 23 Σεπτεμβρίου 2010 7:11 μ.μ.
    Παρακολουθούν-παρακολουθούν αλλά δεν τολμούν να ακουμπήσουν το θέμα της ανάρτησης.
    Γι' αυτό και όλο γυροφέρνουν το κοπάδι οι ελληναράδες μας μήπως κι αρπάξουν κάτι τι απ' έξω και το συγυρίσουν στα μέτρα τους.
    >23 Σεπτεμβρίου 2010 8:04 μ.μ.<
    Περιμένουν να περάσει η μπόρα και μετά να κάνουν ντού στη στάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμαδεον παρέθεσε τα επιχειρήματα σου όπως έκανα και εγώ.

    Σε μια Δημοκρατική Χώρα που λέγεται Ελλάδα και σε μια Δημοκρατική Κοινωνία την Ελληνική τό έχεις το δικαίωμα αυτό και εμείς οι Ελληνες το θεωρούμε υποχρέωση μας το να το εξασφαλίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον Κάθε Πολίτη που σέβεται τους Νόμους του Κράτους μας.

    Απο εκεί και πέρα να ξέρεις πώς του Ελληνα η σκέψη δραγάτη δεν σηκώνει, όπως τα Μάρμαρα μας δεν σηκώσαν ποτέ σκουριά και σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Παρακολουθούν-παρακολουθούν αλλά δεν τολμούν να ακουμπήσουν το θέμα της ανάρτησης."


    Το θεμα της αναρτησης με αλλα λογια ειναι, "συνεβη και εις Παρισιους".Ε και;Ουτως η αλλως παλια σας τεχνη κοσκινο.Τι εκει, τι εδω.Με αφορμη το θεμα θυμηθηκαμε τις πουστιες σας εις βαρος της Ελλαδας. Αν ενοχληθηκες,ξυδι.Και μαλιστα Kosher.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καυκασιε,
    Παντα ομιλω με επιχειρηματα και αποδεικτικα στοιχεια. Οταν χρειαζεται βεβαια και οταν συνομιλω με ατομα που χρησιμοποιουν κοινη λογικη.
    Στο σχολιο μου( 23 Σεπτεμβρίου 2010 4:16 μ.μ.) παρεθεσα δυο συνδεσμους.
    Ενα κειμενο και (4) τεσσερα βιντεο κλιπς.
    Τουλαχιστον δες τα βιντεο που εχουν αμμεση σχεση με την αναρτηση σου αλλα και με την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001, και μετα τα ξανασυζηταμε.
    Αν εχεις καιρο και γνωση της τεχνολογιας βαλε Ελληνικους υποτιτλους στα βιντεοκλιπς και κανε ειδικη αναρτηση του θεματος των υποκλοπων.
    Γιατι οπου και να γινονται ηλεκτονικες υποκλοπες γινονται απο την ιδια "βιομηχανια".


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το θέμα δεν το αγγίζετε καθόλου.
    Περιμένετε σαν λύκοι να νυχτώσει για να μπουκάρετε στην στάνη.
    Αυτά τα "εις Παρισιους και Βιέννες" μας τάπαν κι άλλοι.
    Παρακολουθήτε-παρακολουθήτε αλλά καίει το ρημάδι το θέμα. Κάνει τζιιιζ.
    Μας το επιβεβαίωσες με το σχόλιο σου Kosher κοπελλιά.
    Ότι παρακολουθείτε-παρακολουθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Περιμένετε σαν λύκοι να νυχτώσει για να μπουκάρετε στην στάνη"

    Στην προκειμενη περιπτωση ποια ειναι η στανη;Το κωλο-ισραηλ σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 12:01 π.μ.
    -----------------
    Από όποια πλευρά και εάν το βλέπεις είσαι φάουλ, αφού στο Ισραήλ (που το αποκαλείς κωλο-ισραήλ) δεν ζουν μόνο σιωνιστές, όπως και στην Ελλάδα δεν ζουν μόνο φασίστες ή μόνο κομμουνιστές ...

    Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που είναι εβραίοι/αντισιωνιστές και παλεύουν για την δικαίωση των Παλαιστινίων, καταγγέλοντας τα εγκλήματα των φασιστών συμπατριωτών τους.
    Πολλοί το πλήρωσαν και με την ζωή τους. Οι δε φυλακές είναι γεμάτες από αυτούς...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα φίλοι μου.

    Βλέπω σήμερα ότι άνοιξε κουβέντα γύρω από το άτομο μου σε σχέση με ένα παλαιότερο σχόλιο μου.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_9767.html

    Κατά αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα για την επισήμανση του ορθού νοήματος του σχολίου μου, που τόσο βάναυσα έχει κακοποιηθεί και σκοπίμως παρανοηθεί:

    "Όσο υπονοείς εσύ με το σχόλιό σου ότι πρέπει να ανοίξουν τους φούρνους για τον ΑΠΕΛΛΗ και για μένα, άλλο τόσο υπονοεί ο ΑΠΕΛΛΗΣ αυτό που γράφεις στο σχόλιό σου.
    Έλεος με την ευθιξία σου."

    Το νόημα που είχα δώσει στο εντομοκτόνο αφορούσε το ίδιο το θέμα της ανάρτησης, το οποίο ήταν τόσο αρνητικό απέναντι στις θέσεις τους ώστε να τους κάνει να εξαφανιστούν χωρίς να τολμήσουν να αντιτείνουν επιχειρήματα. Δεν εννοούσα, λοιπόν, αυτό που υπαινίσσονται, και το ίδιο πιστεύω και για τον Όμαδεον που χρησιμοποίησε νομίζω τη φράση με το ίδιο νόημα. Στο ίδιο πνεύμα και ο Τζίμης. Προσπαθούν όμως να μας συκοφαντήσουν ισχυριζόμενοι πως είμαστε γενικά εναντίον των Εβραίων και όχι ΕΙδΙΚΑ εναντίον των Σιωνιστών. Εγώ τουλάχιστον δέχομαι μόνο το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Β

    Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθούν αυτήν την παρελκυστική τακτική.
    Ο Achean επίσης το έχει κάνει σε παλαιότερη ανάρτηση, όταν διαστρέβλωσε κάποια φράση μου σχετικά με βόμβες που πιθανά να έπεφταν στην Αθήνα, ισχυριζόμενος και απειλώντας, πως ήμουν λίγο-πολύ ο τρομοκράτης και θα μου έκανε μηνύσεις, θα ειδοποιούσε την αστυνομία και άλλα τέτοια ευτράπελα. Ευτυχώς έφαγε γενικό κράξιμο.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_2437.html

    Έτσι τον τελευταίο καιρό όπως έχετε καταλάβει, απευθύνομαι στο τρίτο πρόσωπο σε ανθρώπους όπως αυτοί που δε τιμούν τον διάλογο και την ελευθερία της έκφρασης, αλλά που ελλείψει επιχειρημάτων καταφεύγουν στη διαβολή, στη διαστρέβλωση, στην παραποίηση και στη κατασυκοφάντηση του λόγου των αντιπάλων τους.
    Όπως και εδώ σήμερα, όταν οι αναρτήσεις δεν ευνοούν τις θέσεις τους, εξαφανίζονται ως θρασύδειλοι ή εμφανίζονται ως ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γ

    Τέλος έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις σχετικά με την "τακτική" τους, που σίγουρα έχουν αντιληφθεί οι παλαιότεροι αναγνώστες:

    1. Τα 10-12 ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν δεν αντιστοιχούν σε ισάριθμα άτομα.
    2. Τα πολλά στοιχεία που παραθέτουν ορισμένοι από αυτούς, οι ώρες και το ακάματο, δείχνουν οργάνωση και μεθοδικότητα που ξεπερνούν τον αυθορμητισμό ενός απλού αναγνώστη.
    3. Ο τρόπος αντιμετώπισης των αντίπαλων στοιχείων εκ μέρους τους, είναι συνήθως η κατηγορία της πλαστογραφίας ή της πλαστότητας των στοιχείων. Ειδικά όταν αυτά αποδεικνύονται αδιάσειστα εναντίον των θέσεων τους.
    Παραδείγματα πολλά, π.χ για τον Έμπορο της Βενετιάς, τους Ορφικούς Ύμνους, την Αγία Γραφή, την Καινή Διαθήκη, τους Μασόνους, τα Πρωτόκολλα κλπ,
    α)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_329.html

    β)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_4367.html

    γ)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_6103.html
    κ.α.
    Η μόνιμη επωδός τους για όλα αυτά τα στοιχεία, είναι πως είναι πλαστά. Μόνο τα δικά τους είναι πάντα γνήσια.
    Για όλα αυτά έχει μιλήσει κατά καιρούς ο Ομαδεον.

    4. Όταν δε μπορούν να αντι-επιχειρηματολογήσουν καταφεύγουν στο ασφαλές λιμάνι του "αντισημιτισμού".

    Αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Στην προκειμενη περιπτωση ποια ειναι η στανη; Το κωλο-ισραηλ σου;
    24 Σεπτεμβρίου 2010 12:01 π.μ."

    Ρε Galia τι είναι αυτά που μας αραδειάζεις εδώ μέσα; Αποκαλείς την κατ' άλλους χαβούζα σας τώρα και κωλο-ισραηλ;
    Θα πέσει φωτιά από το Ισραηλίτικο νεκροταφείο της Αθήνας πάνω σου και θα σε κάψει.

    Ραβίνος Φρατζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να που σας τα ελεγα φίλοι μου.
    Οπου φυγει φυγει οι οβριοι.
    Βλεπετε σ' αυτη την αναρτηση "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ" σχολιο
    υπογεγραμενο απο Κοεν/Galia/ΜΠΡΟΥΝΟ και λοιπη αμαξοστοιχια Αχαιων/Δημοκριτων/πολυτιμων λιθων ελληνοφωνων και ανθελληνων σαγιανιμ;
    Αυτη ειναι η τακτικη και η ψυχολογια των εβραιων φιλοι μου. Κανουν τους παλληκαραδες εκει που τους παιρνει. Τα Παλαιστινια κοριτσακια που πανε στο σχολειο τους δολοφονουνε, η ρινουνε απο τα κλεμμενα αμερικανικα αεροπλανα βομβες τονων σε πολυκατοικιες στην σκλαβωμενη Παλαιστινη για να δολοφονησουν γυναικες, μωρα και εννιαχρονους "τρομοκρατες". Στο εγκλημα κατα της ανθρωπωτητας της γενοκτονιας της Γαζας με βομβες φωσφωρου ειμαστε ολος ο κοσμος αυτοπτες μαρτυρες.
    Η Ιστορια γραφτηκε με ανεξιτηλα γραμματα στην συνειδηση μας παρ' ολο το χαρτι που εχουν σπαταλησει μεχρι στιγμης οι προδοτες καθε ανθρωπινης αξιας να την διαγραψουν.
    Κανουν τους παλληκαραδες διεθνως οι εβραιοι αλλα με τις πλατες των ΗΠΑ γιατι χωρις αυτους θα καθαριζαν τα δωματια στους οικους ανοχης στις χωρες που φιλοξενουνται.

    Βεβαια ακουστηκαν και κατι "γκουχ-γκουχ" αλλα ανωνυμα απ' τους δειλους εβραιους.
    Κλεφτοπολεμος δηλαδη.
    Ακομα και η οργανωμενη ΥΠΕΞιακη τους γλιτσα αποφασισε αποχη απο το να σχολιασουν το θεμα.
    Ιδιως μετα που παρεθεσα τα 4 βιντεοκλιπς του FOX NEWS που ενεπλεκουν σε εναν επιθανατιο ρογχο τους οβριους στην τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001.

    Γι αυτο λεω και ξαναλεω οτι οταν παρουν χαμπαρι οι Αμερικανοι ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηταν πισω απο την 11/Σεπ; Ουτε ψιλλος στον κορφο τους. Και το ξερουν αυτο, γι αυτο οι σαγιανιμ σε καθε χωρα προσπαθουν να καλυψουν το εγκλημα τους (αυτο και αλλα) με οιονδηποτε τροπο.

    Σε ολα υπαρχει μια εξηγηση.






    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Καυκάσιο
    Η πληροφορία που έδωσες στον Τζίμη σχετικά με «τα μαχητικά αεροπλάνα που βομβάρδισαν το πυρηνικό εργοστάσιο στην Συρία απογειώθηκαν από το Ιντσιρλίκ είναι παντελώς αβάσιμη http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,658663-4,00.html. Προφανώς υπάρχει σύγχυση με την προσγείωση και εφοδιασμό των αεροπλάνων κατά την επιστροφή τους http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Orchard. Η επιχείρηση έγινε μέσω του Λιβάνου. Επίσης, θα σε παρακαλούσα να προσκομίσεις αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τους ισχυρισμούς σου για την ύπαρξη μυστικής βάσης του Ισραήλ στην Τουρκία γιατί κάτι τέτοιο, απ’ όσο ξέρω, δεν υφίσταται.
    Τέλος, οι κορώνες περί ελληνικού φρονήματος («του Ελληνα η σκέψη δραγάτη δεν σηκώνει») καλό είναι να αποφεύγονται σε θέματα όπως αυτό της ανάρτησης http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CF%8E%CE%BD.
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Τζίμη:
    Έχεις αποδειχτεί μανούλα στη διαστροφή. Λες «Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που είναι εβραίοι/αντισιωνιστές και παλεύουν για την δικαίωση των Παλαιστινίων, καταγγέλοντας τα εγκλήματα των φασιστών συμπατριωτών τους.
    Πολλοί το πλήρωσαν και με την ζωή τους. Οι δε φυλακές είναι γεμάτες από αυτούς...». Το περίεργο είναι ότι επικαλείσαι ανθρώπους που πραγματικά είναι ακραίοι (γνήσιοι εκπρόσωποι του μαύρου και κόκκινου φασισμού) για να προσδώσεις τα πιο μελανά χρώματα στο Ισραήλ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι φυλακισμένοι στο Ισραήλ χωρίς να έχουν παραβεί το νόμο, Τζίμη, σε αντίθεση με τους φίλους σου ισλαμοφασίστες αραβοπαλαιστίνιους, όπου εκεί εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες με την υποψία και μόνο ότι είναι «πράκτορες του Ισραήλ». Μήπως θέλεις να μάθεις με τι φρικιαστικό τρόπο εκτελούσε τέτοιους ανθρώπους το ίνδαλμά σου, ο Αραφάτ, επειδή τύχαινε και αυτοί οι δύσμοιροι είχαν χρήματα ή ρούχα από το Ισραήλ πάνω τους? Επειδή συστηματικά επιδίδεσαι στην πιο άθλια παραπληροφόρηση για το Ισραήλ άνοιξε λίγο τα ματάκια σου και δες εδώ σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ελευθερίες στο («φασιστικό») Ισραήλ αλλά και στη («δημοκρατική») Παλαιστινιακή Αρχή (http://en.wikipedia.org/wiki/Human_rights_in_the_Palestinian_National_Authority#Status_of_freedom.2C_political_rights_and_civil_liberties). Για παράδειγμα, εσύ αριστερέ Τζίμη, ξέρεις ότι δεν τιμωρείται ποινικά ένας βιαστής εκεί? Για τόσο «δημοκρατία» μιλάμε… Το αισχρό είναι ότι για να στηρίξεις τις απόψεις σου δε διστάζεις να επικαλεστείς έναν φασίστα όπως ο Πλεύρης, ενώ ποτέ δεν επικαλείσαι απόψεις μετριοπαθών αραβοπαλαιστινίων (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι!) που αποδέχονται την ύπαρξη του Ισραήλ και είναι σε σύγκρουση με τους ισλαμοφασίστες που υποστηρίζεις. Αντίθετα, σου αρέσει να επικαλείσαι τους ακραίους αριστερούς του Ισραήλ που διαμαρτύρονται για να διαμορφώσεις άποψη. Όμως, Τζίμη, όπως δεν μπορεί να σχηματίσει κανείς ολοκληρωμένη άποψη για την Ελλάδα με παράδειγμα τις δικές σου απόψεις και του Πλεύρη έτσι δεν μπορεί και να βασιστεί κανείς στο τι λένε οι αριστεροί Ισραηλινοί ή υπερορθόδοξοι Εβραίοι για το Ισραήλ, για παράδειγμα! Όμως σου έχω πει κι αλλού η προτίμησή σου στον ισλαμοφασισμό δεν κρύβεται http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_7690.html?showComment=1285291586174#c2692961093662412308!
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς ΑΠΕΛΛΗ:
    Για δεύτερη φορά κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι η σιωπή συνιστά αδυναμία. Λοιπόν, επειδή επικαλείσαι έμμεσα και το πρόσωπό μου («απευθύνομαι στο τρίτο πρόσωπο σε ανθρώπους όπως αυτοί που δε τιμούν τον διάλογο και την ελευθερία της έκφρασης»), σε όσα ανενδοίαστα και ψευδή γράφεις σου λέω:
    1) Δε νομίζω να σε αποκάλεσα ποτέ «τσόλι», όμως ΕΣΥ το κάνεις (τιμώντας προφανώς την «ελευθερία» της έκφρασης)
    2) Δε νομίζω να σε αποκάλεσα ποτέ «πράκτορα», όμως ΕΣΥ το κάνεις (γιατί προφανώς ελλείψει επιχειρημάτων οι ΑΛΛΟΙ καταφεύγουν στη διαβολή, στη διαστρέβλωση, στην παραποίηση και στη κατασυκοφάντηση του λόγου των αντιπάλων τους!)
    3) Δε σε κατηγορώ απλά για πλαστότητα των στοιχείων σου αλλά το αποδεικνύω κιόλας (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_5830.html?showComment=1283979506246#c5819298708653566940) σε αντίθεση με σένα που επικαλείσαι την επωδό της δήθεν επιβεβαίωσής τους από την «πραγματικότητα» αναφέροντας ανερυθρίαστα για παράδειγμα τη Moodys, η οποία δεν είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας!
    4) Εφαρμόζοντας την κλασσική γκαιμπελοσταλινική τακτική λες «α 10-12 ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν δεν αντιστοιχούν σε ισάριθμα άτομα» χωρίς να χρησιμοποιείς κανένα στοιχείο, χωρίς να αναφέρεσαι σε κανένα συγκεκριμένα. Ποιος κάνει επομένως, αυτό που με τόσο θράσος κατηγορείς τους άλλους, ως τρόπο αντιμετώπισης των αντίπαλων, την κατηγορία της πλαστογραφίας ή της πλαστότητας των στοιχείων?
    5) Μιλάς για αδιάσειστα στοιχεία? Που βρίσκονται τα «αδιάσειστα» στοιχεία? Στους Ορφικούς Ύμνους που παραποιείς και με θράσος παραπέμπεις ή στα Πρωτόκολλα, που αντίθετα έχει αποδειχτεί ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ η πλαστότητά τους?
    6) Επειδή, τέλος, αναφερόμενος έμμεσα στο πρόσωπό μου, μεταξύ άλλων, λες ότι
    καταφεύγω στη διαβολή, στη διαστρέβλωση, στην παραποίηση και στη κατασυκοφάντηση του λόγου των αντιπάλων τους απαιτώ να μου δείξεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ έκανα αυτό που μου προσάπτεις αλλιώς εκτός από το χαρακτηρισμό του υβριστή και του ψεύτη θα αποκτήσεις επάξια κι αυτό του συκοφάντη!
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Ομαδεον:
    H «ρίζα του κακού» όσο κι αν την ψάχνεις στους Εβραίους είναι μέσα σου όπως και σε κάθε άνθρωπο που έχοντας βιοπαθητική δομή εκδηλώνει πανουκλιασμένες στάσεις παράφορου μίσους απέναντι σε άλλους συνανθρώπους του χρησιμοποιώντας κάθε απίστευτο κι άθλιο μέσο γι’ αυτό. Γιατί ΑΥΤΟ είναι το βαθύ κοινωνιοψυχολογικό πρόβλημα που ταλανίζει την ανθρωπότητα για αιώνες και δεν αφορά συγκεκριμένες εθνότητες, φυλές ή θρησκείες κ.λπ. Το πρόβλημα είναι ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ σου ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! Όταν εσύ αλλά και όλοι οι άνθρωποι φτάσουν να αντιμετωπίσουν το φρικιαστικό βόρβορο που κρύβουν μέσα τους τότε πραγματικά θα υπάρξει ελπίδα για την ανθρωπότητα. Τότε η ανθρωπότητα θα δει ως πραγματική λύση την αγάπη (για την οποία μιλάει ο Ιησούς) κι όχι το μίσος!

    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειδή γράφτηκαν πολλά εν τη ολιγοήμερη απουσία μου έχω να κάνω τις παρακάτω εύλογες απορίες-επισημάνσεις μου, απευθυνόμενος καταρχήν στους διαχειριστές του ιστολογίου με ιεραρχική σειρά:
    Προς κο Καλεντερίδη
    Επειδή κάνετε λόγο για «ευθιξία», θα μπορούσατε να μου υποδείξετε προσωπικά που βρίσκονται τα δικαιολογημένα από εσάς όρια της ευθιξίας στο ιστολόγιο? Κάπου μεταξύ των εκφράσεων «σκρ@@@» και «το χειρότερο επίπεδο των τσολίων», στο οποίο με κατατάσσει συστηματικά ο ΑΠΕΛΛΗΣ, (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_5830.html?showComment=1284023941439#c5133233831421481746), τον οποίο σπεύδετε να απαλλάξετε των κατηγοριών ή όταν, χωρίς ίχνος σεβασμού, με αποκαλεί «κοπελιά» ο απίθανος Τζίμης? Και γιατί θα πρέπει σ’ ένα ιστολόγιο ενός πρώην αξιωματικού του ΕΣ να ανεχόμαστε ως αναγνώστες του να αποκαλούμαστε «έντομα και λοιπά ζωύφια ή παράσιτα» από έναν γνωστό για τις αντισημιτικές απόψεις του, ο οποίος, ως άλλος Χίτλερ, θεωρεί τους Εβραίους «ρίζα του κακού»? Έχετε βάλει εσείς κανένα από αυτούς τους ρατσιστές στη θέση τους όταν λέγονται αυτά? Πραγματικά δεν ξέρω!
    Μήπως θέλετε να αγνοείτε ότι ο ΑΠΕΛΛΗΣ, βρίζοντας και ψευδόμενος συστηματικά, υποστηρίζει, όπως δυστυχώς και πολλοί άλλοι σε αυτό το ιστολόγιο, την «αλήθεια» του πιο χυδαίου κι επιτυχημένου πλαστογραφήματος, αυτό των «Πρωτοκόλλων»? Σε τι διαφέρουν αλήθεια αυτές οι απόψεις από τις άλλες, εκείνες του γραφικού φιλοναζιστή Πλέυρη, τον οποίο, σε κάποια ανύποπτη στιγμή ο αριστερός, κατά δήλωσή του, Τζίμης έσπευσε να τον επαινέσει διότι «τόλμησε» (!!!) να αποκαλέσει «φασιστική τη Βίβλο» και αθωώθηκε πανηγυρικά από το δικαστήριο (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_4367.html?showComment=1284516148955#c4899716632971236388). Ο Πλεύρης, όμως, τόλμησε και είπε κι άλλα, όπως: «Αλλά δεν φταίνε οι χαχαμίκοι. Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι... φθάνει η ώρα των αντιποίνων...». Συμπτώσεις? Μπορείτε να ανατρέξετε σε διάφορα σημεία του ιστολογίου σας για να δείτε ποιοι εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο για να διαπιστώσετε ότι δεν είναι όλα τόσο τυχαία! Όταν ένας ΑΠΕΛΛΗΣ αναφερόμενος σε μένα και στη Galia γράφει «Στα τσόλια δίνω μόνο τη σημασία που τους αξίζει. Τους ρώτησα, τους απάντησα, αλλά οι απαντήσεις που πήρα ήταν άλλα λόγια, αντί άλλων. Σιγά να μην ασχοληθώ μαζί τους περισσότερο. Τους αφήνω σε εσένα» (δηλ. προς Ομαδεον) ΟΛΟΙ εδώ μέσα καταλαβαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εννοεί!
    Προσωπικά, επιμένοντας στους «φούρνους», έστω και μεταφορικά, όπως κάνει κι ο ΑΠΕΛΛΗΣ με το εντομοκτόνο, προτιμώ να με χαρακτηρίσετε «υπερβολικό» ή «εύθικτο» παρά στο τέλος κορόιδο!
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δυστυχώς για αυτόν(;) αυτούς(;) έχουν χαθεί μέσα στα πολλά ψευδώνυμα και έχουν ξεχάσει ποιος είπε τι και σε ποιον. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και απλώς αποκαλύπτονται!

    "Στους Ορφικούς Ύμνους που παραποιείς"

    Η διαφορά μου σχετικά με τους Ορφικούς Ύμνους ήταν με την Γκαλία και όχι με τον ΜΠΡΟΥΝΟ!!!
    Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που καιρό υποπτευόμουν ότι: Γκαλία=ΜΠΡΟΥΝΟ!
    Και ποιος ξέρει πόσα άλλα ακόμη ψευδώνυμα.

    Πώς αποδείχτηκε η "πλαστότητα" του Εμπόρου της Βενετιάς που παρουσίασα, υπό την συνεργασία μάλιστα του Βρετανικού Συμβουλίου Αθηνών;;; Δεν βγάζω άκρη μαζί τους, νισάφι!

    Τέλος, άλλο είμαι εγώ, άλλο ο Όμαδεον, άλλο ο Τζίμης. Και καλά κάνει και τα ξεχωρίζει, αφού με τα παιδιά σε πολλά συμφωνώ και σε πολλά μπορεί να διαφωνώ. Όμως αυτοί ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ωσάν να "έσονται οι δύο (ή οι 3 ή οι 4) εις σάρκα μία".
    Όσο υβρίζουν θα υβρίζονται. Όσο προκαλούν θα προκαλούνται. Ουδείς είναι άγιος, αλλά κυρίως όχι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά προσπαθεί να δουλέψει την παραπληροφόρηση ο/η Bruno:

    "αναφέροντας ανερυθρίαστα για παράδειγμα τη Moodys, η οποία δεν είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας!"

    Moodys βασικοί μέτοχοι :Fidelity και Black Rock.

    Senior Vice President της Fidelity: Bill Rothchild.

    Black Rock μέλος του ομίλου BlackStone της οικογένειας Rothchild.

    H Black Rock είναι επίσης βασικός μέτοχος της S&P και Moodys. Και φυσικά κύρια μέτοχος στην Goldman Sachs!

    Και το μαχαίρι και το πεπόνι δηλαδή.
    Επίσης η Black Rock είναι ο 2ος στρατηγικός επενδυτής στο ΧΑ με έμαση στον τραπεζικό τομέα.
    Επίσης η Norges Bank Investments είναι ο #1 επενδυτής στο ΧΑ (με σύμβουλο επενδυτικό την La Compagnie Benjamin De Rothschild S.A. και επίσης συμπτωματικά σημαντικός μέτοχος της Goldman Sachs και φυσικά της Fitch.

    Αυτά ώστε μερικοί εδω μέσα που πετάνε διάφορες κορώνες πατριωτικές, άναρθρες κραυγές "του τυπου θα σας..." και περιμένουν αναγγελίες από μοναχούς ότι θα έρθουν οι άγγελοι η οι ΕΛ να τους σώσουν, να μάθουν πως γίνεται ο πόλεμος σήμερα.

    Επίσης μπορούν για ποιό hardcore καταστάσεις να αναλύσουν τον Stuxnet και τα αποτελέσματά του.

    Και σε κάθε περίπτωση κανένας εδω σε σχέση με το θέμα, δεν θυμάται οτι ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από μυστικές υπηρεσίες, ενα νέο παιδί στην Ελλάδα και όλοι ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    Και εαν δεν ήταν αυτός χαμπάρι δεν θα έπαιρνε κανένας τις υποκλοπές που γίνονταν από το μαγαζί της εβραϊκής VODAFONE και όχι μόνο, σε συνεργασία με την Ericsson και την Intracom.

    Βέβαια οι ΚΥΠατζήδες στην Ελλάδα κάνουν μπίζνες για την πάρτη τους.

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

    Αυτό που σας φταίει κύριοι δεν είναι οι σιωνιστές αλλά ο κακός σας εαυτός._

    Αει σιχτίρ, τα πήρα πάλι ...!
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά προσπαθεί να δουλέψει την παραπληροφόρηση ο/η Bruno:
    "αναφέροντας ανερυθρίαστα για παράδειγμα τη Moodys, η οποία δεν είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας!"

    Moodys βασικοί μέτοχοι :Fidelity και Black Rock.

    Senior Vice President της Fidelity: Bill Rothchild.

    Black Rock μέλος του ομίλου BlackStone της οικογένειας Rothchild.

    H Black Rock είναι επίσης βασικός μέτοχος της S&P και Moodys. Και φυσικά κύρια μέτοχος στην Goldman Sachs!

    Και το μαχαίρι και το πεπόνι δηλαδή.

    Επίσης η Black Rock είναι ο 2ος στρατηγικός επενδυτής στο ΧΑ με έμαση στον τραπεζικό τομέα.

    Επίσης η Norges Bank Investments είναι ο #1 επενδυτής στο ΧΑ (με σύμβουλο επενδυτικό την La Compagnie Benjamin De Rothschild S.A. και επίσης συμπτωματικά σημαντικός μέτοχος της Goldman Sachs και φυσικά της Fitch.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συνέχεια ...

    Αυτά ώστε μερικοί εδω μέσα που πετάνε διάφορες κορώνες πατριωτικές, άναρθρες κραυγές "του τυπου θα σας..." και περιμένουν αναγγελίες από μοναχούς ότι θα έρθουν οι άγγελοι η οι ΕΛ να τους σώσουν, να μάθουν πως γίνεται ο πόλεμος σήμερα.

    Επίσης μπορούν για ποιό hardcore καταστάσεις να αναλύσουν τον Stuxnet και τα αποτελέσματά του.

    Και σε κάθε περίπτωση κανένας εδω σε σχέση με το θέμα, δεν θυμάται οτι ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από μυστικές υπηρεσίες, ενα νέο παιδί στην Ελλάδα και όλοι ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    Και εαν δεν ήταν αυτός χαμπάρι δεν θα έπαιρνε κανένας τις υποκλοπές που γίνονταν από το μαγαζί της εβραϊκής VODAFONE και όχι μόνο, σε συνεργασία με την Ericsson και την Intracom.

    Βέβαια οι ΚΥΠατζήδες στην Ελλάδα κάνουν μπίζνες για την πάρτη τους.

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

    Αει σιχτίρ, τα πήρα πάλι ...!
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ....ωσάν να "έσονται οι δύο (ή οι 3 ή οι 4) εις σάρκα μία".
    27 Σεπτεμβρίου 2010 3:14 μ.μ.



    Λές ΑΠΕΛΛΗ;
    Αυτό πια θα ήταν ένα όργιο χωρίς προηγούμενο.
    Αλλά πάλι το Χόλλυγουντ τους γεμάτο ανώμαλους δεν είναι;
    Μάλλον θάχουν πάρει από κει τα παιδιά.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απίστευτε Βασίλη που τα παίρνεις τόοοσο εύκολα η Moody's ιδρύθηκε το 1909 από τον καθολικό John Moody. Σήμερα ιδιοκτήτης είναι ο Γουόρεν Μπάφετ που ΔΕΝ είναι Εβραίος! Κύριες ιδιοκτήτριες εταιρείες είναι οι Berkshire Hathaway και η Davis Selected Advisers που ΔΕΝ είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας. Κανένας από τους εκτελεστικούς διευθυντές της ΔΕΝ είναι Εβραίος - αν σου λέει κάτι κι αυτό!
    Είναι ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ τα αντισημιτικά παραμύθια που λες περί βασικών μετόχων για Fidelity και Black Rock που δείχνουν 1) ότι από κάπου τα έχεις ξεσηκώσει χωρίς δική σου έρευνα και 2) ότι είσαι ολοφάνερα προκατειλλημμένος. Ωστόσο, αφού επιμένεις το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ FIDELITY και BLACK ROCK είναι περίπου 11,5% (μιλάμε για φοβερό έλεγχο!) http://www.dailyfinance.com/company/moody-s-corporation/mco/nys/institutional-ownership. Η Fidelity ελέγχεται εξ' ολοκλήρου από την ιδρύτρια οικογένεια Jhonson που ΔΕΝ είναι Εβραίοι http://en.wikipedia.org/wiki/Fidelity_Investments#Ownership_and_operations. Στους εκτελεστικούς διευθυντές της δε βρίσκουμε ΚΑΝΕΝΑ Rochild http://investing.businessweek.com/research/stocks/private/snapshot.asp?privcapId=6480833.
    Να μη συνεχίσω καλύτερα με την BlackRock Institutional Trust Company (http://investing.businessweek.com/research/stocks/private/snapshot.asp?privcapId=2131687) όπου οι βασικότατοι μέτοχοι είναι οι Black PNC Financial Services Group, Inc. και η Barclays PLC. Επειδή η βασική σου επιχειρηματολογία - όπως κι όλων των καθαρόαιμων αντισημιτών - βασίζεται στην μέχρι εξαντλήσεως εξονυχιστική αναζήτηση του ονόματος Rochild στον "έλεγχο" της παγκόσμια οικονομίας σε καλώ να σκεφτείς - έστω και μια φορά - το πως στο διάολο γίνεται και ούτε ένας Ρότσιλντ δε φιγουράρει στη λίστα των 100 πιο πλουσίων ανθρώπων στη Γη - αντίθετα εκεί θα βρεις ΠΟΛΛΟΥΣ Άραβες και Ασιάτες! Πάντως για να μην είσαι παραπονεμένος στο συνάφι σου έχει αφιερώσει και μια αράδα και η εγκυκλοπαίδεια wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Antisemitic_canard#Accusations_of_controlling_the_world_financial_system).
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητοί φίλοι,

    για να τελειώνει το αστείο που παρατράβηξε για τη δήθεν παραποίηση των Ορφικών Ύμνων εκ μέρους μου, όπως συστηματικά με κατηγορεί η απερίγραπτη "μορφωμένη" Γκαλιομπρούνα, και παρόλο που και στην περίπτωση του Εμπόρου της Βενετιάς της απέδειξα ότι κάνει λάθος, χωρίς καν να ζητήσει συγνώμη για τις ανυπόστατες συκοφαντίες της, παρακαλώ να με συγχωρέσετε για την παράθεση αυτού του ειδικού σχολίου-όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε τις παραπομπές για να δείτε τι εστί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ και να ωφεληθείτε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό, που αποδεικνύουν, αγαπητοί φίλοι οι ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ, είναι κολοσσιαίας σημασίας για εμάς τους Έλληνες. Γιατί αποδεικνύουν ότι ο Μονοθεϊσμός δεν είναι εβραϊκής αποκλειστικά εμπνεύσεως, αλλά και ελληνικής! Για αυτό το λόγο πολεμούν τόσο το συγκεκριμένο χωρίο οι Εβραίοι και το συκοφαντούν ως πλαστό. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι πίσω από τους 12 θεούς που αποτελούσαν απλές εκφράσεις των θεϊκών ιδιοτήτων αναγνώριζαν τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ θεό. Πράγμα που εξηγεί και την αποδοχή του Χριστιανισμού από τον ευσεβή και θεοφιλή λαό μας.

    2. Είς Ζεύς, είς Αΐδης, είς Ηλιος, είς Διόνυσος, είς Θεός εν πάντεσι, τί σοι δίχα ταύτ' αγορεύω;
    (Ορφέως, Αποσπασμάτα αρ. 4)
    Ενας ο Ζεύς, ένας ο Αδης, ένας ο Ηλιος (Απόλλων), ένας ο Διόνυσος. Ενας ο Θεός στά πάντα, γιατί σού τά λέω αυτά χωριστά;

    -----------------------------------
    Είναι γνωστόν τοις Έλλησιν, αλλά περιέργως αποκρύπτεται και επισήμως αποσιωπάται, ότι στον Ένα Θεό τελικώς ανάγονται όλες οι Μορφές του Θείου κατά την αρχαία Ελληνική Θεολογία: «είς Θεός εν πάντεσι, είς Ζεύς, είς ¶ιδης, είς Ήλιος, είς Διόνυσος, τι σοι δίχα ταύτ’ αγορεύω;»

    ----------------------------------
    Και ακόμα «Ζεύς πρώτος, Ζεύς ύστατος, Ζεύς κεφαλή, Ζεύς μέσσα. Διός δ’ εκ πάντα τέτυκται». Ένας πράγματι Κύριος υπάρχει, αυτογέννητος, και όλα όσα έχουν δημιουργηθεί είναι τέκνα αυτού του ενός. Και αυτός περιφέρεται μέσα σ’ αυτά, όπως λέγει ο Ορφεύς εις τον υιόν του Μουσαίον: «είς έστ’ (άναξ), αυτογενής, ενός έκγονα πάντα τέτυκται. Εν δ’ αυτοίς αυτός περινίσσεται».

    ------------------------------
    Όχι μόνον ο Θεολόγος, ο παρ’ Έλλησιν Ορφεύς, έδωσε Όνομα στον ένα Θεό Πατέρα - ΖΕΥΣ (του Ζηνός) ως χορηγός του Ζην - αλλά και όλοι οι Έλληνες Φιλόσοφοι ακολουθώντας την οδό της ερεύνης περί Ιδεών, περί Αθανασίας της Ψυχής, περί Αρετής, σε όμοια συμπεράσματα καταλήγουν περί φύσεως Θεού και Ανθρώπου. Μάλιστα η εισήγησις της Τριαδικής Θεότητος - καθαρά Ελληνική υπόθεσις - φανερώνεται εναργέστατα με την φράσι: «ενός Λόγου του ταύτα κοσμούντος και μιας Προνοίης επιτροπευσούσης». Πρόκειται για τις μοναδικές στον κόσμο λέξεις-έννοιες προσδιορισμού του Θεού, ως: ΠΑΤΗΡ, ΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΝΟΙΑ.

    Επειδή δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω το βιβλίο των Ορφικών Ύμνων που έχω στην βιβλιοθήκη μου, σας παραθέτω τρεις μόνο από τις πολλές σχετικές παραπομπές που υπάρχουν στο δια δίκτυο.
    Αυτά, και ελπίζω ότι τελείωσα με τους συκοφάντες κάθε αλήθειας.


    http://www.hellenicway.ca/August/theological.htm
    http://3gym-kerats.att.sch.gr/library/spip.php?article10http://truth.freeforums.org/topic-t388.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @BRUNO

    Καταρχήν τα πήρα για την δολοφονία του Τσαλικίδη στην οποία αναφέρθηκα. Αλλά από ότι φαίνεται εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η προάσπιση του Ισραήλ.

    Σχετικά με τα στοιχεία σου και σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να τα παραθέσεις:
    1) Έχεις δίκιο δεν έκανα δικιά μου έρευνα αλλά παρέθεσα στοιχεία από το Capital.gr με υπογραφή "Πάνος Παναγιώτου - διευθυντής ΕΚΤΑ - 3FVIP.com ".
    2) Επειδή έχω "τρέξει" visualisation graph με στοιχεία από την Hoover's και το Reuters επέτρεψέ μου να έχω ακριβέστατη εικόνα (το ενοοώ το εικόνα) του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και ιδίως των βασικών πυλώνων που είναι σε θέση να διαμορφώσουν την πορεία του.
    3)Ωραία ανάγνωση κάνεις στα δεδομένα. Η Berkshire του Buffet έχει 13% σου "διέφυγαν" όμως h Capital Group με Capital Research και Capital World Investors
    Institution Name Total Value
    BERKSHIRE HATHAWAY INC $613,214,000
    CAPITAL RESEARCH GLOBAL INVESTORS $534,155,000
    CAPITAL WORLD INVESTORS $514,235,000
    DAVIS SELECTED ADVISERS $377,866,000
    FMR LLC $355,322,000
    MORGAN STANLEY $202,731,000
    Δεν μπαίνω σε συζητήσεις του τύπου για ποιόν παίζει μπάλα ο Μπάφετ. Θεωρώ ότι παίζει με όποιον τον συμφέρει.
    4)Η έρευνά σου για την Fidelity δεν είναι πλήρης. Η Fidelity ήδη χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ETF της BlackRock και ήδη προχωράν σε mergers στα διάφορα τμήματά τους.
    5)Σχετικά με την Blackrock που αναφέρεις ότι ανήκει στην Barclays Global Investors: "The company acquired Barclays Global Investors in December 2009 under the BlackRock name, making it the largest money manager in the world." (Blackrock στην Wikipedia)
    6)Ένα fund δεν "ανήκει" σε αυτόν που το έχει κατ'ανάγκη αλλά στους μεγαλοεπενδυτές που περνάνε χρήματα μέσα από αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για αδερφές εταιρείες. Έχεις δεί κανένα φυσικό πρόσωπο στην έρευνά σου? Αναζητώντας μπορείς να αντιληφθείς τις επιρροές. Επειδή από ότι φαίνεται έχεις και τα resources ζήτα να σου φτιάξουν ένα graph από τις χρηματοπιστωτικές βάσεις δεδομένων για να "δείς" κυριολεκτικά τις διασυνδέσεις και τις επιρροές, όταν π.χ. καμμια 200αριά εταιρίες και υποεταιρείες σχηματίζουν ένα αμιγώς ελεγχόμενο μπλόκ.
    7)Οι Αραβες και οι Ασιάτες δεν κρύβονται, τουναντίον επιδυκνύουν τον πλούτο τους σε προσωπικό επίπεδο. Δεν κρύβονται πίσω από δαιδαλώδη επενδυτικά σχήματα. Είναι θέμα διαφορετικής κουλτούρας.
    8)Δεν είμαι αντισημίτης είμαι αντί στα παράσιτα αυτού του πλανήτη είτε σιωνιστές, είτε ισλαμοφασίστες, είτε νεοελληνάρες. Και λόγω νοοτροπίας δεν ανήκω σε συνάφια ούτε εντέλομαι.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @BRUNO

    Καταρχήν τα πήρα για την δολοφονία του Τσαλικίδη στην οποία αναφέρθηκα. Αλλά από ότι φαίνεται εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η προάσπιση του Ισραήλ.

    Σχετικά με τα στοιχεία σου και σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να τα παραθέσεις:
    1) Έχεις δίκιο δεν έκανα δικιά μου έρευνα αλλά παρέθεσα στοιχεία από το Capital.gr με υπογραφή "Πάνος Παναγιώτου - διευθυντής ΕΚΤΑ - 3FVIP.com ".
    2) Επειδή έχω "τρέξει" visualisation graph με στοιχεία από την Hoover's και το Reuters επέτρεψέ μου να έχω ακριβέστατη εικόνα (το ενοοώ το εικόνα) του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και ιδίως των βασικών πυλώνων που είναι σε θέση να διαμορφώσουν την πορεία του.
    3)Ωραία ανάγνωση κάνεις στα δεδομένα. Η Berkshire του Buffet έχει 13% σου "διέφυγαν" όμως h Capital Group με Capital Research και Capital World Investors
    Institution Name Total Value
    BERKSHIRE HATHAWAY INC $613,214,000
    CAPITAL RESEARCH GLOBAL INVESTORS $534,155,000
    CAPITAL WORLD INVESTORS $514,235,000
    DAVIS SELECTED ADVISERS $377,866,000
    FMR LLC $355,322,000
    MORGAN STANLEY $202,731,000
    Δεν μπαίνω σε συζητήσεις του τύπου για ποιόν παίζει μπάλα ο Μπάφετ. Θεωρώ ότι παίζει με όποιον τον συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 4)Η έρευνά σου για την Fidelity δεν είναι πλήρης. Η Fidelity ήδη χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ETF της BlackRock και ήδη προχωράν σε mergers στα διάφορα τμήματά τους.
    5)Σχετικά με την Blackrock που αναφέρεις ότι ανήκει στην Barclays Global Investors: "The company acquired Barclays Global Investors in December 2009 under the BlackRock name, making it the largest money manager in the world." (Blackrock στην Wikipedia)
    6)Ένα fund δεν "ανήκει" σε αυτόν που το έχει κατ'ανάγκη αλλά στους μεγαλοεπενδυτές που περνάνε χρήματα μέσα από αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για αδερφές εταιρείες. Έχεις δεί κανένα φυσικό πρόσωπο στην έρευνά σου? Αναζητώντας μπορείς να αντιληφθείς τις επιρροές. Επειδή από ότι φαίνεται έχεις και τα resources ζήτα να σου φτιάξουν ένα graph από τις χρηματοπιστωτικές βάσεις δεδομένων για να "δείς" κυριολεκτικά τις διασυνδέσεις και τις επιρροές, όταν π.χ. καμμια 200αριά εταιρίες και υποεταιρείες σχηματίζουν ένα αμιγώς ελεγχόμενο μπλόκ.
    7)Οι Αραβες και οι Ασιάτες δεν κρύβονται, τουναντίον επιδυκνύουν τον πλούτο τους σε προσωπικό επίπεδο. Δεν κρύβονται πίσω από δαιδαλώδη επενδυτικά σχήματα. Είναι θέμα διαφορετικής κουλτούρας.
    8)Δεν είμαι αντισημίτης είμαι αντί στα παράσιτα αυτού του πλανήτη είτε σιωνιστές, είτε ισλαμοφασίστες, είτε νεοελληνάρες. Και λόγω νοοτροπίας δεν ανήκω σε συνάφια ούτε εντέλομαι.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βασίλη, ξεφεύγεις από την ουσία (δε θέλω να πιστεύω ηθελημένα, αλλά…): μπήκες στο χορό της συζήτησης κατηγορώντας με αβασάνιστα για παραπληροφόρηση προσθέτοντας μάλιστα (υιοθετώντας αβίαστα τις απελλοανοησίες) το ο/η.
    Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να παραδεχτείς το λάθος, όπως εξάλλου δεν κάνει θρασύτατα κι ο ΑΠΕΛΛΗΣ!
    Εν προκειμένω, με σκοπό να υπερασπιστείς χλιαρά πλέον τη θέση σου για τη Moody's (η οποία ΕΠΙΜΕΝΩ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΛΕΓΧΟ) αναφέρεις την πολυπλοκότητα του χρηματιστικού καπιταλιστικού συστήματος όπου "π.χ. καμμια 200αριά εταιρίες και υποεταιρείες" έχουν "διασυνδέσεις και επιρροές"... Bingo! Άκου, φίλτατε Βασίλη, ΑΥΤΗ είναι η δομή του καπιταλιστικού συστήματος, είτε μας αρέσει είτε όχι... Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε με τις επαναλαμβανόμενες παγκόσμιες κρίσεις-ντόμινο που σε αυτές συμπαρασύρονται ολόκληρες χώρες και εταιρείες-κολοσσοί, όπως π.χ. και η γνωστή στους αντισημίτες Lehman Brothers (http://en.wikipedia.org/wiki/Lehman_Brothers#Collapse). Με κατηγορείς επιπλέον έμμεσα ότι δεν κάνω ωραία ανάγνωση των δεδομένων επειδή δεν ανέφερα τις Capital Group με Capital Research και Capital World Investors. Δεν τις ανέφερα γιατί 1) ούτε εσύ τις ανέφερες και 2) ανήκουν και οι δυο στην Capital Group Companies που ιδρύθηκαν από ένα Αμερικανό μη-Εβραίο και μέχρι και σήμερα δεν είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας! Επίσης, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα ότι η Fidelity και η BlackRock Institutional Trust Company δεν μπορεί να έχουν σχέσεις. Αντίθετα είπα: στη Moody's το "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ FIDELITY και BLACK ROCK είναι περίπου 11,5% (μιλάμε για φοβερό έλεγχο!)". Ούτε και υπάρχει ως αναπληρωτής πρόεδρος στη Fidelity κανένας Bill Rothchild. Αυτή είναι η πραγματικότητα: η Moody’s δεν είναι εβραϊκή εκτός ίσως από εκείνους που όταν δεν βλέπουν μπροστά τους Εβραίο, τον φαντάζονται! Το αν κάποιος είναι αφανής επενδυτής σε μια εταιρεία με κάποιο επενδυτικό σχήμα που τον καθιστά αφανή είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα που όμως δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Αντίθετα, όμως, οι αντισημίτες όταν δεν βλέπουν άμεσα κανένα «Ρότσιλντ» φαντάζονται ότι κάπου είναι κρυμμένος! Λες για παράδειγμα, «Οι Αραβες και οι Ασιάτες δεν κρύβονται, τουναντίον επιδεικνύουν τον πλούτο τους σε προσωπικό επίπεδο». Όμως, Βασίλη, «ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν μπορούν να κρυφτούν»! Ο Μπάφετ που, όπως λες, «μπορεί να παίζει μπάλα για κάποιον άλλον» είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και δεν το κρύβει γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ (http://www.forbes.com/lists/2010/10/billionaires-2010_The-Worlds-Billionaires_Rank.html)!
    Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί: οι Εβραίοι ή οι Σιωνιστές? Εκτός αν πιστεύεις ότι όλοι οι πλούσιοι εβραϊκής καταγωγής είναι και σιωνιστές! Ουδέν ψευδέστερο: ο Σόρος, ο 35ος πιο πλούσιος του κόσμου για παράδειγμα που είναι εβραϊκής καταγωγής στηρίζει του Παλαιστίνιους και μποϋκοτάρει το Ισραήλ http://www.jewishpost.com/archives/news/george-soros-is-he-boycotting-israel.html http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=15491!
    Για το αν είσαι ή όχι αντισημίτης, τέλος, έχω δυο επισημάνσεις: 1) όταν κάποιος αναφέρεται σε ανθρώπους με εκφράσεις όπως «παράσιτα» δείχνει ότι κρύβει πολύ μίσος («τα παράσιτα πρέπει να εξολοθρεύονται»!) και 2) λίγο πριν τη δολοφονία του, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, σε μια ομιλία του, είχε πει: «όταν κάποιοι ασκούν κριτική στο σιωνισμό (δηλ. κίνημα των Εβραίων να συντάξουν ένα ανεξάρτητο κράτος στην ιστορική κοιτίδα τους) εννοούν τους Εβραίους – αυτή είναι η αλήθεια! Ο Αντισημιτισμός, το μίσος κατά των Εβραίων, ήταν κι εξακολουθεί να είναι μια κηλίδα στην ψυχή της ανθρωπότητας. Σε αυτό όλοι συμφωνούμε. Όμως να ξέρετε και τούτο: ο αντισημιτισμός είναι συμφυής με τον αντισιωνισμό, κι έτσι θα ‘ναι πάντα!». Μπορείς να διαβάσεις και το υπόλοιπο κείμενο εδώ:
    http://christianactionforisrael.org/antiholo/ml_king.html
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ BRUNO

    Κατ'αρχήν δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "ο
    /η" και τις "ΑΠΕΛΛΟΙΣΤΟΡΙΕΣ"

    Δεν κατάλαβα ποιό λάθος να παραδεχτώ όπως δεν καταλαβαίνω την μανία συσχέτισής μου με άλλους. Σου ανέφερα την πηγή της βασικής μου πληροφόρησης και σου τεκμηρίωσα τις θέσεις μου. Από εκεί και πέρα εσύ θεωρείς και διαβεβαιώνεις ότι δεν είναι εβραϊκή η Moody's με 'γεια σου με χαρά σου. Δεν έχω κανέναν λόγω να σε μεταπείσω.
    Αυτό που είπα αίναι ότι κάποιοι έχουν τα λεφτά στο όνομά τους και κάποιοι σε πλειάδα επιχειρήσεων. Π.χ. ο Σόρος που ανέφερες ως 35 στην λίστα πιστεύεις ότι η δύναμή του είναι η προσωπική του περιουσία η οποία τον εμφανίζει στην λίστα αυτή στο 35 ή η δύναμη ελέγχου και επιρροης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του?
    Επίσης ακολουθείς την λογική "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" όταν με βαφτίζεις αντισημίτη.
    Λέω πολύ απλά ξανά ότι είμαι ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθεί να παρασιτοζωήσει σε αυτόν τον πλανήτη.
    Με την λέξη παράσιτο δεν δηλώνω μίσος αλλά περιγράφω την συμπεριφορά αυτού του οποίου είμαι ενάντια: "Την αδυναμία παραγωγής ιδίων πόρων και κοινωνικής οργάνωσης με την κατα συνέπεια προσκόλληση/εισχώρηση σε κάποιον ξενιστή τον οποίον απομυζά μεχρι θανάτου του και την μεταπήδηση στον επόμενο."
    Είμαστε απλά διαφορετικής νοοτροπίας. Εσύ έχεις ανάγκη από εχθρούς για να επιβιώσεις και να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου εγώ πάλι όχι, όπως και πλείστοι των Ελλήνων. Εσύ με λες αντισημίτη επειδή στιλητεύω την συμπεριφορά μιας εταιρείας επειδή ελέγχεται από εβραϊκά κεφάλαια. Το ίδιο θα έκανα εαν αυτή την συμπεριφορά είχε έλληνας. Δεν θα σε βαφτίσω αντιέλληνα εαν μου πείς ότι π.χ. ο Λάτσης ελέγχει το ελληνικό πετρέλαιο. Θα πω ναι ο π....
    Φυσικά την ίδια νοοτροπία με εσένα δεν την έχουν και πολλοί Εβραίοι ή Ισραηλίτες.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ BRUNO

    Κατ'αρχήν δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "ο
    /η" και τις "ΑΠΕΛΛΟΙΣΤΟΡΙΕΣ"

    Δεν κατάλαβα ποιό λάθος να παραδεχτώ όπως δεν καταλαβαίνω την μανία συσχέτισής μου με άλλους. Σου ανέφερα την πηγή της βασικής μου πληροφόρησης και σου τεκμηρίωσα τις θέσεις μου. Από εκεί και πέρα εσύ θεωρείς και διαβεβαιώνεις ότι δεν είναι εβραϊκή η Moody's με 'γεια σου με χαρά σου. Δεν έχω κανέναν λόγω να σε μεταπείσω.
    Αυτό που είπα αίναι ότι κάποιοι έχουν τα λεφτά στο όνομά τους και κάποιοι σε πλειάδα επιχειρήσεων. Π.χ. ο Σόρος που ανέφερες ως 35 στην λίστα πιστεύεις ότι η δύναμή του είναι η προσωπική του περιουσία η οποία τον εμφανίζει στην λίστα αυτή στο 35 ή η δύναμη ελέγχου και επιρροης μέσω των εταιρειών και των ιδρυμάτων του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επίσης ακολουθείς την λογική "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" όταν με βαφτίζεις αντισημίτη.
    Λέω πολύ απλά ξανά ότι είμαι ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθεί να παρασιτοζωήσει σε αυτόν τον πλανήτη.
    Με την λέξη παράσιτο δεν δηλώνω μίσος αλλά περιγράφω την συμπεριφορά αυτού του οποίου είμαι ενάντια: "Την αδυναμία παραγωγής ιδίων πόρων και κοινωνικής οργάνωσης με την κατα συνέπεια προσκόλληση/εισχώρηση σε κάποιον ξενιστή τον οποίον απομυζά μεχρι θανάτου του και την μεταπήδηση στον επόμενο."
    Είμαστε απλά διαφορετικής νοοτροπίας. Εσύ έχεις ανάγκη από εχθρούς για να επιβιώσεις και να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου εγώ πάλι όχι, όπως και πλείστοι των Ελλήνων. Εσύ με λες αντισημίτη επειδή στιλητεύω την συμπεριφορά μιας εταιρείας επειδή ελέγχεται από εβραϊκά κεφάλαια. Το ίδιο θα έκανα εαν αυτή την συμπεριφορά είχε έλληνας. Δεν θα σε βαφτίσω αντιέλληνα εαν μου πείς ότι π.χ. ο Λάτσης ελέγχει το ελληνικό πετρέλαιο. Θα πω ναι ο π....
    Φυσικά την ίδια νοοτροπία με εσένα δεν την έχουν και πολλοί Εβραίοι ή Ισραηλίτες.

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δε μας τα λες καλά Βασίλη (παρ’ τη σκούφια σου και βάρα μας δηλαδή!): Καταρχήν το ΛΑΘΟΣ σου είναι να ότι με κατηγόρησες ελαφρά τη καρδία ως πηγή παραπληροφόρησης χρησιμοποιοώντας ΕΣΥ παραπληροφόρηση! Αν υιοθετούσα το δικό σου στυλ μαντεύεις ποια θα ήταν η συνέχεια! Ακόμη, όταν κάνεις ένα σχόλιο στο σχόλιο κάποιου άλλου προϋποθέτει ότι έχεις πάρει μια ιδέα της ΟΛΗΣ της συζήτησης κι δεν επεμβαίνεις αποσπασματικά. Έτσι όταν ο ΑΠΕΛΛΗΣ, σε βοήθεια του οποίου προστρέχεις ακόμη κι άθελά σου, με αποκαλεί (Ο) Μπρούνο για να προσθέσει = (Η) Γκάλια, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν που το πάει και το αν ΕΣΥ συμφωνείς μαζί του όταν μιλάς για έναν ο/η Μπρούνο! Φαντάζεσαι εγώ να σε αποκαλούσα ο/η Βασίλης? Είμαστε σοβαροί?
    Όμως δε φτάνει μόνο αυτό: ενώ αρχικά επεμβαίνεις σε μια λογική βάση περί ΔΗΘΕΝ «εβραϊκής ιδιοκτησίας» της Moody’s με ολοφάνερα ΠΛΑΣΤΑ στοιχεία έρχεσαι στη συνέχεια να παραθέσεις θεωρίες του τύπου των «200 επιχειρήσεων που αλληλοσυνδέονται»! Ήμαρτον! Εννοείται ότι ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος δε θα με κατηγορούσε ποτέ για παραπληροφόρηση με τέτοια σαθρά επιχειρήματα – γι’ αυτό κι εσύ δεν τα χρησιμοποίησες από την αρχή! Αλλά όμως δε σταματάς εκεί! Περνάς στην αντεπίθεση – εσύ που ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ μιλάς για εβραϊκή VODAFONE αλλά όχι για σουηδική Ericsson κ.λπ. – λέγοντας «έχεις ανάγκη από εχθρούς για να επιβιώσεις και να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου εγώ πάλι όχι, όπως και πλείστοι των Ελλήνων. Εσύ με λες αντισημίτη επειδή στιλητεύω την συμπεριφορά μιας εταιρείας επειδή ελέγχεται από εβραϊκά κεφάλαια. Το ίδιο θα έκανα εαν αυτή την συμπεριφορά είχε έλληνας»! Είσαι σοβαρός ρε Βασιλάκη??? Ποιοι είναι «εχθροί» μου για τους οποίους ακριβώς μιλάς? Να τους μάθω κι εγώ βρε αδερφέ! Ακόμη, για ποια «ίδια» συμπεριφορά ακριβώς μιλάς? Λες και πρέπει κανείς να έχει διδακτορικό στη σημειολογία της γλώσσας για να καταλάβει το τι καπνό φουμάρεις μιλώντας «για πόλεμο που γίνεται σήμερα» αναφέροντας τους Εβραίους κι ΟΧΙ άλλη εθνική ομάδα ή αργότερα όταν αποκαλείς παράσιτα τους σιωνιστές! Ή όταν λες: «ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ!!!!
    Αυτό που σας φταίει κύριοι δεν είναι οι σιωνιστές αλλά ο κακός σας εαυτός. Αει σιχτίρ, τα πήρα πάλι ...!» (Εδώ, δηλ, τα "παίρνεις" ΜΟΝΟ για τη δολοφονία (!?) του Τσαλικίδη?)
    Σε προκαλώ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, επομένως, να αποδείξεις με σοβαρά επιχειρήματα το πως ο σιωνισμός συνδέεται με τον ορισμό του «παράσιτου» που αναφέρεις… Διαφορετικά, όχι μόνο είσαι αντισημίτης αλλά και πολύ άκομψος μάλιστα!
    Επίσης, το ερώτημα για το Σόρος τι το ήθελες? Εννοείται ότι στον κόσμο που ζούμε το ΧΡΗΜΑ κυβερνάει και η όποια δύναμη ελέγχου κι επιρροής αναφέρεις αντλείται από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ δύναμη. Πέρασε ένας αιώνας που εκδόθηκε το Κεφάλαιο του Μαρξ και δε νομίζω ότι πρέπει να επανεφεύρουμε τον τροχό!
    Τέλος, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ούτε Εβραίος ούτε Ισραηλινός αλλά ούτε και πράκτορας όπως μπορεί κάποιος να υποθέσει όταν λες «Επειδή από ότι φαίνεται έχεις και τα resources ζήτα να σου φτιάξουν ένα graph από τις χρηματοπιστωτικές βάσεις δεδομένων…» ή «εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η προάσπιση του Ισραήλ» κ.λπ.!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ό,τι θέλει (ακόμη και στους Ελλοχίμ-Νεφελίμ του τηλεπωλητή Λιακόπουλου ή τις συμπαντικές μορφές του βαρεμένου Icke) όμως αυτό δεν καθιστά και αφ’ εαυτού «αξιόπιστο» σε σημείο, μάλιστα, να στηλιτεύει τους άλλους για «παραπληροφόρηση» προβάλλοντας τις θεωρίες του κι όχι ΓΕ-ΓΟ-ΝΟ-ΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.